Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

• Автор

Куба се отказа да легализира гей браковете в новата си конституция

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 11 минути, Мойра написа:

И тези деца един ден ще станат като родителите си, защото ще смятат за нормално това, което са виждали в "семействата" си.

Вероятно донякъде си права. Обърни внимание, че аз не смятам, че еднополови родители, били те генетични или не, са идеалните условия за отглеждане на потомство. Аз просто питам как ТОВА е проблем при наличието на следните факти:

1. 1/3 от децата в България са на разведени родители. Т.е. това са деца, лишени от един от моделите на поведение - мъжкия или женския, докато при педалите и лесбийките има и двата модела, колкото и кофти да проехти в главата на един хомофоб.
  2. 1/10 от българските деца имат родител в чужбина. Т.е. това са деца, лишени от един от моделите на поведение - мъжкия или женския.
  3. Не ми се изброяват жизнения стандарт, пенсионерите, здравеопазването, образованието и т.н., но как наличието на педали ги превърна на дневен ред във ВРАГОВЕ?
  4. Отделно, побоищата и лошият пример на генетични родители. Най-малтретираните животни не са на свобода, а домашните любимци. Така и най-много психически травми биват нанасяни на децата в семейството.

Простият въпрос е защо опита на едни хора да обичат бива да бъде възпрепятстван, докато има по-големи проблеми, които никой тук не назовава като проблеми, но чисто популистски заявява, че уж е в мисията да защитава (за "институцията семейство" говоря)? Аз го нарекох лицемерие. Не може ПОВЕЧЕТО ОТ ПОЛОВИНАТА бракове в България да завършват с развод и тези хора да не наричаш престъпници и врагове, а да ти вади душата, че две жени живеят заедно в едно легло. Не може родителите на гурбет да не наричаш престъпници и врагове, след като те са една от водещите причини за упадъка на днешното поколение. Ай сега ми кажете, че тази новина за първи път я чухте!!!

преди 11 минути, M.Николов написа:

Не, могат да обичат, но обичта им няма как да се увенчае с дете.

Добре, че не си прав, защото хетеросексуалните двойки все по-рядко имат възможност да заченат по естествен начин.

преди 10 минути, Lumberman написа:

Имаш и 139 страници по темата, белким нещо разбереш.

Тази мантра "не си разбрал" върви повече в раздел Теология. Това, което заварвам в темата е не пробита кофа, ами куха лейка до куха лейка:

1. Мразите нещо, без да знаете защо го мразите.
  2. Посочвате поведението любов на хора като "проблем", а хората като "враг", без адекватна обосновка.
  3. Зададох няколко прости въпроса, а отговори не съм получил. Принципно това е нещото, което най-лесно ми дава да разбера, че този в опозиция не е наясно със себе си и няма да дочакам да бъде наясно и с мен.
преди 30 минути, M.Николов написа:

Могат, но не е от "половинката" си!А деца родени без любов......

Трябва човек да е много нагъл да ми говори, че двама мъже или две жени могат да имат деца ПОМЕЖДУ си. Ясно, че ако има трети или пети в картинката, тогава става... Но какъв пример е това? То така и две кучета могат да имат човешко потомство, или примерно човек и куче!

В природата е така - имаме мъжки и женски, и когато мъжкото и женското се съберат, имаме потомство. Така е направено, такова е устройството на света и човека, такова е естеството. По тая и причина и при животните не само че имаме невъзможност за възпроизводство при еднополови сексуални актове, но имаме и граница между видовете и не могат да имат потомство, или най-много могат да имат хибриди, които после са стерилни (катъри, мулета и т.н.)

Човек може да избере да върви заедно с това, което от заложено в природата като закони от създателя, защото тези неща са обективни. Може да избере да си прави каквото си иска и да не иска никой нищо да му казва, когато тези правила не му изнасят. То и на човекоядството какво му е, нали? Че какво толкова има в човешкото месо? Или в секса с малки деца? Питай един практикуващ човекоядец или педофил да видим какво ще чуеш?

Но това го пиша заради другите. Аз от тебе не виждам нещо като отношение и поведение в дискусията, което да ме убеди, че има смисъл да се дискутира. Ти си от типа хора, които дори да се отвори небето и да видят образно казано - пак няма да повярват. Willingly ignorant, дето викат англосаксите. Изборът си е твой и няма да ти се меся.

току-що, Lumberman написа:

Но какъв пример е това?

Примерно пример за това, че хетеросексуални хора, заченали "с любов", ама денонощна любов, са си изоставили детето, а хора с различна от тяхната сексуална ориентация са дорасли нивото да искат да създадат семейство и да се грижат за човешко същество. Как ще коментираш този пример?

преди 6 минути, Lumberman написа:

В природата е така - имаме мъжки и женски, и когато мъжкото и женското се съберат, имаме потомство.

Продължаваш с хомофобските изцепки. В природата НЕ Е ТАКА. Хомосексуалност се наблюдава сред 450 животински вида и варира между 8 и 80%. С малко повече ходене на училище щеше да научиш и че има двуполови животни.

Статистиката показва, че човешкият вид има стабилен процент за хомосексуално поведение, така че това е норма. По същият начин има малцинство от зеленооки или хора с различен цвят на двете очи. Тези хора не са ненормални, само защото не са като мнозинството.

• Автор
преди 1 минута, аm-аm написа:

Продължаваш с хомофобските изцепки. В природата НЕ Е ТАКА. Хомосексуалност се наблюдава сред 450 животински вида и варира между 8 и 80%. С малко повече ходене на училище щеше да научиш и че има двуполови животни.

Нима според теб и човекът принадлежи към животинския свят?!

преди 12 минути, аm-аm написа:
преди 20 минути, M.Николов написа:

Не, могат да обичат, но обичта им няма как да се увенчае с дете.

Добре, че не си прав, защото хетеросексуалните двойки все по-рядко имат възможност да заченат по естествен начин.

Напротив, прав съм!Ако можеш обори науката и църквата и създай дете от двама мъже или от две жени.

преди 5 минути, Мойра написа:

Моите родители се разведоха, когато бях на 11 години, което не само не ми попречи да създам свое семейство, но и ми помогна да устоя на трудностите

Извинявай, тезата застъпена от хомофобите е точно обратната. Според тях ти не си способна да създадеш семейство, ти си лесбийка и не можеш да устоиш на трудностите в живота, защото си била лишена от единия си родител.

преди 2 минути, Мойра написа:

Нима според теб и човекът принадлежи към животинския свят?!

Не, разбира се. Принадлежи към клас Бозайници, при който е нормално да има хомосексуално поведение в рамките на 8 до 80%.

преди 11 минути, Lumberman написа:

В природата е така - имаме мъжки и женски, и когато мъжкото и женското се съберат, имаме потомство.

Нещо съвсем се обърка. Не ми е известно хомосексуалисти да претендират, че могат да правят деца при еднополов акт. Те претендират само, че също са човешки същества и също са способни да обичат. Не измествай тезата, много е грозно...

преди 1 час, аm-аm написа:

Това ти изречение красноречиво показва колко си наивен.

Имаше някаква статистика, че 25% от продуктите съдържат ГМО, но обозначенията са на под 1%. Ти си от тези, които се мислят за голямата работа и "знаят", че никога не са опитвали ГМО през живота си.

Както ти казах, не си прехвърляй собствените си представи, на хора които те познаваш и не се опитвай да предполагаш. До тук и двата ти коментара са неверни, не ставаш и за гадател. Разбира се, никой не те спира да мислиш и изразяваш всякакви глупости, само нека не изглеждат като твърдения и квалификации.

преди 12 минути, Lumberman написа:

заложено в природата като закони от създателя

Аа, теологията в друг раздел, моля. Трябваше досега да си написал, че твоя Господ Бог ти забранява да правиш секс по определен начин, защото е грях, а не че това е твоето мнение.

• Автор
преди 5 минути, аm-аm написа:

Извинявай, тезата застъпена от хомофобите е точно обратната. Според тях ти не си способна да създадеш семейство, ти си лесбийка и не можеш да устоиш на трудностите в живота, защото си била лишена от единия си родител.

Не, разбира се. Принадлежи към клас Бозайници, при който е нормално да има хомосексуално поведение в рамките на 8 до 80%.

Нещо съвсем се обърка. Не ми е известно хомосексуалисти да претендират, че могат да правят деца при еднополов акт. Те претендират само, че също са човешки същества и също са способни да обичат. Не измествай тезата, много е грозно...

Извинявай, но тук е раздел Политика, а не Празни приказки и Забава.

преди 14 минути, Lumberman написа:

Ти си от типа хора, които дори да се отвори небето и да видят образно казано - пак няма да повярват.

Ти си нямаш представа с кой говориш. Самоувереността и пренебрежението, което показваш към събеседниците си, желанието да съдиш хора, които претендираш, че даже не познаваш, е нагла и безочлива. Тя изразява твоята глупост и слабост и аз я изобличих в две прости страници, когато те оставих безмълвен на въпросите ми. Моят добронамерен съвет е първо да бъдеш наясно със себе си, а после да учиш другите как да живеят.

преди 4 минути, sliderum написа:

Както ти казах, не си прехвърляй собствените си представи, на хора които те познаваш и не се опитвай да предполагаш.

Опитай да пишеш смислени изречения, ако искаш да се включиш в дискусията.

преди 10 минути, M.Николов написа:

Напротив, прав съм!

Цитираш това, че хетеросексуалните двойки все по-често зачеват по нетрадиционния, да не го нарека ненормалния, изкуствен, начин, и заключваш, че си бил прав... Вторият човек, който обичам най-много на тази планета, не е заченат по естествен начин. Аз ли съм фантаст, ти ли нещо не разбираш... прецени сам.

преди 12 минути, аm-аm написа:

Ами може и да има някакви извращения, но това не е нормата. Ако някой тръгне да намери хомосексуалност в природата и си го постави за цел, то ще намери... но то и убийства можеш да намериш, и кражби, и изнасилвания и какво ли още не, което не ги оправдава. Още повече, това пак не показва, че от мъж и мъж и жена и жена ще имаш потомство, щом имало гейове при животните.

Нямам повече време към момента, нито амбиция нещо да ти доказвам, am-am. Нито има нужда.

преди 8 минути, аm-аm написа:

Стига бе, 80% животни гейове. Да ти кажа само едно. Ако се оставим като теб да мислим с половите си извращения, а не с главният си мозък, пак ще станем животни, както сме били преди да се превърнем в човеци. Това ли е целта на шефа ти  сорос. Само най-богатите да имат развит мозък и интелект и да управляват стадо безмозъчни човеци, с които да правят каквото си искат, да ги използват за сексуални перверзии, за живи банки с органи за замяна и за храна?

преди 8 минути, Мойра написа:

Извинявай, но тук е раздел Политика, а не Празни приказки и Забава.

Моите постове в раздел "Празни приказки" са в пъти по-малко от тези написани извън него. Това, че не ме познаваш не ти дава правото да ме съдиш какъв съм. Още един аргумент, че не може да съдите за някого само по това, което ви е пред очите.

преди 2 минути, sliderum написа:

Стига бе, 80% животни гейове.

Не спори с мен, а с науката. Сори, че на мен се падна "честта" да те отрезвя. Щях да кажа "да те отворя по този въпрос", ама Мойра има проблем с чувството ми за хумор.

преди 8 минути, аm-аm написа:

Стана ми интересно кои са тези животни с 80% хомосексуализъм?

Също, Мойра е права. Отклоняваме се от темата. Ако искаш, можеш да си стартираш тема "Естествен ли е хомосексуализма?" Само че не разчитай да ти пристана.

преди 6 минути, Lumberman написа:

може и да има някакви извращения,

Лумби, ти продължаваш да не си наясно със себе си. Дай на пауза, разбери се със себе си и се върни. Аз пак ще ти дам въпрос, на който няма да можеш да отговориш, с надеждата да осъзнаеш, че грешиш. Разбират ли животните смисъла на думата "извращение"?

преди 6 минути, sliderum написа:

Ако се оставим като теб да мислим с половите си извращения, а не с главният си мозък, пак ще станем животни, както сме били преди да се превърнем в човеци.

Уникално изречение! haha.png Успя едновременно да заплашиш целия свят, само и само да е на твоята, без аргументировка, разбира се, и да ме обидиш от безпомощност в изгубения от теб спор, защото... ми какво друго ти остава?

преди 16 минути, Lumberman написа:

Нямам повече време към момента, нито амбиция нещо да ти доказвам, am-am. Нито има нужда.

Ауууу, а допреди малко се изказваше как си рицарят нагърбен със святата богоугодна мисия да осведомява света с 140 страници, досега, за опасността надвиснала над него. Появи се някой, който ти хвърли два аргумента и вдигна бялото знаме  haha.png То бива лицемерие, то бива глупост... откъде намирате толкова енергия да мразите и да хейтите... семейства нямате ли си, нямате ли някой за обичане, нямате ли цели за постигане, нямате ли нещо градивно бе, мама му стара. Един мушморок тука щеше да си купува стъпала за €20000 (на кой му дреме колко, ако е повече от 5 лв.) за да топи натрупана сланина. Няма ли за какво да живеете на тази планета? Няма ли нещо, което да ви вдига сутрин от леглото? Ама да не е плюене и подливане на вода. Да е нещо градивно. Нещо, което да остане след вас. Прекопай лехата пред блока, заеби колко сланина ще свалиш, радвай се, че две цветя ще разцъфнат заради теб и още 1000 ще ги видят.

Съжалявам, че си изгубих времето с вас. Вие сте болни. Просто се чувствах длъжен някой да не се изгуби в хомофобските ви монолози, че да му станете пътеводна светлина. Защото вие сте носители на мрака и нищо повече.

Имам и други неща да ви казвам, но съм сигурен, че вече ви е причерняло пред очите. Омразата не прощава. Тя разяжда. И аз ще спазвам нужната дистанция.

Поздрави и приятен хейт love.png

преди 17 минути, аm-аm написа:

Вторият човек, който обичам най-много на тази планета, не е заченат по естествен начин. Аз ли съм фантаст, ти ли нещо не разбираш... прецени сам.

И как е бил заченат от два сперматозоида или от две яйцеклетки?:)

Тия 8-80% са си доста голям марж. Високи цели са поставили! Да не би да говориш за обитателите на някой квартал в Сан Франциско (нали и те са бозайници)?

преди 1 час, аm-аm написа:

Аз просто питам как ТОВА е проблем при наличието на следните факти:

1. 1/3 от децата в България са на разведени родители. Т.е. това са деца, лишени от един от моделите на поведение - мъжкия или женския, докато при педалите и лесбийките има и двата модела, колкото и кофти да проехти в главата на един хомофоб.
  2. 1/10 от българските деца имат родител в чужбина. Т.е. това са деца, лишени от един от моделите на поведение - мъжкия или женския.
  3. Не ми се изброяват жизнения стандарт, пенсионерите, здравеопазването, образованието и т.н., но как наличието на педали ги превърна на дневен ред във ВРАГОВЕ?
  4. Отделно, побоищата и лошият пример на генетични родители. Най-малтретираните животни не са на свобода, а домашните любимци. Така и най-много психически травми биват нанасяни на децата в семейството.

Това са съвсем отделни проблеми, заслужаващи съвсем отделно разглеждане. Това, че има и други проблеми, не означава, че ЛГБТ-агресията не е проблем, нито означава, че това за нас не са проблеми. Не ни завличай.

преди 57 минути, аm-аm написа:

Примерно пример за това, че хетеросексуални хора, заченали "с любов", ама денонощна любов, са си изоставили детето, а хора с различна от тяхната сексуална ориентация са дорасли нивото да искат да създадат семейство и да се грижат за човешко същество. Как ще коментираш този пример?

Това със зрелостта и колко са дорасли хората пак няма общо с пола. Дай понеже имаме лоши хетеросексуални родители, дай тогава да дадем на гейовете одобрение от немай-къде! Логично е всеки човек да изпита потребност да създаде потомство и да се грижи за него, това ни е заложено на всички. Но това да ми даваш за пример мъж с мъж и жена с жена, че така ставало, това е некоректно, и даже за много хора, даже повечето хора по земята - това е кощунствено! Не се опитвайте да пробутвате такива на емоционална основа. И те искали семейство, искали да обичат... хубаво. Едното няма да заличи другото!

преди 43 минути, аm-аm написа:

Цитираш това, че хетеросексуалните двойки все по-често зачеват по нетрадиционния, да не го нарека ненормалния, изкуствен, начин, и заключваш, че си бил прав... Вторият човек, който обичам най-много на тази планета, не е заченат по естествен начин. Аз ли съм фантаст, ти ли нещо не разбираш... прецени сам.

Ами има и такива работи... но преди не е било така. Но човек като няма към какво да се придържа, става разюздан и се въвлича къде ли не. Спомням си като момче как се възмущавах, когато момичетата си променят цвета на косата - беше ми неестествено и противно - а какво да говорим за промяна на пола например? Тогава това за мен е било невъобразимо. Сега промяната на цвета на косата май е станало норма, а какво ще стане след още 20 години?

преди 24 минути, аm-аm написа:

Появи се някой, който ти хвърли два аргумента и вдигна бялото знаме

Какво бяло знаме, какви пет лева? Той и оня със забрадката така вика. И го отсвирвам подобаващо. И ти ли се стремиш да се присламчиш към него?

То бива лицемерие, то бива глупост... откъде намирате толкова енергия да мразите и да хейтите... семейства нямате ли си, нямате ли някой за обичане, нямате ли цели за постигане, нямате ли нещо градивно бе, мама му стара.

За какво мразене говориш, бе човек? Ти ама нищо не разбираш. На хората им е дошло до горе от тия работи. Тук говорим не за агресия, а за ЗАЩИТА. ИМЕННО ЗАЩОТО СИ ИМАМЕ СЕМЕЙСТВА ИСКАМЕ ДА ГИ ПРЕДПАЗИМ ОТ ТИЯ НЕЩА. Но си прав, няма какво толкова да се дискутира повече, защото никой никого в нищо не убеждава и това е суетно писане. Което писах вече преди известно време.

А твоята любов къде е? Като се опитваш да рушиш с кеф защитните укрепления на хората и да проповядваш 8-80% хомосексуализъм за нормален? Ние сме били фобите... ние сме хейтъри. А тези не мразят ли нас и морала ни? Не мразят ли тези, които не ги одобряват? Кои са хейтърите? Кои са наглеците и навлеците? Ние ли сме прогресивни и натискаме за промени? Ние ли натискаме за сексуално образование и за 30+ пола в законовата база? Ние ли правим паради с цел да уязвяваме и провокираме останалите?

Съжалявам, че си изгубих времето с вас. Вие сте болни. Просто се чувствах длъжен някой да не се изгуби в хомофобските ви монолози, че да му станете пътеводна светлина. Защото вие сте носители на мрака и нищо повече.

Ние сме "носители на мрака"? А гейовете и лесбийките и разни техни активисти какви са? Просветители? Луциферианци?

И кое е "светлина" - да учиш деца в предучилищна на сексуална експериментация, мастурбация, да им даваш еднополови двойки за пример, да ги навеждаш на мисълта за хирургическа смяна на пола? Това ли е "светлина"?! Please, turn off that light! Please...

Но то и в Библията е писано:

Цитат

Горко на онези, които наричат злото добро, а доброто – зло;
които заменят тъмнина за светлина, а светлина за тъмнина;
които заменят горчиво за сладко, а сладко за горчиво!

Да не би да има наистина нещо ново под слънцето?

преди 2 часа, аm-аm написа:

Am-am, това е за срам на тези хетеросексуални, ако се окаже, че обратните са по-добри "родители" от тях в някои отношения. Т.е. тук имаме провал и позор за хетеросексуалните, а не толкова някакво достижение на другите. Това не значи, че е по-добре да си гей и да не си изоставяш детето, отколкото да си против обратните и да го изоставиш. Друг е въпросът, че как ставаш по-добър родител (по какъв стандарт за добро), ако детето от най-ранна възраст приеме за нормално да има мама и мами или тати и тате? Това е много объркана работа.

Просто не може да вземеш провала на едни хора, които са тръгнали по правия път образно казано и са стигнали доникъде, и да ги сравняваш и заменяш с хора, които са тръгнали ПО СЪВСЕМ ДРУГ ПЪТ, по който успехът и провалът са съвсем друга категория.

Иначе би било интересно да има общество с ЛГБТ-доминираща идеология, което да си е автономно и да се види как ще се развива през десетилетията и колко ще го бъде. Както се е видяло с онзи първият със сменен пол в щатите от момче на момиче, как се осъзнал като мъж в един момент, но без пенис. и после какво е станало. Пътят му завършва със самоубийство. Направо "happy ending".

преди 2 часа, аm-аm написа:

...

Отиди и пусни обява, че си търсиш мъж. Аз харесвам жени.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.