Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От какво се страхувате?

Featured Replies

deliverme с това за хората съм абсолютно съгласна с теб,но освен от тях ме е страх и от бездомни кучета и то от когато ми скочиха.Също така много ме е страх да не остана сама един ден - дали без приятели или без мъж - само да не съм сама!

Никога няма да останеш сама! Ние сме с теб! :nono:

• Отговори 217
  • Прегледи 36,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Страх ме е от безчестието, злобата и садизма на ненаказуемите и властимащите , изживявайки се кото дясната ръка на Бога и превърна ли се в морални изроди.Страх ме е и от тия които ги подкрепят и ръкопляскат от интерес или простотия. Нека Бог ги съди.

Страхувайте се бе! Те това искат! F for Fear!

Това е Robocop

Публикувано изображение

Aз много се страхувам от валяци.Когато пресичам улиците се оглеждам за тях.Не искам някой да ми налети и да ме размаже на половината, и после да ми сложат главата на машинария.Вечер как ще си лягам до женатата? Как ще я правя щастлива? Публикувано изображение

Страхувам се...да не ми отнемат мечтите, страх ме е да се събудя, и красивия ми сън да се разтвори в светлината на деня, страх ме е тази светлина да не угасне в очите на децата под онова бомбардирано черно небе на Изток...страхувам се да не загубя блясъка в очите на любимото същество, когато мисли за мен...страх ме е от онзи момент на ноща, когато оставам сама, и затварям очи...защото ще настъпи утре, а ме е страх да му кажа ела...

страхът е само въздух, както се казваше в един филм :rolleyes: каквото е нарочено да става ще си стане, ... така че няма нужда да се боя от нищо.

Мен пък нешо ме плашат клоуните !!! :rolleyes: Незнам защо ....някакси с тези гримирани лица и т.н.!! Ма маиче не е точно страх , а ме дразнят ....не ги харесвам :angry:

.....Аз се страхувам единствено от себе си...

Моят най- голям страх-САМАТА МЕН. Баща ми казва, че това което можем сами да си причиним никой друг не може. Трябваше ми време да го разбера но вече знам, че е така. Грешките които допускаме вредят главно на самите нас както психически така и физически(да пази Господ).

..... от човешката глупост.....

Това е другият ми старах. Не мога да понеса това някой да се меси в живота ми. От малака са ме научили да бъда самостоятелна и сега това някой да ми дава "посока" в живота ме кара да се страхувам. Факта, че винаги трябва да завися от някого ме ужасява. Най- често в живота се случва, че глупавите или невежи хора са именно тези от които се водим волю или неволю.

Страх ме е да бъда слаба. Старая се да не съм но това е нещо с което не винаги можеш да се бориш. Тогава когато знаеш, че си безпомощен, че си безсилен пред обстоятелствата и ситуацията в която те е поставил живота.

.....и не на последно място.......Страх ме е да СЕ СТРАХУВАМ. Под влиянеи на емоциите си човек прави грешки, после съжалява. Страхът е можеби най- силната човешка емоция. Любов, омраза, възхищение и всички останали неподправени човешки чувства могат да бъдат прикрити или прекратени по един или друг начин но не и страха, не и тогава когато те прониже до мозака на костите и не ти остави избор.

От какво ме е страх? От нищо. Не майтапя се. Ето едно нещо - страх ме е от гръмотевици, бури и такива неща, особено през ноща. Страх ме е да остана сама. Страх ме е, че ще умра преди да съм казала на всичките си близки, че ги обичам. Страх ме е, че утре може да се проваля....Какво още ли? Ами страх ме е от новото, от нещата, които не съм пробвала. Страх ме е за семейството ми....затова, че утре може да ги няма. ....май съм мнгоо страхлива. Страх ме е от тъмното:)...ужас....чак ме е срам, че се страхувам

Редактирано от Dark`Elf (преглед на промените)

Страх ме е от неизвестното...страх ме е от самотата...страх ме е от смъртта...бзз...само като го пиша и настръхвам...хах Страхувам се че мечтите ми може да не се сбъднат...страх ме е че този живот няма да ми стигне за да направя всичко което бих искала..нооо щеше да е скучно ако ги нямаше тези страхове А и понякога страхът е стимул ;)...опа забравих страх ме е и от тока...мразя да включвам нещо в контакта, ама не казвайте на никой :) ...пхах.. :wors:

Мен ме е страх от болката и от самотата, а болката и във физическият смисъл, даже по-скоро болестите и безсилието.Понякога ме е страх и от мен самата, правя много прибързани неща, когато се ядосам истински,а това наистина може да уплаши човек :wub::P

До тук никой не каза че го е страх от смъртта. Да не би да не ви пука че рано или късно ще умрем. Или никога не сте се замисляли по този въпрос?

Мда прав/а си , и мен ме е страх от смъртта ,също и от тъмнината

знаете ли колкото и странно да звучи мен ме е страх от самотата.притеснявам се някой ден да не остана на пълно сама без приятели.в смисъл че аз не мога без приятели.и аз като много други хора се страхувам примерно змии а да страх ме е и от хлебарки ама не точно страх по точно май ме е гнус ама това е нищо в сравнение със други неща от които наистина ме е страх.споре мен самотата е нещо много лошо.а вие от какво се страхувате? да прави сте и мен ме е страх от смърта защото от това май само не можеш да избягаш и защото колкото и да си самотен(както казах страх ме е от самотата)когато умреш вече нямаш никакви възможности да промениш своята самота. дарк елф не бива да се срамуваш от това чее е страх от тъмното защото не си единствена.а пък и наглед това са елементарни срахове но не е така защото на всеки това може да звучи смешно но всеки си има страхове и дори те за другите да са глупави и т.н това не е така.мен също така ме е страх и от провал както беше писал и някой друг.притеснявам се да не се изложа.страх ме е и от тов ада не навредя с нещо на хората които обичам защото май от скоро често това правя.и съсипва.когато ги нараня с нещо и се чувствам ужасно! :wors:

от неспособността и непостоянството

Пийнал шофьор уби 5-годишното си дете и приятел

5-годишно дете и 63-годишен мъж загинаха в резултат на тежка катастрофа между микробус Форд Транзит и трактор Болгар ТК 80 с прикачено към него ремарке. Инцидентът станал около 22 часа на 17 юли на пътя Девня – Синдел (община Аврен), на около 500 м преди разклона за село Разделна.

Микробусът бил управляван от 32-годишния И.Д. от село Синдел. Поради движение с несъобразена скорост И.Д. се блъснал челно в трактора, който бил аварирал поради липса на гориво. Моторното превозно средство било обозначено със светлоотразителен триъгълник. Вследствие на удара тежко пострадали 63-годишен мъж от Синдел, пътник в микробуса и двете деца на шофьора. 63-годишният мъж е починал в ЦСМП – Девня. 5-годишната дъщеря на водача е настанена в болница и около 2 часа през нощта е починала. Другата дъщеря на водача – на 11 години, е с фрактура на таза и двата крака. Водачът, който също е докаран в болница, се опитал да избяга. След като бил издирен от полицията, се оказало, че няма сериозни травми, а само ожулвания. Кръвната проба за алкохол е установила 1,31 промила алкохол, информира БГНЕС.

Ей от тва ме е страх най-много...

• 2 седмици по-късно...

От паяци!!! И въобще от всякакви твари с повече от 4 крайника!

Имам фобия от змии, паяци и др малки гадини. Страх ме е от самотата. Не ме е страх от смъртта, защото тя е неизбежна и аз съм се примирила с този факт Публикувано изображение

Със сигурност най-големият ми страх са рибите, независиомо от формата, размерите и състоянието им (живи или сготвени). Също много се страхувам от деца на възраст между 2 и 16 години и се старая да ги избягвам на всяка цена.

Страх ме е от змии,алигатори и акули.Дори Китовете ме привличат.

Много ме е страх от човешката простотия.От селското поведение.От хората,който"знаят и могат"всичко.Страх ме е от бой,откачам като чуя или видя,някой някого да бие.

Аз се страхувам от змии.. фобия направо имам Публикувано изображение

И какво пък толкоз страшно има в змиите? Аз даже много обичам да ги ям - вкусни са! Публикувано изображение

И какво пък толкоз страшно има в змиите? Аз даже много обичам да ги ям - вкусни са! Публикувано изображение

Той иска сигурно да каже,че го е страх когато са живи.Пробваи да ги хапнеш щом за живи Публикувано изображение

Страхувам се от това че някой ден ще бъда безсилна..ще седя и ще гледам как аз или някой друг страда, има нужда от помощ и аз няма да мога да направя нищо! Публикувано изображение

Страхувам се да се страхувам, да осъзнавам страховете си, да се чувствам слаба!

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Аз най-много се страхувам от самотата..

Просто не мога да си представя живота без приятели, близки, роднини които да те обичат и да знаеш, че имаш на кого да разчиташ в всеки един момент.

Ако си самотен просто смисъл да живееш не виждам.

Няма към кого да се обърнеш при проблем - дори и най малък, няма с кого да споделиш каквото и да е..

Също така ме е страх от загуба на близки хора, когато някой приятел замине на далеч, или каквото и да се случи.. Просто обичам приятелите си и държа на тях.

И така..

Също така се страхувам от влечуги, бляя много ги мразя Публикувано изображение

Ммм.. за сега не се сещам друго ;)

Като бях малък се страхувах от високо, сега го преодолях. Страхувам се от змии и от смъртта. Най-много от смъртта , затова може би постоянно мисля за нея.

Той иска сигурно да каже,че го е страх когато са живи.Пробваи да ги хапнеш щом за живи Публикувано изображение

Еее, като са живи ги омъртвяваш и тогава хапваш! Публикувано изображение

Обикновено се прави много лесно като хванеш змията за опашката и й строшиш главата в някой камък! :wors:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.