Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

Нямаш ли някои потресаващи клипове от гладуващи деца в Африка, например?

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

Изключително много се радвам за последните ви изводи , и кое има общо с темата, кое не.

Ще ви го припомням :)

преди 19 часа, Мойра написа:

То е ясно, че ще са против. Наситили са се на педераслък и отвратителен феминизъм.Русия декриминализира домашното насилие, за да не тормозят жените вербално мъжете, и да лъжат, че били насилени когато им скимне. За това там насилието над жените е намаляло в пъти след декриминализирането на закона. В САЩ Тръм "строши очилата" на феминистките, дето още ближат раните си сред изборите. Нито Ми Ту, нито Ю Ту ще им помогнат, след гнева на белите хетеро-мъже. Няма такова правило в правораздавателната система по света, "мъжът е виновен, без право на доказване на невинността си"! Истанбулската конвенция е простотия без бъдеще. Човечеството е оцеляло, благодарение на природния алгоритъм включващ върховенството на мъжкия пол. В природната йерархия просташко гражданско-феминистки закони не важат. Мъжката и женската роля са ясно определени. Мъжът води, а жената го следва. При размяна на ролите обществото загива!

преди 17 часа, miro20 написа:

Изключително много се радвам за последните ви изводи , и кое има общо с темата, кое не.

Ще ви го припомням :)

Няма нужда да припомняш на никого кое е общо с темата, и кое не е. Тази тема е много обширна, и всяко изказване ако не пряко, то косвено я засяга. Това, че на теб нещо не ти харесва, не значи, че не е по темата. Диктатът на малцинствата прогресира благодарение на Хр. благородство на мъжете, които допуснаха тези извратении. Въпросът е, до кога ще търпят тази наглост, и не вземат със сила да променят нещата, защото е видно, че днес педерасти и феминистки завзеха властта, и се гаврят с обществото под лозунгите на либерализма!

преди 4 часа, herkules2 написа:

То е ясно, че ще са против. Наситили са се на педераслък и отвратителен феминизъм.Русия декриминализира домашното насилие, за да не тормозят жените вербално мъжете, и да лъжат, че били насилени когато им скимне. За това там насилието над жените е намаляло в пъти след декриминализирането на закона. В САЩ Тръм "строши очилата" на феминистките, дето още ближат раните си сред изборите. Нито Ми Ту, нито Ю Ту ще им помогнат, след гнева на белите хетеро-мъже. Няма такова правило в правораздавателната система по света, "мъжът е виновен, без право на доказване на невинността си"! Истанбулската конвенция е простотия без бъдеще. Човечеството е оцеляло, благодарение на природния алгоритъм включващ върховенството на мъжкия пол. В природната йерархия просташко гражданско-феминистки закони не важат. Мъжката и женската роля са ясно определени. Мъжът води, а жената го следва. При размяна на ролите обществото загива!

Ето едно различно мнение :

Цитат

Мъжът е ловецът, авантюристът, доставчикът на храна, на материалното. И аз се присъединявам към твоята идея, че властта навсякъде трябва да се поеме от жените – за да оправят света, объркан от мъжете.

Извинявай обаче мисля че мненито на Стефан Цанев е по стойностното.

Съжалявам не видях че са те харесали Мойра и Дугашвили . Щом такива "авторитети" те подкрепят явно печелиш пред видния наш драматург.

преди 5 часа, herkules2 написа:

Русия декриминализира домашното насилие, за да не тормозят жените вербално мъжете, и да лъжат, че били насилени когато им скимне. За това там насилието над жените е намаляло в пъти след декриминализирането на закона.

О Боже... само да те светна че жалбите наистина са намалели, но не защото е намаляло домашното насилие. Напротив. Просто вече не виждат смисъл да се подават такива, след като никой не обръща внимание.  И си траят докато не се стигне до по фрапиращи случаи - смърт и т.н.

преди 5 часа, herkules2 написа:

Няма нужда да припомняш на никого кое е общо с темата, и кое не е. Тази тема е много обширна, и всяко изказване ако не пряко, то косвено я засяга. Това, че на теб нещо не ти харесва, не значи, че не е по темата.

Чакай бе :) не съм аз този който реве кое е по темата кое не. Просто наврях едни твои колеги дето бяха възмутени че клипчето с унизяване и малтретиране на дете в детската градина не било по темата :)

преди 51 минути, lsmurf написа:

Съжалявам не видях че са те харесали Мойра и Дугашвили . Щом такива "авторитети" те подкрепят явно печелиш пред видния наш драматург.

Толкова евтини душички са всичките че чак са ми смешни :)

Особенно ми е интересно какво мисли Мойра за млатенето на жени от мъжете, декриминализирането на това деяние , както и какво са и харесали простотиите на оня с "водещата роля на мъжа"  :) :) 

преди 5 часа, lsmurf написа:
Цитат

Мъжът е ловецът, авантюристът, доставчикът на храна, на материалното. И аз се присъединявам към твоята идея, че властта навсякъде трябва да се поеме от жените – за да оправят света, объркан от мъжете.

Извинявай обаче мисля че мненито на Стефан Цанев е по стойностното.

Е, всеки си има собствено мнение. Стремежът на феминистките да са във властта се осъществява но не навсякъде. Извратенията е присъща за скандинавските държави, където мъжете изпедерастяха, а жените измислят отвратителни закони, дори и за нормалните жени. Барневарн и барнахаус са феминистично творение. Смятам, че достатъчно си запознат с тази извратения и безполовото обучение в детските градини, а "синята стая" си е по образец на фашистките методи за "възпитание" на деца на непослушни родители. "Закрила на детето" е нищо друго освен държава в държавата в Норвегия, а в Швеция ще ти трябва документ заверен от нотариус, че в определен ден и час ще можеш да правиш секс с жена си, или с чужда жена, с подпис, че е съгласна, защото жената винаги може да промени мнението си, и да каже че е започнала по взаимно съгласие, но в един момент ще и се стори, че мъжът я изнасилва, и при това положение го очакват наказания. Дали мнението на Стефан Цанев е по стойностното може да се поспори по този въпрос. Я, да видим какво казва за жените световно-известен философ!

Цитат

Фундаменталният дефект на женския характер е липсата на чувство за справедливост. Тя произтича главно от липсата на рационалност и капацитет за вникване, но се засилва от факта че жените, като слабия пол, са принудени да разчитат не на сила, а на хитрост. Ето откъде идва тяхната инстинктивна ловкост и непредвидимата им тенденция да лъжат : както природата е дала на лъва нокти и зъби, на слона бивни, на глигана глиги, на бика рога и на сепията мастило, така е дала на жената умението да се преструва – това е нейната защита и атака и с нея природата е заместила даровете, които е дала на мъжа – физическа сила и разсъдливост.
Така преструвките са вродена способност на всяка жена – както на умната, така и на глупавата. - Артур Шопенхауер

Едва ли Стефан Цанев ще да е по-мъдър от Шопенхауер! Нека да изчакаме да минат изборите за ЕП и да видим резултатите, тогава ще можем да обсъдим отново въпроса за женското упрпавление на света, а и Стефан Цанев може да промени мнението си!

Ако властта навсякъде се поеме от жените ще настъпи хаос, и обществото ще загине, но мъжете никога няма да го допуснат.

преди 5 часа, miro20 написа:

Особенно ми е интересно какво мисли Мойра за млатенето на жени от мъжете, декриминализирането на това деяние , както и какво са и харесали простотиите на оня с "водещата роля на мъжа"  :) :) 

Оня, с "водещата роля на мъжа" съм аз! И, ДА! С патриархално възпитание съм и уважавам такава ценностна система, сравнена с днешната извратения. Мъжът-глава на семейството, да не може да влияе на децата си и да бъде унижаван от феминистките чрез закони за репресии срещу мъжете с измислени обвинения за престъпления, които мъжете не са извършили. Я помисли малко, и ми дай отговор! Кога мъжете са пребивали повече от бой жените си или са ги убивали най-безцеремонно, или показно? Преди през патриархалното минало,  или днес по време на "демокрацията"? Знам времето, когато мъжете бяха кавалери и уважаваха жените, защото съм живял и преди "демокрацията"! Баща ми никога не е повишавал дори тон на майка ми, дядо ми боготвореше баба ми.На майка си и на баба си дължа първите седем години. Дори и в средновековието мъжете са се дуелирали заради жена. Я, да видим днешната младеж какво постигна с това равенство м/у половете! Момичета-ученички се бият заради момче. Момчета се бият по между си, бият и момичета, дори ги убиват без особени последствия, защото са малолетни.Липсата на морал днес е похвално за новото поколение, въпреки че, обществото като цяло е запазило тази патриархална добродетел, да се притичва на помощ на пострадала жена, докато за мъж отношението е друго. Действия като скрит фемицид не са били практикувани в миналото. Днес в САЩ и м много други страни убиват женските фетуси-ембриони, щом установят пола им. И това е практика в Хр. свят. Много демократично, няма що! Ето това е постижение на феминизма, принудил мъжете към такива действия, а да не говорим за Китай. Би трябвало да си запознат. В ислямския свят поне не са лицемери, и  убиват жените само при опозоряване на мъжката чест, а и женските бебета са също инвестиция, защото като пораснат ги продават. Дано си разбрал, за какво иде реч, тъй като имаш претенции за интелигентност!

преди 9 часа, herkules2 написа:

Е, всеки си има собствено мнение. Стремежът на феминистките да са във властта се осъществява но не навсякъде. Извратенията е присъща за скандинавските държави, където мъжете изпедерастяха, а жените измислят отвратителни закони, дори и за нормалните жени. Барневарн и барнахаус са феминистично творение. Смятам, че достатъчно си запознат с тази извратения и безполовото обучение в детските градини, а "синята стая" си е по образец на фашистките методи за "възпитание" на деца на непослушни родители. "Закрила на детето" е нищо друго освен държава в държавата в Норвегия, а в Швеция ще ти трябва документ заверен от нотариус, че в определен ден и час ще можеш да правиш секс с жена си, или с чужда жена, с подпис, че е съгласна, защото жената винаги може да промени мнението си, и да каже че е започнала по взаимно съгласие, но в един момент ще и се стори, че мъжът я изнасилва, и при това положение го очакват наказания. Дали мнението на Стефан Цанев е по стойностното може да се поспори по този въпрос. Я, да видим какво казва за жените световно-известен философ!

Едва ли Стефан Цанев ще да е по-мъдър от Шопенхауер! Нека да изчакаме да минат изборите за ЕП и да видим резултатите, тогава ще можем да обсъдим отново въпроса за женското упрпавление на света, а и Стефан Цанев може да промени мнението си!

Ако властта навсякъде се поеме от жените ще настъпи хаос, и обществото ще загине, но мъжете никога няма да го допуснат.

Щом стигна до философи с мислене от преди повече от 200 години явно и твоето е на това равнище. Светът се развива ако не си забелязал и допотопните разбирания за силата на мъжа обуславяща поведението му вече са безкрайно остарели. В днешно време не е важна физическата сила а силата на мисълта и тук полът няма никакво значение . Да се разделят хората по полов признак е допотопно и лишено от всякаква логика. Но какво да приказвам на човек който смята за нормално нещо човек да разглежда чедото си като "инвестиция".

преди 2 часа, lsmurf написа:

Щом стигна до философи с мислене от преди повече от 200 години явно и твоето е на това равнище. Светът се развива ако не си забелязал и допотопните разбирания за силата на мъжа обуславяща поведението му вече са безкрайно остарели.

Философията съпътства науката и е фактор за развитието на техн. прогрес! То и електричеството е открито много преди 200 години, но е залегнало в живота на хората и е необходима съставна част, за съществуването на модерния свят. Щом смяташ, че допотопните разбирания за силата на мъжа обуславяща поведението му вече са безкрайно остарели, как си обясняваш увеличаващото се насилие над жените от мъжете в днешно време, наречено още "феноменът на 21 век" от Мария Габриел?

В днешно време не е важна физическата сила а силата на мисълта и тук полът няма никакво значение .

Така е, силата на мисълта има огромно значение, но допълнена с физическа сила. А, жените нямат нито едното, нито другото. Доказано е в исторически план. За разлика от жените, мъжете притежават вродена интелигентност и на подсъзнателно ниво усещат как да направят нещата, за това всички занаятчии от време оно, та до сега, са все мъже.

Да се разделят хората по полов признак е допотопно и лишено от всякаква логика.

Ако хората не се деляха на мъже и жени, нямаше да съществуват полове въобще. Андрогини може би е имало в праисторическо време, а може и да е нямало. Всичко е хипотези-аксиоми, без доказателства, а само предположения. Представям си щом няма разлика между половете, как женски състав от пожарникарки се катери по дългата стълба, и после всяка жена носи на гърба си пострадали хора от пожара. Или пък опасни полицайки на терен, (както в холивудските продукции) с огромни женски задници бягат много по-бързо от мъжете-престъпници и ги арестуват на момента, като им четат правата, вече повалили ги на земята! А пък мъжете облекли женска униформа го раздават детски учител(к)и, и посрещат мило и дружелюбно децата в детските градини, за да ги възпитават в джендър идеология!

Но какво да приказвам на човек който смята за нормално нещо човек да разглежда чедото си като "инвестиция".

Ясно е, че ти липсва въображение и логиката ти е подчинена на женската кауза за равноправие. Инвестицията е разтегливо понятие, и погледнато философски, децата са най-добрата инвестиция за дадено общество, което ще е продължението на рода, а от там и на нацията изградила обществото! 

преди 17 минути, herkules2 написа:

Ясно е, че ти липсва въображение и логиката ти е подчинена на женската кауза за равноправие. Инвестицията е разтегливо понятие, и погледнато философски, децата са най-добрата инвестиция за дадено общество, което ще е продължението на рода, а от там и на нацията изградила обществото! 

Ясно е че ти липсва достойнство да си признаеш че употреби думата "инвестиция" в най - чист комерсиален вид.

преди 11 часа, herkules2 написа:

а и женските бебета са също инвестиция, защото като пораснат ги продават

Иначе да , децата са инвестиция в бъдещето но не и в този вулгарен смисъл.

преди 16 часа, herkules2 написа:

Дано си разбрал, за какво иде реч, тъй като имаш претенции за интелигентност!

Разбрах те от първия път.  :)

Но не крия че съм на доста противоположни позиции спрямо пасквилите ти .

преди 9 часа, lsmurf написа:

Ясно е че ти липсва достойнство да си признаеш че употреби думата "инвестиция" в най - чист комерсиален вид.

Аз винаги съм имал достойнство, и не се отричам от думите си. На теб ти липсва проницателност, за да прозреш казаното от мен. С комерсиална цел  от женските бебета се възползват в ислямския свят, а жените там струват колкото една или най-много две кози! Според теб, къде виждаш пошлост в изказването ми? 

преди 9 часа, lsmurf написа:

Иначе да , децата са инвестиция в бъдещето но не и в този вулгарен смисъл.

И аз това казвам, само дето не схващаш веднага. Явно метафорите не са разбираеми за теб! Липсва ти чувство за хумор и не разбираш иронията! Ислямският и Хр. свят са коренно различни култури, нищо че ислямът е взел от библията доста неща 600 години по-късно. Там Исус е "Иса", Моисей е "Муса", и ред други съвпадения! И, не ми излизай с глупостите, че мюсюлманите са диваци, защото не еманципират жените си! Вземи пример от ОАЕ. В седемте емирства Дубай се откроява като раят на света. Изградили са своя Рай върху пустиня, след като са се освободили от протекцията (колонизирането) на Англия. Само че, там феминизъм не вирее и мъжът има тежката дума! На мъжете не им се налага да ходят по съдилища заради женски прищевки и така да минава половината от живота им, щото жените били равноправни, и могат да обвиняват мъжете безпричинно, когато си поискат! Хайде нека там феминистките да пробутват женските си гадории и да се хвалят че са успели да кастрират мъжкия пол и ще вземат властта в женски ръце? Ще стане на куково лято. Там законите са шериат, и въпреки тях много "бели роби" искат да работят за тази страна. Я, кажи за една цивилизована страна с този стандарт на живот?

Жените нямали нито мисловна, нито физическа сила... възхваляваш ми шериата.... 

Не, мерси.

преди 2 минути, herkules2 написа:

Аз винаги съм имал достойнство, и не се отричам от думите си. На теб ти липсва проницателност, за да прозреш казаното от мен. С комерсиална цел  от женските бебета се възползват в ислямския свят, а жените там струват колкото една или най-много две кози! Според теб, къде виждаш пошлост в изказването ми? 

И аз това казвам, само дето не схващаш веднага. Явно метафорите не са разбираеми за теб! Липсва ти чувство за хумор и не разбираш иронията! Ислямският и Хр. свят са коренно различни култури, нищо че ислямът е взел от библията доста неща 600 години по-късно. Там Исус е "Иса", Моисей е "Муса", и ред други съвпадения! И, не ми излизай с глупостите, че мюсюлманите са диваци, защото не еманципират жените си! Вземи пример от ОАЕ. В седемте емирства Дубай се откроява като раят на света. Изградили са своя Рай върху пустиня, след като са се освободили от протекцията (колонизирането) на Англия. Само че, там феминизъм не вирее и мъжът има тежката дума! На мъжете не им се налага да ходят по съдилища заради женски прищевки и така да минава половината от живота им, щото жените били равноправни, и могат да обвиняват мъжете безпричинно, когато си поискат! Хайде нека там феминистките да пробутват женските си гадории и да се хвалят че са успели да кастрират мъжкия пол и ще вземат властта в женски ръце? Ще стане на куково лято. Там законите са шериат, и въпреки тях много "бели роби" искат да работят за тази страна. Я, кажи за една цивилизована страна с този стандарт на живот?

Съжалявам но явно имаме диаметрално противоположни възгледи по доста неща . Няма как да се получи дискусия като непрекъснато се опитваш да извърташ нещата. Може и да ми липсва проницателност но все пак мога да чета

преди 22 часа, herkules2 написа:

В ислямския свят поне не са лицемери, и  убиват жените само при опозоряване на мъжката чест, а и женските бебета са също инвестиция, защото като пораснат ги продават

Трябва ли да ти ги анализирам.

1 Убиват жени само при опозоряване на мъжката чест - е браво на тях отнемат човешки живот или ще кажеш че жената не е човек. Кой нормален човек би го приел.

2.Бебетата са инвестиция защото като пораснат ги продават - извинявай ама това ми напомня робовладелски порядки. Ако ти ги приемаш безкритично аз не мога да се съглася. Човече избиваш някакъв комплекс опитвайки се да принизиш жените или пък събеседника - всеки който ти попадне. Жалко ! Няма повече да споря с теб защото виждам че е безсмислено - просто позициите  ни няма да се променят само си губим времето един на друг.

Разбрах те от първия път.  :)

Но не крия че съм на доста противоположни позиции спрямо пасквилите ти .

Е, то е ясно! Ти си ЗА истанбулската конвенция, а аз съм против! На кого изказванията са пасквили нека другите да решат. Явно или не си чел този позорен документ или не си с мъжка полова принадлежност, за да харесваш безумията на феминистките. Мъжът по презумпция виновен, защото щом е мъж, значи е по-силен от жената, и това го прави потенциялен престъпник-изнасилвач! А, международно Гестапо ще решава съдбата му, без участието на държавата на която е поданик.

преди 6 минути, miro20 написа:

Жените нямали нито мисловна, нито физическа сила... възхваляваш ми шериата.... 

Не, мерси.

Е, то ти си знаеш твоето, не мисля да те разубеждавам с факти. На жените и мисловната и  физическата сила не е равна на мъжката, но ти си знаеш. Мъжкото превъзходство е доказано отдавна и няма нужда да се позоваваш на джендър-псевдо-науката, за да доказваш, как женският мозък бил по-"високоскоростен" от мъжкия, защото бил по-малък и разстоянията между полукълбата му били по-къси! Ротшилдови и Рокфелерови рефинансират жените, и поръчват всякакви "проучвания" доказващи равенството м/у половете. Само че с поръчването на изследването, поръчват и резултата!

преди 21 минути, lsmurf написа:

Съжалявам но явно имаме диаметрално противоположни възгледи по доста неща . Няма как да се получи дискусия като непрекъснато се опитваш да извърташ нещата. Може и да ми липсва проницателност но все пак мога да чета

1 Убиват жени само при опозоряване на мъжката чест - е браво на тях отнемат човешки живот или ще кажеш че жената не е човек. Кой нормален човек би го приел.

2.Бебетата са инвестиция защото като пораснат ги продават - извинявай ама това ми напомня робовладелски порядки. Ако ти ги приемаш безкритично аз не мога да се съглася. Човече избиваш някакъв комплекс опитвайки се да принизиш жените или пък събеседника - всеки който ти попадне. Жалко ! Няма повече да споря с теб защото виждам че е безсмислено - просто позициите  ни няма да се променят само си губим времето един на друг.

ш са сетиш :) :) :)

преди 8 минути, lsmurf написа:

Дали жената е човек е доста спорно. Я, напиши ЧОВЕК и МЪЖ на английски. Ако не знаеш английски, ползвай транслатор или преводач! Как ти звучи това?: - Вървял един човек по пътя с жена си и с децата си! .....Я, сега да видим това?: - Вървяла една човечка по пътя с мъжа си и с децата си! Между другото, теолозите още спорят дали жената има или няма душа. Дали в ислямския свят мъжете продават жените и женските си бебета слабо ме интересува. Аз го изтъквам като факт. Това им е в културата и го правят, защото могат. Християнин съм, а  в тази тема обсъждаме истанбулската конвенция, която е за тотална юридическа дискриминация на мъжете, с което не съм съгласен. Всеки защитава тезата си както намери за добре.

преди 4 минути, herkules2 написа:

обсъждаме истанбулската конвенция, която е за тотална юридическа дискриминация на мъжете

А ! От всичките ти шовинистични и женомразки неща, намерих единствено това, което предизвика въпрос в мен .

Правилно ли разбирам че ИК, която е против  домашното насилие , дискриминацията и мерки в тази насока, дискриминира мъжете , по точно в правото им да бият и малтретират жените и децата си ?

Бая офф е настъпил тук. Еркюле, що си оставил синия пич ли е кво е там и Мирко да те забаламосат и отвлекат във феминиски обсъждания. Темата е против пеерасщината и педофилията, които искат да ни наложат като нормални, въобще джендеризма и това че половете са освен биологични дадености, също могат да бъдат и социални конструкции, много повече от биологичните, които е "нормално" да се променят по избор. Естествено зад всички тия неща стоят мноооого пари. Щот хормоналните терапии и операциите не са безплатни. Съдебните процеси на джендер тематика носят приходи на адвокатстващите лица и организации. Телевизиите печелят от рекламата на джендериите и останалите медии също. Въобще...Всичко е за пари, един сериозен комерс, който обаче е изключително вреден за потърпевшите.

преди 19 минути, miro20 написа:

А ! От всичките ти шовинистични и женомразки неща, намерих единствено това, което предизвика въпрос в мен .

Правилно ли разбирам че ИК, която е против  домашното насилие , дискриминацията и мерки в тази насока, дискриминира мъжете , по точно в правото им да бият и малтретират жените и децата си ?

Това, че изопъчаваш коментарите ми си е твой проблем. Истанбулската конвенция е против домашното насилие над жените, и е за домашното вербално насилие на жените над мъжете, заради което мъжете са принудени да използват физическата си сила за раздаване на мъжко правосъдие. Разбира се, че мъжете ще бият жените, когато са предизвикани да го направят. Как ще ги спреш? Според статистиката 1/3 от жените в България са подложени на домашно насилие. Ще можеш ли да всараш 1 милион мъже в затворите, защото пребили жена, която се е изгаврила с мъжкия им облик. Няма такова нещо, жената да командва в къщи. Тази простотия е основната причина, мъжете да скъсват от бой жените, че от голямото им женско равенство, по някога ги правят направо "водоравни"! С конвенция или без конвенция ще ги бият та пушек ще се вдига, докато на жените не им стане ясно, ме мъжът стои по-високо от жената в природната йерархия!

Цитат
  • Мъжът трябва да господства, а жената да се подчинява. Жесток природен закон, но – закон.Пиер-Жозеф Прудон

Това е положението, и никой не може да го промени!

преди 24 минути, sliderum написа:

Бая офф е настъпил тук. Еркюле, що си оставил синия пич ли е кво е там и Мирко да те забаламосат и отвлекат във феминиски обсъждания. Темата е против пеерасщината и педофилията, които искат да ни наложат като нормални, въобще джендеризма и това че половете са освен биологични дадености, също могат да бъдат и социални конструкции, много повече от биологичните, които е "нормално" да се променят по избор. Естествено зад всички тия неща стоят мноооого пари. Щот хормоналните терапии и операциите не са безплатни. Съдебните процеси на джендер тематика носят приходи на адвокатсващите лица и организации. Въобще. Всичко е за пари, един сериозен комерс, който обаче е изключително вреден за потърпевшите.

Знам бе, ама така е по-интересно! Да ги видим до къде ще стигнат? Приятна вечер!

преди 1 час, herkules2 написа:

Знам бе, ама така е по-интересно! Да ги видим до къде ще стигнат? Приятна вечер!

Всъщност, разбрал съм те много добре още от първите ти коментари, и че не вървиш. 

И никъде не съм тръгнал, нито влизам в безкрайни спорове,  но именно че аз се чудя точно този въпрос - Да те видя до къде ще стигнеш :) :)

преди 20 часа, miro20 написа:

Всъщност, разбрал съм те много добре още от първите ти коментари, и че не вървиш. 

И никъде не съм тръгнал, нито влизам в безкрайни спорове,  но именно че аз се чудя точно този въпрос - Да те видя до къде ще стигнеш :) :)

https://www.lentata.com/page_14012.html

https://www.24chasa.bg/novini/article/7442544

Да бе знаел да отиде да живее в РФ. Там за подобни неща никой нищо не може да му направи.

За стискане на гуша, няколко изкъртени зъба и гледане на религиозни клипове никой "милиционер" там не би си вдигнал писалката дори .

Сега търкай нарове 12 г.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

https://www.24chasa.bg/novini/article/7442544

Да бе знаел да отиде да живее в РФ. Там за подобни неща никой нищо не може да му направи.

За стискане на гуша, няколко изкъртени зъба и гледане на религиозни клипове никой "милиционер" там не би си вдигнал писалката дори .

Сега търкай нарове 12 г.

Никой не може да избира родителите си, както и родината си!

false4_3479040b

Президентът на Oxford Union Бен Съливан казва, че животът му е бил разбит, след като е бил фалшиво обвинен в изнасилване през 2014 г. Неговите обвинители по-късно признават, че са лъгали. Photo: Rex Features

И този ли трябва да отиде да живее в РФ? Щото сигурно е стискал някоя жена за гушата, и я е фраснал, изкъртвайки и няколко зъба. При тоя извратен феминизъм, не се знае, дали човекът няма да живее по-добре в РФ. Поне няма да го тормозят феминистките с простащината си за гиноцентризъм!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.