Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за кола автоматик

Featured Replies

преди 10 часа, Филипов написа:

Я пак? Кажи в кое клипче се твърди че кутия не се обслужва? Напротив, обяснено е най-подробно. Дори и за двата вида работна течност на DQ7.  А че някой производител е сметнал че  е за "lifetime" това не означава "докато си жив" - справки и при компютрите. Може да е сметнато за 5 - 10 години и производителят не е предвидил че има и аборигени, които ще карат колата основно след десетата година. Та дори и авторът на темата се е насочил към такава за тези пари. Ами бедни сме си  и се простираме според нашата черга. Та ръчка може да изкара и 20 години без смяна, но автоматичните им трябва. На 30 - 50 и максимум 60000км.

Не е нужно да гледам клипчета на руснаци. А и не мога да разбера, пускайки тези клипчета, защо си мислиш, че повечето хора трябва да знаят руски, за да ги разберат?! 

Аз ти казвам, какво казват в сервиза на Мазда, а не някакви руснаци на паркинга в парка или мола. 

• Отговори 247
  • Прегледи 33,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Дали някой разбира някой си език си е негова работа. За останалите Google са се погрижили за автоматичен превод и субтитри.

И какво казват в сервиза на новата ти мазда (в гаранция)?  Че не се сменяло маслото ли? А в кола за под 4000 смяната на масло и ремъци е първата работа. Защото обикновено се продава като наближи някой голям харч за обслужване. И каквото и да ти приказва продавача, не се е набутал да смени всичко за да я продаде и да караш години безпроблемно. Най-много да се набута за някоя присадка за да не лъсне веднага липсата на компресия и издухания двигател.

Та е наблегнато че при смяната се прави нулиране, за което си трябва специален прибор и не е за всеки гараж, продаващ масло.

преди 2 часа, Емил Костов написа:

И я по-точно да видим какъв бисер казах? Факт автоматиците горят повече. Карал съм 2 модела. Опел и Мерцедес. Опелът включваше на 5 при 88 километра. Мерцедесът беше бензинов и там не ми се и говори за разход.

И да задължително трябва да се сменя маслото, докато на ръчните почти никой не го сменя. А появи ли се дефект заминава цялата кола. Почти никой в България не се наема да ремонтира автоматична скоростна кутия, а монтирането на нова или дори на втора употреба излиза доста скъпо.

Никой не го интересува че не разбираш от нищо спри да пишеш глупости.

На какво разчиташ да се напишат няколко поста след поредната забележка която ти се прави и след това да продължиш на ново с глупостите 

Поднови употребата на медикаменти не можеш без тях.

преди 7 минути, Pig написа:

Никой не го интересува че не разбираш от нищо спри да пишеш глупости.

На какво разчиташ да се напишат няколко поста след поредната забележка която ти се прави и след това да продължиш на ново с глупостите 

Поднови употребата на медикаменти не можеш без тях.

Пак ще питам, къде написах глупост?

току-що, Емил Костов написа:

Пак ще питам, къде написах глупост?

Всичко и нявсякъде е глупости където пишеш СПРИ СЕ ВЕ!

Пий хаповете, не задавай риторични въпроси.

преди 7 минути, Pig написа:

Всичко и нявсякъде е глупости където пишеш СПРИ СЕ ВЕ!

Пий хаповете, не задавай риторични въпроси.

Това е форум и ти няма как да ми забраниш да пиша или да давам съвети. Дали ще пия хапове или не това теб не те интересува. Не ми харесваш мненията подминаваш ги. Съветите са ми точни и ясни и заставам зад тях. Утре никой няма да каже ето на ти ме излъга.

Та ако все пак искаш да прочетеш ето ти малко информация

Линк1

Линк2

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Съветите са ми точни и ясни и заставам зад тях. Утре никой няма да каже ето на ти ме излъга.

Кои съвети са ти точни и ясни ?  Ти не може да правиш разлика между реално и нереално затова трябва да пиеш хапове.

Не разбираш от НИЩО.

Седнал да ми дава информация от линк който аз съм дал.Наистина трябва да пиеш много силни хапове.

преди 5 минути, Pig написа:

Кои съвети са ти точни и ясни ?  Ти не може да правиш разлика между реално и нереално затова трябва да пиеш хапове.

Не разбираш от НИЩО.

Седнал да ми дава информация от линк който аз съм дал.Наистина трябва да пиеш много силни хапове.

Ами чети какво пише. Чакам да ме обориш както и да ми кажеш, кое е нереалното? Ти въобще кола с автоматик виждал ли си?

преди 7 минути, Емил Костов написа:

Ами чети какво пише. Чакам да ме обориш както и да ми кажеш, кое е нереалното? Ти въобще кола с автоматик виждал ли си?

Ти наред ли си с главата ве, тва е линк който аз съм дал в опровержение на твоя пост от предишната страница.

Нещо се опитваш на хитър да се праиш, не вървиш пред мене КРЪГЛА НУЛА СИ.

Неколко дървени философа сте в тоя форум които се опитвате да се правите на хитри с подобни дървени приоми ЩОТО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ НИЩО

Чак Модератор хардуер.... ти си срам и позор!

преди 6 минути, Pig написа:

Ти наред ли си с главата ве, тва е линк който аз съм дал в опровержение на твоя пост от предишната страница.

Нещо се опитваш на хитър да се праиш, не вървиш пред мене КРЪГЛА НУЛА СИ.

Неколко дървени философа сте в тоя форум които се опитвате да се правите на хитри с подобни дървени приоми ЩОТО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ НИЩО

Чак Модератор хардуер.... ти си срам и позор!

Ами хубаво де. Там пише точно това, което твърдя и казвам. Ако ще водиш диалог или спор води. Не мисля да ти падам на нивото. Досега ме обиждаш в четвърти коментар. Никъде не видях нито да се правя на дървен филосов нито да говоря глупости. 

Очаквам отново да ме убедиш или да докажеш противното. Аз могат да те срещна и с хора, които карат автоматици и съответно да те срещна със специалисти в сервизи. Ти ще стоиш и ще слушаш какво говорят. Сам ще си направиш изводите.

Противниците на АСК са горе-долу като едновремешните собственици на Москвич, които след като излезе новата Шкода викаха "ужас - задните й калници са заедно с тавана и не могат да се сменят отделно!". Имам три приятелски семейства, котио вече карат коли с АСК и всички са много доволни. Вярното е, че са по-скъпи , особено като нови и не са предназначени за брутално постоянно "изрязване" с цел "вижте ме", но както казва комшията ми "Кефът няма цена!".

току-що, Емил Костов написа:

Ами хубаво де. Там пише точно това, което твърдя и казвам. Ако ще водиш диалог или спор води. Не мисля да ти падам на нивото. Досега ме обиждаш в четвърти коментар. Никъде не видях нито да се правя на дървен филосов нито да говоря глупости. 

Очаквам отново да ме убедиш или да докажеш противното. Аз могат да те срещна и с хора, които карат автоматици и съответно да те срещна със специалисти в сервизи. Ти ще стоиш и ще слушаш какво говорят. Сам ще си направиш изводите.

А почваш да се "обиждаш" вече, удобно извинение за такива дървени философи като тебе които от сутрин до вечер доказват неграмотноста си по темите.

преди 2 минути, Илия Попов написа:

Противниците на АСК са горе-долу като едновремешните собственици на Москвич, които след като излезе новата Шкода викаха "ужас - задните й калници са заедно с тавана и не могат да се сменят отделно!". Имам три приятелски семейства, котио вече карат коли с АСК и всички са много доволни. Вярното е, че са по-скъпи , особено като нови и не са предназначени за брутално постоянно "изрязване" с цел "вижте ме", но както казва комшията ми "Кефът няма цена!".

Не оспорвам, че автоматикът е удобсто. Просто казвам, че поддръжката му както и ремонтът са много по-скъпи. Не знам да има сервиз в България, който да се занимава с ремонти на автоматични кутии.

току-що, Pig написа:

А почваш да се "обиждаш" вече, удобно извинение за такива дървени философи като тебе които от сутрин до вечер доказват неграмотноста си по темите.

Пета обида. Не мисля да се занимавам повече с теб. Давам си моите мнения и ще продължа да ги давам. 

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Пета обида. Не мисля да се занимавам повече с теб. Давам си моите мнения и ще продължа да ги давам. 

Най добре е да предприемеш настаняване в специализирано заведение.

И ше спре да ти се СТРУВА че разбираш от каквото и да било.

Емо, мачкаш, както обикновено. Не знаш кой, къде, кога, какво, защо и как пише. :-))))))))))))))

Филипов, ти си ми дал клипчета със сравнително нови Мазди (че дори и последната). Защо правиш сравнение с автомобили за по 2-3 хил. лв. на 20+ години и ми ги даваш за пример. Естествено, че при тях обслужването е задължително.

Аз коментирам клипчетата, защото ти с тях искаш да покажеш нещо. На тях са показани Мазди, които от Мазда казват, че АСК не се обслужва. 

преди 21 минути, ostavime написа:

Емо, мачкаш, както обикновено. Не знаш кой, къде, кога, какво, защо и как пише. :-))))))))))))))

Филипов, ти си ми дал клипчета със сравнително нови Мазди (че дори и последната). Защо правиш сравнение с автомобили за по 2-3 хил. лв. на 20+ години и ми ги даваш за пример. Естествено, че при тях обслужването е задължително.

Аз коментирам клипчетата, защото ти с тях искаш да покажеш нещо. На тях са показани Мазди, които от Мазда казват, че АСК не се обслужва. 

Сериозно? Кое и къде мачкам? Дори колата да е нова пак е задължително се сменя маслото както е по изискване за съответния модел.

преди 23 минути, Pig написа:

Най добре е да предприемеш настаняване в специализирано заведение.

И ше спре да ти се СТРУВА че разбираш от каквото и да било.

Леко докторе, че може да се порежете със скалпела.

Леко докторе, че може да се порежете със скалпела.

Много нагъл си и същевременно неграмотен. Много лоша комбинация.

Tакива като тебе ги гушват и повече не се чува.

преди 3 минути, Pig написа:

Много нагъл си и същевременно неграмотен. Много лоша комбинация.

Tакива като тебе ги гушват и повече не се чува.

Спри ще си прехапеш устата от обиди или ще счупиш някой клавиш на клавиатурата. Иначе наглецът се вижда кой е. Често казано забавлявам се с теб. Спирам да пиша офтопици в темата и да ти отговарям на коментарите. Когато върнеш нещо смислено с доказателства или с повече информация може и да ти отговоря.

Спри ще си прехапеш устата от обиди или ще счупиш някой клавиш на клавиатурата. Иначе наглецът се вижда кой е. Често казано забавлявам се с теб. Спирам да пиша офтопици в темата и да ти отговарям на коментарите. Когато върнеш нещо смислено с доказателства или с повече информация може и да ти отговоря.

За посмешище си станал на целия форум няма тема в която да не си показал наглоста и простотията си.

Съжалявам те. 

преди 36 минути, Емил Костов написа:

Сериозно? Кое и къде мачкам? Дори колата да е нова пак е задължително се сменя маслото както е по изискване за съответния модел.

A aко няма такова изискване? 

преди 7 минути, ostavime написа:

A aко няма такова изискване? 

Няма как да няма. Автоматината скоростна кутия си има определен пробег, след което задължително и сменяш малкото иначе се сбогуваш с нея.

преди 30 минути, Pig написа:

За посмешище си станал на целия форум няма тема в която да не си показал наглоста и простотията си.

Съжалявам те. 

Ами значи съм полезен бре. Хиляди потребители да ми се смеят, а смехът е здраве :lol6:

преди 10 минути, Емил Костов написа:

Ами значи съм полезен бре. Хиляди потребители да ми се смеят, а смехът е здраве :lol6:

Всички като теб се гордеят с това.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.