Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От какво се страхувате?

Featured Replies

Страхувам се глупаците, да не станат повече от умните.

късно е вече, не се страхувай Публикувано изображение

мен ме е страх, че може да не мога да си плащам наема

• Отговори 217
  • Прегледи 36,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Страхувам се глупаците, да не станат повече от умните.

Това е показателно, като се има предвид, че "глупак" и "умен" са субективни понятия и означават съответно "по-глупав от мен" и "по-умен от мен" :go ahead: В този контекст, аз се страхувам глупаците да не станат по-малко от 98% от населението :lol6:

...От високо не - понеже 3 години бях парашутист ( авиацията и парашутизма ми са най голямата страст )...

А, добре, добре, колега... :) Помниш ли коя беше четвъртата от петте основни задачи на парашутиста при скок? А шестата? ;) С какво си скачал - ПД-47, Д1-8?

Това е показателно, като се има предвид, че "глупак" и "умен" са субективни понятия и означават съответно "по-глупав от мен" и "по-умен от мен" :biggrin: В този контекст, аз се страхувам глупаците да не станат по-малко от 98% от населението :lol6:

А, добре, добре, колега... :) Помниш ли коя беше четвъртата от петте основни задачи на парашутиста при скок? А шестата? :biggrin: С какво си скачал - ПД-47, Д1-8?

Охо радвам се че май ще се намери човек със сходни интереси. :) Ако имаш въпроси, пиши ми на лични, че можем и да отнесем някое наказание за това че се отклоняваме от темата, или пък да я заключат заради нас. Ще можем спокойно да кореспондираме и току-виж имаме еднакви интереси. :) Ако си маняк на авиция и парашутизъм пиши на лични. ;) То като гледам глупаците се увеличават от година на година все повече, което е доста тревожно. Ама така е - прост народ много по лесно се управлява между другото. ;) Иначе страховете са във всеки човек и това е съвсем естествен процес.

Аз се страхувам да не осакатея. Евентуално и да не проявя слабост, но май с второто се справям.

Смъртта е облекчение, особено ако старостта и болестите са изсмукали живота ти. Иначе повод за тревога е ако някой разчита на теб да си жив.

Смъртта е естествен процес при всяко живо същество на тази планета. Важното е да не я допускаме да дойде преждевременно - болести, катастрофи, злополуки, отравяне от гъби ( аз много обичам да си ги похапвам ;) ), пиянски свади, спречкване с престъпници с фатален резултат, както и от психично-болни хора които ако убият някой няма да им търсят отговорност ( често се разхождат на свобода по улиците ), ухапване от отровни насекоми или влечуги. Но ако няма смърт, тогава ще се пренасели планетата и няма да има достатъчно хранителни ресурси, и тогава ще стане наистина нещо страшно....... Нормално е да се страхуваме от преждевременна смърт, понеже всеки си има някакви планове за в бъдеще, кариери и т.н. и всеки си иска да си изживее живота пълноценно до дълбока старост, и не дай си боже някой млад човек го застигне - тогава рязко се слага край на всички мечти и бъдещи планове, както и настоящи и в един момент се оказва че всичко постигнато е било напразно....... Друго е когато човек е стигнал дълбоката старост, изживял си е живота и вече може да умре със затоворени очи. Ние вървим бавно към смъртта от самото ни раждане със всеки изминал ден, час и секунда, биологичния ни часовник си тиктака и отмерва всяка секунда....... Просто който не се е родил - само той не е умрял. Дали има живот след смъртта ( прераждане или вечен живот ) не мога да кажа, макар че много хора са изпадали в кома и казват че има. За това понеже живота си тече и смъртта рано или късно ще дойде, аз съм го ударил на живот - хапвам си :burger::turkey5::sausage::salad:, пийвам си :cheers:, веселя се :beer:, купонясвам:) и не се лишавам от абсолютно нищо, защото животът си тече. Същото съветвам и вие да правите защото животът си минава и няма да го усетите как бързо ще се изнижат годините. Тогава и няма за какво да ви е страх от смъртта, понеже сте се наживяли и няма да ви пука.:cool:

От бъдещето може би...не знам какво ще стане с мен.От самотата няма защо да се страхувам,винаги съм бил самотен,преживява се.

• 2 седмици по-късно...
от себе сии.. :nono::cool::)
От психясали,изверги и душмани,тъмни същества

От психясали,изверги и душмани,тъмни същества

Тук ще добавя и комплексари и всякви дребнави душици.

Тук ще добавя и комплексари и всякви дребнави душици.

Жалкото е че са навсякъде около нас от момента в който излезем от дома си, дори до най близкия магазин..........

• 1 година по-късно...

Страхувам се от злите и неискрени хора

Редактирано от Deqna Ivanova (преглед на промените)

Страхувам се от зъболекар, от инжекции, от болести...

• 2 седмици по-късно...

От много насекоми на едно място.Имам чувството,че ще ме полазят и после ще ме изядат :) Другия ми най-голям страх е от много вода на едно място.От пълната вана с вода до океана,езера,морета-в никакъв случай не влизам сама

Нямаше ли подобна тема в Психология и Психотерапия? :)

Публикувано 02 юни 2011 - 12:41

Нямаше ли подобна тема в Психология и Психотерапия?

Да казва се Фобии

Земетресения.

• 2 месеца по-късно...

От самотата най-вече ! От пътуване с кораб или лодка. От тъмното, но само понякога.

От известно време забелязах, че съм голям храбрец. От нищо не се страхувам. Имам нисък праг на болка, хлебарките ме вбесяват, не обичам тъмнината... :)

Земетресения.

Вече им свикнах-

на 15-тия етаж си е гондола винаги,независимо колко е силно.

Помня имаше едно в 7 часа сутринта,така и не станах от леглото даже.

Ми то земята и без това ми е далеко,а Господ е по-близо.

:(

така и не станах от леглото даже.

И мойте комшии са така - или продължават да спят или излизат на терасата да пушат - за което искрено ви завиждам...

Така се паникьосвам, че не мога да контролирам нито говора, нито движенията си, пищя истерично (знам, че това ни най-малко ми помага, но не мога да се владея), събуждам домашните и хвърлям в ужас и тях...

Така и никога не се случи да съм извън дома когато има земетресения!

• 7 месеца по-късно...

Най-вече се страхувам от болести. Също така от безработицата, която налегна страната.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.