Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 4 минути, Myanmar написа:

Аз четох, че са единодушни, че е изкуствено създаден като бойно оръжие.

Много са които имат това съмнение, аз също, но едва ли някога ще узнаем истината. 

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 7 минути, Емил Костов написа:

Лошото, е че паниката и безумието могат да стигнат наистина до големи граници и това е на-опасното.

Продажбите на тоалетна хартия гонят небивал ръст.

1584074484-89818939-10157389666532415-45

А някой бе казал, че икономиката щяла да замре haha.png

преди 13 минути, Емил Костов написа:

паниката и безумието могат да стигнат наистина до големи граници

В Русе всички аптеки са като едно време магазините за южни плодове преди нова година. Опашките са извън аптеките.
Русенският районен съд е спрял работа, в болницата са забранили свижданията и контролните прегледи.

преди 14 минути, Myanmar написа:

А някой бе казал, че икономиката щяла да замре

Ами всички тия, които са на снимката, не са на работа...И к'во прайм, като свършат складовите наличности? може би анархия и мародерство? А неработещите аволинии и хотелиерство?

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 19 минути, Myanmar написа:

А аз какво написах? Имаш кървящи венци, целуваш се безпардонно и вече си имаш и СПИН.

Като толкова те е страх от спин, пращаш гаджето за тест, ако не желае, късате и толкоз. Това е елементарно за контрол.

преди 23 минути, DarkEdge написа:

Опашките са извън аптеките.

Току-що констатирано - опашка за аптеката в мола няма - просто защото в аптеката няма нищо.

Освен козметика и две кикимори дето се хилят и отговарят нагло на хората.

Как Тайван успя да се спаси от коронавируса

Цитат

Тайван успя да се предпази от опасния коронавирус - въпреки близостта си до континентален Китай. В Китай заразените са над 80 000, а в Тайван - под 50. Ето какви мерки предприе островът:

Над 100 000 души - толкова са заразените по света с опасния Ковид-19 само два месеца и половина след избухването на епидемията в китайския град Ухан.

Новият коронавирус обаче сякаш подмина 23-милионния Тайван, въпреки че островът се намира относително близо до епицентъра на бедствието и поради това още през януари се прогнозираше, че Тайван ще е особено силно засегнат. И докато заразените в Китай вече са над 80 000, в Тайван техният брой остава под 50. Да, под 50! 

https://www.dw.com/bg/как-тайван-успя-да-се-спаси-от-коронавируса/a-52752426

преди 1 час, DarkEdge написа:

Ами всички тия, които са на снимката, не са на работа...И к'во прайм, като свършат складовите наличности? може би анархия и мародерство? А неработещите аволинии и хотелиерство?

Това се случило в 2 часа през нощта. Лудите сън не ги лови.

Да свършат складовите наличности е една прекрасна новина за пазарната икономика. Стимулира се производството. Проблемът не е физически, а психически.

Вижте това :

Коронавирусът - страхове, лъжи и манипулация

и

Нациите задействат политика с военен стил заради COVID19

А това излезна преди малко и може да помогне на много хора , гледайте го , не го подминавайте с лека ръка! :

Дъг Бачелър и д р Нийл Недли - Най добрата превенция на коронавируса

преди 2 часа, Myanmar написа:

А някой бе казал, че икономиката щяла да замре

Не точно ще замре, производството ще изпита затруднения. При нас спират служебните автобуси от понеделник, като приблизително 1/3 от персонала го ползват, като транспорт и от други населени места. Определено ще е поне организиционен проблем и той най-вече за оперативния трисменне персонал, за производството на електроенергия. Като включим и всички, който по една или друга причина са в отпуск, къде по болест, къде редовен, не знам как ще "цъфти" икономиката!?

Магазина в квартала е почти празен...И се купува страхотно тоалетна хартия...????? Луда работа.

преди 2 часа, DarkEdge написа:

В Русе всички аптеки са като едно време магазините за южни плодове преди нова година. Опашките са извън аптеките.
Русенският районен съд е спрял работа, в болницата са забранили свижданията и контролните прегледи.

Очаквайте и банките да почват да затварят. Вижте какъв email са ми изпратили тази сутрин от CHASE:

Coronavirus COVID-19 Readiness

Like you, we're monitoring the latest news about the coronavirus. That's why we're doing all we can to make sure our branches are open, our bankers are there and our call centers are staffed. You can count on us at times like this, especially if you need our help.

преди 11 минути, barbuncela написа:

Магазина в квартала е почти празен...И се купува страхотно тоалетна хартия...????? Луда работа.

Какво я правят тази хартия? За какво им е хартия?

преди 6 минути, acnekt написа:

Питай ги - казаха им да се мият, а не да се бършат

преди 21 минути, acnekt написа:

А де! Знам ли?

преди 9 часа, Hristo52 написа:

Защо изобщо се занимавате с тоя? Вие не разбрахте ли, че е трол, и с някаква страхотна мания за величие! Той да каже, той да покаже, той да порицае, той да одобри или отхвърли. Да коментира каквото и да е без да са го питали! Това не е най-доброто възпитание нали? Но той самия претендира за възпитание и изисква от другите. Абсолютен трол. В конкретния случай, а и не само в този, никой не му е искал мнението, но той изплува от някъде и почва да бълва. И е срещу всеки който не споделя неговото мнение. Майстор на водопад от празни приказки и иронични изрази, но интересно администрацията го търпи...???  Има толкова обидни фрази по неговите километрични постове, които съм докладвал, но без ефект! Явно е под чадър. На друго място отдавна няма да го има. Както по други сайтове където се е регистрирал, никой не го бакари за нищо и се е дръпнал, или е блокиран. Но тука му обръщате непрекъснато внимание и това му гали егото, той търси конфликти, дразни, знаейки, че тука е в безопасност, има чадър. Иначе естествено до сега доста хора са щели да му обяснят в прав текст какво мислят за него и какво точно представлява! Игнорирайте го бе хора. Не се дразнете от празните му думи. Трол който има нужда от психиатър!

Сега гледайте какво ще отговори! Смешки! Аз по принцип съм го блокирал, но когато гледаш форума без да се логнеш се вижда всичко, и ме хваща яд, че се занимавате изобщо с тоя!

А оперира и с два профила. Оня смърфа. Когато единия е на линия другия го няма, език и реакции едни и същи, и онзи обижда"ти си тъп" и подобни и се подкрепят един друг. Единия лъже другия маже! Елементарен колкото си иска, но се мисли за велик.

Пълно игнориране. Иначе ако чакате той да спре, има да чакате.

Колко мъка има по този свят... И болка... :giggle1:

преди 7 часа, Maleficient написа:

Не е нужно да си толкова...заядлив!

Къде е короновируса, къде поздрава на Путин за 3-ти март??

Е как къде. В статията за телефонния разговор на Путя с ББ.

А иначе  всичкия този хейт само заради репликата ми .. "ама кой да чете" ... :) 

Относно интервюто на проф. Еделев ми стана интересно защото  поне като руснак , щеше да го има интервюто в оригинал и потърсих оригинални източници като негови статии, официални туитъри и т.н.

Нищо такова не намерих, и коректно цитирах къде съм търсил. Ах колко съм лош че търся оригинали и потвърждения ? нали ?

Може и да има такова интервю, но нито дума в тези оригинални източници на Еделев.

Всъщност, въпроса приключи и получихме отговор - никаква ваксина нямат руснаците, а резултат може да има реалистично погледнато след година.

Това е същественото , а не вашата злоба.

ама кой да чете... упс.. пак го казах... :giggle1:  хейта да започне СЕГА

Крайбрежието на Хонконг е осеяно с използвани медицински маски

Да се надяваме, че българите няма да хвърляме маските, където ни падне. Ама като се сетя спирките как са осеяни с фасове, при положение, че кофата за боклук е на няколко метра, почвам да губя надежда.

преди 49 минути, barbuncela написа:

Ако беше изкупена ракията и водка да ги разбере човек ама тая хартия кво ше я правят не разбирам. 

преди 53 минути, barbuncela написа:

1584074484-clipbo.thumb.jpg.2e0bbe8a382d99f9f6198eb36ce0c65a.jpg

преди 3 минути, FusE написа:

Ако беше изкупена ракията и водка да ги разбере човек ама тая хартия кво ше я правят не разбирам. 

Нямам идея...гледах като ударена с парцал....Купих един хляб и оливия и чаках 15 мин. на касата. Това не ми се беше случвало!

преди 3 минути, ivan_pop написа:

Не прочетох цялата тема, дано не съм дублирал някого!

Смъртността не е по - висока от всеки друг познат ни грип до сега, но разликата с коронавируса е в това че е силно заразен и не се ли предприемат мерки по ограничаване на заразата ще пламнем всички, а след това ще е различна графиката която сега гледаме. Има не малко хронично болни както и пенсионери на преломна възраст които са рискови при такива зарази. 

преди 1 минута, barbuncela написа:

Нямам идея...гледах като ударена с парцал....Купих един хляб и оливия и чаках 15 мин. на касата. Това не ми се беше случвало!

Идеята предполагам е да си бършеш ръцете след което да хвърлиш тоалетната хартия вместо да ползваш кърпа за многократна употреба. 

преди 3 минути, FusE написа:

Идеята предполагам е да си бършеш ръцете след което да хвърлиш тоалетната хартия вместо да ползваш кърпа за многократна употреба. 

Че то остане ли нещо по хартията значи не си си измил ръцете!

преди 13 минути, ivan_pop написа:

image.png.5e7ec1920df2f95b7fb8177d892d6651.png

Има едно изследване, според което хората просто не могат да боравят с големи числа. Затова, когато имат шанс да спечелят от лотарията, те си дават парите, но не могат да обработят информацията измежду колко много възможни варианта е шанса да им се случи точно на тях.

Отделен е въпросът, че гладът не е болест по богатите и 6 млн. деца умрели от глад годишно е просто статистика пред 5 души умрели от вирус за месец.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.