Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

image.png.d2d43e90ca25e84efed77be35e35b253.png:wub:

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 327,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 31 минути, miro20 написа:

Миро, ако ти си тоя който си е напрягал силите, за да събира тия картинки. Струва ми се, че Шорош твърде малко ти плаща за старанието.

на 15.12.2018 г. в 10:21, sliderum написа:

Трябва ли на гейовете да бъдат забранено да са донори на кръв?

Цялата хомофобия е напълно несъстоятелна. По простата причина, че всеки писал в тази тема е контактувал с много геьове и от двата пола. Имало е сред учителите ви, сред приятелите ви, възможно е да е имало дори измежду гаджетата ви. Вярно, че общият враг сплотява, ама избора на враг е много популиски и издава страх от поглеждане към реалните и страшни врагове на нашето общество. Защото геьове не съществуват от днес, а кервана никога не е спирал да си върви.

Но мога да кажа на какво ми напомня това. На хомеопатията. Според нея разреден материал във вода, до степен в него да не остане нито един атом, носи някаква лечебна сила. Ако същите тези бунаци осъзнаят колко лайна е запомнила водата, докато стигне устата им, нямаше да се взират в незначителните неща, защото щяха да знаят кои са важните. Цялото забавление в коментиране на различни хора издава сериозни проблеми. Посвещаването на енергия и време в това е болестно състояние. 139 страници диагноза. Но никой хомофоб в темата дори не се замисля, колко от тази вода е изпил, а още не умрял.

преди 2 часа, miro20 написа:

И какъв е твоят коментар към снимката? Какво точно искаш да кажеш или покажеш? Или шефовете ти я пратиха ама не можа да измислиш текст към нея?

преди 1 час, аm-аm написа:

Имало е сред учителите ви, сред приятелите ви, възможно е да е имало дори измежду гаджетата ви.

Гарантирано сред описалите от теб лица нямаше гейове. Но съм имал досег с такива. Чак приятелство не съм завързвал и не защото са били гейове. Просто не ставам за приятел. А ако ти имаш гадже гей, моля те, не си прехвърляй собствените изживявания, или бълнувания, като проекция на хора, които не познаваш.

преди 25 минути, sliderum написа:

Гарантирано сред описалите от теб лица нямаше гейове.

Това ти изречение красноречиво показва колко си наивен.

Имаше някаква статистика, че 25% от продуктите съдържат ГМО, но обозначенията са на под 1%. Ти си от тези, които се мислят за голямата работа и "знаят", че никога не са опитвали ГМО през живота си.

Цялата хомофобия е напълно несъстоятелна. По простата причина, че всеки писал в тази тема е контактувал с много геьове и от двата пола.

Какво значение има дали сме контактували или не сме контактували? Аз човекоядци почти сигурно не съм срещал и това не ми пречи да се гнуся от тях и да не ги одобрявам. Мен въобще ме няма в картинката! И с мен, и без мен те се осъждат сами себе си - за обратните говоря.

Вярно, че общият враг сплотява, ама избора на враг е много популиски и издава страх от поглеждане към реалните и страшни врагове на нашето общество. Защото геьове не съществуват от днес, а кервана никога не е спирал да си върви.

Напротив, врагът е напълно реален и страшен, но си прав, че гейовете не са враг, а просто оръжие в ръцете на врага, който е много по-сериозен. Те са просто хора без гръбнак и слабохарактерни, а има и полезни идиоти, които да вършат работа... а целта е да се деморализира и съсипе народът, да се сринат съпротивителните и духовни сили на нацията, защото, както знаем, деморализираният враг е много по-лесно победим. А вече с каква цел е това съсипване, не мога да съм сигурен... може би с цел да няма съпротива на нещата, които онези са замислили. По тая причина и се създава някакъв "нов човек", а всичкият морал и ценности на предните поколения отиват в канала, защото те не са съвместими с това, което някои хора са решили, че има да бъде.

Тъй че проблемът е много реален, за тези, които имат очи да го видят и осъзнаят. Тези, които нямат - те са слаба ракия и вече са изгубили войната, даже биха могли евентуално да се включат от другата страна на фронта, било то като военнопленници и доброволци.

139 страници диагноза.

Тя диагнозата отдавна е поставена, за съжаление специално на държавно ниво ние нямаме какво толкова да направим. Но на личностно ниво, трябва да сме информирани най-малкото. И тази тема има за цел да осветлява процесите по придвижването на ЛГБТ-дневния ред и на детското правосъдие и въобще на механизмите на тоталитарната държава за намесване в и съсипване на семейството. Ако човек няма семейство, не мисли да има, или семейството му е пълен провал, но той е окей с това, тогава нищо чудно и да не разбира какво толкова дискутираме. Като оная чалга-"певица", която се чудеше какво толкова хората не харесват на парчето ѝ по текст на Никола Вапцаров... Тя ако е можела да разбере, въобще нямаше да е такава... и да си позволи тая гавра.

преди 5 минути, Lumberman написа:

Аз човекоядци почти сигурно не съм срещал и това не ми пречи да се гнуся от тях и да не ги одобрявам.

Няма база за сравнение. Едното е човекоядство, а другото е въпрос на вкус. Удачното сравнение е, че ти държиш човекоядците да бъдат убивани и критикувани така, както и онези, които обичат лютиво, ако ти не обичаш лютиво.

преди 7 минути, Lumberman написа:

Какво значение има дали сме контактували или не сме контактували?

Изхожда се от предубедеността, че контакта с тях е погубен и заразителен. И пак аналогията: не бива да се контактува с хора, които обичат люто, защото може и на теб да ти се дояде люто, а пък до вчера да не си го харесвал. Ужас просто sad.png

преди 8 минути, Lumberman написа:

Те са просто хора без гръбнак и слабохарактерни

Показваш хомофобията си и личната слабост да аргументираш защо мразиш хора, за които уж пишеш, че не ти пука за тях и не ти е било проблем, ако си бил контактувал с тях. Има нещо вярно, че мразещите педалите са неуверени в собствената си сексуална ориентация и колкото повече ги мразят, толкова повече изразяват отвращението към собствената си същност. Не го пиша като опит да те докача, просто има нещо вярно.

преди 10 минути, Lumberman написа:

А вече с каква цел е това съсипване, не мога да съм сигурен...

Значи знаеш, че има конспирация, знаеш, че има "те", знаеш какво ползват "те", обаче не знаеш с каква цел. Изък ти на "знанието"!

току-що, M.Николов написа:

Че то и човекоядството е въпрос на "вкус".:rolleyes:

Да де, нали това казвам. Дали на кучето му харесва да си ближе топките или на жена ѝ харесва да ближе чужда вагина, защо едното е ВРАГ, това хомофобите не си дават сметка колко смешно изглежда отстрани.

преди 12 минути, Lumberman написа:

а целта е да се деморализира и съсипе народът, да се сринат съпротивителните и духовни сили на нацията

... и да спрат да снасят кокошките на село. Мама му стара, като се сблъскам с такива всезнайковци, чудя се как пустата му България още не се е оправила. Всичко ви е ясно, всичко знаете, не могат на малкия ви пръст да стъпят, повече от 7 милиона сте само в България, пък резултатите все въздух под налягане. Дали защото заявленията ви са същите? Трапезна чалга ли дочувам?

преди 28 минути, аm-аm написа:

Няма база за сравнение. Едното е човекоядство, а другото е въпрос на вкус. Удачното сравнение е, че ти държиш човекоядците да бъдат убивани и критикувани така, както и онези, които обичат лютиво, ако ти не обичаш лютиво.

Напротив, човекоядството също е въпрос на вкус. За някои. Но е също толкова противоестествено колкото хомосексуализма. Нищо не вдяваш, но това си е твоя работа.

преди 28 минути, аm-аm написа:

Изхожда се от предубедеността, че контакта с тях е погубен и заразителен. И пак аналогията: не бива да се контактува с хора, които обичат люто, защото може и на теб да ти се дояде люто, а пък до вчера да не си го харесвал. Ужас просто

Напротив, контактът няма нищо общо. Все едно за да порицаеш убийството и убийците, трябва лично да познаваш убийци, и ако не познаваш - не си квалифициран, така ли? Аз лично не съм познавал, и съм имал работа и с гейове, и с лесбийки, срещал съм и транссексуални. Просто така се е случило. Срещата и работата с тях са ми помогнали по-добре да идентифицирам проблема и причините за проблема, но този контакт няма нищо общо с осъждането на избора им и начина им на живот. Иначе аз няма как да имам общо с тия хора, може би за някакви по-странични човешки неща - да, но когато говорим за пример и за житейски път, това са много пропаднали хора... някои са излъгани и подмамени, други имат просто ужасно семейно наследство.

преди 24 минути, аm-аm написа:

Да де, нали това казвам. Дали на кучето му харесва да си ближе топките или на жена ѝ харесва да ближе чужда вагина, защо едното е ВРАГ, това хомофобите не си дават сметка колко смешно изглежда отстрани.

Ама ти наистина си голям невежа... или перверзник.

преди 16 минути, Lumberman написа:

Тъй че проблемът е много реален, за тези, които имат очи да го видят и осъзнаят.

Все още тъна в трепетно очакване да посочиш кой е пустия проблем? Разбрахме дотук, че врагът са геьовете.

Аз съм го казал и преди: като искат нека си се "оправят", обаче да ми се навират в очите и в очите на децата ми, и да парадират с обратността си - това да го няма! Да си правят общество, град, държава и всите там! Тук говорим за несъвместимост и ако имаме ЛГБТ-агресия над мнозинството, следва прогонване или отделяне... щом не искат да са кротки, тоягата трябва да играе.

преди 3 минути, Lumberman написа:

толкова противоестествено колкото хомосексуализма

Напълно грешиш. Нашите предци са се хранили с мърша, включително от себеподобни. Това, какво прикриваш с думата "противоестествено" е всъщност личните ти предпочитания. Можеше да се опреш до морал или до религия, но ти избра да излъжеш и да посочиш друго. Защо?

преди 1 минута, аm-аm написа:

Все още тъна в трепетно очакване да посочиш кой е пустия проблем? Разбрахме дотук, че врагът са геьовете. 

Нищо не си разбрал, дори и от това, което последно ти писах. Но нямам намерение да влизам в обяснителен режим с тебе. Който разбрал - разбрал. Който не разбира и не иска да разбира, проблемът си е негов. Предпочитам да обърна внимание на хора, които търсят разбиране и имат по-добро отношение. С арогантни типове и присмехулници не ми се занимава.

преди 5 минути, Lumberman написа:

Аз лично не съм познавам

Айде бе, знаел бил, че не познавал бил геьове haha.png Сигурно представата ти за хомосексуалист е нещо такова:

Cologne_Germany_Cologne-Gay-Pride-2015_P

преди 2 минути, аm-аm написа:

Напълно грешиш. Нашите предци са се хранили с мърша, включително от себеподобни.

И кои са твоите предци? Това по принуда или по личен избор?

Това, какво прикриваш с думата "противоестествено" е всъщност личните ти предпочитания. Можеше да се опреш до морал или до религия, но ти избра да излъжеш и да посочиш друго. Защо?

Напротив, тук си има логика. Ако за теб проблемът е, че ти я свързваш с религия, то проблемът пак си е твой. Те нещата са свързани - и логиката, и морала, и здравия разум. Но толкова от мене.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Противоестествено, защото не води до продължение на рода.

Напротив, лесбийките и педерастите могат да имат деца. Те си имат репродуктивни органи и могат да ги ползват.

този контакт няма нищо общо с осъждането на избора им и начина им на живот

Кой си ти да ги съдиш, искам да те попитам? Какъв се явяваш в техния живот, че си си въобразил, че имаш правото да ги съдиш?

Срещата и работата с тях ми е помогнало по-добре да идентифицирам проблема и причините за проблема

Стига си повтарял за проблема. Питам те пак, какъв е проблема, че до момента още не си го посочил.

Напротив, лесбийките и педерастите могат да имат деца. Те си имат репродуктивни органи и могат да ги ползват.

Могат, но не е от "половинката" си!А деца родени без любов......

преди 12 минути, Lumberman написа:

когато говорим за пример и за житейски път, това са много пропаднали хора...

Простата статистика сочи, че пропадналите хора, с житейски път, който не е за пример и са хетеросексуални, са в пъти повече от хомосексуалистите. Да забраним ли хетеросексуалността, тогава?

току-що, M.Николов написа:

Могат, но не е от "половинката" си!А деца родени без любов......

Поезията настрана, ако обичаш. Не разбрах само какво намекваш - хората обичащи хора от същия пол не могат да обичат ли?

• Автор
преди 3 минути, аm-аm написа:

И тези деца един ден ще станат като родителите си, защото ще смятат за нормално това, което са виждали в "семействата" си.

преди 14 минути, Lumberman написа:

Ама ти наистина си голям невежа... или перверзник.

Лумби, аз задавам прости въпроси. Ако не ти стига интелектуален потенциал да им отговориш, заври си обидите отзад. При следващото изречение с https://bg.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem приемам, че си изгубил спора и простотията в черепната ти кутия е взела превес над осъзнатата способност за разсъждения.

преди 10 минути, аm-аm написа:

Айде бе, знаел бил, че не познавал бил геьове

Тук съм написал нещо погрешно, коригирах текста по-горе.

преди 3 минути, аm-аm написа:

Лумби, аз задавам прости въпроси. Ако не ти стига интелектуален потенциал да им отговориш, заври си обидите отзад. При следващото изречение с https://bg.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem приемам, че си изгубил спора и простотията в черепната ти кутия е взела превес над осъзнатата способност за разсъждения.

Аз в пробита кофа вода няма да наливам. Като имаш капацитет да приемеш акъл, тогава може пак да питаш. Дотогава "си печели" спора...

Имаш и 139 страници по темата, белким нещо разбереш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.