Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се е появил човекът на Земята според вас ?

Featured Replies

преди 1 час, realno написа:

"Доказателства има. Ама като не ти изнасят и ги прескачаш".

Значи има достатъчно "доказателства", за еволюцията и поради тази причина си вярващ еволюционист, а доказателствата за Бог са малко, отричайки всички доказателства като чудеса в миналото и днес, пророчествата, възкресението на Исус, явяването на Исус на стотици и хиляди хора на яве  или след преживяване на смърт и не на последно място природата, в която няма хаос, а всичко е в хармония ? Така ли да разбирам? Това се казва предразсъдък. Това си е твой избор разбира се , но ако беше съдия и ако трябваше да отсъдиш истината при всички тези "доказателства" за еволюция и доказателства за Бог щеше да лоша атестация за теб. 

Лоша атестация е да преиначаваш думите на твоя Бог и да твърдиш, че не го правиш. Искаш ли цитат?

Лоша атестация е да си мислиш, че твоят Бог е единствен и неповторим.

Лоша атестация е да не можеш или да не искаш да разбереш какво ти се пише(чети по-долу).

преди 48 минути, realno написа:

Но не мога да разбера едно, при положение, че ми цитирате милиони години на еволюция и безброй видове от животни, как така се затруднявате да дадете само едно доказателство за междинно звено. Логично би било да има безброй доказателства. Но, няма.

Извинявай, че питам ама с мисленето как си? Дава ти се пример за еволюцията на коня, а ти питаш къде са междинните звена. Всичко от днешния кон до най-далечния му прародител можеш да го приемеш за междинни звена между днешния кой и най-далечния му прародител.

преди 35 минути, Aumi написа:

Ако това са тъпотии, едва ли и казаното от най-великият физик на тази цивилизация, също е тъпотия!

Никола Тесла, Electrical Review (1893г.)

Никола Тесла не е "най-великият физик" нито на тази, нито на онази цивилизация. Далеч е дори от определението "физик".

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 127k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 17 минути, A.com написа:

Никола Тесла не е "най-великият физик" нито на тази, нито на онази цивилизация. Далеч е дори от определението "физик".

Може би, вместо физик, трябваше да използвам понятията феномен или гений.

преди 35 минути, realno написа:

"Еволюцията не е вяра..."

Искренно ме разсмя. 

"...вярваш в нещо дето ни си го виждал,ни си го чувал?!"

Това по скоро важи за теб, защото Бог съм го опитвал многократно, виждал съм нещата които върши,  а ти от еволюцията си виждал едно голямо нищо, нито си я опитвал. 

Ти как го опита?Аз нямам нищо против всеки да вярва в квото си иска стига това да не бъде натрапвано.

Аз не мога да вярвам в нещо което не мога да видя, и докосна,не мога да вярвам в митологии!

току-що, AAUUXX написа:

Аз не мога да вярвам в нещо което не мога да видя, и докосна,не мога да вярвам в митологии!

Ти и Еволюцията не я виждаш, но вярваш в нея.
Ти виждаш само крайните продукти, но вярваш че те са еволюирали атоми...което донякъде е така.
Всеки от нас е бил атом в тялото на майка си и после е еволюирал до голям човек.

преди 4 минути, Aumi написа:

Ти виждаш само крайните продукти, но вярваш че те са еволюирали атоми...което донякъде е така.
Всеки от нас е бил атом в тялото на майка си и после е еволюирал до голям човек.

Еволюцията я виждам всеки ден,щом се развиваш като човек значи еволюираш.
Сама даде отговор на въпроса си!

преди 45 минути, AAUUXX написа:

Ти как го опита?Аз нямам нищо против всеки да вярва в квото си иска стига това да не бъде натрапвано.

""Аз не мога да вярвам в нещо което не мога да видя, и докосна,не мога да вярвам в митологии!""

Тогава защо вярваш в еволюцията?

преди 6 минути, realno написа:

""Аз не мога да вярвам в нещо което не мога да видя, и докосна,не мога да вярвам в митологии!""

Тогава защо вярваш в еволюцията?

Защото я виждам!

преди 1 час, A.com написа:

Лоша атестация е да преиначаваш думите на твоя Бог и да твърдиш, че не го правиш. Искаш ли цитат?

Лоша атестация е да си мислиш, че твоят Бог е единствен и неповторим.

Лоша атестация е да не можеш или да не искаш да разбереш какво ти се пише(чети по-долу).

Извинявай, че питам ама с мисленето как си? Дава ти се пример за еволюцията на коня, а ти питаш къде са междинните звена. Всичко от днешния кон до най-далечния му прародител можеш да го приемеш за междинни звена между днешния кой и най-далечния му прародител.

"Извинявай, че питам ама с мисленето как си? Дава ти се пример за еволюцията на коня, а ти питаш къде са междинните звена."

"Най-ранното животно, в което са открити признаци на анатомията на коня е Hyracotherium. Hyracotherium ..."

Така започва "доказателството" за еволюцията на коня. Ти прочете ли ги да видиш за какви свободни съчинения става въпрос?

Ако започна да изброявам, знаеш ли колко животни от съвремието ще ти изброя, които имат "признаци" на анатомията на коня. Това означава ли че са междинни звена на коня или след 200 мил  години ще станат коне? Чисто и просто това е било вид животно, което е съществувало, и изчезнало. 

Прочитайки още първото изречение разбрах, че статията е за посветени атеисти и лековерни хора. Но благодаря все пак за труда на колегата, който си направи труда да потърси и намери този "научен труд". 

преди 21 минути, AAUUXX написа:

Защото я виждам!

Вярваш я, а не я виждаш.

Щеше да си я виждал, ако си живял няколко милиарда години и си бил свидетел на промените. Но не си . Това, което виждаш в момента е  различни видове животни, които Бог е създал според видовете им. Някои от тях са претърпели изменения, според средата, в която са живя ли, но са запазили вида си. Много други са изчезнали и откривайки ги днес атеистите еволюционисти се опитват да ги представят за междинни звена , защото имало прилики на съвременни животни. 

Така, че нищо не виждаш, защото нищо не става пред теб.

преди 18 минути, realno написа:

Вярваш я, а не я виждаш.

Щеше да си я виждал, ако си живял няколко милиарда години и си бил свидетел на промените. Но не си . Това, което виждаш в момента е  различни видове животни, които Бог е създал според видовете им. Някои от тях са претърпели изменения, според средата, в която са живя ли, но са запазили вида си. Много други са изчезнали и откривайки ги днес атеистите еволюционисти се опитват да ги представят за междинни звена , защото имало прилики на съвременни животни. 

Ти си като развален грамофон,въртиш едно и също!

преди 1 час, AAUUXX написа:

Защото я виждам!

Ай стига бе! Кажи къде е и аз да я видя... :clown:

преди 6 минути, _crusader_ написа:

Ай стига бе! Кажи къде е и аз да я видя... :clown:

Какво стига,ти не се ли развиваш,умствено и физически?

преди 48 минути, AAUUXX написа:

Ти си като развален грамофон,въртиш едно и също!

Въртя истината, но  хора без себеуважение, които искат да бъдат рода с маймуните, не искат да я чуят.  

Луда работа, само и само да не признаят Бог, хората са готови да се сродят с животните. Добре, че няма че няма човекоподобни плъхове, че като нищо някой "учен" еволюционист ще ни сроди и с тях. :) После върви доказвай, че това не е истина.

преди 1 час, realno написа:

Не знам вие какво виждате и какво става пред вас, ама аз тук виждам две много готини какички как ме чакат на кревата да им се случи случка. :rolleyes:

преди 6 минути, realno написа:

Въртя истината, но  хора без себеуважение, които искат да бъдат рода с маймуните, не искат да я чуят.  

Луда работа, само и само да не признаят Бог, хората са готови да се сродят с животните. 

Истината е само твоя!
Не е луда работа,колкото и да не ти се иска това е положението,еволюирали маймуни сме,ти може да искаш твоите прародители да са нещо по-висше,ама не са!

преди 2 часа, Aumi написа:

само ти си била йони 

преди 4 минути, Деянчо написа:

Не знам вие какво виждате и какво става пред вас, но аз тук виждам две много готини какички как ме чакат на кревата да им се случи случка. :rolleyes:

Това е от гъбите да знаеш:D

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Това е от гъбите да знаеш:D

Мислех да те викна и тебе, ама размислих. Оставаш си на ръчна, сори.

току-що, Деянчо написа:

Мислех да те викна и тебе, ама размислих. Оставаш си на ръчна.

Другия път:wink12:

преди 5 минути, Деянчо написа:

Не знам вие какво виждате и какво става пред вас, ама аз тук виждам две много готини какички как ме чакат на кревата да им се случи случка. :rolleyes:

До там води вярата в еволюцията, човек да се държи като маймуна. Не го казвам за да те обидя.

току-що, AAUUXX написа:

Другия път:wink12:

Ще видим. Може да реша мацките да си ги оставя само за себе си. :)

току-що, realno написа:

До там води вярата в еволюцията, човек да се държи като маймуна. Не го казвам за да те обидя.

А ти как подхождаш в такива случай,сигурен съм деликатно и само с разрешение от твоя Господ Бог.

току-що, Деянчо написа:

Ще видим. Може да реша мацките да си ги оставя само за себе си. :)

Аааа не така,че на маймуни станахме:D

преди 5 минути, realno написа:

Ей сега ще видиш каква еволюция ще си спретнем с п*четата, направо ще ги направя на маймуни. :wub:

преди 49 минути, AAUUXX написа:

Какво стига,ти не се ли развиваш,умствено и физически?

Това се нарича живот, не еволюция. Раждаш се, растеш, развиваш се, спираш да се развиваш, старееш, умираш... не, не е еволюция.

п.п. Да сме наясно- аз не отричам еволюцията, ама да твърдиш че я виждаш... аре ся.

преди 1 минута, _crusader_ написа:

Това се нарича живот, не еволюция. Раждаш се, растеш, развиваш се, спираш да се развиваш, старееш, умираш... не, не е еволюция.

Еволюция,това е то което всичко изброи!

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Еволюция,това е то което всичко изброи!

Това е една твоя грешна интерпретация на прочетеното, или се преструваш на неразбрал та да върви мохабеда. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.