Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вярвате ли в магията?

Featured Replies

В България колкото искаш магове и можеш да ги срещнеш на различни места.Някой си имат офиси,други са по цирковете...Дори намерих един форум,където се подвизават заедно с екзорхистите,които потъркват доволно ръце при мисълта да спипат някой маг.Докато съществуват свръхестествени неща за човека,ще я има и магията.

• Отговори 532
  • Прегледи 122,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

В България колкото искаш магове и можеш да ги срещнеш на различни места.Някой си имат офиси,други са по цирковете...Дори намерих един форум,където се подвизават заедно с екзорхистите,които потъркват доволно ръце при мисълта да спипат някой маг.Докато съществуват свръхестествени неща за човека,ще я има и магията.

Това си е страшно-за какво им трябва,какво го правят ако го спипат?

Доказалства или пример ,бих искал да видя. Публикувано изображение

не искам да правя реклама сега нa сайтове но тук в интернет могат да се намерят има такива сайтове дет има много лесни заклинания които почти винаги стават... Публикувано изображение просто може да не стане от 1-вя път но естествено човек не трябва да се отказва а пак да пробва... трябва да има вяра :)

Редактирано от orb17al (преглед на промените)

Това си е страшно-за какво им трябва,какво го правят ако го спипат?

Прилагат му екзорцизъм-гонене на дявола,злите духове чрез молитва.Има нестандартни методи,като този с бухалката и е особено успешен сред начинаещите "магове".

Прилагат му екзорцизъм-гонене на дявола,злите духове чрез молитва.Има нестандартни методи,като този с бухалката и е особено успешен сред начинаещите "магове".

Благодаря ти много.Тя бухалката ще се окаже универсален инструмент,за решаване на битови и духовни проблеми! :P:):clap:

КИПРИЯНОВА МОЛИТВА: Владико Господи, Иисусе Христе, Боже наш, Който всичко държиш, Святи и благословени, и Вечно съществуващ Цар на царете и Господи на господарите! Слава на Тебе седящия в светлината пред хиляди и милиони свети ангели и архангели. Ти знаеш тайните на смирения Твой раб Киприян, защото преди не познавах Тебе, Господи Вседържителю, но, Ти Сам Господи Иисусе Христе, повика мене недостойния и ме благослови и удостои да живея с любов и послушание пред Твоето милосърдие и да разпръсна силата на магията, защото и аз, Господи, задържах облаците и те не пускаха дъжд, връзвах земята и тя не даваше плод, лозите не се разлистваха, стадата не даваха мляко, правех мъжете да не се събират с жените си и те да не стават майки, братя да се не виждат и семейства да се разделят, правех зимата лято и лятото - зима. Всичко лошо, което можех, правех, затова, Господи, Боже наш, приеми моята смирена молитва и направи така, че който страда от лош дух или бъде омагьосан от магията, която пречи на Твоите люде и дома им веднага, където се прочете тази молитва с вяра пред Бога, да се освободи в името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин. И откъдето и да е изпратена тази магия, нека се разпръсне от Твоите раби и със силата на Честния и Животворящ кръст, който прогонва всяка вражеска сила. Амин. Ако магията е сложена под праг или в кожа, или в желязо, или под камък, или под земя, или под дърво, да се разпръсне като дим, или ако е написана с мастило или кръв човешка, или кръв на добитък, или на риба, или с каквото и да е направена, нека се разпръсне от Твоите раби. И ако магията е вързана с много възли или в кости прекарана, или в гроб през иглени уши, или в бунар хвърлена, или с каквото и друго да е направена, нека се освободят Божиите раби /...имената.../ от всякакво зло действие на нечестивия дух, така щото с дръзновение да казват: "Господ е мой защитник, няма да се уплаша от никакво зло." Защото Ти, Господи, си с мене, Твоята десница ме успокоява и тъй моля Ти се, Господи Боже Вседържителю, по молитвите на Твоя смирен раб Киприян, простри Своята мощна Десница и милостиво погледни на Твоите раби /...имената.../ и им изпрати мирен и верен ангел пазител от всякакво зло, за да славят Тебе, Нашия Изкупител и Избавител сега и винаги и во век и веков. Амин! Има я във всеки православен молитвеник. Също бих казал, че св. Киприян е един разкаял се грешник преклонил се пред божията сила. И отворил сърцето си за любовта.

Благодаря ти много.Тя бухалката ще се окаже универсален инструмент,за решаване на битови и духовни проблеми! :P:):clap:

Определено намира своето място в историята на човечеството.Лошото е,че тези кретено-магчета зарибяват деца и ги учат на магия.Голям човек нека си чупи главата щом иска,но да не закачат децата.

Редактирано от Arsen (преглед на промените)

не искам да правя реклама сега нa сайтове но тук в интернет могат да се намерят има такива сайтове дет има много лесни заклинания които почти винаги стават... Публикувано изображение просто може да не стане от 1-вя път но естествено човек не трябва да се отказва а пак да пробва... трябва да има вяра :)

Това не е магия ,това го може всеки и без тези формулки.

Това се нарича вяра в себе си.

В случая трансформирана ,мислеки си че няколко думи ще ти помогнат.

Но има един много хубав лаф ,лично изпитан от доста хора ,но от много малко осъзнат.-"Внимавай какво ще си пожелаеш,защото може да ти се случи".или "Господ забавя ,но не забравя".На някой може и да му е смешно това,но не ние сме тези които знаем какво трябва да ни се случи и какво е най -добро за нас.

И този който си мисли ,че може за малко да си сложи ролята "Бог" и да определя събития и действия по този начин,много скоро ще му дойде като гръм от ясно небе истината и тогава ще пита "Господи защо на мен?"

А за случая има един виц в който Господ отговаря "Защото не ме кефиш к.....ле." Публикувано изображение

Който иска, да си играе с формулките ,само че първо да се позапознае с последствията.

Но има един много хубав лаф ,лично изпитан от доста хора ,но от много малко осъзнат.-"Внимавай какво ще си пожелаеш,защото може да ти се случи".или "Господ забавя ,но не забравя".На някой може и да му е смешно това,но не ние сме тези които знаем какво трябва да ни се случи и какво е най -добро за нас.

И този който си мисли ,че може за малко да си сложи ролята "Бог" и да определя събития и действия по този начин,много скоро ще му дойде като гръм от ясно небе истината и тогава ще пита "Господи защо на мен?"

А за случая има един виц в който Господ отговаря "Защото не ме кефиш к.....ле." Публикувано изображение

Който иска, да си играе с формулките ,само че първо да се позапознае с последствията.

аз просто казвам че има един сайт дет е само за заклнания , астрология и т.н. и там тия заклинания при повечето стават смисал искам да кажа че каквото и да е става.... пък незнам а то и , без тва нищо не се губи има много дет са лесни за правене ако стане стане то и без тва тоя дет го прави нищо не губи. :)

Много точно казано.Въпроса е ,че много хора искат да се случват разни работи на други хора,мислеики че те са виновни за проблемите които сами са си създали.И това май се нарича магия.Разбира се това може и да не е така.

аз просто казвам че има един сайт дет е само за заклнания , астрология и т.н. и там тия заклинания при повечето стават смисал искам да кажа че каквото и да е става.... пък незнам а то и , без тва нищо не се губи има много дет са лесни за правене ако стане стане то и без тва тоя дет го прави нишо не губи. :)

Така смяташ сега-ама може да се изненадаш доста неприятно някой хубав ден.Не е забранаено да дадеш линк към сайта-интересно ми е за какво говориш. Публикувано изображение

Така смяташ сега-ама може да се изненадаш доста неприятно някой хубав ден.Не е забранаено да дадеш линк към сайта-интересно ми е за какво говориш. Публикувано изображение

ем ако искаш щти дам линк-а да го видиш шот ми е направило впечатление че почти всичките коментари там към някое заклинание са положителни тоест стават .. . :) та ако ако искаш щти го дам

Непременно ще го разгледам обстойно.После ще го коментираме. Публикувано изображение

ам ок аз точно това искам да си кажеш мнението :speak:

post-125866-1195289491_thumb.gif

Ами много добре си изглежда на външен вид.Само дето малко ме притеснява изобилието на сатанинска символика,с обяснението че изобщо не е такава.Особено картините в галерията са 90% такива. Не ми се вижда безопасно и полезно да се занимаваш с тези неща-особенно ползвайки за източник на информация сайт в нета.

Ами много добре си изглежда на външен вид.Само дето малко ме притеснява изобилието на сатанинска символика,с обяснението че изобщо не е такава.Особено картините в галерията са 90% такива. Не ми се вижда безопасно и полезно да се занимаваш с тези неща-особенно ползвайки за източник на информация сайт в нета.

ми незнам аз не съм правил такива неща но всички там казват че стават иначе това е сигорно най-посещтаванят сайт за такива неща... иначе аз и да искам да се занимавам с такива неща няма как то повечето заклинания там дет ги пише изискват неща (саставки) дет никога през живота си не съ м ги чувал Публикувано изображение

Казват че била единствената официално призната наследничка на Ванга и кабинетът й се намирал близо го гарата затова питам някой знае ли нещо за нея???

Казват че била единствената официално призната наследничка на Ванга и кабинетът й се намирал близо го гарата затова питам някой знае ли нещо за нея???

Да бе да Публикувано изображение На блока до бившия "тютюнев" (дето го събориха) на третия етаж виси табела "Тотка Тотевска - единствена прУдалжителка на баба Ванга"-те това и е кабината Публикувано изображение нисано на ръка в червена боя....

Баси-някой вярва ли на тия глупости?? :angry:

Ами това питам казват че познавала и помагала дори и във вестник "Стандарт" писаха за нея искам да знам някой ходил ли е и какво мислите??? И в крайна сметка ако е шарлатанка защо е на толкова уживено място точно до гарата????

Ами това питам казват че познавала и помагала дори и във вестник "Стандарт" писаха за нея искам да знам някой ходил ли е и какво мислите???

И в крайна сметка ако е шарлатанка защо е на толкова уживено място точно до гарата????

Ами като толкова те интересува-върви при нея и сам(а) се убеди.парите са си твои.Човешко същество си, надарено със свободна воля-иде и виж Публикувано изображение

Аз съм ходил при нея много пъти!Първоначално бях доста писимистично настроен,но имах грижи за които не смятам да испадам в подробности...отидох и !!!Това се случи за първи път преди 7 години.Тази жена имаше офис на ул."Кирил и Методий"на самия център в гр.Плевен.После се премести до централна гара за да е по удобно на нуждаещите се да я откриват.Блока не е съборен както някой по-горе пишеше.

Не зная дали ви се струва нереално,но на мене лично няколко пъти ми е помагала за проблеми от различно естество.Тази жена не се занимава с правене на магии,нито се прави на врачка.Поне съм запознат а и който иска ,може да прочете доста неща.За нея са издадени 2 книги и са написани много статии,някои от които ги има в нета/Гугъла-Т.Тотевска и ще прочетете/Тя ми каза при първото ми посещение преди години да бъда верен на себе си преди всичко,и да не забравям ,че всичко на този свят е един кръговрат и всичко се връща рано или късно,и всеки отговаря за постъпките си...Това са доста семпли думи,каза ми и много други неща,ама важното е ,че и Аз ги чух не само със ушите си ,но и със сърцето си...Много от моите близки не искаха да се вслушат в предупрежденията и сега просто ги няма за съжаление...Все пак да вярва всеки в каквото си иска.Негово право.Все пак не е хубаво да се плюе по никакъв начин по името на такъв свят човек,защото ако тази жена беше шарлатанка нямаше лично Председателя на Фондация Ванга да потвърди пред медиите в нарочна презконференция в НДК преди години ,че Тя е избраната....Ама който иска да му светне лампата има право да прочете за нея.Аз съм доволен ,че благодарение на нея съм жив и здрав и се радвам на дните си!Бъдете щастливи и се забавлявайте!-толкова от мен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.