Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

Ехооо .. Радев.. Радев е президента.. не аз :) :) Коментирай него .

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 3 часа, Black Power написа:

Кво за Румен Радев???  Най добрия до сега........бе къде съм тръгнал да споря с тролове. До тук с писането.:getout:

Най-добрият беше Рошко Чехъла; питай Мирко, ако не вярваш:D

• 2 седмици по-късно...

Радев: Не чух извинение от Заев за Илинденското въстание

Цитат

Недопустимо е за мен и неприемливо евроатлантическата перспектива на Македония да става за сметка на българската история, идентичност и суверенитет. Това каза по време на посещението си във Варна президентът Румен Радев.

"Вие чухте ли, че има извинение, аз не чух. Това във Фейсбук не е извинение", коментира държавният глава по повод изявлението на Зоран Заев през изминалите дни.

"Той посочи за грешка, но не коригира думите си, а за мен е необходимо. Българското правителство не реагира така, както трябва", каза още президентът.

Държавният глава добави, че не може дългосрочните интереси на България да стават жертва на мимолетен политически пиар.

"Очаквам от българското правителство ясно заложени параметри и откровено споделени по формален начин на нашите отношения с Македония. Имаме всички основания за добросъседство и за включване на клаузите от този договор, разбира се, разширени в глава 35-а от преговорния процес на република Македония в Европейския съюз", посочи Радев.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Огнян Минчев за поредната поръчкова простотия на Радев :

И аз като него бих направил пряк паралел с темата от Гърция  и декларацията им за руската намеса.

Ами ето ... тук най ярко си личи кой обслужва от наша страна тази рашистка политика по дестабилизация и влошаване на отношенията с Македония и Гърция-Македония.

Пряка връзка, По   очевидно от това няма накъде.

Ако същата простотия бе казана не от Заев, ами от някой руснак - да речем руския патриарх - щяхте да се почупите па да ревете из форумите. А сега йок, какво недоволствал Радев - ще рече човек, че само Радев е отправил забележка по въпроса ....... и не, не е той първи по ранг, първия по ранг най- първи изказа критика към Заев, обаче нали е най- първи пък и е работодател на работодателите ви, за него мълчите, Радев е по- удобна мишена някак си.

• 2 седмици по-късно...

Траур: Президентът отмени участието си в зарята за Шипченската епопея

Цитат

Държавният глава Румен Радев изразява най-искрените си съболезнования към семействата и близките на загиналите при тежката катастрофа край град Своге, съобщиха от президентството.

Във връзка с трагичния инцидент президентът отменя участието си в тържествената заря-проверка тази вечер в град Габрово по случай отбелязването на 141 години от Шипченската епопея.

Днес следобед тежка катастрофа край Своге отне живота на поне 13 души. Спасителната операция продължава и в момента. Има много ранени.

Aло, коя минута да дебна за шокиращото събитие? Да не мислиш, че ще гледам как 30 минути някакви обикалят в кръг? 

преди 4 минути, Тoни написа:

Aло, коя минута да дебна за шокиращото събитие? Да не мислиш, че ще гледам как 30 минути някакви обикалят в кръг? 

1-я след 1;20

2-я след 2;00

Лоооооол, що за клип е това, ало? :yanim:

Не виждаш ли нещо нередно в това, че има подобни прекъсвания? 

преди 1 минута, Тoни написа:

Лоооооол, що за клип е това, ало? :yanim:

Не виждаш ли нещо нередно в това, че има подобни прекъсвания? 

в технически форум си някоко камери с ХД са на едно ип и нета не ги може да ги издържи - ето ти цял сайт с подобни и се увери сам

Kъв е тоя дебилен линк, мо? Дай ми нормално видео, а не такова, където вече всичко е свършило. Ти си по-фейк от миродваесе и коката с щампи. 

преди 12 минути, Тoни написа:

Ти си по-фейк от миродваесе и коката с щампи. 

Радвам се че съм ти критерий, но думичка не обелваш на Мойра която е постнала новината.

Иначе се заяждаш със всеки друг който не ви е по свирката. Комплексар. :)

преди 8 минути, Тoни написа:

Kъв е тоя дебилен линк, мо? Дай ми нормално видео, а не такова, където вече всичко е свършило. Ти си по-фейк от миродваесе и коката с щампи. 

Има такова нещо ама що ми се струва, че тоя кара триколката като мотоциклет. Нека разследват , няма лошо. Оня от ГЕРБ Московски също да го разследват, ама надали. 

Не виждаш ли че само сереш с личностните си комплекси по темите , по зле и от каланслувчо . Той поне не страда от еднополова любоффф по мъже  като теб. :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, miro20 написа:

Не виждаш ли че само сереш с личностните си комплекси по темите , по зле и от каланслувчо . Той поне не страда от еднополова любоффф като теб. :)

Ей калмук гледай под чий пост отговаряш!

Има цитати за тая работа!

А. То бе допълнение към горния ми пост. Ама добре че ме подсети - Важи и за теб също .

Е, нека да разследват, няма лошо. Ама без умствен капацитет дава много куци линкове. То се вижда, че оня се блъска в колата, защото материала е осакатен. Все едно мирката и коката с щампи, същата работа. :D

току-що, miro20 написа:

А. То бе допълнение към горния ми пост. Ама добре че ме подсети - Важи и за теб също .

Абе , тебе какво съм те закачал бре ? Ей голям си нъл знаеш какъв си .... да не получа пак наказание.

Ква несподелена любоф с отврат и то космата и дебела? Ти в ред ли си ?

Е, нека да разследват, няма лошо. Ама без умствен капацитет дава много куци линкове. То се вижда, че оня се блъска в колата, защото материала е осакатен. Все едно мирката и коката с щампи, същата работа. :D

Въпроса е не защо се е случило , а защо не е станало известно. Дали се е покрил случая. Това е важното. Да разследват дали президента се е намесил и как!

В какъв смисъл трябва да стане известно? Не мислиш ли, че компетентните органи (макар че се съмнявам в тях) трябва да си вършат работата без да "бият барабана"? Тоест, има инцидент, тече си разследване и ще има съотвентото наказание.

преди 2 минути, Тoни написа:

става въпрос че от МВР не са съобщели за инцидента, независимо кой е виновен

"По думите ѝ случаят е прецедент, защото прокуратурата не е била уведомена, а научава седмица по-късно за инцидента от медиите. "

преди 45 минути, Без умствен капацитет написа:

Бащата на президента Румен Радев блъснал мъж с увреждания

Това новина ли трябва да бъде?
Катастрофи стават навсякъде. Така като гледам дори и за лек неумишлен инцидент става дума и не знам защо му се дава гласност !
Или президента трябва да отговаря и за постъпките на баща си ?

току-що, Тoни написа:

В какъв смисъл трябва да стане известно? Не мислиш ли, че компетентните органи (макар че се съмнявам в тях) трябва да си вършат работата без да "бият барабана"? Тоест, има инцидент, тече си разследване и ще има съотвентото наказание.

Е разбира се, ама това е бащата на президента и как така няма да го захапят я сороспии, я опозиция или журналисти.

Цитат

Арнаудова за катастрофата с бащата на президента: Съставен е акт на човека с инвалидната триколка

Ами така като гледам как се блъска от страни, благодарение на хубавото ти видео и аз бих му съставил акт. 

преди 1 минута, BMW Маниак написа:

Това новина ли трябва да бъде?
Катастрофи стават навсякъде. Така като гледам дори и за лек неумишлен инцидент става дума и не знам защо му се дава гласност !
Или президента трябва да отговаря и за постъпките на баща си ?

Ами така като гледам как се блъска от страни, благодарение на хубавото ти видео и аз бих му съставил акт. 

По думите ѝ случаят е прецедент, защото прокуратурата не е била уведомена, а научава седмица по-късно за инцидента от медиите. "

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.