Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво бихте променили в Kaldata.com?

Featured Replies

преди 18 минути, Maleficient написа:

Защо пишеш за Себе си?

Ти пък какво искаш? Адвокат ли си му на тоя? Нали знаеш, че не си ми от най-приятните съфорумници и не изгарям от желание да ме занимаваш, особено пък когато аз изобщо не те отразявам по никакъв начин.

• Отговори 3k
  • Прегледи 300,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• С риск да стана груб - вас визирах. И безкрайно ме изнервят тези размисли и страсти за виртуална репутация, както и винаги готови мнения. Излезте малко от тази матрица, жизненоважно ли е да сте по

• По скоро IE8 при теб не работи коректно. Трудно е да се каже каква е причината. Знаем, че не използваш програми за защита на Windows...   P.S. Понеже стана дума за архаични операционни системи, мога

• Изобщо бих премахнал оценяването. Не е лошо като идея, но но на практика се изкривява и става безполезно, дори вредно. Цъка се произволно въз основа на лични симпатии и антипатии. Оценява се човека, а

Публикувани изображения

преди 6 минути, Деянчо написа:

Ти пък какво искаш? Адвокат ли си му на тоя? Нали знаеш, че не си ми от най-приятните съфорумници и не изгарям от желание да ме занимаваш, особено пък когато аз изобщо не те отразявам по никакъв начин.

Нищо не искам. Питам си.

Ако си забравил сам ми се обясняваше на лични.

Напоследък ненарочно попадам на крайно безинтересните ти мнения по безброй теми.

Очевидно е, че не си компетентен, но все пак макар и за малкото форумно достойнство, се опитай да не ти личи толко шизофренията.

преди 1 минута, Maleficient написа:

Нищо не искам. Питам си.

Напоследък ненарочно попадам на крайно безинтересните ти мнения по безброй теми.

Очевидно е, че не си компетентен, но все пак макар и за малкото форумно достойнство, се опитай да не ти личи толко шизофренията.

Никой не те кара да четеш мненията ми и дори да ги оценяваш. Щом съм ти толкова неприятен и безинтересен, просто ме блокирай и няма да ти се налага да се сблъскваш по никакъв начин с мен и моите мнения. Моята компетентност и моето психологично здраве теб не те вълнуват. Гледай си своя живот и с мен не се занимавай. Намери си някой друг, когото да плюеш с цел да си запълниш времето. Например един от многото ти мъже.

В безсмислени конфликти не мисля да влизам. Като по-интелигентен ще отстъпя.

преди 17 минути, Maleficient написа:

Нищо не искам. Питам си.

За шизофренията съм съгласен. Та той се разполови на още 3 човечета, едното носещо моето име, но номер 2 - " peppone2", даже беше си залепил и аватара ми, изглеждащ досущ като мен. Тогава информирах екипа за фалшивите му профили и не знам дали още са активни. Така че ако се появи втори Пеппоне, приличащ на мен, да знаете че това не съм аз, а е моят зъл близнак "Деянчо". Оставям на доверие че този мой клонинг няма да се появи отново.

преди 8 минути, peppone1 написа:

За шизофренията съм съгласен. Та той се разполови на още 3 човечета, едното носещо моето име, но номер 2 - " peppone2", даже беше си залепил и аватара ми, изглеждащ досущ като мен. Тогава информирах екипа за фалшивите му профили и не знам дали още са активни. Така че ако се появи втори Пеппоне, приличащ на мен, да знаете че това не съм аз, е моят зъл брат-близнак "Деянчо". Оставям на доверие че този мой клонинг няма да се появи отново.

Печи си там колоните във фурната, почиствай си редовно шлаката от правото черво, гони си се с рептилите и не се напрЕгай. Още ми е чудно как те търпят всички и не са ти лепнали един перманентен бан. На никого не си интересен, освен на госпожицата, която в случая е на твоята страна единствено и само за да е срещу мен.

Пичове, замислете се за психолог във форума. Ще е необходим!

Доста разводнихме темата без конкретни предложения за Промяна.

Това за психолозите, си ги има достатъчно, но не е ефективно да са виртуални очевидно. Реално. С направление и най-важното, да има Воля за подобряване на собствената духовна уравновесеност.

*Модераторите да трият, ако решат

Греша като си въобразявам, че с отговорите си по някакъв начин мога да приключа полемиката, но пуста логорея, сори :(

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

на 25.01.2019 г. в 12:50, DarkEdge написа:

И какво се предполага, че трябва да направи собственикът? Да удари коляно? Да се прави на циркаджия? Да се прави на постелка за газене? А дали не искаш повече от човека? Защото всеки е първо човек и тогава всичко останало.
И не е имало проблем и той да не вземе мерки. Това е сигурно!!!
Освен това тук не е детска градина с кукли и парцалки, на която рефер/възпитател да е той.
И накрая - всички сме тук ДОБРОВОЛНО и основно про боно! Никой никого не е вързал! Мрежата е необятна.

Администраторът е лицето на един форум и аз може би сбърках като казах че не съм влезнал тук заради него, защото човек гледа първо обликът на един форум, после сърцевината. А може би и това е отговорът на въпроса ви защо продължавам да пиша тук. Фактът че това е бил най-старият форум, за което аз не съм бил свидетел, очевидно той успява да обединява стадото по някакъв начин, но има и шепа предатели, които много очерниха този форум. Но това един лидер, защото той по природа е лидер и аватарът му го показва, да бяга от отговорност казвайки ни "махайте се като не ви харесва", прави точно обратното. Той има властта, моралът, който е няколко нива повече от на много други хора, (което вчера видях), дори и от моят и казвайки ни "Ние достатъчно те/ви търпяхме", защо един лидер трябва да говори в мн. число? Никой от нас няма възможност да застане на негово място, а той има качествата, силата и оръжието, а просто го мързи или не иска да ги използва, а така разединява народа. Народа подражава на всяка една постъпка, грешна или права на своят управник.

Но пък и с прекаленото раздаване "За народа", управникът залага личния си живот, както прекалено се раздава и Слави Трифонов. Хората търсят водачи, дори една потребителка тук публично призна любовта си към администратора, това случайно ли е? Разбира се мнозина след това я предадоха и се подиграха, едва ли не че я е било засърбяло между краката. Защо този и други форуми оцеляха толкова дълго, а на други на които администраторите им бяха буквално измамници и алкохолици и шоумени, тези форуми въпреки огромното си богатство от интересни теми и литература и огромна посещаемост, вече са в небитието? Отговорът е очевиден - заради администраторите им. Управникът не трябва да има екип от съветници, защото всеки се бори да се качи на върха. Един такъв управник който успява да намери баланса е президентът ни Румен Радев, такъв президент до сега не сме имали, всичките преди него бяха циркаджии. И той ако ни каже "Като не ви харесва бягайте от държавата ми", какво ще последва? Той може да е разочарован от народа, но това ще е бягане от отговорност. Когато разбрах че администраторът на онзи "Бог да го прости"  форум е престъпник, аз моментално го напуснах, колкото и да ми беше интересно прекарването ми в него.

Това не е предложение, съвет или наливане на морал, а просто мое субективно мнение и мои ценности (да не се засегнат както вчера някои потребители, които осъдиха моралът ми). Аз харесвам и тези, които не ме харесват, просто не може, характерите са различни, но хората си оставаме патки, неприемайки и малкото по-различно патенце. Самият аз страня от такава компания, в която всички ме харесват, то повечето или са лицемери, а пък е и скучно. А когато някой се е обръщал към мен с "приятелю", той почти винаги се е оказвал мошеник.

Извинявам се за включването, но получих едно съобщение:

pa_pa добави линк към вашето съдържание в тема: Какво бихте променили в Kaldata.com?
Сряда в 20:29

Някой  може ли да ми обясни?

Какво съдържание и за какво става въпрос?

преди 49 минути, Callipso написа:

Извинявам се за включването, но получих едно съобщение:

pa_pa добави линк към вашето съдържание в тема: Какво бихте променили в Kaldata.com?
Сряда в 20:29

Някой  може ли да ми обясни?

Какво съдържание и за какво става въпрос?

Защото темата е твоя.

Искам да попитам по какъв критерий се определя в раздел Празни приказки и забава коя тема да е препоръчана ?

Там например има тема Знаете ли, че... - която заслужава да бъде препоръчана, защото може да научите нещо от нея.

А не от тема кой какво ял къде спал и къде ходил...

:getout:

преди 4 минути, haidukpikaso написа:

Ама моята тема е най добра ли ?

Това е първата ми тема откак съм във форума. 

преди 16 минути, haidukpikaso написа:

Искам да попитам по какъв критерий се определя в раздел Празни приказки и забава коя тема да е препоръчана ?

Там например има тема Знаете ли, че... - която заслужава да бъде препоръчана, защото може да научите нещо от нея.

:getout:

Азбуката започва с буквичката А и изречения от сорта на "Ако обичате, може ли да ми обясните...".
Или "Ако бъдете така добри...".
Може и "Ако е удобно да ми обясните...".
Тези "Искам да..."  са за темата "Искам да стана по-културна и възпитана, но кат видя темата "За какво си мислите в момента" ми причернява и губя образ, картина и звук".

Та на искането, отговорът е следния:
Темата "Знаете ли, че..." е създадена на "публикувано 2 юни 2011" от Мойра.
Искам да ва попитам и аз как за тия 8 години не излязохте с предложение да направим темата "Важна" и "Препоръчана", а точно сега, като видяхте коя тема е "Препоръчана" изведнъж това ви бръкна в джигера и отнемай къде подлизвате вода за темата "Знаете ли, че...".
Не ви ли беше удобно да поискате любимата ви тема "Идиотчитата II- тема за...още нещо." да бъде отличена в Алеята на славата?!?!

Благодаря за вниманието!

преди 24 минути, Реджеп Иведик написа:

Това е първата ми тема откак съм във форума. 

Така е, истината преди всичко.

преди 8 минути, algor написа:

Не ви ли беше удобно да поискате любимата ви тема "Идиотчитата II- тема за...още нещо." да бъде отличена в Алеята на славата?!?!

Не, защото тя е същата като вашата любима.

Не ми отговорихте на въпроса.

Сега ще направите ли Знаете ли, че... препоръчана тема ?

За лустро на новите потребители - не за друго. Да не си извадят грешни изводи кое тук е с приоритет.

Като ще се слагат зелени звездички слагайте на всички в този раздел.

Препоръчано - няма що

:lol6:

с какво е повече емата кво яла или Мойра кво яла а

преди 2 минути, haidukpikaso написа:

Като ще се слагат зелени звездички слагайте на всички в този раздел.

Препоръчано - няма що

:lol6:

Най четена е предполагам. Всички сме деца на майката земя.

Абе как ставаше да изтрия моя публикация или коментар? преди можех, а сега нищо и половина

преди 4 минути, Still Hustlin написа:

Абе как ставаше да изтрия моя публикация или коментар? преди можех, а сега нищо и половина

Сега вече трябва да си докладваш поста. И да пишеш причина.

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

Сега вече трябва да си докладваш поста. И да пишеш причина.

А чрез вип? няма ли как

току-що, Still Hustlin написа:

А чрез вип? няма ли как

за вип-ове не знам дали имат привилегии сами да си трият

админите да ти отговорят

преди 8 часа, Still Hustlin написа:

А чрез вип? няма ли как

Има как !

Стани Вип.

преди 12 часа, Still Hustlin написа:

А чрез вип? няма ли как

Ти луд ли си? Как ще даваш пари за такива глупости? То не е много, ама аз лично и 10 стотинки не бих дал.

преди 33 минути, Деянчо написа:

Ти луд ли си? Как ще даваш пари за такива глупости? То не е много, ама аз лично и 10 стотинки не бих дал.

няма да може да си трие мненията, тогава

Не е като да няма избор и да не му се дава възможност.

преди 1 минута, Maleficient написа:

няма да може да си трие мненията, тогава

Не е като да няма избор и да не му се дава възможност.

Казана дума - хвърлен камък. Да си триеш мненията означава, че не стоиш зад думите си.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.