Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми филм подобен на...

Featured Replies

Здравейте търся филми свързани с класическия бокс , от рода на Rocky , The boxer , ако знаете заглавия , давайте Благодаря

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 464,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

нещо като Ефектът на Пеперудата или The Nines? само да не са криминални

Здравейте търся филми свързани с класическия бокс , от рода на Rocky , The boxer , ако знаете заглавия , давайте

Благодаря

Cinderella Man(2005)

Raging bull(1980)

Girlfight(не знам дали ще ти харесa ;) )

Scorpion(2007)

Fat city(1972)

• 3 седмици по-късно...

Препоръчайте ми филм като "Stealth" - вчера го гледах по Тв-то и много ми хареса :help:!

Благодаря предварително :)

"Flight of the Intruder" (1991)

нещо като Ефектът на Пеперудата или The Nines?

само да не са криминални

1. The Fountain (2002) - с Хю Джакман, който мн си го харесвам :)

• 3 седмици по-късно...

Въпрос с леко повишена трудност (може би): филм, подобен на "Кралят на рибарите" или "Блясъкът на чистия ум"? Благодаря!

Въпрос с леко повишена трудност (може би): филм, подобен на "Кралят на рибарите" или "Блясъкът на чистия ум"?

Благодаря!

Това с делкането на паметта го има и в "Разплата" и във "Ванила скай" (Ванилово небе). Вторият ми е любим, но навярно вече сте го гледали. Други откриват прилика с "Блясъкът на чистия ум" в "Човек на луната" и "Шоуто на Труман".

Като цяло не съм компетентен де, чакайте друг да дава предложения, мен ме няма в тази област.

Въпрос с леко повишена трудност (може би): филм, подобен на "Кралят на рибарите" или "Блясъкът на чистия ум"?

Благодаря!

Моите предложения

за "Кралят на рибарите" ...

мисля че ще ти допадне " Божествени създания " Heavenly Creatures

http://www.imdb.com/title/tt0110005/

за "Блясъкът на чистия ум"

Малки деца , Little Children

http://www.imdb.com/title/tt0404203/

Успехи !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Това с делкането на паметта го има и в "Разплата" и във "Ванила скай" (Ванилово небе). Вторият ми е любим, но навярно вече сте го гледали. Други откриват прилика с "Блясъкът на чистия ум" в "Човек на луната" и "Шоуто на Труман".

Като цяло не съм компетентен де, чакайте друг да дава предложения, мен ме няма в тази област.

В такъв случай вероятно си гледал "Отвори очи" - испанският първообраз на "Ванила скай" (отново с Пенелопе Крус). Ако не си - струва си

Мерси за предложенията, но съм ги гледал (въпреки че си струва да си ги припомня)

Моите предложения

за "Кралят на рибарите" ...

мисля че ще ти допадне " Божествени създания " Heavenly Creatures

http://www.imdb.com/title/tt0110005/

за "Блясъкът на чистия ум"

Малки деца , Little Children

http://www.imdb.com/title/tt0404203/

Успехи !

Мерси!

"Малки деца" определено ми допадна, въпреки че и той влиза в графата "странни"

А "Божествени създания" все го пренебрегвам, явно е дошло време най-сетне да го изгледам - най-малкото заради Кейт Уинслет :)

"Отвори очи" е по-добър от Ванила скай - най-малкото, защото безкрайно неприятният и бездарен според мен Том Круз не ми разваля филма :question:. Закон във филмовата индустрия е, че повечето оригинали са в пъти по-добри от римейковете им. obss, виж предложенията на Ханибал. Особено за Heavanly creatures - на Питър Джаксън е, преди да се комерсиализира! Първата роля на Кейт Уинслет...много добър филм!

Нещо като American Pie 1-7, Van Wilder 1-3 :wors:

Имаше някакъв сериал в арена мисля. Скоро го гледах там като прецъквах. Eто го: Blue mountain state.

.: Резюме :.

Сериалът проследява живота на тримата новодошли в колежанския отбор на „Планинските кози”, който живот е изпълнен с футбол, безброй свалки, пиянски нощи, диви партита и забавни ситуации. Дали те ще устоят на мъчителните тренировки и неспиращите партита?

Сериалът е подобен на филма „Американски пай”!

Нямам представа колко и дали е хубав, не съм го гледал.

1. The Fountain (2002) - с Хю Джакман, който мн си го харесвам :ph34r:

хубав беше : )

на мен в момента ми се гледат исторически филми-исторически достоверни т.е, не холивудски измислици :P чакам предложения, мерси предварително

благодаря, него съм го гледала, както и Гладиатор...може би трябваше да съм по-конкретна, извинявам се.

Редактирано от Aqua_Fontana (преглед на промените)

благодаря, него съм го гледала, както и Гладиатор...може би трябваше да съм по-конкретна, извинявам се.

"Гладиатор" не е исторически ... в смисъл имало е гладиатори , ама историята не е достоверна ... все едно да кажеш че в "Титаник" всечко се е състояло ... поне в "Смело сърце" битката при Стърлинг е съществувала и Уилиам Уолъс е бил там

http://frognews.bg/news_1775/Smeloto_sartse_na_SHotlandiia/

така че Aqua_Fontana уточни какво точно да препоръчам :ph34r: ?

оппа, е щото е на Ридли Скот и затова го споменах; иначе аз съм завършила Класическата и ми е ясно, че историята на Спартак не е тооочно такава, каквато я екранизират та за 2 път се извинявам за объркването->трябват ми исторически, тип "Елизабет", "Другата Болейн" и пр :ph34r:

оппа, е щото е на Ридли Скот и затова го споменах; иначе аз съм завършила Класическата и ми е ясно, че историята на Спартак не е тооочно такава, каквато я екранизират

та за 2 път се извинявам за объркването->трябват ми исторически, тип "Елизабет", "Другата Болейн" и пр

:wors:

Rob Roy (1995)

Редактирано от sdry (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.