Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генерал Румен Радев - новият президент на България

Featured Replies

преди 2 минути, BMW Маниак написа:

Или президента трябва да отговаря и за постъпките на баща си ?

Така е. Всеки гледа да те прецака с подобна случка. И най - вече журналистите имат интерес. Скандал , тираж - премии , мангизи...

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 20,8k
  • Прегледи 847,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• communismatic
    communismatic

Между другото, тоя @Борил е пак акаунт на тира. Веднъж се обърнах към него, а след 10 минути ми отговори @ДзВяРа!. Беше се объркало момчето пак...

• Успех на генерала! Според мен ще е много по-добър президент от американската подлога Плевню.

• Госпожо или госпожице, добре че в постулатите на сериозната политика "симпатията" не стои на дневен ред. Не сме на първа среща, не сме на банкет, не сме на дискотечка. Нормално е да мислите прека

Публикувани изображения

преди 8 минути, nikssi написа:

Ква несподелена любоф

А де ? И аз това ви се чудя... ама се Миро ви в устата :)

Хем всички са се самоблокирали и игнорирали :lol6:

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

Интересно.. по протокола излиза че инвалида с  акумулаторната количка е нападнал мерцедеса.....  :shock11:

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

Ако няма телесна повреда 2ра степен или жалба от пострадалото лице защо някой е длъжен да уведомява прокуратурата ?
Те си имат предостатъчно несвършена работа че да се занимават и с леки пътни инциденти къде такива са стотици на ден по българските пътища.

преди 1 минута, miro20 написа:

Интересно.. по протокола излиза че инвалида с  акумулаторната количка е нападнал мерцедеса.....  :shock11:

Ти чете ли го протокола ? Дай и ние да го погледнем, моля.

преди 3 минути, BMW Маниак написа:

Ако няма телесна повреда 2ра степен или жалба от пострадалото лице защо някой е длъжен да уведомява прокуратурата ?
Те си имат предостатъчно несвършена работа че да се занимават и с леки пътни инциденти къде такива са стотици на ден по българските пътища.

катастроофа е и има щети, материални но ги има - според мен шефа на КАТ не го е докладвал и сега МВР го разследват

преди 2 минути, miro20 написа:

А де ? И аз това ви се чудя... ама се Миро ви в устата :)

Едва ли има човек , който да проявява търпимост към политически трол като тебе. Регистриран , замразен , активиран... баси спящата клетка. 

:)

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

катастроофа е и има щети, материални но ги има - според мен шефа на КАТ не го е докладвал и сега МВР го разследват

Следи де. Пусни един пряк канал и да четем всички какво е разследването...

преди 5 минути, nikssi написа:

Така е. Всеки гледа да те прецака с подобна случка. И най - вече журналистите имат интерес. Скандал , тираж - премии , мангизи...

така е ю, в случая не е виновен никой Радеви а КАТ

преди 5 минути, BMW Маниак написа:

Ти чете ли го протокола ? Дай и ние да го погледнем, моля.

Умнико,  не се иска по голямо усили от това да цъкнеш линка който цитираш .  :lol6:

Точно там има снимано копие . Абе какви хора коментират тук, съм изумен ! :)

току-що, Без умствен капацитет написа:

Като гледам видеото и знаците  а кръговото , тротонетката  в кръговото е с предимство . Мерцедеса просто му сече пътя и го блъсва.

Но по протокола който го има цитиран в линка, и някои глафони не им стига интелекта да цълнат да погледнат, пише че е виновен водача на акумулаторното возило защото бил променил рязко посокат ана движение .

Което е нонсенс и повод за проверка.

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

Какво пишеш тогава в темата за президента? Отивай в празни приказки. Честно, трудно ти разбирам писаниците, направо ме гъташ с безсмислици.

Цитат

така е ю,

Ко каза?

Аз инвалид на клипа не виждам!А и много се съмнявам, че е правилно с инвалидна количка да се движиш по платното за движение на автомобили!

преди 18 минути, miro20 написа:

Умнико,  не се иска по голямо усили от това да цъкнеш линка който цитираш .  :lol6:

За мен е достатъчно да знам че теб цитирам за да съм убеден че всякакви линкове в постовете ти са нагли дезинформации и откровени лъжи.
Защо да си губя времето с кухите ти линкове ?
Та твоята работа е като лъжливото овчарче. Никой не ти вярва тука.
Всичко което кажеш автоматично трябва да се приема на точно обратното.

преди 4 минути, M.Николов написа:

Аз инвалид на клипа не виждам!А и много се съмнявам, че е правилно с инвалидна количка да се движиш по платното за движение на автомобили!

Така е. И аз не виждам инвалид, и в протокола пише прото "водач на акумулаторна тротонетка"

Това което  обаче не виждам е "внезапна промяна на посоката на движение", което е повод да му натресат виновност на водача тротонетката.

демек, просто са го скатали бащицата на бащицата.

преди 1 минута, BMW Маниак написа:

За мен е достатъчно да знам че теб цитирам за да съм убеден че всякакви линкове в постовете ти са нагли дезинформации и откровени лъжи.
Защо да си губя времето с кухите ти линкове ?
Та твоята работа е като лъжливото овчарче. Никой не ти вярва тука.
Всичко което кажеш автоматично трябва да се приема на точно обратното.

бла бла ? :) поне като се оакаш имай достойнството да си гпризнаеш. Погледна ли линка и протокола ?

Трол . изключително елементарен, трол. :)

преди 22 минути, miro20 написа:

Което е нонсенс и повод за проверка.

Ама сега да не се окаже че президента Радев  лично е писал акта ?

Къде е драмата в целия случай ? Станал някакъв лек пътен инцидент и акта бил съставен на тоя с тротонетката и човека е казал на всички да не го занимават.
Но Цацаров оправи престъпността в България и се зае със ПТП.
Или май някой търси под вола теле и бие тъпан за глупости.

преди 3 минути, miro20 написа:

Трол . изключително елементарен, трол. :)

Ама хич не ти липса наглост така като гледам!
Добре ли ти плащат поне ?

преди 4 минути, BMW Маниак написа:

Къде е драмата в целия случай ? Станал някакъв лек пътен инцидент и акта бил съставен на тоя с тротонетката

КАзах къде е проблема. В скатавенето и прехвърляне на вината. Човека се движи в кръговото и е паднал в кръговото . Дори да е изменял посокат ана движение /а то няма таква промяна,  впредвид къде е  паднал/  пак мерцедеса трябва да му даде предимство , независимо накъде иска да завие тротонетката.

т.е. скатаваме "бащицата на бащицата на народа" :)(

преди 6 минути, BMW Маниак написа:

Ама хич не ти липса наглост така като гледам!

Аз пък гледам че си плямпаш за спорта. Една смислена мисъл не си казал. НЯма да те питам плащат ли ти  :)

преди 11 минути, miro20 написа:

Това което  обаче не виждам е "внезапна промяна на посоката на движение", което е повод да му натресат виновност на водача тротонетката.

А може би първо е подал подвеждаш сигнал, че ще завива на дясно, а после е продължил на ляво!

преди 10 минути, M.Николов написа:

А може би първо е подал подвеждаш сигнал, че ще завива на дясно, а после е продължил на ляво! 

Още по зле. Мерцедес-а задължително е трябвало да спре, а не да продължи. Единствено логично е да завие рязко на дясно БЕЗ МИГАЧ , и тогава мерцедес-а да се е подлъгал че ще върти и не енамалил , след което го блъска .. Но и това не се връзва в предвид че е блъснат точно в кръговото, а не на излизане ил инещо такова.

преди 9 минути, M.Николов написа:

Я, пак помисли!

Доизкажи се.

Товак оето виждам от видеото е че в кръговото са с предимство .  Има и знаци  за което. Мерцедес-а навлиза в кръговото и блъска вътре в него тротонетката.

Дори без да мислим върху този казус, очевидното е че произшествието е вътре в кръговото. Не на излзиане  или друго.Накъде според теб "рязко е променил движението си " тротонетката като няма въобще данни за такава промяна.

даже по скоро е притиснат към вътрешната страна от мерцедеса

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

Калинките на ГЕРБ също не ги докладват на прокуратурата. Нищо че са тотална щета. Освен ако не стане твърде голям скандал, но дори и тогава Б.Б. ги спасява, като им подава оставката вместо самите тях и те се озовават на дипломатическа позиция в някоя далечна Замунда, вместо в затвора.

преди 29 минути, miro20 написа:

Доизкажи се.

Товак оето виждам от видеото е че в кръговото са с предимство .  Има и знаци  за което. Мерцедес-а навлиза в кръговото и блъска вътре в него тротонетката.

Дори без да мислим върху този казус, очевидното е че произшествието е вътре в кръговото. Не на излзиане  или друго.Накъде според теб "рязко е променил движението си " тротонетката като няма въобще данни за такава промяна.

Мирко, я ми донеси регистрационната табела на "тротинетката", да видим дали въобще има разрешение да се движи по пътното платно.

преди 11 минути, sliderum написа:

Мирко, я ми донеси регистрационната табела на "тротинетката", да видим дали въобще има разрешение да се движи по пътното платно.

те и колелетата са участници в движението а не пешеходци

преди 16 минути, sliderum написа:

А да ти донеса диплома на човека , или  справка за сексуалния му живот не щеш ли ???? Ако имаше проблем, щеше да го пише в протокола.

Да ви се чуди човек какви идиотизми още можете да избълвате :)

преди 35 минути, Без умствен капацитет написа:

те и колелетата са участници в движението а не пешеходци

Да и колелетата не са на място на пътното платно. Освен ако, няма специално отделена за тях лента, в случаите, когато не може да им се осигури нормална велоалея. Там където и това не е осигурено, движението е само отляво, срещу автомобилното движение(По първокласните шосета, извън населените места движението на велосипедисти, пешеходци и каруци пък е съвсем забранено, нищо че каруците напоследък са "регистрирани" и имат някакви табели) Но на кръстовищата, било кръстовидни или кръгови, велосипедистите нямат право да се движат по платното, като регистрираните ППС-та, а трябва да слязат велосипедистите и да преминат кръстовището бутайки велосипедите си по пешеходната пътека.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

Доизкажи се.

В цялата тая дандания виновен или не къде е вината на Президента Радев ?
Защо се намесва името му и кой има интерес от това ?
Блъснали се, някой изкарал пари, покрил щетите, участниците нямат повече претенции един към друг, никой не е пострадал физически сериозно в задачата се пита защо акта бил на водача тротонетката . Не е ли лично право на този на който е съставен акта ако не е доволен да го обжалва ?
Такова за сега няма, няма данни за заплахи и принуда аз не виждам какъв изобщо е тука проблема при условие че от ПТП-тата по нашите пътища има на година хиляди убити и виновните са с условни присъди.
В момента тече кампания срещу президента по не знайно каква причина и отново дежурните тролове ни просветляват.
Боко със самолета цял футболен отбор като Тигрите натовари закара на мач тука нищим че някакви се чукнали.
В една европейска държава всеки един за подобно произшествие  си вади полицата от застрахователя попълват и си стискат ръцете а в България понеже прокуратурата няма работа се занимава с ПТП-та.

Ако на Боко някоя подлога беше не просто блъснала, а убила човек, вероятно медийният шум щеше въобще да го няма.

преди 8 минути, sliderum написа:

Ако на Боко някоя подлога беше не просто блъснала, а убила човек, вероятно медийният шум щеше въобще да го няма.

Ето тука @miro20 може да се запознае как се потулва случай с наш човек и искам да го пръби всеки ден и да критикува Герб.
http://afera.bg/бомба-мвр-разследва-укриването-на-слу.html

Този сигурно е чичо на Радев.

преди 7 минути, BMW Маниак написа:

Ето тука @miro20 може да се запознае как се потулва случай с наш човек и искам да го пръби всеки ден и да критикува Герб.
http://afera.bg/бомба-мвр-разследва-укриването-на-слу.html

Този сигурно е чичо на Радев.

Да не забрави Миро и да вдигне целият фейсфук на нокти.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.