Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 26 минути, Myanmar написа:

И аз обяснявам, че от обикновеният вирус умират повече хора, че това е опасно за тежко болни хора и такива в края на земния си път, но на страха очите са по-големи от това зад тях.

Ти лекар ли си?

Я ми припомни кога ЕС е отпускало 45 млрд. евро за да се справи с грип?

СЗО обяви пандемия, ако сте пропуснали да разберете!

Работа е сериозна, а с такива писания като вашите, най-много да подлъжете някой да не спазва предписаните мерки и да увеличи бройката на и без това многото заразени.

Нещо подобно стана в Италия, не се взеха адекватни мерки и сега е някакъв ужас там.

Ето няколко съвета от руски професор, като има и една любопитна подробност в края:

https://ladyzone.bg/zdrave/ruski-profesor-posochi-saveti-za-predpazvane-ot-koronavirusa-polezni-hrani-i-pravila-za-ogranichavane-na-epidemijata.html?utm_source=bTVNovinite&utm_medium=RSS&utm_campaign=traffic_from_article

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 41 минути, Кико написа:

Е да, но защо никой не си дава сметка, че икономиката в момента спира, а задвижването и може да отнеме и години, особено за държави като нашата? Да не сме го преживели, но то бе съвсем скоро. 2009-та година почна в България, Щатите се оправиха за 1-2 години, Европа малко по-късно, при нес минаха 6-7 годни преди да се нормализират нещата. Лично при мен нещата са на нивото от 2008-ма година едва тая година, без да отчитам инфлацяита в България за тия 12 години! Тоест, нещата са по-зле дефакто, но се ядват. И изведнъж някой пак иска да ни връща в каменната ера!

Парите се печелят, парите се печатат, ама ако няма хора за чий са проклетите пари. Ако изпукаме всички останали и останеш само ти с всичките пари на света и какво от това?

преди 6 минути, sliderum написа:

Парите се печелят, парите се печатат, ама ако няма хора за чий са проклетите пари. Ако изпукаме всички останали и останеш само ти с всичките пари на света и какво от това?

Виж сега. Аз съм на 47, ти не си също толкова млад. Бях на 17 и нещо, когато се смени политическата система. От тогава все кризи. Минаха над 30 години. Вече пенсията е по-близо от казармата. Докога? Стига толкова! ю

Аланкоолу, знаеш ли, че в моята фирма починаха няколко човека от рак? Последния бе на 48. Имаше и смъртни случаи от икономиите на феодала.  Наказания няма. При трудови злополуки заради калпавата ни система, са загинали много повече, отколкото от СКАПАНИЯ ВИ ВИРУС!!!

преди 1 час, Кико написа:

защо никой не си дава сметка, че икономиката в момента спира

Този вирус, затварянето на Замунда, дженрдизма и т.н. са перфектното условие за търсене на задоволство в максимата "хляб и зрелища", където второто е в повече, за да компенсира липсата на първото и народа да не надига глава, просто защото е зает и щастлив. Дори когато мрънкат мрънкачите изпитват един такъв вътрешен духовен оргазъм. Това е видимо и в този форум, видимо е и извън него.

Просто трябва да излезеш от матрицата и особено от медийното облъчване и нещата се избистрят.

преди 41 минути, sliderum написа:

Младичко си още, така че не реви.

ПС. Вече 23 заразени в БГ.

Благодаря, още съм ерген :P

преди 1 час, M.Николов написа:

с такива писания като вашите, най-много да подлъжете някой да не спазва предписаните мерки

България понася много тежко тази епидемия. Налага се на българите редовно да си мият ръцете. Ужас!

Мийте си ръцете. Аз съм "за" всеки да си мие ръцете. Николов лъже, че съм против.

преди 42 минути, sliderum написа:

Не са 23, много повече са. И не само тук, а и по света. Само че другите заразени не мрат, подобрявайки статистиката за смъртност. 

преди 1 минута, Myanmar написа:

България понася много тежко тази епидемия. Налага се на българите редовно да си мият ръцете. Ужас!

Мийте си ръцете. Аз съм "за" всеки да си мие ръцете. Николов лъже, че съм против.

:) И зъбите и зъбите :P

преди 44 минути, sliderum написа:

Брой за всеки заразен и всеки умрял. Така си много полезен! Докато броиш до едно и десетки хиляди ще умрат от глад, катастрофи и други форми на грип. Обаче сега е модно да споменаваш короната и да се намираш на приказка. Хора без работа - хора без причина да живеят.

преди 4 минути, M.Николов написа:

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/8293995

Пак повтарям време е да слушаме лекарите какво казват, а не Сульо и Пульо от форума.

Точно така! Спрете да четете Николов и започнете да си миете ръцете!

Николов за разлика от теб не се изживява като научно светило по всичко и дава връзки единствено към мненията на професионалисти(в случая лекари).

преди 1 минута, M.Николов написа:

Николов за разлика от теб не се изживява като научно светило по всичко и дава връзки единствено към мненията на професионалисти(в случая лекари).

Не вменявай личните си заблуди на другите. Аз също дадох полезни съвети - по-малко да те четат, за да не се паникьосват, което е първата грешка при опасност, и второ, да си мият ръцете. И двете са еднакво важни. Може би да спрат да ти обръщат внимание е по-важно, не мога да преценя.

преди 19 минути, Кико написа:

Благодаря, още съм ерген :P

Ако преболедуваш и оживееш, пак може да си идеш мърцина, ако е вярно де, не че и заради заушка не може да се случи същото.

Има нещо гнило в Дания според БНТ. Нищо ново под Слънцето. Майната му на тоя вирус. Така и не разбирате, че ще пукнете не от вируса, а от сринатата ни икономика. Толкова ли е трудно плитките ви мозъчета да проумеят 1-2 изречения?

преди 3 минути, Myanmar написа:

Не вменявай личните си заблуди на другите. Аз също дадох полезни съвети - по-малко да те четат, за да не се паникьосват, което е първата грешка при опасност, и второ, да си мият ръцете. И двете са еднакво важни. Може би да спрат да ти обръщат внимание е по-важно, не мога да преценя.

Предлагам да отидеш до Италия и да им обясниш на място, че няма място за паника.Да махат тези мерки и да си щракат с пръсти, щом ти им казваш.

преди 8 часа, FusE написа:

Русия никога не е укривала технологиите си и смятам, че ако ваксината бъде потвърдена, то Русия ще предостави на всички страни в света аналога на производство. Това каза междувременно в интервю за БТА проф. Дмитрий Еделев - водещ руски лекар и учен.

В Русия има ваксина, която е била разработена срещу вируса от 2003 година, тази ваксина в Русия я има, разработката съществува, тя вече е тествана на мишки и на маймуни, и ако се стигне до заплаха за човечеството, то Русия е готова да произведе за два месеца над 20 милиона дози от тази ваксина, посочи той.

бря !

Някои говореха че вируса бил нарочно пуснат и създаден от хамериканците .

Пък то какво било.. руснаците имали ваксина и технология срещу този нов вирус от 2003 г  :giggle1:

Щирлиц никога не бе толкова близко до провал...

току-що, M.Николов написа:

Предлагам да отидеш до Италия и да им обясниш на място, че няма място за паника.Да махат тези мерки и да си щракат с пръсти, щом ти им казваш.

Ти си напористия Спасител, дошъл с Второто пришествие. Ти ходи. И ти казах, не вменявай личните си заблуди на останалите.

преди 5 минути, M.Николов написа:

"В момента се борим с криза." Дали? Дали в момента не създаваме криза, заради която ще измрат много повече хора, отколкото от вируса?

преди 8 минути, sliderum написа:

Ако преболедуваш и оживееш, пак може да си идеш мърцина, ако е вярно де, не че и заради заушка не може да се случи същото.

Отдавна не се плаша от подобен летален изход ;)  

Вчера констатирахме с @haidukpikaso, че ваксината ми 57 градуса е свършила, но днес открих още едно шишенце :P 

Вземайте си ваксината редовно и няма да имате проблеми. Най-малкото няма да ви спада имунитета заради притеснения ;) 

преди 1 минута, miro20 написа:

бря !

Пък то какво било.. руснаците имали ваксина и технология срещу този нов вирус от 2003 г  :giggle1:

Вирусът не е нов бе пампурко неинформиран. Нов модел е... фейслифт.

преди 2 минути, _Belial_ написа:

"В момента се борим с криза." Дали? Дали в момента не създаваме криза, заради която ще измрат много повече хора, отколкото от вируса?

Нали разбираш, че трябва да избираме между два проблема?Средно положение няма.

И в двата случая ще има загуби, въпросът е при кой ще бъдат повече.

Ох, като свършат парите ще напечатат бе, или хората ще намерят как да си ги вземат от чорбаджиите, които цял живот са ги експлоатирали за жълти стотинки.

преди 11 минути, miro20 написа:

бря !

Не знам какви конспирации левитират, но единствени Руснаците ни предлагат помощ, а това само по себе си затваря устата на проамерикански насочени като теб. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.