Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 21 минути, Meri Meri написа:

Ми как иначе да се зареждат с хормона на щастието, страхливците! 

Може и така

Щурите съседи 

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

току-що, _Belial_ написа:

В тоо ли виде бъдеще бе?

ами дете си е ве човек, все някога ще порасне

преди 2 часа, Eternal Life написа:

Пак нямаш никаква информация!

Само едно тъпо самочувствие!

Търси , вместо да ми подкрепяш някакви неверни статийки!

Заповядай , на теб , не на мен! :

Това изобщо не си го гледал! ;)

5G - Апокалипсис - Заплаха за унищожаване

фейкомет :)  В уличните лед лампи имало 5Г и облъчвало ... и снимат една платка с чипчета и спойки и казват - ето това е уред за излъчване :) :)  

А тук уж е технически форум...  как може да вЕрваш на подобни измишльотини, аз не разбирам.

Видеото е пълна фейк компилация на разказващ за 1Г - 5Г и спекулации на база това с разни визуални ефекти и съспенс-музичка...

За шарани. 

Сещам се, когато прокарваха из кварталите първите ЛАН кабели, един не позволил да мине покрай неговия прозорец и тераса кабела, защото му "жужал като тече интернета" .

Е те такова е стила и на твоето фейк видео. :) 

преди 22 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Иначе  - тук на село копривата и други неща вече има, т.е. гладни няма да останем. Картофи - има, хляб - има в магазина. Брашно и т.н. - има. Мляко кравите дават ... та не знам ... тук ми е по-хубаво и не ми се мисли в момента са столичани в повечко ... :) 

Не знам защо умишлено се тиражират празните щандове на столични магазини, аз подобни неща не видях. Всичко си има в нашия Кауфланд, тълпи и опашки няма.  Само аптеката бе лепнат надпис че нямат за дизинфекция .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, acnekt написа:

Може и така

Супер е, какво! :D Всички под карантина на терасите! Ма ще се изпокарат кой ще е DJ, па. :) 

преди 2 минути, Meri Meri написа:

Супер е, какво! :D Всички под карантина на терасите! Ма ще се изпокарат кой ще е DJ, па. :) 

В България може и така 

преди 17 минути, дръндю написа:

ами дете си е ве човек, все някога ще порасне

Има един лаф: Акъл и мензис не ти ли дойдат навреме, не ги чакай...

преди 19 минути, acnekt написа:

В България може и така 

Това беше при скапания комунизъм. 

Сега при демокрацията сме така.

149257-1.jpg.20d617faa99aa2fb1b277f04fcd3a4fc.jpg

току-що, Hristo52 написа:

Сега при демокрацията сме така.

Не, не сме така. :) 

Тоя генерал Мутафчиев освен да съобщава че се увеличават болните нещо друго знае ли? Някой да е оздравял? Български лекари...бог  да пази!

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Тоя генерал Мутафчиев освен да съобщава че се увеличават болните нещо друго знае ли? Някой да е оздравял? Български лекари...бог  да пази!

Царе на брифингите! Само нови болни и заплахи, че ако ...нали 50 000 глоба и 5 г. затвор.

Цитат

Отлично! Борим вируса със счетоводители и прокурори. Нито един вирусолог в щаба!

Цитат
НУЛА ВИРУСОЛОЗИ
НАЦИОНАЛНИЯТ ЩАБ В БЛЯСЪК
Намирам го за важно, показателно, и задължително за размишление:
от Elena Banova, преди 1 час ·
Галимация отвсякъде.

Начело на Националния щаб за коронавируса е професор коремен хирург.
До него винаги стои професор по гъбични заболявания.

Гордо и безмълвно стои главният здравен инспектор на държавата д-р Ангел Кунчев- на 21 януари този човек ни излъга “компетентно”, че коронавирус в България не може да се появи…

Вирусолог досега не се е обадил.
Изобщо точно на вирусолозите сега не им дават думата..Тях нито ги чуваме,нито ги виждаме…
Здравният министър е финансист,тоест счетоводител и освен сметки, друго не може да прави.

Начело на новия щаб за контрол на Националния щаб е Главния каскет на държавата-не се знае каква криминална и антикорупционна дейност е решил да открива на коронавирусното поле..

Всеки, на който не му е работата и е некомпетентен по вируси и точно по коронавируси, е назначен по етажите на извънредното положение…

Накратко, истерията с коронавируса е поверена за решаване и управление на:
коремен хирург
професор по гъбични болести
“компетентен” лъжец
финансист-счетоводител
главният каскет на колонията
…и нула вирусолози.
НУЛА!
Спете спокойно, деца.

преди 7 минути, Hristo52 написа:

Съобщава ситуацията каквато е в момента, за излекувани след 10-14 дена все още е рано за това. 

преди 1 минута, FusE написа:

Съобщава ситуацията каквато е в момента, за излекувани след 10-14 дена все още е рано за това. 

Доколкото си спомням, първите в Габрово мисля, беше жена в стадий на оздравяване беше засечена? А и друго. Защо до 29 март, да не мислят, че за две седмици всичко ще се оправи? 

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Доколкото си спомням, първите в Габрово мисля, беше жена в стадий на оздравяване беше засечена? А и друго. Защо до 29 март, да не мислят, че за две седмици всичко ще се оправи? 

Нямам отговори на тези въпроси, доктор трябва да каже. 

преди 1 минута, halek написа:

Добре де, а защо са изкупили тоалетната хартия? Какъв е смисъла, какво ще я правят тази хартия?

Вероятно ще се ползва по предназначение от всеки. 

преди 7 минути, halek написа:

Добре де, а защо са изкупили тоалетната хартия? Какъв е смисъла, какво ще я правят тази хартия?

преди 5 минути, FusE написа:

Вероятно ще се ползва по предназначение от всеки. 

В Австрия Белгия и Италия е същата работа...Не мога да го проумея, или нещо не знаем...

Някакво обяснение...

Защо се изкупи тоалетната хартия?

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 3 часа, FusE написа:

Такава я намерих новината таква я споделям, ако намеря повече по въпроса ще го постна в темата. 

Щом отговаряш така, очевидно не следиш много темата и отговорите на други участници, за да зацепиш Иронията ми, свързана с един радетел за по- обективна, прозрачна и непротиворечива истина, от компетентни и адекватни източници, но нищо де. Въпроса изглежда важен и ако случайно преди теб И на мен ми мине нещо пред погледа от dir.bg, също съвестно ще постна в/по темата.

Иначе, какъв е резултата: паникьосани идиоти vs. спокойни неуязвими?

Имате ли си тоалетна хартия, свещи и сапун достатъчно?

преди 19 минути, barbuncela написа:

В Австрия Белгия и Италия е същата работа...Не мога да го проумея, или нещо не знаем...

Някакво обяснение...

Май отговора се крие в един от коментарите

Цитат

Ачо 12:59, 14.03.2020

Тези дето я купуват в такива количества го правят, защото ако кихнат или се закашлят веднъж, ще се посерат от страх

и да са подготвени нали :D

преди 3 часа, дръндю написа:

мисля си, че се прикрива нещо в световен мащаб
и с голяма вероятност, "вирусът" е изкупителна жертва

Ами, и аз не знам. Вирус, според си има, ясно е. Но това, с тези драконовски мерки ми е доста страшно. А още по-страшно и тук в темата го виждам, безропотното и напълно безкритично подчинение на случващото се ("те знаят, така ще правим. за наше добро е". Все едно някакъв овцегаз са пуснали във въздуха.). А тепърва ще става грозно. И когато "те" видят, че номера минава, ще го повторят и ще го потретят. И не е само състоянието на страх, в което ни държат, а и всичко друго. По някаква причина вирусът минава, не знам как, не съм епидемиолог. Италия кога приложи драконовите мерки. Хора продължават ли да умират? Да. Даже беше поставен пик вчера, ако не се лъжа. А защо светът вярва на Китай??? Защо след като скапаните комунистки прасета са виновни за всички жертви извън Китай!, светът им вярва? Ако са се задействали още ноември, ако са били спрени всякакви връзки на Китай със света за един кратък период от време, никой извън Китай нямаше да се е разболял и умрял. Никой. И на какво основание, света, разбирай политиците им вярват?

преди 3 минути, Maleficient написа:

Щом отговаряш така, очевидно не следиш много темата и отговорите на други участници, за да зацепиш Иронията ми, свързана с един радетел за по- обективна, прозрачна и непротиворечива истина, от компетентни и адекватни източници, но нищо де. Въпроса изглежда важен и ако случайно преди теб И на мен ми мине нещо пред погледа от dir.bg, също съвестно ще постна в/по темата.

Иначе, какъв е резултата: паникьосани идиоти vs. спокойни неуязвими?

Имате ли си тоалетна хартия, свещи и сапун достатъчно?

Много се изписа и изтърва ли за няколко часа темата след това чета по диагонал кой какво е писал затова не съм схванал иронията. 

преди 32 минути, barbuncela написа:

Някакво обяснение...

О Боже :D

Цитат

Тоалетната хартия символизира контрола. Използваме я, за да се почистим. Тя е свързана с функция на тялото, която е някакво табу. Когато хората чуят за коронавируса, те започват да се страхуват, че губят контрол. А тоалетната хартия е начин да се почувстват, че донякъде държат контрола по отношение на хигиената. Те не се интересуват от заместителите. Супермаркетите (конкретно става дума за Австралия - бел. ред.) все още са пълни с другите видове хартия - салфетки, купненска хартия, кърпи за нос. Медиите трябва да отговорят на много въпроси относно посланията, свързани с този вирус към публиката. Прозрачността за заплахата е от огромно значение, но да се създава истерия и да се рекламира неподходящо поведение никак не е правилно. 

преди 23 минути, Мальчик Бананан написа:

Ами, и аз не знам. Вирус, според си има, ясно е. Но това, с тези драконовски мерки ми е доста страшно. А още по-страшно и тук в темата го виждам, безропотното и напълно безкритично подчинение на случващото се ("те знаят, така ще правим. за наше добро е". Все едно някакъв овцегаз са пуснали във въздуха.). А тепърва ще става грозно. И когато "те" видят, че номера минава, ще го повторят и ще го потретят. И не е само състоянието на страх, в което ни държат, а и всичко друго. По някаква причина вирусът минава, не знам как, не съм епидемиолог. Италия кога приложи драконовите мерки. Хора продължават ли да умират? Да. Даже беше поставен пик вчера, ако не се лъжа. А защо светът вярва на Китай??? Защо след като скапаните комунистки прасета са виновни за всички жертви извън Китай!, светът им вярва? Ако са се задействали още ноември, ако са били спрени всякакви връзки на Китай със света за един кратък период от време, никой извън Китай нямаше да се е разболял и умрял. Никой. И на какво основание, света, разбирай политиците им вярват?

Като се замисля ми идват странни асоциации с АД на Дан Браун. Нещо подобно , не баш ама с цел редуциране на населението особенно в определени райони и групи етноси.

Абе луда работа ... 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

фейкомет :)  В уличните лед лампи имало 5Г и облъчвало ... и снимат една платка с чипчета и спойки и казват - ето това е уред за излъчване :) :)  

А тук уж е технически форум...  как може да вЕрваш на подобни измишльотини, аз не разбирам.

Видеото е пълна фейк компилация на разказващ за 1Г - 5Г и спекулации на база това с разни визуални ефекти и съспенс-музичка...

За шарани.

Хората техничари от форума ги разбират по - добре ,нещата от теб! Така , че не спекулирай с тях!

Когато започнат да те облъчват  лицензирано,тогава ще усетиш  и разбереш ,как много шаранчета като теб ,ще започнат да падат болни и изтощени в комбинация с коронавируса и ще видиш къде е била истинската фейк компилация,ама ще е много късно ! ;)

преди 8 минути, nikssi написа:

Като се замисли ми идват странни асоциации с АД на Дан Браун. Нещо подобно , не баш ама с цел редуциране на населението особенно в обределени райони и групи етноси.

Абе луда работа ... 

Аз пък се сещам основно за "1984".

Иначе, има ли статистика за смъртоносни случаи големи градове - села? Всяка, абсолютно всяка една зараза (няма значение биооръжие ли е или не), няма как днес, в този хипер глобализиран, хиперсвързан свят, да не се разпространи от единия край на света до другия час за света за по-малко от 24 часа и за най-много 48 часа да обхване цялата Земя, особено, ако се предава по въздушен път. Та, приготвяйте се за 100-годишния затво... карантина, защото оттук насетне, тей ще е. COVID-19 е просто тренировка.

преди 4 минути, Eternal Life написа:

Хората техничари от форума ги разбират по - добре ,нещата от теб! Така , че не спекулирай с тях!

Когато започнат да те облъчват  лицензирано,тогава ще усетиш  и разбереш ,как много шаранчета като теб ,ще започнат да падат болни и изтощени в комбинация с коронавируса и ще видиш къде е била истинската фейк компилация,ама ще е много късно ! ;)

Пробвай да постнеш твоя клип за 5Г и как облъчват ЛЕД лампичките в които има антенки ,  в някой технически раздел, да видим как ще ти се смеят хората с г'за си ... :) :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.