Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 6 минути, _ramus_ написа:

на УМА не му идва "каквото и да е". Понеже си голям разбирач и го играеш подозрител, не са ти ясни нито от нещата за които плямпаш. Например - що е УМ.

Идеята че за "тия някои от вас, дето сте специални" - има и други държави. Все още можеш да стигнеш до Тамбукту. Мечтите и фантазиите са безплатни и с лекота можеш да изфантазираш че там е раят. Там за корона вируси ще ти дадат дори награда и доживот ще имаш пари и слободия да си правиш кефа.  

В Тамбукту не дават 800 евро помощи, отиди ти там. Но ти си мазохист, а там такива като теб ги ядат без да ги измъчват, та мисля че няма да ти хареса.

п.п. На УМА все нещо му идва, според мен. Иначе нямаше да пише.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

За сметка на мен ти си корав п*ич. Страшен бунтар си, подозрителен, нахакан. Малко с ..."Ума.." така... има някои липси, но пък театрото е на мъжкарско ниво...

Ммм - нещо ти трябват помощи... май. Що така - коравите пи*ове не живеят с помощи, щото са силни, можещи... Но това е проблем - никой к*рав *ич не е подозрителен. Щото силата му дава усещане за превъзходство и той не го интересува. Виж... ако не е толкова "к*рав" тогава може и да пробва "помощите". 

Не си особено умен. Щото ако беше - щеше да си наясно че плямпаш глупости и сменяш тезите си непрекъснато, като две от тях са противоположни. Сценариите са ти необмислени и напълно инертни и импулсивни. Ако поне малко имаше от онова нещо си "УМ" можеше и сам да се досетиш че правителството няма полза от това ти да умреш. Щото в друга теза - пък настояваш че същото  правителство те използва и те дои да му работиш.

Има много проста теза защо ти е играта на "някои от нас" и на "подозрителен". Но няма да повтарям защото това би било неуважение към мен самия. Така или иначе такива тези не са за 'к*рави п*ичове, пред огледалото. И да - дори средната интелигентност не е по силите за повечето... ( " от вас" )

преди 24 минути, skalata_73 написа:

Да, температурата е важна. Днес ходих до Praktiter и една леля на входа ми насочва джаджа у челото.

Викам си тъс ша ма стреля. Тя ми мерила температурата и вика добре си, влизай :D

Мерките са един път. Заек не може да префръкне, камо ли коронка.

За тебе имаме специален план с вируса ,такава врътка ще ти наприм дето и в турска сапунка не можеш да видиш

преди 2 минути, _ramus_ написа:

За сметка на мен ти си корав п*ич. Страшен бунтар си, подозрителен, нахакан. Малко с ..."Ума.." така... има някои липси, но пък театрото е на мъжкарско ниво...

На артиста всичко му се вижда театро, на ченгето- престъпници, на доктора- симуланти... нормалните неща от живота.

преди 1 час, miro20 написа:

Затъна с оная глупост дето ББ въвел извънредно положение заради заеми за лентите асфалт и за фирмите си ...

Това е поредната лъжа, която ми приписваш, че уж съм бил казал. Преди ме нарече "кух" като писа друга лъжа. Дори не помниш какво лъжеш за мен, толкова си низък.

преди 3 минути, Myanmar написа:

Това е поредната лъжа, която ми приписваш, че уж съм бил казал. Преди ме нарече "кух" като писа друга лъжа. Дори не помниш какво лъжеш за мен, толкова си низък.

Миро да е клеветник- доносник? Ай стига бе...

преди 9 минути, Pifi Pedolino написа:

За тебе имаме специален план с вируса ,такава врътка ще ти наприм дето и в турска сапунка не можеш да видиш

Абе, педолини. Тебе все нещо те избива на връткане!? За това има магистрали и околовръстно бе, момко. Тука хората трепят висруса, не дупета.

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

преди 1 час, XEPO-1 написа:

Първо и най-важно не излизам никъде.

Това го може и всеки труп. Искам да ти обърна внимание, че това не е правене нещо по въпроса, а неправене.

Дочетох ти поста. И ти си жертва на медийното облъчване. Поредната жертва.

преди 4 минути, _Belial_ написа:

нормалните неща от живота.

мдааа - нормалните неща. Нямаш си на идея колко си прав, ако можеше да се видиш сам отстрани. Всъщност добре е че не можеш. Щото освен артистичните ти сценки от време на време си ги изживяваш насериозно. Форумни революционери.,.. дето са извън матрицата. Обаче не са сами - важно е, че не са сами, а са "тия като мен, като нас... ". Иначе - нема такива извънматрични, дето са гледали "Матрицата". От друга страна дори не знаят какво точно е матрица... Но театрото е по-важно.

Та - така е и с "ума" дето му идвало нещо си... Да бе - отгоре му капят капчуци или се изливат водопади...

преди 56 минути, Pifi Pedolino написа:

вече болен ли си колко ти е теперетурата ,ако трябва да звъннем на 112.

И твоите пари горят, не бой се.

преди 2 минути, Myanmar написа:

И ти си жертва на медийното облъчване. Поредната жертва. :)

важното е, че ти не си. Най-важното - тия гати овците... Нема такава тема, просто - само за "к*рави пи*ове"... :) На тях медийните вълни и вибрации не ги ловят - само дето филми са гледали и... малко така... с "ума" има дефицити, но то когато си корав това се маскира и не личи особено. Само малко.

преди 1 минута, _ramus_ написа:

важното е, че ти не си. Най-важното - тия гати овците...

Не ми дописвай цитатите, ако обичаш.

преди 20 минути, _ramus_ написа:

Не си особено умен. Щото ако беше - щеше да си наясно че плямпаш глупости и сменяш тезите си непрекъснато, като две от тях са противоположни.

Махнах глупостите дето ги мислиш за психоанализ и най- учтиво те приканвам да покажеш противоположните ми тези. С цитати би било удобно.

преди 1 час, _Belial_ написа:

Я покажи да видя тази картинка със среден пръст, която АЗ съм показал доноснико!!!

Комунизма си идва с доносниците

преди 11 минути, Myanmar написа:

Не ми дописвай цитатите, ако обичаш.

Учителя удря ли под кръста ?

преди 4 минути, _ramus_ написа:

Малко мъ пръ'цняваш... От кога "компотите, спането, картофите и всичко скучно", е интересното за такъв "корав п*ич"?

А нещо по темата казал ли си, което да съм изпуснал? Щото ми се струва, че не правиш нищо друго освен да  "охарактеризираш" участниците в нея, без някой да ти е поставял такава задача. А също и без изричната молба на някой от тях. Освен това и леко ги оклеветяваш.

преди 1 час, _Belial_ написа:

Щото и за хирургията знам много повече от теб.

Абе кой говори за мен бре... Хайде като станеш професор , доцент, щеф на болница , на ВМА, на Пирогов, тогава ходи се мери с тези хора които неглижираш.

За които се подиграваш че "едно джипи имало повече пациенти". Нали това ти бяха мизерните думички ? :) 

преди 26 минути, Myanmar написа:

Напротив. Всеки път съм те цитирал. Коректно и конкретно. Всичко си седи по назад.

Ама гърчи се :) 

преди 21 минути, _Belial_ написа:

най- учтиво те приканвам да покажеш противоположните ми тези

вече го направих, но малко си "премахнал неудобното". Пък и... може би не става въпрос за компоти.

преди 16 минути, _Belial_ написа:

А нещо по темата казал ли си, което да съм изпуснал? (много си изпуснал, всъщност не си - не ти влиза сред филмите и по-добре така)

Щото ми се струва, че не правиш нищо друго освен да  "охарактеризираш" участниците в нея, без някой да ти е поставял такава задача. (кой беше полковника... че май станаха няколко)

А също и без изричната молба на някой от тях. (въх)

Освен това и леко ги оклеветяваш.

ъъъ - не аз - изглежда не си прочел кой какво пише. Думите няма как да обидят някой, който ги пише. Интересно - защо някой се докача.

Но за клеветата - изглежда не си му чел профила на въпросния - компотите са написани там... Може би доста неща не четеш, но пък... някой оклеветявал нещо си...

Не че има значение, де. важното е, че имаш мнение. А въпроса е - че мнението показва тоя, дето се изразява с него. Що така се идентифицирате с никовете си, като това всичко е само театър?

И дори и така - това че се пишат малоумия означава ли че е нужно непрекъснато някой да се занимава с фиксациите на други - та това е само тема, съвсем несериозна и по-скоро цирк, отгоре на всичко - в нея някои се изживяват насериозно... щото ги ръчка отвътре да се разтоварват, при това как фантазните им стъкмистики станаха за тях "тези", че и били логични...

Все пак - има кабинети на подходящи терапевти. Дори обявиха безплатна психологическа помощ. Там... може би някои от компетентните за целта лица, ще се опитат да ви обяснят че т.н. "тези" които се афишират от няколко картонени революционери - са само сред личните им параноични фантазии.

В темата - никой не е длъжен, макар че пробвах - на добра воля. :) И какво стана - оклеветяваш... няма ли да напишеш нещо по темата... Летящи защитни сработвания, при това твърде първосигнални. Може би според някои това е "клевета" - ми добре, нямам претенции. За мен това няма никакво значение...

преди 10 минути, miro20 написа:

Абе кой говори за мен бре... Хайде като станеш професор , доцент, щеф на болница , на ВМА, на Пирогов, тогава ходи се мери с тези хора които неглижираш.

Ти освен програмист- инженер и професор- шеф на болница ли стана?

преди 2 минути, _ramus_ написа:

ъъъ - не аз - изглежда не си прочел кой какво пише.

Изглежда все пак прочетох че допълваш цитирано мнение на друг юзър, с цел да промениш значението му.

мдааам - доста избирателно, но ти това няма да го прочетеш... А и вие самите нямате представа за значението на повечето от фантазните си построения. И за доста думички - като например за "ума"... Но... пък... "тва е матряла" - дадености, и нямам претенции. Така че споко, релакс... Ийзи, без напрежение... Вдишване издишване... спокойно, рая е в Тамбукту.

Парадокса е, че темата е за истерията и точно истериците в нея се изживяват на корави пичове. Шубето е голем страх, така е. И е пример как се изживяват компенсациите - чрез противоположностите си. И колкото са по-настойчиви, по повторителни, настоятелни и афиширани - толкова показва нивото на онова, което се опитват да компенсират - на шубето и нарастването на гнева, агресията вече означават натрупване. И това ще се засилва, както се засилва досега и в самата тема.

преди 3 минути, _ramus_ написа:

мдааам - доста избирателно, но ти това няма да го прочетеш... А и вие самите нямате представа за значението на повечето от фантазните си построения. И за доста думички - като например за "ума"... Но... пък... "тва е матряла" - дадености, и нямам претенции. Така че споко, релакс... Ийзи, без напрежение... Вдишване издишване... спокойно, рая е в Тамбукту

Иначе кога смяташ да покажеш противоположните ми тези? Тия дни или? Щот аз помня много.

преди 6 минути, _Belial_ написа:

покажеш противоположните ми тези

нещо искаш ли - горе е написано. Някога, като го прочетеш, но съветът ми е - недей. Така си си добре, карай си по ролята. Аватарите понякога говорят доста за избралия ги. Не че и да ги смениш - както правят други палячовци - с нещо се променя в написаното.

преди 6 минути, _Belial_ написа:

Щот аз помня много.

а това беше най-смешното... :) Браво!

преди 46 минути, Myanmar написа:

Това го може и всеки труп. Искам да ти обърна внимание, че това не е правене нещо по въпроса, а неправене.

Дочетох ти поста. И ти си жертва на медийното облъчване. Поредната жертва.

Напротив.Изолацията,поне до момента,е единствения успешен начин за борба с вируса.Държавите които успяха да се справят с него заложиха именно на тези две неща-изолация и тестове.Факта,че може да предаваш вируса без да имаш никакви симптоми е достатъчен да ме държи вкъщи.

преди 18 минути, _Belial_ написа:
преди 30 минути, miro20 написа:

Ти освен програмист- инженер и професор- шеф на болница ли стана?

Кое от първите думи "Абе кой говори за мене бре"  и... " ходи се мери с тия хора които неглижираш" ... не разбра  бе умен ?  :) 

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

Ясен си ни

Знам  :)  Затова толкова се гърчите.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.