Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Зависимостта, наречена "любов"

Featured Replies

преди 21 часа, Yvan Sergeеv написа:

тая мимски  от кога стана кукувица 

Я пак!

на 5.03.2019 г. в 11:47, Yvan Sergeеv написа:

рамус е сирена 

преди 18 часа, _ramus_ написа:

сега дори е модерно - да си кукувица. Колкото до кукувиците - не е само тя, но пък тя, специално, е от театралките.

Подценяваш я. Режисьор е.

• Отговори 151
  • Прегледи 8,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 2 часа, _слънце_ написа:

Режисьор е.

амиии - само режисьор... Много е ниска тая летва за нея - богинята на любовта и мъдростта, дето гласът на ДНК-то и шепне всички вселенски тайни , от всички нива на битието, вселената и бог. Висшата мъдрост за нея е направо досадна и прозаична... 

Тва вселени, тва нива, тва никове и игри по форуми... тва розови сайтове и чатове... Нема по-велика...

Точно (нарко)зависимия няма никакъв шанс да говори за зависимост. Но пък тва чувствата, тва емоциите, тва  големата ЛИБОФФФФФ -... тва душите и копнежите... тва сърбежите "долу" и "горе"... Еднорозите им трябват два рога - долен и горен , за да станат "двурози" - да се получи правилното начесване и пълноценно "запълване"... Още не го е родила нечия фантазия, така, че аз съм първия и моля - цитирайте ме само с разрешението ми.

Ти сега го играеш на форумното домашно кучен... упс - на вселенския двурог ли"? Все някъде трябваше да я "огрее" слънце... :)

преди 27 минути, _ramus_ написа:

амиии - само режисьор... Много е ниска тая летва за нея - богинята на любовта и мъдростта, дето гласът на ДНК-то и шепне всички вселенски тайни , от всички нива на битието, вселената и бог. Висшата мъдрост за нея е направо досадна и прозаична... 

Тва вселени, тва нива, тва никове и игри по форуми... тва розови сайтове и чатове... Нема по-велика...

Точно (нарко)зависимия няма никакъв шанс да говори за зависимост. Но пък тва чувствата, тва емоциите, тва  големата ЛИБОФФФФФ -... тва душите и копнежите... тва сърбежите "долу" и "горе"... Еднорозите им трябват два рога - долен и горен , за да станат "двурози" - да се получи правилното начесване и пълноценно "запълване"... Още не го е родила нечия фантазия, така, че аз съм първия и моля - цитирайте ме само с разрешението ми.

Ти сега го играеш на форумното домашно кучен... упс - на вселенския двурог ли"? Все някъде трябваше да я "огрее" слънце... :)

Ти ся кво завиждаш за сърбежите? И всеки път се чешеш където не те сърби, само и само да се изживееш като някаква индивидуалност. И защо в този пост не ми говориш в множествено число? Вече не обичаш ли да поставяш под общ знаменател опонентите си? Или се усети, че сам влизаш в най- олигофренския общ знаменател, използвайки този... бих казал Неовладян похват. 

Иначеее... то слънцето си грее Рамусе. Само треа си изкараш главата от там, където не огрява. Същото важи и за тази, дето ти лайкнала поста- Мис Звздите ми го говорят. По- известна тук, като мис Фантастико или Камбаната.  :)

• Автор
преди 11 минути, _слънце_ написа:

И защо в този пост не МИ говориш в множествено число?

сигурен ли си какво си написал... И какво точно "питаш" ? :) Въобще сигурен ли си че гледаш и четеш?... то слънце, слънце - ама да не си слънчасал от слънцеене.

Таман сте си лика-прилика - ти, Овладения и светещ отсякъде... И тя - мъдрата ДНК , на вселената, дето ти дава пауър за светлото - да не ти притъмнее.

Форумните знаем, че тя ти е поредната от взимането на житейските форумни завои. И ти на нея - поредния (розов еднорог), сред фантазната й реалност. Дано да се намерите и да се запълнят всички "празни места" и вселената на форума да си отдъхне от ДНК-то си. 

преди 2 минути, _ramus_ написа:

сигурен ли си какво си написал... И какво точно "питаш" ? :)

Сигурен съм, да! А ти сигурен ли си, че можеш да четеш?

преди 4 минути, _ramus_ написа:

Форумните знаем, че тя ти е поредната от взимането на житейските форумни завои. И ти на нея - поредния (розов еднорог), сред фантазната й реалност. Дано да се намерите и да се запълнят всички "празни места" и вселената на форума да си отдъхне от ДНК-то си. 

Ууупс... оказва се, че освен пълен аматьор (което не е тайна за никой), си и интригант. Което също не е някаква изненада, като се има предвид, че интригантството е основната дейност на форумните "психолози"... и "психолошки". Това беше демонстрация на завидно ниско ниво, Рамус. Даже Белгиеца не би го допуснал.  :)

• Автор

Неграмотно дете си, слънчо. Светиш само някъде сред сиренските светове. И - не е тайна що се пънеш за рицар и тук - да "осветяваш", вместо да запълваш нужните празни места на мисВселена, със вселенската ДНК. Малко са нефелни светежите и си слънчасал. Толкова сте прозрачни децата... и наивни в напъните.

Иначе - ти си пич и не си зависим - нито от вселенските ДНК, нито от некви си любови, нито от фантазиите си, нито от мама - въобще пълната и абсолютна независимост, го даваш... Ама по форумите. Тя и една друга "дама", дето вече не пише тук, и тя ти беше "независима лечителка и психоложка", ама си врътна опашката... И ти - на следващата, да върви алъшвериша. Душицата мамина и ранена душа... поредната, дето ще те излекува от слънчасванията. Ма таман, да се съчетаете с ДНК-то на В-се-рената поне в опит да мирясат лудостите. А дано, ама надали... Ама все пак - дано... Че тоя театър по толкова форуми, с толкова никове, роли, и тоя повторяем сценарий... Мъъъъка!

Еееех, дечица!!!

Уау! Мислех, че като те нарека интригант ще се обидиш, а ти си се възгордял! И се напъна за още доказателства...

Я кажи честно, тва за другата "дама" камбаната ли ти го шушна, или сам го измисли. Да знаем на кой да ръкопляскаме- добър опит! :) Направо получих разширени вени на ноктите на краката.

Обаче другото, с многото форуми, никове и роли е стандартен и евтин пълнеж- разочароващо!

Еееех, Рамусе!!! Аха да светнеш... и угасна.

• Автор
преди 1 час, _слънце_ написа:

ръкопляскаМЕ

Дечица бе - все в групички, мамините. :) Така си говорят, мислят, живеят, чувстват, копнеят, бленуват, вярват - те точно това е и темата - за ТАЯ ЗАВИСИМОСТ. Така се пишат примерчетата

ще ВИ го подшушна... "честно", но искам групова поименна молба, учредителна декларация, регистрация по надлежния ред, строй в редица и един делегиран говорител... И без шикалкавене и моткане... изрядно и стегнато.

Малко се съмнявам, щото единия се дуе пред "форумни каки" от чието име се фантазира че защитник, говорител и изразител на "интереси". Ама той е маркетолог и фантазира че събира клиентелки. А психолози некакви са му конкуренция - ехеее, той е къде-къде по печен. Пък и психологията е тъпа, а маркетинга и неговия женски опит - е безмерен... Нема по-отракана надувка от пъчещо се малко петле, особено с претенциите че е динозавър.

А всеки друг се пише изразител и говорител на някаква друга група. То много групички, бе деца? Макар че и "рицарят" на "дулсинея" също може да се нарече "групичка". Но дулсинеята е и лисица, а рицарят - съвсем като ДонКихот се изживява... "защитникът" на честта...  :) Малко розово Гепи... е тая "чест", но пък всеки тип става за изживяване... А и за вселенска мъдрост от ДНК-говорителка, става въпрос. Но най-вече - самотата е с кофти полъх на призрак, с мама е трудно и предстоят нерозови дни и нощи... А влаковете вече бая са заминали и на "гарата" все по-рядко може да мине друг влак. Така, че... нема кво да се подбира толкова...

И много лидерски ролички в детските приказки -  доста повече от групичките. А и навици... навиците показват кой къде е застинал, къде са му спукани черупчиците и как се опитва да затиска спуканото...

Не крия че в редки случаи жалките форумни падения могат да са и весели. Все по-рядко... но все още възможно. 

преди 14 часа, _слънце_ написа:

Я пак!

нямам желание да разговарям .

преди 2 часа, Yvan Sergeеv написа:

нямам желание да разговарям .

Защо бе, Мило?!

Виж, колко изчерпателно чичко Рамус е обяснил, като един орнитолог, каквото не сме знаели за тези сладки птиченца- кукувичките ...

1653100869_.thumb.jpg.e46bb65dfa712ae0f59ed4fb26644345.jpg

преди 4 часа, _ramus_ написа:

Дечица бе - все в групички, мамините. :) Така си говорят, мислят, живеят, чувстват, копнеят, бленуват, вярват - те точно това е и темата - за ТАЯ ЗАВИСИМОСТ. Така се пишат примерчетата

ще ВИ го подшушна... "честно", но искам групова поименна молба, учредителна декларация, регистрация по надлежния ред, строй в редица и един делегиран говорител... И без шикалкавене и моткане... изрядно и стегнато.

Малко се съмнявам, щото единия се дуе пред "форумни каки" от чието име се фантазира че защитник, говорител и изразител на "интереси". Ама той е маркетолог и фантазира че събира клиентелки. А психолози некакви са му конкуренция - ехеее, той е къде-къде по печен. Пък и психологията е тъпа, а маркетинга и неговия женски опит - е безмерен... Нема по-отракана надувка от пъчещо се малко петле, особено с претенциите че е динозавър.

А всеки друг се пише изразител и говорител на някаква друга група. То много групички, бе деца? Макар че и "рицарят" на "дулсинея" също може да се нарече "групичка". Но дулсинеята е и лисица, а рицарят - съвсем като ДонКихот се изживява... "защитникът" на честта...  :) Малко розово Гепи... е тая "чест", но пък всеки тип става за изживяване... А и за вселенска мъдрост от ДНК-говорителка, става въпрос. Но най-вече - самотата е с кофти полъх на призрак, с мама е трудно и предстоят нерозови дни и нощи... А влаковете вече бая са заминали и на "гарата" все по-рядко може да мине друг влак. Така, че... нема кво да се подбира толкова...

И много лидерски ролички в детските приказки -  доста повече от групичките. А и навици... навиците показват кой къде е застинал, къде са му спукани черупчиците и как се опитва да затиска спуканото...

Не крия че в редки случаи жалките форумни падения могат да са и весели. Все по-рядко... но все още възможно. 

Понеже стана ясно, че не можеш да четеш, да поясня. Написах " ръкопляскаМЕ" , поради убедеността си, че няма да съм единствения ръкопляскащ. 

Виждам, че си се постарал, оценявам го, но... не е достатъчно за овации. Трябва да работиш повече. И с по- малко шаблончета.

• Автор
преди 8 часа, _слънце_ написа:

убедеността си, че няма да съм единствения ръкопляскащ. 

ах... убеденост... Значи - написа го, защото си убеден. :) щото не си само ти - ама, разбира се, как ще си само ти. Това и написах - вие никога не сте сами - за тази зависимост става въпрос - емоционалната. Така примерче, след примерче. 

И... всички пъти дотук ли така го написа - щото си убеден - да не цитирам останалите написани примери... Да не би "групово" от името  и на "дулсинеята". Това за "шаблончетата" познай на кой е повторителния сценарий - колко нейни коментара подред?

И точно пък тя - еднорога, вероятно тя го е измислила. Вероятно и думички като "същността копнее само за едно". Душата... нивата, енергията... Вероятно и думичката Либоффф - и тя е нашепната през ДНК-то на вселената... Добре че не подава и речник, за всяка думичка... а би трябвало - нейните думички идват от други нива на съществуване - на висшите същества, каквато е тя самата и от чиито "нива" нашепва ДНК-то й. Нема по-голяма мъдрост сред вселената от "гласа" на висшите същества. Ма ква ДНК! За къв ген става въпрос, малиии...

И да я запознаеш с мама - задължително. Това е важно... щото ако не се прегърнат с мама... кофти работа за теб. :) На вечеря... можеш да й поискаш ръката, сърцето, душата в "духовен съюз", за вечността. Тя в теб  привидя ли "истинския принц", единствения достоен...? Щото... трябва да внимаваш с тоя "еднорог"! (или "двурог")

преди 9 минути, _ramus_ написа:

ах... убеденост... Значи - написа го, защото си убеден. :) щото не си само ти - ама, разбира се, как ще си само ти. Това и написах - вие никога не сте сами - за тази зависимост става въпрос - емоционалната. Така примерче, след примерче. 

И... всички пъти дотук ли така го написа - щото си убеден - да не цитирам останалите написани примери... Да не би "групово" от името  и на "дулсинеята". Това за "шаблончетата" познай на кой е повторителния сценарий - колко нейни коментара подред?

И точно пък тя - еднорога, вероятно тя го е измислила. Вероятно и думички като "същността копнее само за едно". Душата... нивата, енергията... Вероятно и думичката Либоффф - и тя е нашепната през ДНК-то на вселената... Добре че не подава и речник, за всяка думичка... а би трябвало - нейните думички идват от други нива на съществуване - на висшите същества, каквато е тя самата и от чиито "нива" нашепва ДНК-то й. Нема по-голяма мъдрост сред вселената от "гласа" на висшите същества. Ма ква ДНК, ей - баси!!!

И да я запознаеш с мама - задължително. Това е важно :) На вечеря... можеш да й поискаш ръката, сърцето, душата в "духовен съюз", за вечността. Тя в теб  привидя ли "истинския принц", единствения достоен...? Щото... трябва да внимаваш с тоя "еднорог"! (или "двурог")

Искаш да си говорим за Сирена ли? Мисля че е някъде наоколо. Оглеждай се...

преди 21 минути, _слънце_ написа:

Искаш да си говорим за Сирена ли? Мисля че е някъде наоколо. Оглеждай се...

А , седнали сте да поговорите по мъжки ?

Той тати не ме дава на никой.  Всичките ми 'младоженци " разкарва идентично - Никой не харесва !

Изпитва паника да не би да допусна някой принц в бурканчето си и да се увлечем да правим неприлични движения извътре.

• Автор
преди 16 минути, _слънце_ написа:

Искаш да си говорим за Сирена ли

Въобще не ме интересува сирена или банана... - просто се забавлявам с глупотевините ви. Те за друго не стават.

Имала съм сърбежи ...ми нормално да имам сърбежи и горе и долу и навсякъде .. 

Нормално е и да копнея някой да ги начеше и да ме удовлетвори Пълноценно .

Това са си едни такива Естествени процеси и те си протичат елементарно , последователно , ама тати , понеже е асексуален и 

му се струва драма , да ме наблюдава "разгонена".  До такава степен ескалира напрежението му , че започна да ме вижда как се наслаждавам на два рога !

Един му се струва малко .. няма да ми стигне , два най-добре. Да ме уплътни доволно. 

Мдаа ... Звучи ми много вълнуващо и вълшебно. Направо отвори нова страница в моята Библия.

преди 3 минути, _ramus_ написа:

Въобще не ме интересува сирена или банана... - просто се забавлявам с глупотевините ви. Те за друго не стават.

Симо, ти що пишеш от профила на Рамос?

• Автор

Къв Симо... Не бе - Бончо Онуфриев съм. От село Долно горнище. Таман козите паса по пясъка и прасетата ми се мотат около интернета. Имам шапка на лалета и минзухари. Крилца - от шарен вятър, на точки. Потурки - от кожа на голям зелен каменояд. И търча над дъгата, при снеговалеж. Весело си карам, на село...  

на 7.03.2019 г. в 10:18, Shiniasu написа:

С това не мога да се съглася. Така се приравнява любовта и секса. Също така любовта се ограничава. Може да имаш един партньор в живота, но това не означава да обичаш само него. Дори не означава, че трябва да го обичаш повече от останалите. Когато има предпочитание на един човек спрямо друг, това вече не е любов, това си е просто предпочитание.

По принцип привличането между двама души става или по-линията на противоположностите, т.е. полюсите се привличат, но и по линията на сходството във вибрациите - сходни характери, сходни интереси и т.н. Тук няма противоречие, както може би някои ще си помислят. По отношение на полюсите, човек може да е активен спрямо едни и пасивен спрябо други, активен в някои области от живота и пасивен в други. Конкретните варианти са прекалено много за да ги коментираме. 

Всичко на този свят е свързано с всичко останало, без значение дали го осъзнаваме или не. Любовта в определен смисъл е осъзнаване на тази взаимосвързаност. Можеш да чувстваш някого по-близък до себе си в определен момент, но след като и ти се променяш, и той, каква е гаранцията, че в следващия живот ще го чувстваш все така близък? Свързаността ще си остане, защото тя винаги съществува. Дори и да не я виждаме. Любовта ще си остане ако е истинска, защото тя е извън времето и моментното състояние на нещата. Както казах това да се чувстваш близък до някого поради някаква конкретна причина, поради временното му състояние е предпочитание, а не любов. Може би така описана любовта изглежда химера, но тя май си е точно химера - поне към настоящия момент.

Ши , аз нарисувах какво е ЛЮБОВТА. Онова , за което споделяш ти и рисуваш са просто емоционални връзки. Не съм сигурна , че си прочел 

целият ми пост. Тъй като по-надолу обяснявам , че тези емоционални връзки имат Възможността да се Изграждат ! Точно , както ти се опитваш да ги 'изведеш" в образ.

Това не е Любов.   Това са Емоционални взаимодействия ,  с характер на жизнена необходимост. Споделила съм в поста си също така как се задвижва механизмът , който ражда тези връзки.

Нормално е Любовта да се чувства като химера , за който не я е срещнал.  А тя трудно се Среща!  Защо ли ? 

Защото вече казах - Една Единствена е .

Същност - това е когато двете половинки се слеят в Една.  Мъжката и Женската. / за рамус , понеже питаше /

Всичко е Енергия.  Всяка една Същност притежава собствена Енергийна информация.  В тази Енергийна Комбинация се намира и Онзи Уникален 

Код , който я Излъчва във Пространството.  Двете половинки Съчетават този Енергиен Код.  Тоест само Твоята Половинка може да те Отвори.

Само при намирането на твоята си Половинка може да се Роди Първородната Енергия със Чиста Вълна - Любовта !

Всичко , онова , над което си мислил и напечатал се отнася за емоционалният Кредит , с който черпим и задоволяваме дефицитите и потребностите , нуждите и огромната празнотата , която зее да бъде запълнена ...

На все не му е дадено да я срещне , да не кажа , че много рядко се срещат двете половинки , в рамката на играта "Живот".

Половинката може изобщо да не в във ФН / физически носител/. Може да  е Отвъд и да наблюдава "играта". А колкото до  разпознаването .... Разпознават се ..Еднаквите Кодове се привличат като Магнит през време и Пространство.

преди 7 минути, _ramus_ написа:

Къв Симо... Не бе - Бончо Онуфриев съм. От село Долно горнище. Таман козите паса по пясъка и прасетата ми се мотат около интернета. Имам шапка на лалета и минзухари. Крилца - от шарен вятър, на точки. Потурки - от кожа на голям зелен каменояд. И търча над дъгата, при снеговалеж. Весело си карам, на село...  

Тази пасторална , любвеобилна картина направо ми разроши сетивата

Значи си можел , а :D

преди 13 минути, _ramus_ написа:

Къв Симо... Не бе - Бончо Онуфриев съм. От село Долно горнище.

Че има ли такова село бе? Да не е Горно Нанадолнище?

тия са ги блокирали от гепито - няма друго обяснение

Създателите на това Измерение го изпълниха със Символика ! И не напразно ! Това са елементи на Егрегорът , чрез който се Развива "човечеството".

Символите са Навсякъде около вас. Могат да ги "Отворят " , обаче само онези , чийто Очи са Пробудени !

Ето един простичък пример - "Дървото на  Живота".

Какво Символизира според вас ? 

Символизира Кръвоносната система ! Какво се крие във кръвта ви - Уникалната ви "карта памет" .

Защо мъжкият ФН е устроен като оргазми да изхвърля бяло семе ? 

Защо Женския ФН е устроен да получава всеки месец менструация ?

А знаете ли , че първите женски ФН са отделяли и мляко , което е течало по време на възбуда и което Мъжките са пиели ?

А знаете ли , че кръв от месечен цикъл на жена може да омагьоса кой да е мъж да попадне под "властта на тази жена " ?

И в това няма никаква "мистика" . Ненапразно в различни религиозни практики и ритуали се използва именно "кръвта".

Ненапразно и "науката " рови и търси лечебни ефекти изследвайки тази уникална "течност".

Ще настане време в медицината , при което кръвта ще се извежда и ще се Прекодира и отново ще се връща.

Това ще ревитализира целият организъм и ще изчисти по естествен път "замърсените клетки" , развиващи наличните болести.

Да не се бърка със "филтрира" !

преди 9 минути, haidukpikaso написа:

тия са ги блокирали от гепито - няма друго обяснение

Душице , Гепи като нещо нарицателно ли го влагате така снизходително ? 

А знаете ли , че в Гепи живеят Интелекти , които ако стъпят тук , едва ли ще намерят с кого да развият каква да е беседа ?

Защо са там ли ?   Свалиха отдавна цензурата !  И тази територия стана още по-атрактивна за Свободата на Духа.

Аз лично не съм Активна Никъде от доста време и това е очевадно , предвид хронологията ми !

Времето ми е ограничено и приоритет ми са интимните ласки , пред задвижване на кое да е НЕТ - ЦАРСТВО.

За да се задвижи колелото на един форум и за да придобие Атрактивен Поглед са Нужни доста работа , далновидна Стратегия , огромен Хъс и Актьорски способности ! 

Това са редене на буквички по игрите или пускане на музикални клипчета не става.

В гепи ги научих на доста "тънкости" и сега фенове движат Активността ! 

Когато се върна продължаваме с Еволюцията.

Така , камбанке , за въпросите , които те вълнуват. Имаш късмет , че днес съм Любвеобилна , та ти посветих 3 мин.

%D1%81%D0%BC%D1%8F%D1%851.jpg

апчетата пропуснахте инани калипсота луни слънца дрънкулки

991-ratio-hapche-shtastie.jpg

• Автор
преди 1 час, Inana.. написа:

Времето ми е ограничено и приоритет ми са интимните ласки

мдаааа. Това е съвсен ясен приоритет. Но между ласките очевидно, се допълва с психично дочесване чрез имитации на духовни възвишености и предаване на вселенски знания.  Така - за доокраса и раздвижване на мизансцена около "ласките".

Състезанието по наддуване кой е по-велик, тече по няколко фантазни писти. И с типичните форумни играчи. Може би кризите... вечер... имат значение. А и спирането на подходящите хапчета...

Малките сиви мишлета се надпреварват кое да си направи по-фантазно селфи пред огледалото и психично да се издокара на огнен дракон. Че кво толкова - една фантазия...

Какво Символизира според вас ?

който каквото си иска. Става за нагласация на всякакви лузери - стига да им върши работа по изфантазиране. като например:

Защо мъжкият ФН е устроен като оргазми да изхвърля бяло семе ? 

Защо Женския ФН е устроен да получава всеки месец менструация ?

А знаете ли , че първите женски ФН са отделяли и мляко , което е течало по време на възбуда и което Мъжките са пиели ? 

А знаете ли , че кръв от месечен цикъл на жена може да омагьоса кой да е мъж да попадне под "властта на тази жена " ?

Доста е тежко положението... съвсем сивомиши свят, наситен с плоски сиви образи и твърде ограничен диапазон.

Третото изречение направо кърти. Но пък - бледнее пред четвъртото. Явно магическите приказки от на прабаба ми времето са свършили за някого ролята да ги изживява като "истински". Ех... невежество нефелно... как хубаво си ти. И си говорим в друга тема за "плоската земя" - какво знаят ония мишчици за другите мании и маниаци?

=======

От одеве се гледам в огледалото и се чудя - симо съм, не съм симо. Симо съм - не съм бе. Симо съм, нема как - щом слънцата са огрели над вселенското ДНК и вече ГЕПИ е сайт от избрани духовни същества, които ще продължат делото на великата вселенска пратеничка. Така тя си осигури паметник сред вечността и безкрайността - както й се полага по ДНК-то.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.