Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 1 час, Безимен написа:

Отиди и пусни обява, че си търсиш мъж. Аз харесвам жени.

Той е пуснал духа от бутилката. Сега гейовете и лесбийките са на мода, транссексуалните, а утре може да изкарат "научна аргументация" в полза на някои по-необичайни връзки, дет' се вика, "Като се обичам младите, да се вземат!"

Beastiality Promotion in Hollywood

Въпрос на предпочитания! И това вече е в мейнстрийма. Disney и какво ли още не...

Или може би ще каже, че не го влекат животни. Е, ти го дай като валидна и реална алтернатива и все някой ще го разгледа.

Как все ги избива да налагат подмолно неща, които в християнството и според традиционните ни разбирания се считат за мерзости и грехове смъртни? А зоофилията е гнусота не само в християнството... Но ако тръгнем да дирим примери в природата, може петел да скочи на патка, а, бе... anything is possible...

Не, тука никаква символика няма...

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 9 часа, Мойра написа:

Нима според теб и човекът принадлежи към животинския свят?!

тук съм съгласен

човекът принадлежи към животните

но поради его и високомерие  много хора се  мислят за повече от животни

още от училище им се втълпява че са   различно

преди 6 часа, Безимен написа:

Отиди и пусни обява, че си търсиш мъж. Аз харесвам жени.

но намираш се  мъже :ph34r:

преди 11 часа, Lumberman написа:

Аз от тебе не виждам нещо като отношение и поведение в дискусията, което да ме убеди, че има смисъл да се дискутира. Ти си от типа хора, които дори да се отвори небето и да видят образно казано - пак няма да повярват

Това важи в пълна сила към теб.

преди 11 часа, аm-аm написа:

Не спори с мен, а с науката. Сори, че на мен се падна "честта" да те отрезвя. Щях да кажа "да те отворя по този въпрос", ама Мойра има проблем с чувството ми за хумор.

Тук наука няма. Не им и трябва. Има  тролска пропаганда .

преди 11 часа, аm-аm написа:

Съжалявам, че си изгубих времето с вас. Вие сте болни. Просто се чувствах длъжен някой да не се изгуби в хомофобските ви монолози, че да му станете пътеводна светлина. Защото вие сте носители на мрака и нищо повече.

Имам и други неща да ви казвам, но съм сигурен, че вече ви е причерняло пред очите. Омразата не прощава. Тя разяжда. И аз ще спазвам нужната дистанция.

Поздрави и приятен хейт

Добре казано. Но не им обръщай внимание . Аз им свикнах .Отнасяй се с усмивка, все пак пвоечето хора не са с толкова изпрани мозъци.

Единствено това ме радва.

преди 11 часа, Lumberman написа:

Но то и в Библията е писано:

Цитат

Горко на онези, които наричат злото добро, а доброто – зло;
които заменят тъмнина за светлина, а светлина за тъмнина;
които заменят горчиво за сладко, а сладко за горчиво!

Да не би да има наистина нещо ново под слънцето?

"Дявоала чете евангелието"  . Чувал ли си този израз ? Ми то е именно за такива като теб.

преди 12 часа, аm-аm написа:

Има нещо вярно, че мразещите педалите са неуверени в собствената си сексуална ориентация и колкото повече ги мразят, толкова повече изразяват отвращението към собствената си същност. Не го пиша като опит да те докача, просто има нещо вярно.

Именно за това са толкова крайни . :)

преди 12 часа, Мойра написа:

И тези деца един ден ще станат като родителите си, защото ще смятат за нормално това, което са виждали в "семействата" си. 

А ! ето едно клише. Мойра, изненадваш ме с елементарното си незнание.

Гей не се става " с възпитание" , каквото и да е то . Това е вродено бре. Не те ли е срам да показваш такова вопиющо незнание.

За кой ли път ще спомена че природата си прави "шеги" както си иска, и няма нито един застрахован че няма да му се случи на децата му  .

Ти можеш да "възпитаваш" по най строгите инквизиторски канони, това няма да направи  от гей-а хетеросексуален.

В историята няма такъв случай ! 

За животните вече бях цитирал по назад .

За хората се говори че 10% от населението са такива. Искаш не искаш... няма пропаганда, просто статистика.

преди 12 часа, Lumberman написа:

Питай един практикуващ човекоядец или педофил да видим какво ще чуеш?

Все едно да питаш Миро, ам-ам и другите подкрепящи извращенията. Нима има разлика в отговорите...Дано поне има разлика в действията :(

• 2 седмици по-късно...
преди 34 минути, Мойра написа:

Брюкселските зелки, съвсем се вкиснаха. 

• Автор

Александър Урумов: Твърде лично 2018 - от Истанбул до Маракеш. Идва влремето за сметката!

Цитат

2018-а за Европа бе годината на джендъра и ишиаса. На тези провалени псевдо елити идва времето да платят.

Съпротива, която доказа, че България има запазена имунна система – и че има достойни българи, включително в правителството и парламента, та чак до най-малкото село у нас и до най-далечните краища на света – всички, които застанаха срещу тази мерзост!

цялата статия

Не само на ишиаса,

Не само на ишиаса, ами и на маясъла(хемороидите, на старовремски) Много собственици имаха зор, докато им разширяват задните дворове, като път да се приведат в политкоретно физическо състояние.  :)

преди 2 часа, Мойра написа:

Точно преди година ...

Цитат

Това обаждане беше точно преди година. Това обаждане беше лично.

Така започна съпротивата срещу Истанбулската конвенция – съпротива, която промени България

Точно преди година г-жа Лъжа обърна палачинката, защото сметна че партизанската борба е по интересна и печеливша за пи-ар-а

И от яростни защитници на ИК, станаха яростни противници.

Мойра.. кой ревеше точно преди година... Бойкооооо кога ще внесеш за приемане ИК в парламента... КОГАААА ? 

А  ?

:)

Няма спор.. и аз признавам че се оказа печеливш пи-ар ход. Привлече повече симпаризанти, които забравиха каква всъщност фейк-личност е г-жа Лъжа.

А клин клин избива... важното е да си на вълната... Ако не бе яростната анти-ИК кампания, как мислиш, спрямо имиджа, дали БСП щеше да е " в играта" ??

Не мисля... Просто им трябват теми . и ако са от управляващите ГЕРБ, те да са анти - на това.

Просто и ясно . Електората точно това попива.

Иначе интересна кариера има другаря ви агент Урумов https://www.dnevnik.bg/politika/2018/10/19/3329887_aleksandur_urumov_borecut_sreshtu_djendurite_na/

Абе странно как всичката ви пропаганда минава през такива.

Мойра, Нямате ли нещо по оригинално ???

преди 3 минути, M.Николов написа:

Ето как е, когато се дадат прекалено много права да държавни чиновници:

https://www.24chasa.bg/novini/article/7218026

Барневерн, е публична агенция...и не е напълно ясно дали е баш държавна. Май е по-скоро частна, с държавен чадър над дейността си.

• Автор

Германия разреши обявяването на трети пол в актовете за раждане

Началото на края на Германия е положено успешно.

на 29.12.2018 г. в 16:40, Мойра написа:

Из коментарите:

Цитат

Михаил Иванов на 29.12.2018 в 09:53
Новговор- а влиза в употреба. И това е само началото.

Добре казано. Все едно са използвали книгата на Оруел за наръчник.
на 1.01.2019 г. в 22:02, Lumberman написа:

Из коментарите:

Добре казано. Все едно са използвали книгата на Оруел за наръчник.

На мен този коментар ми хареса повече:

Цитат
не че нещо на 29.12.2018 в 10:43
ама в българския си имаме отделни думи за човек и мъж, тъй че в брюксел могат дружно да са хванат за ръка и да вървят да са чукат

Костадин Костадинов: Семейството трябва да се брани от упадъка

Цитат

Семейството трябва да се брани от упадъка в последните 30 години, каза пред БНР Костадин Костадинов, председател на партия „Възраждане“, която започна новата година с кампания в подкрепа на традиционното българско семейство. На билбордове в София и в близост до Пловдив е показано едно 5-членно семейство. На него пише, че това е нормално семейство и е време за възраждане. Кампанията не е финансирана от ЕС, а от партийната субсидия, подчерта той.

Прави впечатление провокативното поведение на водещата.

преди 21 часа, Lumberman написа:

Костадин Костадинов: Семейството трябва да се брани от упадъка

Прави впечатление провокативното поведение на водещата.

А на мен ми направи впечатление че Костадинов приказва общи приказки и алабализми..Нищо ново под слънцето с подобни посредствени идиоти имащи се за голямата работа и за политици от класа :)))))) Значи тези които пропагандирали толерантност са виновни за всичко едва ли не , и водели до упадъка на традиционното .... 

П.С Водещата е доста по адекватна и разумно мислеща от този дуещ се и постоянно парадиращ паун...

преди 50 минути, Sinbad_ написа:

които пропагандирали толерантност

Проблемът е това, което се разбира под толерантност...По скоро под границите на толерантността.  Не може за има толерантност без граници, иначе дай да толерираме и серийните убийци - маниаци.

преди 1 час, Sinbad_ написа:

А на мен ми направи впечатление че Костадинов приказва общи приказки и алабализми..Нищо ново под слънцето с подобни посредствени идиоти имащи се за голямата работа и за политици от класа :)))))) Значи тези които пропагандирали толерантност са виновни за всичко едва ли не , и водели до упадъка на традиционното .... 

П.С Водещата е доста по адекватна и разумно мислеща от този дуещ се и постоянно парадиращ паун...

Костадинов по принцип е лесно избухлив по мои впечатления и се пали. Но водещата определено го провокира и за тия 7 минути (ли бяха?) не му дава шанс да каже кой знае какво по същество... особено като една от критиките му е, че медиите игнорират него и партията му. А ти какво мислиш - да не би пропагандирането на толерантност към ЛГБТ-ценностите да не руши традиционния семеен модел?

Това малко ми звучи като една дефиниция за феминизма, която четох преди малко.

Цитат

Feminism is about having a choice to either live your life in strict accordance with gender traditions, abandon them entirely or do something in between without judgement.

T.e. феминизмът поддържа правото на жените да ИЗБИРАТ дали да живеят съобразно традиционни си роли, или да го оставят напълно, или не помежду, без НЯКОЙ ДА ГИ СЪДИ. Феминистките говорят за правото на избор - да бъдат жени, да бъдат като мъжете, и прочие... И това няма как да не ми напомни за следващия етап, а именно - че полът/джендърът е въпрос на избор, и човек може да си избере дали да се придържа към традиционните роли за момчета и момичета, или да си ИЗБЕРЕ нещо друго. Еxcuse me!! И казват феминистките, че жените НЕ ТРЯБВА да стават като мъжете, обаче имали избор. Ами то и децата ни не трябва да стават джендъри нали, никой не ги насилва... но МОГАТ АКО ПОИСКАТ. Според мен вратата е широко отворена с такива твърдения...

преди 8 минути, sliderum написа:

Проблемът е това, което се разбира под толерантност...По скоро под границите на толерантността.  Не може за има толерантност без граници, иначе дай да толерираме и серийните убийци - маниаци.

ТОва си е така, всичко трябва да е с мяра .и толерантноста си има граници, и злобата, и ненаивиста, и плюенето, и комплексите, и глупостта ,и  така нататък...

преди 15 минути, sliderum написа:

Според мен на много хора тая прекалена толерантност им дойде в повече, защото виждат нещата накъде отиват. Някои си изпускат нервите и са твърде напрегнати. Но Костадинов много добре разбира, като човек, правил филми за демографската ситуация у нас, че с гейове, лесбийки и транс-хора, България няма да я бъде. Защото тези общности не могат да се възпроизвеждат и нямат бъдеще. Нека не се обиждат.

преди 1 минута, Lumberman написа:

Костадинов по принцип е лесно избухлив по мои впечатление и се пали. Но водещата определено го провокира и за тия 7 минути (ли бяха?) не му дава шанс да каже кой знае какво... особено като една от критиките му, че медиите игнорират него и партията му. А ти какво мислиш - да не би пропагандирането на толерантност към ЛГБТ-ценностите да не руши традиционния семеен модел?

Това малко ми звучи като една дефиниция за феминизма, която четох преди малко.

T.e. феминизмът поддържа правото на жените да ИЗБИРАТ дали да живеят съобразно традиционни си роли, или да го оставят напълно, или не помежду, без НЯКОЙ ДА ГИ СЪДИ. Феминистките говорят за правото на избор - да бъдат жени, да бъдат като мъжете, и прочие... И това няма как да не ми напомни за следващия етап, а именно - че полът/джендърът е въпрос на избор, и човек може да си избере дали да се придържа към традиционните роли за момчета и момичета, или да си ИЗБЕРЕ нещо друго. Еxcuse me!! И казват феминистките, че жените НЕ ТРЯБВА да стават като мъжете, обаче имали избор. Ами то и децата ни не трябва да стават джендъри нали, никой не ги насилва... но МОГАТ АКО ПОИСКАТ. Според мен вратата е широко отворена с такива твърдения...

Фемнинисттките са дотолкова заблудени повечето, че изобщо не ми се и говори за тях.. Хем искат душата в рая по най лесния начин , хем и привилегии после за всичко останало.....е не става...

И рекламирането на ЛГБТ ценности за мене е точно крайност... Но да не се бърка рекламиране с призови за търпение ... защото има разлика...Но и тука темата е дълга ...

преди 8 минути, Sinbad_ написа:

ТОва си е така, всичко трябва да е с мяра

Очевидно е, че мярата трябва да се определя от мнозинството, така е демократично. За да се определи от мнозинството, е задължително, понеже става въпрос за нещо, което ще рефлектира върху  цялото общество, да бъде проведен референдум. Да ида малко по-нататък, не просто от мнозинството, а от мнозинството в държавата, в която следва да се прилага тази толерантност. Не може някакво, или няколко  НПО-та, да определя и налага, как трябва да живее и какво да приема народа на една държава, нито да се налага от външна за тази държава наднационална бюрокрация.

преди 21 минути, sliderum написа:

Очевидно е, че мярата трябва да се определя от мнозинството, така е демократично. За да се определи от мнозинството, е задължително, понеже става въпрос за нещо, което ще рефлектира върху  цялото общество, да бъде проведен референдум. Да ида малко по-нататък, не просто от мнозинството, а от мнозинството в държавата, в която следва да се прилага тази толерантност. Не може някакво, или няколко  НПО-та, да определя и налага, как трябва да живее и какво да приема народа на една държава, нито да се налага от външна за тази държава наднационална бюрокрация.

Очевидно не е ..Това което ти наричаш мнозинство в същността си е просто стадо,защото правилата на овчите стада му прилягат едно към едно... Затова от древността и до сега, и дори в демократичните уж страни, главните и важни решения се вземат от избрани елити ( макар че не всички напоследък се проявяват като такива , и то не само в Бг ) ..Единствено стадото има привилегията да избира своя елит за управление, и това е основното му демократично право.. Защото иначе или настъпва хаос, или се вземат от глупави по глупави решения базирани повече на емоции а не на здрав разум... 

та такива неща по въпроса за демокрацията и правата на овцете в стадото , дето си мислят че са най правилно мислещите винаги и за всичко... А НПО-тата като цяло драги си гледат личните интереси основно, използвайки модерните конюктури и нагласи ..И често точно тези НПО-та имат интерес да разпалват конфликти, за да получат отново тежест и значение ..Разбира се има и свестни хора в НПО-тат, но маргиналите доста често вземат връх ползвайки иделистично настроените там..

И последно да те светна, че никое НПО не е определило ти как да живееш..Просто разни изгряват използвайки ги за страшилище и едва ли не най голямата заплаха и опасност за овцете в стадото, дори лъжейки че те са причина за скапания им живот... ... като това интервю дето тука го обсъждаме с този някакъв си Костадинов... Никое НПО не е развалило традиционните семейни ценности на българина, той сам си го направи основно..Семйството не се разпада понеже има педераси и лесбийки, а понеже курвалъка и на мъжете и жените достигна пикове, в съчетание на модерните алабализми за демокрация, права, интереси, меркантилност за пари, възродена първобитнаалчност и така натаък, така нататък...Слободията е виновна основно...искахте западни ценности, ЛГБТ е най малкия проблем и виновник за всичко което се случи със семейните ценности и традиции...

П.С Света се променя , хората се променят... мдам.. глупоста нараства, здравия разум и мисъл става все по рядка.. популизъм се шири, овцете се радват, и реват... 

преди 20 минути, sliderum написа:

да бъде проведен референдум

И аз едно време  бях за референдуми и т.н.  но след като видях пародията-ужас наречен "стимулирани паричн от БСП и/или със заплаха че ако не гласуват ЗА тока ще стане 110 волта,  цигани експерти по енергетика гласуват за АЕЦ Белене" ... и  ме отказаха тотално и безвъзвратно от тази идея.

Референдум може да има от поне хора с обща култура, елементарни познания за материята , и с достатъчно ниво на компетенция. И което е още по важно - в достатъчно добре информирана среда.

Визирам факта че дори нормални образовани хора, са тотално подведени от фейкове и пропаганда, каквито примери имаме бол  и тук :)

преди 1 минута, Sinbad_ написа:

никое НПО не е определило ти как да живееш..Просто разни изгряват използвайки ги за страшилище и едва ли не най голямата заплаха и опасност за овцете в стадото, дори лъжейки че те са причина за скапания им живот... ... като това интервю дето тука го обсъждаме с този някакъв си Костадинов... Никое НПО не е развалило традиционните семейни ценности на българина, той сам си го направи основно..

фейковата кампания за НПО е отделна тема. Странно е да искате забрана на ортганизации които искат прозрачни избори, които искат наблюдатели , които раздухват скандали като далавери на  самозабравили се кметове , самозабравили се политици и т.н. и т.н.. Каквито са случаите когато се подигравахте колко "грантове лапнали"  еди какви си НПО-та.  И забравяте че тези средства са публикувани публично, и че работят за разобличаване изброените неща.

Като коректив.

Когато давате примери за  държави където са забранени, забравяте че те са забранени имено за да не пречат на узурпираната власт и безобразия.

Това е именно и в РФ, в Турция, Унгария и т.н.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.