Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 минута, URIEL написа:

Масова истерия подплатена със смърт!

В момента всяваш паника.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

току-що, Myanmar написа:

В момента всяваш паника.

А истината каква е?

Аз пия и нищо ми няма

А истината каква е?

Че заради такива като теб има масова истерия. По-голямата част от населението на човечеството никога не е умирала по естествен път в цялата си история.

а по-страшната болест е тази:

преди 5 минути, Myanmar написа:

Коронавирусът е паразита по умовете на богатите.

току-що, Myanmar написа:

Че заради такива като теб има масова истерия. По-голямата част от населението на човечеството никога не е умирала по естествен път в цялата си история.

а по-страшната болест е тази:

Ами и аз да умра тогава, така ли?

Нито съм богат нито нищо

Уважавай хората починали от този вирус и не дрънкай глупости

Истината не е паника!

Просто се грижете за себе си и за децата си.

Ами и аз да умра тогава, така ли?

преди 12 минути, Myanmar написа:

В момента всяваш паника.

преди 31 минути, Myanmar написа:

Стига се паникьосва. Смъртността е малко по-висока от тази на обикновения грип.

току-що, Myanmar написа:

Вярно ли мислиш така?

Извинявам се на всички!

Това е просто грип

Абе вие слепи ли сте?

Тук имаше доктор модератор от Плевен

Питайте него

на 7.03.2020 г. в 17:09, miro20 написа:

Водещи учени намериха лек с уникални безаналогови  нанотехнологии.

да добавя и от индусите напредничав метод с кравешки фекалии

преди 36 минути, URIEL написа:

Абе вие слепи ли сте?

Вече и ослепяхме. Добре, че си ти, да ни подготвиш за чумата. Поклон до земи.

току-що, Myanmar написа:

Вече и ослепяхме. Добре, че си ти, да ни подготвиш за чумата. Поклон до земи.

Моля

не ми се разправя с теб

Можеше да ми пишеш на лични

преди 2 минути, URIEL написа:

Моля

не ми се разправя с теб

Можеше да ми пишеш на лични

Защо ми е да ти пиша на лични? Ти си ми скучен тук, на лични няма да е по-различно. Просто забелязвам, че всяваш страх, смут и паника. Включвам се, успокоявам нещата. На път съм да дам упражнения за дълбоко дишане. А на теб не ти се разправяло с мен, сякаш нещо лошо ти мисля...

Масова истерия е! Вижте: За Короната на паниката и още нещо... Поне предприетите мерки да бяха логични и адекватни, а то се пипа на сляпо. 

на 6.03.2020 г. в 19:07, dkt написа:

Те са го направили за добро!

Както и за добро метнаха две атомни бомби в Япония.....

Разликата ако е така е, че се разчиства възрастното население. Аз не съм сигурен, че тоя свят, пълен със смартфон идиоти, е по-добрия вариант от света, дето някой може даа ти даде акъл от личен опит, не от Google. 

преди 1 час, Meri Meri написа:

Масова истерия е! Вижте: За Короната на паниката и още нещо... Поне предприетите мерки да бяха логични и адекватни, а то се пипа на сляпо. 

Еми всеки уважаващ себе си доктор си го казва - няма лечение, няма симптоми. Това е.  Останалите са шарлатани. 

Всеки ден 4000 деца умират от ГЛАД! Ваксина ИМА! Нарича се ХРАНА! Никой не говори за това... Мислете с главите си, за това са ви дадени.

Да, с главите си, добре казано!
Аз харесвам мнението на тази пхиложка: Ситуацията е класическа – личността се вкарва в стадото, за да бъде манипулирана и най-вече последната част, с отговора й на въпроса: - – Какъв е изходът?
Лошото в случая е, че страхът блокира всичко около нас!

преди 4 минути, Кико написа:

Разликата ако е така е, че се разчиства възрастното население. Аз не съм сигурен, че тоя свят, пълен със смартфон идиоти, е по-добрия вариант от света, дето някой може даа ти даде акъл от личен опит, не от Google.

Не е далеч момента, в който смартфон идиотите ще управляват. С дипломи от онлайн университети. Тогава да видиш цирк! И какво става когато истински параноици се сдобият с власт! Аушвиц ще изглежда като увеселителна забава.

преди 8 минути, _Belial_ написа:

Не е далеч момента, в който смартфон идиотите ще управляват. С дипломи от онлайн университети. Тогава да видиш цирк! И какво става когато истински параноици се сдобият с власт! Аушвиц ще изглежда като увеселителна забава.

Хубавото в цялата история е, че колкото и едно поколение да е мразено от предходното и отъждествявано с какво ли не, в един момент същото това поколение се съвзема и се взема в ръце. Но честно казано, аз вече почнах да се чудя, дали новото поколение ще успее да се вземе в ръце и да осмисли правилно нещата.  Може би ще успее. Но дали следващото ще успее? Не е ясно. Виртуалната реалност е страшно нещо, а тя едва сега прохожда!

преди 8 минути, Meri Meri написа:

Да, с главите си, добре казано!
Аз харесвам мнението на тази пхиложка: Ситуацията е класическа – личността се вкарва в стадото, за да бъде манипулирана и най-вече последната част, с отговора й на въпроса: - – Какъв е изходът?
Лошото в случая е, че страхът блокира всичко около нас!

Личността, ако е личност, няма да заблее в тон със стадото, а ще иска да знае какъв е проблема наистина.

89573248_227749811952172_299336412966368

Ма какво да коментирам, нас ни мерят температуратурата на входа и ни връщат от работа, чистачките търкат като луди по цял ден и дезинфекцират, а водещия по НоваТВ, говори на носа си за коронавирус, е нема що! Питам се Салич, как стои до него, тцтц?! 

Спокойнооо, дишайте спокойнооооо !!!

В  Италия са много по-напред с материала, за привличането на спешните милиарди. Ние с тия четримцата, ще вземем само колкото да има да се купят няколко села в провинцията на парламентарни избори  в полза на  герп.

на 4.03.2020 г. в 2:39, Кико написа:

Дай статистика и за останалите вируси и грипове.  

Днес даваха по BTV Action  "Лабиринт" първа част.  Гледал съм и втора, но потърсих трета и видях, че я има на сървъра. Изгледах и нея. Там се говореше точно за вирус :)  тая тема мине не мине време и се преповтаря. някак си е любима на всички, защото сее смърт и зомбита :P 

Иначе любимият ми сериал за вируси е "Последният кораб".  На маниаците препоръчвам тия два филма.

Мааааааааааа му стара, жалко, че в сводките няма зомбита. Аууу. 

Гледай Contagion. Поне да бяха променили малко от малко сюжета... И разбира се The Happening е любопитен филм.

Аз си нямам идея какво е това точно, но на много политически мафии им идва дюшеш - контрол над събиранията, контрол над свободното слово - Google знаят как. Заговори се за нещо, което го има само в анти-утопиите - social distancing. Който се е смеел на new world order схемите, може официално да се изчерви. Сега.

преди 2 минути, Мальчик Бананан написа:

Гледай Contagion. Поне да бяха променили малко от малко сюжета...

:) Ще го имам предвид . 

преди 47 минути, Мальчик Бананан написа:

Гледай Contagion. Поне да бяха променили малко от малко сюжета... И разбира се The Happening е любопитен филм.

Аз си нямам идея какво е това точно, но на много политически мафии им идва дюшеш - контрол над събиранията, контрол над свободното слово - Google знаят как. Заговори се за нещо, което го има само в анти-утопиите - social distancing. Който се е смеел на new world order схемите, може официално да се изчерви. Сега.

Не съм гледала филма.

Но колко приятно се пазарува вече - стоят далеко, не се бутат като преди в тебе говедата.

Една файда от тоя вирус и от истерията им.

А пък ако се изкашляш и се изнасят на секундата на друга каса

:lol6:

Да ги видиш колко истерясали.

Реално вече не е важно дали е фейк или не ,а какво следва от това.Нещо ужасно замислят Глобалистите комунисти.Всичко е умишлен фарс ,измама организирани от Глобалистката им мафия в безпрецедентни размери.Тикана от Глобалисти комунисти като Джордж Сорос, Бъфет ,Гейтс Безос  и други с цел да екстеминират държавите икономически. Умишлено забраняват търговия фалират бизнеси,забраняват на транспортни фирми да транспортират.Колко дълго може да продължи така преди масова безработица да избухне цените да скочат до небето и тотално хранителните запаси да колабират и магазините да се опразнят. Ще настане тотален геноцид и глад. Нима не това е целта им. На оцелелите да пуснат 300 млн.судански примати и да ни изядат и довършатт. Те и в момента в Африка ядат бели хора така както китайци ядат прилепи и котки.Плана Канделхоф Калерги отпреди 80г на бащата създател на ЕС Лорд Калерги предвижда в неговата книга 'Практически Идеализъм ,че Бъдещето на Евразия е жител от нов вид наричан Евразийски негроид. Подмяната ще бъде извършена чрез насилствено смесване -изнасилвания и избиването на белите мъже.Запасете се с храна и оръжия.  Фиктивната им несъществуваща корона е началото на Сталинград. Подпалването на Църквата в Франция даде началото на взривяването на Европа.11 Септември -Арабската пролет взриви портите на Ада -Либия Египет,Сирия за да дойдат приматите. Всичко е лъжа до което се докоснете в медията. Няма вируси няма Корона. Вирусът ще е най вероятно вътре в  задължително въведена ваксинация .Тя ще съдържа истинският вирус.

Единият вариант е бавно екстерминиране.Унищожение глобално на кеш потоците с сухи пари и вкарване на глобална електронна валута.Включване на смъртоносни 5G радиационни RF клетки, глобално и в мрежа чрез Старлинк-сателитите на другата калинка на Новият Световен Ред- Илон Мъск. Всички ще са общо свързани със Скънет АI мрежата за контрол. Самото включване на тези high RF 300 гигахерца клетки ще опече и довърши много народ докато ги настроят също както 5G клетката,която включиха над НДК и изби ститици гълъби.За целта ще наложат Карантина ,а умиращите ''гълъби' ще си умират вкъщи на 'спокойствие' от привидната корона.След което истинската корона ,която разбира се ще бъде във ваксина ще ни бъде предложена на тепсия чрез задължителна ваксинация с/у Корона вирус .За наше добро тя ще и изготвена от геноцидното комуноидно прасе Бил и Мелинда Гейтс Фондация под вещото ръководство на другаря комунист Сорос. Те, тва е корона вируса този фалш,  измама и глобално създаден сценарий за неконтролируем колапс на евро държавите,а може би на цялата бяла цивилизация ,която някои тук прикрити и не толкова прикрити комунисти не са чували че съществува , понеже главите досега са им били заврени в някой черен трибуквеник.

преди 4 часа, Alletheya написа:

Включване на смъртоносни 5G радиационни RF клетки, глобално и в мрежа чрез Старлинк-сателитите на другата калинка на Новият Световен Ред- Илон Мъск. Всички ще са общо свързани със Скънет АI мрежата за контрол. Самото включване на тези high RF 300 гигахерца клетки ще опече и довърши много народ докато ги настроят също както 5G клетката,която включиха над НДК и изби ститици гълъби.

тъй тъй .... :halloween7:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.