Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обсъждане на Истанбулската конвенция

Featured Replies

преди 4 часа, vanevski t написа:
.....според Маркузе "истинската революционна класа са различните малцинства......

.................................убедително е ! Авторитетно..................

От това произволно измислено (на Някой Си така му се иска) твърдение веднага следва извода , превърнат във фундаментално , основно философско разбиране : 

За да няма революции , всички престъпници (и всякакви подобни извратеняци - ИК?) трябва да станат мнозинство !?? 

Ама то си е така - биомаса !

О , Боже ! Маркузе......! Нямам думи ! По-точно имам , но понеже са истински , тук не се толерират и се налага сами да се сещате..:nono:

Да се смееш ли или да плачеш ?! :lol6:

Съвсем са се смахнали......Не стига това , ами имат и "много умни и високо културни" последователи.....Да ви имам ума и културата ......както се казва с дълбоко прискърбие ! 

• Отговори 5,2k
  • Прегледи 319k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Джордж Сорос държи квота от 30% в групата, която ще прилага Истанбулската конвенция Сорос не е човек, а зъл демон!     

• Къде съм те кълнял бре мирко? Дал си линкче, дето сочи до пост на @Lumberman . Я се дръж малко по-успешно. Далеч си от всякакъв стимул за прогрес... Твоята цел тук е да подвеждаш хората!

• Това под спойлера отдавна съм го прочела и мисля, че ни заблуждават. В България никой никога не е дискриминирал различните, освен ако не са били автори на престъпления. Не е нужно да спомена

Публикувани изображения

Цитат

2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 21 минути, Anne написа:

...

И защо Миро е предател който има грешката да е "жив все още" ? затова че не вярва на лъжи и евтини медийни простотии ли ? И че не му е промит и изпран мозъка като вашия ?

И който не е насъскан като теб и още някои други да МРАЗИТЕ ?

хм... не мисля че проблема е в мен.

Това отделно че не е много редно да проявяваш такъв вид краен екстремизъм. Да трепеш "предатели" че и близките им, щото и те са не по малко опасни. :angry:

Не виждам разлика между теб и върлите ислямисти от ИД например.

Редактирано от algor (преглед на промените)

преди 15 часа, miro20 написа:

.....затова че не вярва на лъжи и евтини медийни простотии ли ? И че не му е промит и изпран мозъка.....

Тук-там нещо си се объркал :

".........затова че вярва на лъжи и евтини медийни простотии ли ? И че му е промит и изпран мозъка....."

На Хилядолетни истини - едно "не"  , и всичко става на опаки . Същественото става несъществено , несъщественото - съществено ..... т.е. следва , че си обратен ! :lol6:

Я се пробвай тук : " Едните искат ресурса на целия свят , другите не си го дават " . 

Размени "не"-то и ще съзреш себе си на тепсия . Да ти помогна с огледалото :

" Едните не искат ресурса на целия свят , другите им го дават "......:lol6:

За това ! :angry:...........Иначе си омръзнал до втръсване , преди да си отвориш устата се знае  ! :nono:

Нищо не съм се объркал. Вместо 1001 простотии дето бълваш , можеше простичко и лаконично да ми цитираш някоя лъжа, да опровергаеш нещо което съм казал... ама пусто... тц.. няма

:) Наистина ти се чудя /и не само на теб/ колко излишна енергия и време отделяте за простотии, нападки, лъжи, пак обиди , пак нападки ... вместо да се дискутират нещата и да се научи нещо ново или полезно.

преди 15 часа, miro20 написа:

И защо Миро е предател който има грешката да е "жив все още" ?

Щото си на страната на джендърите. Що я измислихте тази конвенция, само вие си знаете. Сигурно помагате на някой да точи пари от някои фондове. Те сички тези инициативи, с мед да ги намажеш. Смяната на часа. Голямото затопляне. Голямото застудяване. Пропагандата в полза на пластмасата. Пропагандата срещу пластмасата. Цял роман може да се напише.

преди 26 минути, miro20 написа:

Нищо не съм се объркал. Вместо 1001 простотии дето бълваш , можеше простичко и лаконично да ми цитираш някоя лъжа, да опровергаеш нещо което съм казал... ама пусто... тц.. няма

:) Наистина ти се чудя /и не само на теб/ колко излишна енергия и време отделяте за простотии, нападки, лъжи, пак обиди , пак нападки ... вместо да се дискутират нещата и да се научи нещо ново или полезно.

Това , че нямаш достъп за мислене върху два прости реда , не е повод за тема - то отдавна се знае ! 

Че кое твое не е лъжа ? Добре де , не е лъжа , калташка заблуда е ........:lol6:

Твоето на обратно и ето ти истина........

преди 26 минути, Реджеп Иведик написа:

Щото си на страната на джендърите. Що я измислихте тази конвенция, само вие си знаете.....

По законите божии всички са "отпред" . На такива като него "отзад" повече им харесвало..........А бе има си и практичните страни , като погледнеш от определен ъгъл на виждане.....:)

На края никой не знае що е то "отпред" и що е "отзад".......!:lol6:

Ето ти още едно "не" на обратно обърнато .....Сигурен съм , че ме разбираш ! Щото и ти би казал : " Отзад и отпред е едно и също...!  :)

.....Сега и Рамус ако дойде да се включи в темата , да попита : " По чии закони ? Кой ги е писал ? " , да обясни на безпросветните едно-друго , и буламачът ще бъде пълен....:)

преди 18 часа, by_chechi написа:

Това , че нямаш достъп за мислене върху два прости реда , не е повод за тема - то отдавна се знае ! 

Че кое твое не е лъжа ? Добре де , не е лъжа , калташка заблуда е ........:lol6:

Твоето на обратно и ето ти истина........

По законите божии всички са "отпред" . На такива като него "отзад" повече им харесвало..........А бе има си и практичните страни , като погледнеш от определен ъгъл на виждане.....:)

На края никой не знае що е то "отпред" и що е "отзад".......!:lol6:

Ето ти още едно "не" на обратно обърнато .....Сигурен съм , че ме разбираш ! Щото и ти би казал : " Отзад и отпред е едно и също...!  :)

Отпред отзад отпред отзад обърнато пак обърнато ... от толкова лупинги, така и не можеш да ме опровергаеш. Само празни приказки  :)

Пак се чудя... " Наистина ти се чудя /и не само на теб/ колко излишна енергия и време отделяте за простотии, нападки, лъжи, пак обиди , пак нападки ... вместо да се дискутират нещата и да се научи нещо ново или полезно. "

преди 40 минути, miro20 написа:

Отпред отзад отпред отзад обърнато пак обърнато ... от толкова лупинги, така и не можеш да ме опровергаеш. Само празни приказки  :)

Пак се чудя... " Наистина ти се чудя /и не само на теб/ колко излишна енергия и време отделяте за простотии, нападки, лъжи, пак обиди , пак нападки ... вместо да се дискутират нещата и да се научи нещо ново или полезно. "

Самозаблуждаваш се , и се самоласкаеш ! Защото нямаш достъп за мислене.....

Друг избор нямаш .

Тъпотата е установен факт ! Известно е - фактите не подлежат на опровергаване ....! :nono:

Аз поне никаква цел нямам тъкмо теб да опровергавам . Само установявам фактите....за който умее да мисли .:lol6:

преди 2 часа, by_chechi написа:

Само установявам фактите....

Пустите му факти.... от теб все ги няма :) :)

• Автор
преди 1 минута, Мойра написа:

Е па лъжа ли е ?? :) Абсолютно съм съгласен че много , включително и ти , демонстрирте незнание . А незнание оплетено в лъжи и спекулации  води до истерията която ви е обхванала.

• Автор

Малките британчета ще учат задължително за гей отношенията

Да учат британчетата на каквото си искат, само да спрат опитите да налагат своите ценности на нас, българите!
преди 2 часа, Мойра написа:

Да учат британчетата на каквото си искат, само да спрат опитите да налагат своите ценности на нас, българите!

Ами разбира се че трябва да се изучават факти които съществуват в живота за да може да са подготвени . Да си информиран означава да си въоръжен. Вечното замитане на нещата под килима не прави добра услуга на никого. А уважението към изборът на различния е основа на мирното съжителство. Непримиримостта води до войни а те никога не са били добро решение.

преди 3 минути, lsmurf написа:

Ами разбира се че трябва да се изучават факти които съществуват в живота за да може да са подготвени . Да си информиран означава да си въоръжен. Вечното замитане на нещата под килима не прави добра услуга на никого. А уважението към изборът на различния е основа на мирното съжителство. Непримиримостта води до войни а те никога не са били добро решение.

Аха, налЕ. Колко му е, като се усетят, че в днешните откачени времена, да играеш социалната роля на гей е доходоносно и по-лесно отколкото да оцеляваш и успяваш като нормален. А от играенето на роля, до реализацията на диагнозата, е една плюнка разстояние.

преди 2 минути, sliderum написа:

Аха, налЕ. Колко му е, като се усетят, че в днешните откачени времена, да играеш социалната роля на гей е доходоносно и по-лесно отколкото да оцеляваш и успяваш като нормален. А от играенето на роля, до реализацията на диагнозата, е една плюнка разстояние.

Ами това какво точно ще усетят е въпрос на възпитание . Как пък се сети че ще разберат че е "доходоносно" ще раздават пари в училище на децата определили се като обратни ли. На мен ми звучи доста идиотски.

преди 1 час, lsmurf написа:

Ами това какво точно ще усетят е въпрос на възпитание . Как пък се сети че ще разберат че е "доходоносно" ще раздават пари в училище на децата определили се като обратни ли. На мен ми звучи доста идиотски.

не ще им показват кариерата на азис и на разни западни диагнози

преди 1 минута, sliderum написа:

що ? Малко ли ги виждаме по телевизията. Разликата е че в училище може да бъдат правилно разтълкувани.

преди 4 часа, Мойра написа:

Не става въпрос за никакви ценности а за образование.

Да цитирам :

Цитат

Като част от тази програма, се актуализират насоките по темата, на фона на опасенията, че сегашните съвети са остарели и не успяват да се справят със съвременните проблеми като кибертормоз, секстинг (размяна на съобщения със сексуално съдържание) и безопасността в интернет.

„Днес правителството обявява важни елементи, като безопасността в интернет и въпросите на ЛГБТ, както и секса и връзките, психическото и физическото здраве, но не стига до личните, социални, здравни и икономически връзки (PSHE)", заяви Пол Уитман, генерален секретар на Националната асоциация на учителите.

Едно време никой не ни учеше нито че има гейове, нито за връзките, нито за заплахите / вече и виртуални  в нета , но с реални последици - психотормоз, комплекси и т.н.  /  а се "образовахме" от турски списания, които си разменяхме под чиновете.

Кое е по добре  според теб ??

Да ти обяснят  културно и с педагогически подход за всичко това, ВКЛЮЧИТЕЛНО и за опасностите за които намекваш , или .. под чина.. и на купони.. със съмнителни "авторитети" ?  ?

преди 1 час, lsmurf написа:

що ? Малко ли ги виждаме по телевизията. Разликата е че в училище може да бъдат правилно разтълкувани.

Именно ! . Обаче виж Мойра в каква насока натиква темата .

Личи си подхода на  абсолютен профан, дето хал хабер си няма какво коментира, и се прави на ислямска консерваторка :)

преди 1 час, sliderum написа:

По ли е добре  един тинейджър или дете да "попадне" в света на Азис, без да е подготвено , без да знае за какво иде реч ?

Как  едно дете трябва според вашата консервативна неграмотна клика, трябва да влезе в шоковия съвременен свят ?

Мирча джендерюхата. :laughing5: Загрижил се горкия за това, да бъдат "светнати" децата в същността на гейщината. :tease2:

преди 1 минута, Agentpat™ написа:

Мирча джендерюхата. :laughing5: Загрижил се горкия за това, да бъдат "светнати" децата в същността на гейщината. :tease2:

Проблема е че когато  децата зорлем или по някакъв друг извратен начин, разбират за темата/ а то е НЕИЗБЕЖНО / ако не е по буферен, разбираем начин, се превръщат в такива като теб.

:)

Пълни с комплекси, със злоба към другите,   поради страха да не се изложат, предпочитат да плюят и да употребяват израза "джендърюхи"  в обидния смисъл, и то пак защото прикриват неграмотноста си .

Класика.

преди 1 минута, miro20 написа:

Проблема е че когато  децата зорлем или по някакъв друг извратен начин, разбират за темата/ а то е НЕИЗБЕЖНО / ако не е по буферен, разбираем начин, се превръщат в такива като теб.

Не ме бъркай с теб, джендъре! 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.