Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

• Автор
преди 1 минута, Only Fools and Horses написа:

Ако това е истина, е престъпление.

Дано да имате доказателства,защото да плещиш във форум и да говориш пред прокурор са различни неща.

Не се забърквайте в неща,които сте чули по нета

Значи според теб "Дневник" лъже?

Би ли обяснил, какво искаш да кажеш с второто изречение?

Много държа!

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 12 минути, Мойра написа:

Значи според теб "Дневник" лъже?

Не знам кой лъже ама някой е баннат от Гугъл или просто си дращи... СПРАВКА

Цитат

Повече за мненията на децата и младежите може да прочетете в Резултати на НЕФ за септември (PDF, 205 KB)

Резултат_НЕФ_септември.pdf

преди 17 минути, Only Fools and Horses написа:

Миличката Тя,чете вестници!

Тя хубаво чете, ама ти четеш ли? В поста е връзката , чети.

преди 10 минути, Only Fools and Horses написа:

Адрес стига ли?

Какъв адрес ти трябва? Не е достатъчен адреса към официалния сайт и изследването. Не е достатъчно самото изследване в PDF файла? Къде според тебе е фалшивата новина? Давай , не се срамувай.

преди 1 час, Only Fools and Horses написа:

Не се забърквайте в неща,които сте чули по нета

Че то тук основно това се прави :)

Проблема е че и си вярват.

преди 58 минути, miro20 написа:

Че то тук основно това се прави :)

Проблема е че и си вярват.

Мирко пак неподготвен се изказа. Има линк към официалния сайт и PDF в сайта и в поста ми. Знаеш ли какъв е проблема? Проблема е,че такива или да го кажа по-разбираемо таквиа , като тебе пишат по-поръчка. Точно в определени теми, с точно определени линкове подадени от определени да речем лобистки или политически. кръгове. Затова и никой не ти вярва. Понеже те е налегнала една русофобия да ти кажа нещо за което скоро се бях замислил. Преди , във времената на соца повечето хора поне, които аз познавам бяха настроени доста негативно към руснаците. Защото ползваха винаги привилегии във всяко нещо. Защото са руснаци. Сега обаче се чудя къде се пречупи народа и защо вместо да продължава да ги мрази и презира тия руснаци взе да им симпатизира? Може би защото подобна на твоята русофобия единственото , което постига е ,че хората почват да се питат - ЗАЩО? И си отговарят -  пропаганда, нищо различно от преди и почват да бъдат мразени и презирани тези, които разпространяват пропагандата. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

95% от вестниците, новинарските сайтове и новинарските телевизии пускат насочени новини. В България 100%.

преди 52 минути, nikssi написа:

единственото , което постига е ,че хората почват да се питат - ЗАЩО? И си отговарят -  пропаганда, нищо различно от преди и почват да бъдат мразени и презирани тези, които разпространяват пропагандата. 

Едва ли ще повярваш, но аз тук  точно към това се стремя. Хората да си отговорят на тези въпроси , и да се запитат ЗАЩО.

И да се запитат и видят кое е пропаганда, кое е лъжи, и кой ги разпространява.

Това че се надъхвате  "напук"  как никой не ми вярвал ... предизвиква само усмивка в мен. Защото виждам че дори ти и "колегите ти по инат" виждат МНОГО добре че съм прав.

Реакцията ви е много показателна.

преди 2 часа, miro20 написа:

И да се запитат и видят кое е пропаганда, кое е лъжи, и кой ги разпространява.

Пат ще те попитам за последно. Има новина в медия, която се потвърждава от официалния сайт и има документ във формат PDF където е описано въпросното допитване , изследване както искаш го приеми. Къде според тебе и оня там новия трол е измислицата? 

Официалния сайт https://nmd.bg/справедливо-ли-е-отношението-към-хора/

Ето и допитването 

Цитат

Повече за мненията на децата и младежите може да прочетете в Резултати на НЕФ за септември (PDF, 205 KB)

Между другото виж  - <Членове в сайта> - https://nmd.bg/tchlenove/

https://nmd.bg/members/фондация-джендър-алтернативи/

Така, че айде по-леко а? Оня се надъни ,че и плашеше и ти по-него също. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 2 часа, miro20 написа:

..... че съм прав. 

Мирчооо, мирчо - онзи, който не спира да доказва правотата си, разкрива вината си, защото знае, че се нуждае от оправдания. Как пък не се появи поне още един участник в политическите теми с толкова високопарни претенции, като твоите - денков не го броим, щото той си е психично болен, ала ти бе пиле шарено ...... и продажно. За жълти стотинки - твоите шефчета поне правят милиони и за това са продажници, а ти какво правиш ...... стотинки за градския транспорт. Поредния жалък шут на олигархичните структури.

преди 8 часа, nikssi написа:

Пат ще те попитам за последно.

Това за 60-те деца ли ? 

Аз отговорих  общо както виждаш по горе.На простотиите ти че съм"пишел по поръчка" , за "линкове подадени от определени лобистки кръгове" , за 'русофобията" и останалите ти фантасмагории.

преди 8 часа, sound написа:

.......ала ти бе пиле шарено ...... и продажно. За жълти стотинки - твоите шефчета поне правят милиони и за това са продажници, а ти какво правиш ...... стотинки за градския транспорт. Поредния жалък шут на олигархичните структури.

И какво очакваш да отговоря ? Да почнем с баналното ... "не - ти си дрислю.. не пък - ти си ... " :laughing5:

преди 5 часа, miro20 написа:

Това за 60-те деца ли ? 

Аз отговорих  общо както виждаш по горе.На простотиите ти че съм"пишел по поръчка" , за "линкове подадени от определени лобистки кръгове" , за 'русофобията" и останалите ти фантасмагории.

Айде сега пак се гърчиш и  търсиш как да се хванеш я за някоя думичка , я за нещо в текста. Естествено,че е смешно такова допитване до 61 деца, но също така е не само скандално но и престъпно според мене. 

НАВИРАТ ти доказателствата и се гърчиш! Че пишеш по-поръчка с подадени готови линкове всички тук го виждат но поне чети какво пишат и мисли.

преди 7 минути, nikssi написа:

Айде сега пак се гърчиш и  търсиш как да се хванеш я за някоя думичка , я за нещо в текста. Естествено,че е смешно такова допитване до 61 деца, но също така е не само скандално но и престъпно според мене. 

НАВИРАТ ти доказателствата и се гърчиш! Че пишеш по-поръчка с подадени готови линкове всички тук го виждат но поне чети какво пишат и мисли.

Той не се гърчи, просто си заработва зарплатата.

преди 7 часа, nikssi написа:

Айде сега пак се гърчиш и  търсиш как да се хванеш я за някоя думичка , я за нещо в текста.

преди 12 часа, miro20 написа:

Дори както виждаш не се заяждам за думата "Пат" :)  То се вижда кой се гърчи .

• Автор
преди 6 часа, Мойра написа:
Цитат

"Изключително сме развълнувани от възможността да домакинстваме събитие от такава важност и такъв мащаб. 

Яко чесане ще пада. Отсега точат лиги. :D  

• Автор
преди 1 час, sliderum написа:

С отхвърлянето на ИК, тия сегрегационни събирания не станаха ли незаконни?

Тези са решили да превземат света и не ги интересуват закони.

• Автор

Георги Марков: Кел файда на тая демокрация, където ще има мъж с мъж да се жени

Цитат

Кел файда на тая демокрация, където ще има мъж с мъж да се жени, където французите ще станат малцинство спрямо ислямистите, заяви в ефира на БНТ депутатът от ГЕРБ Георги Марков.

"Аз виждам бъдещето в Централна Европа. Орбан казва така: оставаме християнска държава, етнически хомогенна, уважаваме малцинствата, сами ще се оправяме - с нашите мъже и жени ще се разплождаме. Затова дава 33 000 евро за трето дете" -коментира Марков в предаването "Още от деня", водено от Емил Кошлуков. 

Днеска Будапеща, Прага и Краков не отстъпват нито в музиката, нито в концертите, нито в хапването на западноевропейските столици. Да, хапването е много важно. Затова са кацнали 13 000 000 туристи вече, до септември, на (летище) "Ференц Лист". Щото лапат гулаш, лапат патици и гъски. Никой не ги трепе, не им изнасилват децата, не им таковат приятелките. И държавата е сигурна. Както и Чехия, Полша, Словакия, твърди депутатът от ГЕРБ.

Така е!

преди 13 часа, sliderum написа:

С отхвърлянето на ИК, тия сегрегационни събирания не станаха ли незаконни?

ИК не е за това.

преди 12 часа, Мойра написа:

Тези са решили да превземат света и не ги интересуват закони.

Да, но и ИК не противоречи на закона в отношение на гейове и др подобни.

Припоми си становището на конституционния съд. Аргументите му нямат нищо общо в тази насока. А се аргументираха че има неяснота и противоречие в понятието за "жената-майка", което е фиксирано в нашата конституция.

А това понятие за "майка" , няма нищо общо с нещата и дискусиите за третополовите и гейовете.

• Автор

След жестокото убийство на съпругата и детето си, извършено от съпруга психопат, разни женици от разни организации закрещяха неистово, че в България едва ли не всяка втора жена е ставала жертва на насилие.

Че и Станишев им приглася...

Я да видим, как стоят нещата!

Жертвите на убийства в България - от кой пол са повече?

Цитат

Асен Генов, Фейсбук:

Малко данни за убийствата през последните години за България:

• Убийства в България през 2014:
-----------------------------------
Общо: 141
Жертви мъже: 82.3%

• Убийства в България през 2014-2015 г. по пол на 100 хил. души:
------------

Жертви жени 2014: 0.8 
Жертви жени 2015: 0.61

Жертви мъже 2014: 1.91 
Жертви мъже 2015: 2.21

Данни: UNODC/Eurostat

• Убийства в България 2015:
-----------------------------
Общо: 129
Мъже: 100
Жени: 29

• Убийства в България 2016:
-----------------------------
Общо: 81; 
Мъже: 59
Жени: 22

Данни: Eurostat

Правят се опити да наложат на България да приеме ИК!

Психопатите с конвенции не мож ги върза. Ама нормалните ще ни избесят "гревио"фашистите.

• Автор

Домът на Европа в София е домакин на конференция за правата на еднополовите двойки

Над 80 % от българите са против ИК, която продължават да ни налагат по всякакви начини.

Каква мерзост! :mad:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.