Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Не знам някъде да съм се изтъквал или да съм намеквал, че съм нещо повече от някой друг, не само във форума и като цяло.

Е кво написа току-що - че имаш 4 доставчика

че и отричаш

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

О не, няма да свършат. Целта е не да има масови безредици. След няколко месеца ще се пусне ваксина ( там да видиш какво купуване ще бъде), а след 1 може би 2 месеца   целият внос на медикаменти и храни ще е техен. И никой няма да протестира срещу цените щото има вирус. Всичко е много точно и ясно измислено. 

Давам ти един жокер. Нали не можеше да се контролира боткоинът. Нямало механизми и прочие. Ето ти прекрасен механизъм. От 4 дни насам тази валута е паднала с 2500 долара надолу. 

Е така съм по съгласен вече а не че вируса е вид оръжие, ебола повече прилича на оръжие от Ковид-19

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

Е кво написа току-що - че имаш 4 доставчика

че и отричаш

Имам поради стечение на обстоятелствата, а и е нормално да имаш бекъп връзка особено ако използваш интернет за работа. Това няма нищо общо с писаниците от твоя страна. Както казах като ти спре интернета ще разбереш какво говоря. Сега е безмислено.

преди 3 минути, acnekt написа:

https://m.dnevnik.bg/biznes/2019/07/02/3932708_purvata_5g_stanciia_be_montirana_na_ndk/

A1 показа първата 5G станция в България и очаква да пусне услугата през 2020 година

Е нали тва ти разправям че още не е масово

Билла на бул.Черни връх

89117547_2790008741035830_32832740914311

89816566_2790009271035777_59576042922516

89931203_2790009387702432_43309595084875

току-що, petie1 написа:

Е така съм по съгласен вече а не че вируса е вид оръжие, ебола повече прилича на оръжие от Ковид-19

Ами от хилядите простотии написани, няма как да се съглася че има подобен вирус. Но хората не помнят или не си водят поне записки. 

Първоначало бих в Китай. Докато още беше там се изписаха хиляди глупости от типа колко са заразени, умрели, излекивани. Как се затваряли села и прочие. Никъде не видях армията да загражда даден град в Китай. Нямаше проблеми с пътувания. 

В един момента се каза, че се отпускат над 50 милиарда долара за откриване на антидот и кутията на Пандора се отвори. 

Уж бил модифициран вирус на грип, но не се предавал по въздушно какпов път, а чрез допир и ако някой се изплюе върху теб. После не можел да издържа на темепратура над 35 градуса, но се криел в парите и издържал над 6 часа на хартия. 

Уж при децата нямало опасност, а били в опасност само възрастние, сега и децата погнал.

Уж не издържал на топло, но най-вероятно до септември ще има опасност от него. Уж за 14 дена чивек можело да се излекува и да мине инкубационния период, но сега изведнъж излекуваните можело да ги удари пак.

Абсолютна простотия. 

Да не говорим, че слагането на маски и дезинфекцирането няма да помногне при грип вирус. Тази маска не може да те предпази от грип вирус. Млекулата му е в хиляди пъти по малка от порестата струйтура на маската. 

Както и да е!

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

Билла на бул.Черни връх

Значи според данните за корона вирусът хиляди семейства са го занесли в домевете си, защото издържал по хартиени опаковки и продукти над 6 часа.

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Да не говорим, че слагането на маски и дезинфекцирането няма да помногне при грип вирус. Тази маска не може да те предпази от грип вирус. Млекулата му е в хиляди пъти по малка от порестата струйтура на маската. 

Да за маските и аз го пея то при вирусите трябват костюми с кислород а не маски

преди 7 минути, haidukpikaso написа:

Билла на бул.Черни връх

Страх майна страх

преди 3 минути, petie1 написа:

Да за маските и аз го пея то при вирусите трябват костюми с кислород а не маски

Страх майна страх

Преди така стоеше и всеки се мотаеше. Сега съм сигурен, че даже и сроковете на годност не са гледали нито са питали прясно ли е или откъде е.

Преди така стоеше и всеки се мотаеше. Сега съм сигурен, че даже и сроковете на годност не са гледали нито са питали прясно ли е или откъде е.

Абе то май паниката ще е по страшна от короната в крайна сметка

току-що, petie1 написа:

Абе то май паниката ще е по страшна от короната в крайна сметка

Не е дори паника. Овчето стадо започна с поствете във ФБ - Stay at home and you may safe lives.

Не е дори паника. Овчето стадо започна с поствете във ФБ - Stay at home and you may safe lives.

Е нали си нямам ФБ....

преди 17 минути, Емил Костов написа:

Значи според данните за корона вирусът хиляди семейства са го занесли в домевете си, защото издържал по хартиени опаковки и продукти над 6 часа.

Да им е честит на малоумниците, със здраве да си го носят

преди 4 минути, petie1 написа:

Е нали си нямам ФБ....

Тук всичко е казано. Аз повече няма да говоря. Няма смисъл:

преди 22 минути, Емил Костов написа:

Моля, изгледайте го, аз съм съгласна с него.

Бойко Борисов нарочно го е създал това извънредно положение, е сега сте под контрол а

Защо са истерясали всички ли? Защото опасноста е истинска ,умират хора , но имаме гадния момент , с който се заразяваме много хора , но малко умираме. Карай сега виждат , че са измислили  скорострелно заразяване. Сега следва да му инжектират (добавят) по смъртоностна добавка , и когато пуснат новия ъпдейт, със смътност 50% или 80% тогава ще стане приказно положението. И какво да очакваме всичките държави да се обединят и обявят война на Китай. Но не още не знам какъв е сценария, но знам , че края е с война. Според мен така ще стане , защото логично симулацията която правя е аналогична на това и е много вероятно така да се случи. Може да не е било замислено така , но да се промени плана. Както казват руснаците поживйом па увидим.

Абе, какво става с тоя Фейсбук! Влизам, всички шеги са на тема вируса! Аки държах на някой тук, щях да създам цяла тема. Все пак смехът ще спаси света, а тука си играете на доктори някакви.

89773732_3149420541745460_8624825888405454848_n.jpg.2c9f22307e97cd0b1e5113c6226ff4ff.jpg

Картинка, показваща официалния брой на заразените в света(включително и в Африка и Южна Америка).

Доста подробна информация има и тук.

Цитат

1*z0g3NaygxsgD50x_DJUIBA.png

Every flat line is a Chinese region with coronavirus cases. Each one had the potential to become exponential, but thanks to the measures happening just at the end of January, all of them stopped the virus before it could spread.

Meanwhile, South Korea, Italy and Iran had a full month to learn, but didn’t. They started the same exponential growth of Hubei and passed every other Chinese region before the end of February.

https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2020/03/13/rd-01-124-vuvejdane-protiepidemichni-merki.pdf

преди 29 минути, Емил Костов написа:

Лично според мен, този се чуди как да се намърда в парламента. У нас може и да наближават избори, но в другите страни, които са го закъсали с тоя короновирус избори не наближават. Както добре се вижда на картинката по-горе, който се е ослушвал, докато китайците бяха под карантина сега бере горчиви плодове.

Ще го разбереш след още малко време, кой и какво се чуди. Не оспорвам политическите му амбиции, но казва нещата точно и ясно. Като спре интернет, ток и вода тогава всеки един ще се събуди от апатията.

преди 6 минути, Myanmar написа:

Абе, какво става с тоя Фейсбук! Влизам, всички шеги са на тема вируса! Аки държах на някой тук, щях да създам цяла тема. Все пак смехът ще спаси света, а тука си играете на доктори някакви.

89773732_3149420541745460_8624825888405454848_n.jpg.2c9f22307e97cd0b1e5113c6226ff4ff.jpg

Блазе ти, благородно ти завиждам

Моя ФБ само празни рафтове и истерии снася

1584130658-botso.jpg

каза диктатора

Добре, може ли да не излизаме две седмици от вкъщи? Кажете кво са правиме?

Мен ако не ме види слънчицето, откачам тотално. Откъде да си набера слънчице?

Масова истерия е, много ясно. Няма или. Умело подкокоросана масова истерия, да не ми е името Реджеп Иведик, ако не съм прав. А то е, значи съм прав.

На времето, същото беше със свинския грип. Некви мексиканци яли прасе и се натровили, ма не било от текилата. И додаха чак у българско да колят на хората прасетата.

Ми птичия грип. Там фарса беше пълен. Дето изпозаклаха кокошките по границата, за оня де клати гората.

Ся гледам по летищата и в самолетите, повечето хора не са се поддали на манипулацията, ма има некои, колко им е акъла, ходят с маски, като робокопи.

преди 14 минути, Mediterranean написа:

Добре, може ли да не излизаме две седмици от вкъщи? Кажете кво са правиме?

Мен ако не ме види слънчицето, откачам тотално. Откъде да си набера слънчице?

Кой ти каза, че не можеш да излизаш 2 седмици от вас? Защо на аптеки, дрогерии и хранителни магазини е разрешено да работя, след като няма да можем да напускаме домовете си?

Застрахователите естествено първа кипра. Карат превозвачите да карат пътниците задължително анкети да попълват. Ма аз не скивам. Не мога да попълня нищо викам. И ме накараха да диктувам и я попълниха вместо мене. Ако станело нещо.

Великия Дюма дето писал, че Дартанян на млади години много псувал, па като станал дърт, помъдрял и викал само "Ееех..."

преди 8 минути, A.com написа:

Защо на аптеки, дрогерии и хранителни магазини е разрешено да работя, след като няма да можем да напускаме домовете си?

За едни пари що

преди 1 час, Емил Костов написа:

Ще го разбереш след още малко време, кой и какво се чуди. Не оспорвам политическите му амбиции, но казва нещата точно и ясно. Като спре интернет, ток и вода тогава всеки един ще се събуди от апатията.

Каква ще бъде причината да спре интернета, тока и водата?

Защо границите не са затворени, а се препоръчва да не се пътува до "рискови" държави?

Защо БСП подкрепи правителството, ако ББ не иска да има избори, когато трябва да има избори?

Защо в други държави също се въвежда извънредно положение, включително и в САЩ?

Ето заповедта на министъра на здравеопазването:

https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2020/03/13/rd-01-124-vuvejdane-protiepidemichni-merki.pdf

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.