Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От какво се страхувате?

Featured Replies

Най-много се страхувам от удавяне Публикувано изображение

• Отговори 217
  • Прегледи 36,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имам ужасна фобия от височини. :ph34r:

Аз също имах фобия от високо-завиваше ми се свят,от 6-7 етаж дори,ставаше ми лошо,все едно земята ме дърпаше

Вече от една година живея на 15-ти етаж-просто нямах избор

И свикнах,фобията ми изчезна,вече не ме е страх

;)

От земетресения..откакто майка ме събуди с вик на онова земетресение около Габрово, като си легна мисля, че пак ще стане някое земетресение..взе да ми минава, лека-полека, ма още си го има страха.

От земетресения..откакто майка ме събуди с вик на онова земетресение около Габрово, като си легна мисля, че пак ще стане някое земетресение..взе да ми минава, лека-полека, ма още си го има страха.

Да, с времето ще го преодолееш! Но, може би спомена ще е жив по-дълго от нужното!

Споко, аз съм се родил в най-голямото земетресение... Няма страшно. Публикувано изображение

Споко, аз съм се родил в най-голямото земетресение... Няма страшно. Публикувано изображение

Ха, аз в най-голямото земетресение спях като заклан, а прабаба ми само гледала, да не падне саксията, която бе над главата ми :clap: Жалко, че го изпуснах, защото бе интересно. За сметка на това след години, когато бе земетресението в Стражица, усетих как плочките на кенефа стават на вълни...Е, капна и у гащите ;)

За сметка на това след години, когато бе земетресението в Стражица, усетих как плочките на кенефа стават на вълни...

И аз помня-как книгите падаха от секцията,полилея летеше от едната страна до другата

УжЪсия

Публикувано изображение

Аз се страхувам от змии.. фобия направо имам Публикувано изображение Страхувам се и да изгубя обичаните от мен хора.. колкото по-сигурна съм в някого или колкого повече обичам, толкова по-голям е страхът..

Аааа, от тия студенокръвните и мене много ме е страх. Даже на картинка или във филм ми е гадно да ги гледам :speak:
  • 3 седмици по-късно...

Разчитам на теб да си жив - мисли му, дребен!!!!

... да не те изгубя...

От високото ме е страх мноооого -скачах с парашут с бънджи....нищо не помага Публикувано изображениеИмам си страха и това е :)Ако обаче всеки ден примерно стоя на едно и също високо място ,след време свиквам и не ми прави впечатление.Сега офиса ни е на 15 етаж, първия ден не можех да се доближа до терасата-ужасен страх,сега няколко месеца по-късно без проблем си сядам на парапета.....от това си вадя извода ,че свикването е най-важното средство да се пребориш със страха си :P

Страх ме е да не откача. А вече като се наям и ставам неадекватна Публикувано изображение

От какво се страхувате?

Нужно ли е да имаме страхове?! :P

А може би е нужно...страха предпазва от много неща...

Нужно ли е да имаме страхове?! :P

А може би е нужно...страха предпазва от много неща...

Но и пречи на много неща. Толкова помага, колкото и вреди. Не искам да се страхувам, това помрачава преценката, но безстрашието води до безумия.

Но и пречи на много неща. Толкова помага, колкото и вреди. Не искам да се страхувам, това помрачава преценката, но безстрашието води до безумия.

Добре е да има баланс, ако това е възможно изобщо...

Страхът по принцип е за да те запази жив и ненаранен :PА паниката ,ужасът -те пречат на човек да действа разумно.Под разумно имам предвид да използваш мозъка си ,за да се спасиш.Почваш да действаш инстиктивно,което обаче не винаги е лошо :)

Аз съм от Габрово, не бях усещала никога преди това земетресение и както си спя и ме събужда адски гърмеж и изведнъж

спалнята която не е няква паянтова започна да се тресе . Както спях се изправих права в леглото. Другите вечери не съм спала, щото чаках да тръсне пак Публикувано изображение

Та по темата страх ме е от земетресения, от мишки (ама много), от змии, от разни духове и приказки за умрели, да вървя по тъмното сама, абе въобще явно съм страхлива натура и лошото е че изпадам в паника при едно от тези неща, не мога да спя и ей такива .

Редактирано от Akasha (преглед на промените)

Изпитвам ужас от паяци. Доколкото знам това се нарича арахнофобия. Публикувано изображение

Въпреки че като бях на 5-6 години въобще не се страхувах от този вид гадини, но ... времето променя човека!

Ако трябва да съм честна пред себе си ...страхувам се от толкова много неща, че ако ги изброя поста ще стане толкова голям, че няма да имате желание да го прочетете... :rolleyes:

Страхувам се от паяци /нормално аз съм обикновена жена/, но се страхувам и от други неща...

Най-много се страхувам, от самотата! От това, че мога да изгубя любимите ми хора и ....дори не виждам какво ще е без тях! Страхувам се от старостта, не от смъртта, а от старостта...и от мноооого други неща, но това е челната тройка не в този ред обаче! Публикувано изображение

Но за страх. Нищо не буди по-голям страх в мен от старостта. Страхувам се да остарея... Публикувано изображение

Това не трябваше да го казваш....Колко пъти съм мислела и аз за това, не е истина. И мен ме е страх да остарея, страх ме и да не остарея сама...Другото май са бели кахъри

От децата-съблечени голи навсякъде Калдата,това е грозно! Моля ви,не го позволявайте и вие Утре ще съобщят за поредния изверг или педофил-убил,изнасилил дете Не ставайте част от това с топсладур

От децата-съблечени голи навсякъде

Калдата,това е грозно!

Моля ви,не го позволявайте и вие

Утре ще съобщят за поредния изверг или педофил-убил,изнасилил дете

Не ставайте част от това с топсладур

Публикувано изображение Kъде го видя това?

Публикувано изображение Kъде го видя това?

В новия сайт на Калдата,topsladur.com

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry975860

Ти как ще реагираш-ако случайно в нета мернеш така дъщеря си?

Кажи ми честно

Публикувано изображение

В новия сайт на Калдата,topsladur.com

Ти как ще реагираш-ако случайно в нета мернеш така дъщеря си?

Кажи ми честно

Публикувано изображение

Честно да ти кажа, да, страх ме е да си видя разголено детето от ранна възраст. Но си мисля, че и родителите могат да направят така, че детето да не се показва така...Значи тук идва страхът дали ще успеем да възпитаме подобаващо децата си...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.