Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

Така, ето я заповедта на военн...ъъ здравният министър, в актуализираният днес вариант.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 56 минути, ined написа:

За да се спазва карантината трябва да стане като в Китай, който не е минал през дезинфекцията яде бой

Само че в коментарите пише, че видеото е на 6 месеца и някой се опитва да го наложи, че се отнася за сегашната ситуация. А полицията просто бие някакви протестанти (според коментарите).

преди 17 минути, petie1 написа:

30 заразени от които 4 деца, това чудо мутира

Че то децата не е казано, че не могат да се заразят, а че го изкарват по-леко (макар основно да са преносители). А че мутира...това е ясно. В Габон и Гана казаха, че са открили нови симптоми причинени от коронавируса. Вместо болки в гърдите и кашлица, се появявал обрив и дори го бъркали с треска денга.

преди 2 часа, Кико написа:

Не, просто всички сме го преживявали. Лично аз 3 пъти, а и повечето от нас. някъде след 89-та, Лукановата инфлация, след това 97-ма - Костовата некомпетентност относно курса лев-марка и накрая 2008-ма, 2009-та - когато щатите стъпиха на крака след година две, ние след 10.  Три пъти съм го преживявал и не мисля, че сега ще е различно. Да, идеята е различна - вирус, но целта една - присвояване на парите, които се дадоха на по-бедните.  Това е, няма друга истина. Който може, ще се облажи с парички, който не, ще плаща пак на банките поне още 10 години. 

Да преживееш нещо не означава да си го осмислил.

Нещо повече... може да преживееш още много неща, и пак няма да ги осмислиш.

Ето един сайт брояч https://ncov2019.live/data

преди 7 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Че то децата не е казано, че не могат да се заразят, а че го изкарват по-леко (макар основно да са преносители). А че мутира...това е ясно. В Габон и Гана казаха, че са открили нови симптоми причинени от коронавируса. Вместо болки в гърдите и кашлица, се появявал обрив и дори го бъркали с треска денга

А да за децата моя грешка наистина са само  носители а току що писаха за нов случай у нас 31 от тях 4 деца и един мъртъв 

преди 33 минути, petie1 написа:

30 заразени от които 4 деца, това чудо мутира

Това чудо не мутира. Използва се като оръжие. Аз не вярвам в този корона вирус. Откакто се заговори за него всичко стана като една сапунка. Сега обаче чрез него се контролират всички. От днес сме в бедствено положение уж до 29. А какво пречи след 29 да кажат каквото си поискат. Всичко е забранено навсякъде, но пък където не може ще продължи да се работи. Ще видим докъде ще стигне безумието.

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Това чудо не мутира. Използва се като оръжие. Аз не вярвам в този корона вирус. Откакто се заговори за него всичко стана като една сапунка. Сега обаче чрез него се контролират всички. От днес сме в бедствено положение уж до 29. А какво пречи след 29 да кажат каквото си поискат. Всичко е забранено навсякъде, но пък където не може ще продължи да се работи. Ще видим докъде ще стигне безумието.

Абе по добре да се вземат мерки че ако станем като Италия жална ни майка

Антихриста е в силата си

току-що, petie1 написа:

Абе по добре да се вземат мерки че ако станем като Италия жална ни майка

Не знам какви мерки се вземат и срещу какво. Не искам да коментирам тук, щото няма смисъл. Ще видим точно какво се мъдри само след 2-3 седмици.

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Не знам какви мерки се вземат и срещу какво. Не искам да коментирам тук, щото няма смисъл. Ще видим точно какво се мъдри само след 2-3 седмици.

Викаш ще чакаме

Тръмп обяви извънредно положение в САЩ.

Да, ще чакаме.

Второто пришествие ли

Версия: Тече зверски биологичен експеримент COVID-19 и 5G

640_1584030957.jpeg

Изследователят и биолог Пол Дойон, прекарал последните 18 месеца в Китай, е открил връзка между 5G и коронавируса. Той представя доказателствата си в научно базирана статия с близо 100 препратки към проучвания, пише portal12.bg.

Посочва пряка връзка в срива на имунната система на хиляди хора, които живеят или работят в близост до инсталирани модерни 5G антени.

Над 10 000 такива има в Ухан - може би един от най-замърсените 5G градове на планетата. Във всички останали градове в Китай, засегнати тежко от коронавируса, има пропорционална зависимост между засегнатите хора и хилядите инсталирани там 5G антени, пише изследователят.

Д-р Лейф Стафорд, шведски невро-онколог, нарече това безжично внедряване на 5G мрежите: "Най-големият биологичен експеримент досега."

Д-р Мартин Пал - доцент по биохимия и основни медицински науки в Държавния университет във Вашингтон заяви наскоро:

Поставянето на десетки милиони 5G антени без нито един биологичен тест за безопасност е най-глупавата идея, която някой е имал в историята на света.

Световни учени предупреждават за рисковете от 5G в актулаизиран доклад, озаглавен BioInitiative, подготвен от 29 автори от десет страни, десет от които с докторски степени (MD), 21 докторанти и три MsC, MA или MPH. Сред авторите са трима бивши президенти на Обществото за биоелектромагнетика и петима пълноправни членове на BEMS. Това са много уважавани учени, идващи от някои от престижни университети и институти в света.

Учените алармират, че доказателствата за рисковете за здравето са нараснали значително след 2007 г. по отношение на електромагнитните полета и безжичните технологии (радиочестотно излъчване), а това, което се задава с технологията 5G може да има катастрофални последици за цялото човечество и да засегне милиарди души.

Докладът разглежда над 1800 нови научни изследвания. Темите за здравето включват увреждане на ДНК и гените, ефекти върху паметта, учене, поведение, внимание, нарушаване на съня, развитие на различни форми на рак и неврологични заболявания като болестта на Алцхаймер. Спешно са необходими нови стандарти за безопасност за защита срещу електро-магнитните полета и безжични експозиции, които сега се появяват навсякъде в ежедневието, се посочва още в доклада.

Каква е връзката между центъра на епидемията от коронавирус в многомилионния град Ухан в Китай и центъра на епидемията в Италия - Милано? Това е, че и в двата града действа 5G мрежа, клетките на която облъчват населението.

Сами по себе си коронавирусите съществуват от години, но сега учените наблюдават нещо впечатляващо - масов срив в имунната система на хората заради високите 5G честоти, особено на тези, чиито организми не са адаптирани на редовно честотно облъчване - а именно по-възрастните от хората. В допълнение към това като се добави храненето с меса на диви и екзотични животни - вкл.прилепи, гущери, змии и т.н., резултатът е налице.

Източник : https://www.marica.bg/

преди 30 минути, petie1 написа:

Викаш ще чакаме

Е, ко не ви се чака тръгвайте. :)

преди 3 минути, haidukpikaso написа:

Второто пришествие ли

Като ти спре интернетът и никой не дойде да го оправи тогава ще разбереш какво е второ пришествие.

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Като ти спре интернетът и никой не дойде да го оправи тогава ще разбереш какво е второ пришествие.

а ти пък от къде ще имаш

преди 21 минути, Емил Костов написа:

Да, ще чакаме.

Е и Кити Анне развива няква теория на конспирацията в нейната тема

преди 21 минути, Eternal Life написа:

Версия: Тече зверски биологичен експеримент COVID-19 и 5G

640_1584030957.jpeg

Изследователят и биолог Пол Дойон, прекарал последните 18 месеца в Китай, е открил връзка между 5G и коронавируса. Той представя доказателствата си в научно базирана статия с близо 100 препратки към проучвания, пише portal12.bg.

Посочва пряка връзка в срива на имунната система на хиляди хора, които живеят или работят в близост до инсталирани модерни 5G антени.

Над 10 000 такива има в Ухан - може би един от най-замърсените 5G градове на планетата. Във всички останали градове в Китай, засегнати тежко от коронавируса, има пропорционална зависимост между засегнатите хора и хилядите инсталирани там 5G антени, пише изследователят.

Д-р Лейф Стафорд, шведски невро-онколог, нарече това безжично внедряване на 5G мрежите: "Най-големият биологичен експеримент досега."

Д-р Мартин Пал - доцент по биохимия и основни медицински науки в Държавния университет във Вашингтон заяви наскоро:

Поставянето на десетки милиони 5G антени без нито един биологичен тест за безопасност е най-глупавата идея, която някой е имал в историята на света.

Световни учени предупреждават за рисковете от 5G в актулаизиран доклад, озаглавен BioInitiative, подготвен от 29 автори от десет страни, десет от които с докторски степени (MD), 21 докторанти и три MsC, MA или MPH. Сред авторите са трима бивши президенти на Обществото за биоелектромагнетика и петима пълноправни членове на BEMS. Това са много уважавани учени, идващи от някои от престижни университети и институти в света.

Учените алармират, че доказателствата за рисковете за здравето са нараснали значително след 2007 г. по отношение на електромагнитните полета и безжичните технологии (радиочестотно излъчване), а това, което се задава с технологията 5G може да има катастрофални последици за цялото човечество и да засегне милиарди души.

Докладът разглежда над 1800 нови научни изследвания. Темите за здравето включват увреждане на ДНК и гените, ефекти върху паметта, учене, поведение, внимание, нарушаване на съня, развитие на различни форми на рак и неврологични заболявания като болестта на Алцхаймер. Спешно са необходими нови стандарти за безопасност за защита срещу електро-магнитните полета и безжични експозиции, които сега се появяват навсякъде в ежедневието, се посочва още в доклада.

Каква е връзката между центъра на епидемията от коронавирус в многомилионния град Ухан в Китай и центъра на епидемията в Италия - Милано? Това е, че и в двата града действа 5G мрежа, клетките на която облъчват населението.

Сами по себе си коронавирусите съществуват от години, но сега учените наблюдават нещо впечатляващо - масов срив в имунната система на хората заради високите 5G честоти, особено на тези, чиито организми не са адаптирани на редовно честотно облъчване - а именно по-възрастните от хората. В допълнение към това като се добави храненето с меса на диви и екзотични животни - вкл.прилепи, гущери, змии и т.н., резултатът е налице.

Източник : https://www.marica.bg/

Ами тук все още нямаме масово 5G а имаме 31 болни?

преди 5 минути, petie1 написа:

Има 5G в България.

преди 19 минути, haidukpikaso написа:

а ти пък от къде ще имаш

Мен не ме мисли. Ти си зависима от интернет, а не аз. Освен това имам 4 доставчика постечение на обстоятелствата. Като спре ток, вода хранителни запаси тогава ще се събудят всички.

преди 1 минута, acnekt написа:

Има 5G в България.

Да ама не е масово и мисля че беше тестово ей ако Емо Костов знае нещо повече да пише

преди 10 минути, petie1 написа:

Ами аз написах във ФБ, че за да се предпазят от Корона вирус хората трябва да си деактивират акаунтите там, но никой не се нави. :) Колкото до Анне - МОЛЯ ТИ СЕ!!

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Мен не ме мисли. Ти си зависима от интернет, а не аз. Освен това имам 4 доставчика постечение на обстоятелствата. Като спре ток, вода хранителни запаси тогава ще се събудят всички.

Само хранителните запази да не свършват другото се  преживява

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Ами аз написах във ФБ, че за да се предпазят от Корона вирус хората трябва да си деактивират акаунтите там, но никой не се нави. :) Колкото до Анне - МОЛЯ ТИ СЕ!!

Аз нямам ФБ дали ще оцелея, па и съм с Дебиан?:)

преди 4 минути, Емил Костов написа:

тъй ли, ти с кво си повече от другите - с нищо

преди 1 минута, petie1 написа:

Само хранителните запази да не свършват другото се  преживява

О не, няма да свършат. Целта е не да има масови безредици. След няколко месеца ще се пусне ваксина ( там да видиш какво купуване ще бъде), а след 1 може би 2 месеца   целият внос на медикаменти и храни ще е техен. И никой няма да протестира срещу цените щото има вирус. Всичко е много точно и ясно измислено. 

Давам ти един жокер. Нали не можеше да се контролира боткоинът. Нямало механизми и прочие. Ето ти прекрасен механизъм. От 4 дни насам тази валута е паднала с 2500 долара надолу. 

току-що, haidukpikaso написа:

тъй ли, ти с кво си повече от другите - с нищо

Не знам някъде да съм се изтъквал или да съм намеквал, че съм нещо повече от някой друг, не само във форума и като цяло. Но като ти спре интернета ще разбереш какво ти говоря.

преди 8 минути, petie1 написа:

Да ама не е масово и мисля че беше тестово ей ако Емо Костов знае нещо повече да пише

https://m.dnevnik.bg/biznes/2019/07/02/3932708_purvata_5g_stanciia_be_montirana_na_ndk/

A1 показа първата 5G станция в България и очаква да пусне услугата през 2020 година

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.