Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 19 минути, miro20 написа:

Къде видя Родител А и родител Б ??

В "Матушката " домашното насилие е декриминализирано. Казано по разбираемо - ти нямаше да имаш възможност да пишеш по форуми , при пребиването ти или на детето ти , никой няма да вземе отношение, освен ако вече не е настъпило нещо фатално ... Е .. освен администраивна глобичка.

Тоя па пак недоразбрал, запиши се на курс по компютърна грамотност, та да се научиш как се клика върху линк.

А тази глупост с декриминализирането колко хиляди пъти ще я пишеш?

Цитат

Русия декриминализира домашното и психическото насилие.

Държавната дума прие на трето, последно, четене поправки в Наказателния кодекс, според които домашните побои, довели до болка и синини, но не и до по-сериозна вреда на здравето, няма да се наказват със затвор, а с глоба или арест до 15 дни.

Какво още не ти е ясно? Или може би искаш за шамар да се дава ефективна присъда - лишаване от свобода?

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

преди 32 минути, Мойра написа:

Доколкото знам, не.

Ясно, западни манипулации! Разпространява ги една кокошка в форума на мамите. Жалко, че имам бан там, с радост бих я насмела!

Тъкмо се бях притеснила Путин да не се е побъркал нещо.

преди 1 минута, megatone написа:

Тоя па пак недоразбрал, запиши се на курс по компютърна грамотност, та да се научиш как се клика върху линк.

Айде кликни де. :)

https://www.uburgas.org/index.php?controller=FrontAccounts&action=register

Какво пише ? Родител А , Б , или "майка, баща" ?

Май си плямпаме простотии а ?

трол неспокопсан.

преди 3 минути, megatone написа:

Русия декриминализира домашното и психическото насилие.

Държавната дума прие на трето, последно, четене поправки в Наказателния кодекс, според които домашните побои, довели до болка и синини, но не и до по-сериозна вреда на здравето, няма да се наказват със затвор, а с глоба или арест до 15 дни.

АМи поинтересувай се.. реално това доведе до в пъти по малко жалби  от системни побои в семействата.

И не защото са намалели. О не. Дори са се увеличили. Но просто жертвите виждат че няма смисъл.

Не знам колко тъп трябва да си , за да оправдаваш това.

преди 3 минути, Anne написа:

Ясно, западни манипулации! Разпространява ги една кокошка в форума на мамите. Жалко, че имам бан там, с радост бих я насмела!

Тъкмо се бях притеснила Путин да не се е побъркал нещо.

Кое е манипулация ? Родител А и Б ли ?

Да, лъжа е. просто "кликни върху линка"

А това че в РФ домашното насилие е декриминализирано си е факт.

Предполагам щом е  от Путлер и  "матушката" вие приветствате това. :)

Нека си е на вашата съвест.

Не, че в Русия била въведена тази простотия! Оказа се западна манипулация!

Надявам се манипулаторката да си го получи!

преди 8 минути, miro20 написа:

Айде кликни де. :)

https://www.uburgas.org/index.php?controller=FrontAccounts&action=register

Какво пише ? Родител А , Б , или "майка, баща" ?

Май си плямпаме простотии а ?

трол неспокопсан.

Да, лъжа е. просто "кликни върху линка"

Забърши се малко, че се запени около устата от нерви ;)

Просто вече са го променили. Ето го в кеша на гугъл, как е изглеждала страницата на 26 мар 2019 21:37:29 GMT

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:wZSLe69mUMYJ:https://www.uburgas.org/index.php%3Fcontroller%3DFrontAccounts%26action%3Dregister+&cd=1&hl=bg&ct=clnk&gl=bg

преди 13 минути, miro20 написа:

АМи поинтересувай се.. реално това доведе до в пъти по малко жалби  от системни побои в семействата.

И не защото са намалели. О не. Дори са се увеличили. Но просто жертвите виждат че няма смисъл.

Ти пък откъде имаш тази информация? Приятелките на жена ти ли пак ти я подават :emoji_smiley-01:

преди 3 минути, megatone написа:

Забърши се малко, че се запени около устата от нерви ;)

Просто вече са го променили

Е кой ми разправя да съм се запишел на компютърен курс за кликване  на линкове :) :)

Видя се че теб те е домързяло да провериш преди да плямпаш , и сега в паника тръгна да ровиш . Смешник .

преди 8 минути, megatone написа:

Ти пък откъде имаш тази информация? Приятелките на жена ти ли пак ти я подават :emoji_smiley-01:

https://www.vedomosti.ru/opinion/articles/2018/02/06/750032-dekriminalizatsiya-poboev

Реално след декриминализирането на насилието, побоищата се увеличават, именно заради това че насилника вижда че са му развързани ръцете и никой нищо не може да му направи по НПК .

Чиститу !

Ани, натам ли искаш и ти ?

преди 5 минути, miro20 написа:

Е кой ми разправя да съм се запишел на компютърен курс за кликване  на линкове :) :)

Видя се че теб те е домързяло да провериш преди да плямпаш , и сега в паника тръгна да ровиш . Смешник .

И пак нямаш топки да признаеш, че е истина, а? А нервите и паниката са си само при теб, все пак твоята заплата зависи от това, а не моята ;)

преди 5 минути, miro20 написа:

То си личи :) :)

Личи си, я. Истина ли е за родител А и родител Б - истина е.

Айде пак си наврян в миша дупка и няма да пишеш в темата 2-3 дни :emoji_smiley-01:

преди 2 минути, megatone написа:

Личи си, я. Истина ли е за родител А и родител Б - истина е.

Айде пак си наврян в миша дупка и няма да пишеш в темата 2-3 дни :emoji_smiley-01:

Да съм казал "лъжа е" ???  НЕ

попитах - "къде видя родител А и Б "

Е, оказа се че е поправено . Чудесно . Гърчи се. :)

О да, то се вижда кой манипулира :) :)

Като му наврях "кликни на линка" тогава изпищя и почна да се рови че е "променено " :) :)

Май те порязаха а ? :)

преди 6 минути, miro20 написа:

О да, то се вижда кой манипулира :) :)

Ами ти опитваш да манипулираш. Хората са написали статия, сложили са скрийншот от днес на обяд. Идва трола и вика - няма такова нещо.

преди 14 минути, megatone написа:

Идва трола и вика - няма такова нещо.

преди 1 час, miro20 написа:

опитваш да манипулираш

Айде бе ? :) :) :)

Трол.

Не подлагам на никакво съмнение. Цитирам пряко и конкретно излагациите ти и това което аз съм казал  :)

Излагациите са твой специалитет. Все едно аз сега да напиша

-Навън е светло.

А след пет часа да дойде трол-миро и да се изцепи

-Къде я видя тая светлина бе??

преди 1 час, miro20 написа:

Да, лъжа е.

Опааа, пак се изложи. :)

преди 3 часа, megatone написа:

Опааа, пак се изложи. :)

Оппа .. пак се осра. Ето Николов коректно реагира.

Можеше да кажеш - Миро, прав си , като цъкнеш на линка  няма такава информация на сайта където пише  "майка баща" , защото вече е коригирана.

Ама не.. трола си е трол . Първо  троли с простотии - образовай се да цъкаш на линкове, после като му го навреш линка.. почва да се гърчи .. ама то било преди такова онакова... :)

преди 6 часа, Anne написа:

Вярно ли е, че тази простотия е допусната и в Русия?:eek:

Доколко знам са допуснали там "правата на детето" и прочие неща в ущърб на децата и семейството.

преди 6 часа, miro20 написа:

Да, лъжа е.

преди 5 часа, miro20 написа:

Да съм казал "лъжа е" ???  НЕ

Не се обяснявай, ясен си на всички.

Първо казва лъжа е, после не бил го казал.

Не знае как да го провери, защото е неграмотен, та аз трябвало да му го обяснявам. Обаче веднага го определи като лъжа. Не само се осра ами се омаза и до ушите, пак. ;)

Не е лесно да си платен, осран трол, а? Денонощно дежурен :emoji_smiley-01:

преди 56 минути, miro20 написа:

Оппа .. пак се осра. Ето Николов коректно реагира.

Можеше да кажеш - Миро, прав си , като цъкнеш на линка  няма такава информация на сайта където пише  "майка баща" , защото вече е коригирана.

Мирко, видя се, че отново беше опроверган.Но както знаем на теб това не ти пречи.

Не е лесно да си платен, осран трол, а? Денонощно дежурен :emoji_smiley-01:

Някои хора имат рядък талант. Въпрос на вкус, на предпочитание, на вътрешна конституция. Тъй че може и да е лесно. Ако съществото е достатъчно дебелокожо и навикнало на зловоние, нищо няма да усети.

Не знам ние какво се занимаваме с него - сякаш при него има нещо ново, или някога ще има? Аз съм благодарен за функцията блокиране на форума, защото тя е направена за такива като него и напълно си я заслужи в моя случай. И отстоява статуса си ежедневно.

Аз лично имам по-ценни занимания от това да опонирам или да се занимавам с него. Напук на ненужната му тема в раздел "Психология". Но той целият е безполезен, та какво да остава за темите му?

преди 8 часа, miro20 написа:

0(21).jpg.c73606fbfc12704fb2f0adadcbd036fb.jpg

Цитат

"Часът е 14.46. Денят - неделя, а датата - 31 март. Тоест, сега. Това е скрийншот от официалния онлайн формуляр на община Бургас за регистрация на първокласници. Вместо "майка" и "баща" кметът Димитър Николов, който е и зам.председател на ГЕРБ, е въвел извращенията на джендър-идеологията - "родител А" и "родител Б", пише на страницата на Цеков в социалната мрежа.

Цитат

Малко по-късно проверка на news.bg установи, че описанието вече е променено.

Ако нямаше кой да се възпротиви тогава ?  

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 8 часа, M.Николов написа:

Мирко, видя се, че отново беше опроверган.Но както знаем на теб това не ти пречи.

Правиш ли разлика от "опроверган" и променена информация ?

Казват ми - "нямаш компютърна грамотност да цъкнеш на линк и да видиш"  /въпреки че съм програмирал цифровоаналогови контролери на асемблер и правене на драйвери за уиндоус и др. /

Е , след огромни усилия и потене как се прави, :)  цъкам на линка  - виждам друго.

Да, коригирали са го на сайта, но я ми обясни в какво точно съм "опроверган" ??

Оня комплексирания дето "никога не ми говори" пак една педя простотии писал, няма да отговарям. Правилно казва - има си раздел "психилогия" за тези неща :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.