Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 11 минути, miro20 написа:

Цитирай ме.  Няма как да отговоря на измишльотини и бъртвежи.

Това че пък 17 жертви са фейк що за простотия е ?

Я да те питам, а 19-те жертви от моста на Бяла , фейк ли са ? Където никой никаква отговорност от престъпната червена шайка на Стани Шеф  не понесе ?

Тогава също имаше разследвания и сега има разследвания. Не помня дали е имало осъдени по случая. Ти убеден ли си ,че е нямало осъдени, или поне уволнени, макар и на по-ниски нива в системата? Това че трима бай-ганьовци министри, ги изгони Бойко, според мен е щото иначе, щеше да трябва той сам да си иде от властта. А че те са сред  виновните, нямам и капка съмнение. Също така съм на мнение, че отговорност трябва да понесат всички свързани със случая, а не само двама, или трима. Колективната безотговорност, трябва да бъде сменена с колективна отговорност, в случаите, когато не може да се докаже конкретна вина, точно на този и този чиновник.

Редактирано от sliderum
правопис (преглед на промените)

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 7 минути, sliderum написа:

Ти убеден ли си ,че е нямало осъдени, или поне уволнени, макар и на по-ниски нива в системата?

Просто сравнявам две трагедии и как реагират управляващите.

При стани Шеф имаше "изразени съболезнования" . Ако имаш информация за по гоелми наказания на управляващи от малък и по голям калибър, заповядай , сподели .

преди 6 минути, miro20 написа:

Просто сравнявам две трагедии и как реагират управляващите.

При стани Шеф имаше "изразени съболезнования" . Ако имаш информация за по гоелми наказания на управляващи от малък и по голям калибър, заповядай , сподели .

Къде е темата за Станишев? Предполагам по него време в съответната тема е имало, или в отделна тема достатъчно подробно обсъждане за жертвите на моста до Бяла.   Чудно ми е това, че дори не се опитвате да оневините тримата изгонени майнистри, ами просто отклонявате вниманието с историческа случка от преди години.

преди 17 минути, sliderum написа:

Чудно ми е това, че дори не се опитвате да оневините тримата изгонени майнистри

И защо трябва да ги "оевинявам " или защитавам ??? Ехооо балоните.. аз не съм ти промит партиен мозък , дето да защитавам  "на всяка цена" простотиите на някои.

преди 18 минути, sliderum написа:

ами просто отклонявате вниманието с историческа случка от преди години. 

Никой не отклонява. Та нали след "оставката" на цялата "герберска паплач", искате същите червени муцуни да ги върнете на власт.

Затова случката е доста актуална в този аспект. Със същата ел припомням и аферата "Батко и Братко" . Пак да съпоставим мащабите на корупцията при сегашните и при тези които искате да върнете.

Най красноречиво и простичко го описах  с  оня  стар, но реален виц

преди 4 минути, miro20 написа:

Никой не отклонява. Та нали след "оставката" на цялата "герберска паплач", искате същите червени муцуни да ги върнете на власт.

Хайде сега почна и мислите ми ли да четеш. Я ми припомни къде съм искал да връщам на власт,за някой управлявал преди. Може и да съм споменал, че на мен като на дребен стопанин ми е било по-добре преди да дойде Б.Б. на власт и да довлече онова изчадие адово Дянков, но това си е факт, който всички в моето положение, а и останалите участващи или притежаващи дребни бизнеси, ще потвърдят.

преди 1 час, sliderum написа:

Тогава също имаше разследвания и сега има разследвания. Не помня дали е имало осъдени по случая. Ти убеден ли си ,че е нямало осъдени, или поне уволнени, макар и на по-ниски нива в системата?к.

да, нямаше

а сега отговори на въпрос който постоянно задаваш на мен и аз ти вадя доказателства

докажи че евентуално е имало

или си по умствено изостанал и от мен

потърси в гугъл има ли наказани за Бяла - помагам ти малко защото може да не знаеш къде да търсиш (защото имам съмнения че си доста по кух от мен)

преди 26 минути, Без умствен капацитет написа:

да, нямаше

а сега отговори на въпрос който постоянно задаваш на мен и аз ти вадя доказателства

докажи че евентуално е имало

Аз не съм човекът вкарал в темата инцидентът в Бяла и не ти дължа нищо, твоя отговорност си е да даваш доказателства дали, какво и защо се е случило(твърдението "да нямаше", не е доказателство за нищо, една горила може да бъде научена да го напише това, а един папагал да го произнесе) така че да си намериш оправдание да го свържеш с последният голям инцидент от фактологическа страна и като политическа опорка, пусната с определена цел в коментарите тук.

Редактирано от sliderum
правопис (преглед на промените)

преди 4 часа, sliderum написа:

Остай се ся какво пишат по пеевските медии. Докажи ти лично, че е станало така, извади аудиофайла с въпросното обаждане и ни го сервирай, ей така се доказва нещо, пример:

а ти кажи кое лице може да накара полицейски шев да прикрие случай на друго лице, като полицейския шев знае че всичко се заснема и това може да му коства работата

току-що, Без умствен капацитет написа:

а ти кажи кое лице може да накара полицейски шев да прикрие случай на друго лице, като полицейския шев знае че всичко се заснема и това може да му коства работата

Ако нещо действително е било направено с умисъл, което не е доказано все още, не мислиш ли че може даден служител да го е направил "на своя глава", както се казва, без да е бил изкомандван от някого?

преди 2 минути, sliderum написа:

Аз не съм човекът вкарал в темата инцидентът в Бяла и не ти дължа нищо,

аз ти казвам че няма данни за наказяани

а ти ми избягваш въпроса - явно си по тъп и от мен щом неможеш да ме опровергаеш / а и всички знаем какво значи избягване на въпроса - неискаме да признаем колко грешим

преди 2 часа, miro20 написа:

Я да те питам, а 19-те жертви от моста на Бяла , фейк ли са ? Където никой никаква отговорност от престъпната червена шайка на Стани Шеф  не понесе ?

Oбщо взето това е положението в България. Оправдаваме едни престъпници, защото имало други, които са се измъкнали. 

Седемнадесет души умряха, но са по-малко от онези деветнадесет, а и никой от тогавашните бандити не си плати. Та защо сега тия да плащат? 

преди 3 минути, sliderum написа:

Ако нещо действително е било направено с умисъл, което не е доказано все още, не мислиш ли че може даден служител да го е направил "на своя глава", както се казва, без да е бил изкомандван от някого?

искаш да кажеш че шефа доброволно е отишъл и доброволно е рискувал уволнението си

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

искаш да кажеш че шефа доброволно е отишъл и доброволно е рискувал уволнението си

На клипа се вижда какво се случва, дали премества, или не премества тротонетката, не виждам как би повлияло на следствието, след като записът от камерите вероятно ще се приеме като веществено доказателство. Тук вече гледните  ни точки се сблъскват. Ти и другите статукводоволни, твърдите, че преместването е с цел прикриване на нещо. А вероятно причината е много по прозаична.

преди 13 минути, sliderum написа:

На клипа се вижда какво се случва, дали премества, или не премества тротонетката, не виждам как би повлияло на следствието, след като записът от камерите вероятно ще се приеме като веществено доказателство. Тук вече гледните  ни точки се сблъскват. Ти и другите статукводоволни, твърдите, че преместването е с цел прикриване на нещо. А вероятно причината е много по прозаична.

да вероятно обича да прикрива нарушителите на пътя

а и да ти припомня резултата от проверката

преди 22 минути, Без умствен капацитет написа:

да вероятно обича да прикрива нарушителите на пътя

а и да ти припомня резултата от проверката

Чак малко полицейският началник, или бившият кмет|? Хайде, двете в теб да се разберат помежду си, пък тогава пиши.

преди 50 минути, Без умствен капацитет написа:

полицейски шев

преди 1 час, sliderum написа:

Чак малко полицейският началник, или бившият кмет|? Хайде, двете в теб да се разберат помежду си, пък тогава пиши.

неможеш да отговориш и затова се хващаш за грешките ми

какво си мислиш ако поканят в някоя телевизия, шеф на нещо и журналиста му задава въпрос и той се прави че не разбира въпроса

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

като гледам може да отговори Мойра - която ти е харесала поста или или оня  ниб  който се прави на като че ли кокошка му е изпила мозъка

преди 1 час, _nib_ написа:

шев и кройка

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

неможеш да отговориш и затова се хващаш за грешките ми

какво си мислиш ако поканят в някоя телевизия, шеф на нещо и журналиста му задава въпрос и той се прави че не разбира въпроса

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

като гледам може да отговори Мойра - която ти е харесала поста или или оня  ниб  който се прави на като че ли кокошка му е изпила мозъка

Колкото и да се старае кокошката, която ми изпива мозъка, няма шанс да ме доведе до твоят успех в мозъчният регрес.

Няма цвят, няма идеология, има само кинти!

https://fakti.bg/bulgaria/325910-m-mikov-r-porojanov-i-danail-kirilov-sa-bili-akcioneri-v-treis-grup-hold-ad

преди 21 часа, Нел написа:

не е важен пътния инцидент, важни са процедурите, които са последвали, за да бъде скрит, не без намесата на самият президент... а това вече отива към престъпление.

А ти имаш ли някакво доказателство за намесата на президента или само си пишеш?

преди 49 минути, M.Николов написа:

Няма цвят, няма идеология, има само кинти!

Цитат

Публикувано във факти.бг: В списъка са още имената на Трайчо Трайков, вписан като министър на икономиката и енергетиката в първото правителство на Бойко Борисов, както и Антон Кутев – като депутат от БСП.

Ха, виж ти  и Трайчо  там. Представяте ли си ако бяхме го избрали за Президент на България.  Миков ще оставя да го коментира ОФЦътъ. 

Публикувано във факти.бг:

Цитат

Финансови експерти са категорични, че акциите на Миков не са престъпление, но придобиването им е укоримо с оглед обществено-политическото положение, което заема той.

„Не е нормално да водиш анти ГЕРБ-политика, а в същото време да даваш парите си на фирма, любима на същата партия. Излиза, че политиката е някакво публично състояние, което няма връзка с индивидуалните разбирания и действията на Миков.

Припомняме, че Трейс груп холд АД нашумя през последните дни след катастрофата в Своге, отнела живота на 17 души. Ремонт на отсечката е извършен от същата фирма срещу 22 млн.лв. До момента всички експерти са категорични, че до трагедията се е стигнало след 5 доклада, че пътят е опасен и никаква реакция за промяна на ситуацията.

преди 55 минути, M.Николов написа:

Повтаря мантрите на Цвъки Цвъчков. Майката орлица разпери криле над своите чада...

преди 3 часа, sliderum написа:

Колкото и да се старае кокошката, която ми изпива мозъка, няма шанс да ме доведе до твоят успех в мозъчният регрес.

е пак лични нападки а можеше просто да кажеш / да прикри ли са бащата на Радев" -' ще станеш добър послушник като отговаряш без отговор (като мен на работа)

ооооооооооооооооо колега

преди 1 час, M.Николов написа:

преди 5 часа, Без умствен капацитет написа:

преди 5 часа, Без умствен капацитет написа:

този разговор го водих с джендъра

преди 29 минути, Без умствен капацитет написа:

да прикри ли са бащата на Радев

Не мога да го кажа това.  Не чета мисли, за да знам дали и какви намерения е имал.

преди 3 минути, sliderum написа:

Не мога да го кажа това.  Не чета мисли, за да знам дали и какви намерения е имал.

неможеш или неискаш

2111695890_0.jpg?itok=etf2XPm5

току-що, Без умствен капацитет написа:

Колежке, да ни би да мислиш, че човека началник на районно или какъвто там е бил, напомни ми че забравих, не знае че има няколко камери и запис по който може да се възстанови положението на всичко до едва ли не милиметър. В случая не мисля че има каквото и да е значение това дали нещо е било местено.  Какво точно ще скрие, дори ако не само помести малко тротинетката, което може и да е нормално в хода на разглеждане на мястото на произшествието, за оставени следи по настилката. Ти наистина ли твърдиш, че е направено нещо с цел да се прикрие какво наистина се е случило, при налични видеозаписи и свидетели.Наистина си безумствен капацитет.

на 1.09.2018 г. в 19:39, sliderum написа:

Колежке, да ни би да мислиш, че човека началник на районно или какъвто там е бил, напомни ми че забравих, не знае че има няколко камери и запис по който може да се възстанови положението на всичко до едва ли не милиметър. В случая не мисля че има каквото и да е значение това дали нещо е било местено.  Какво точно ще скрие, дори ако не само помести малко тротинетката, което може и да е нормално в хода на разглеждане на мястото на произшествието, за оставени следи по настилката. Ти наистина ли твърдиш, че е направено нещо с цел да се прикрие какво наистина се е случило, при налични видеозаписи и свидетели.Наистина си безумствен капацитет.

той знае за камерите, но не е предполагал че ще изплуват в медиите, защото по закон е забранено, но явно някой ги е хакнал и изтеглил деня

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.