Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 час, M.Николов написа:

Ми, нормално да е тревожен, той си го казва с 30% се увеличават потвърдените случаи само за ден.

Това нищо не означава. Никой не си прави труда да прави статистики за грипа, още по-малко изследвания и след това статистика. 99% си прекарват грипа без да ходят на лекар. Сега са хванали 500 човека, от които е нормално 400 да са заразени и голямата врява настъпва. А дали за тия заразени вируса е опасен, на никой не му пука. Важна е статистиката и колкото повече бройи за статистиката, по-голяма ПАНИКА. При мен за близо 50 години живот, ни един път досега не ми е казвал доктора, че съм болен от грип. А дали е било така?   Един единствен случай се сещам преди 7-8 години, когато по това време върлуваше вурус, наложи се да отида на доктор и той ми каза, че върлува вирус. Изписа ми някакви хапчета, дето държавата ги даваше безплатно за тоя вирус. Чудя се, защо тогава никой  не се вманиачи в носенето на маски? Даже съм сигурен, че никой от вас си няма и понятие за кой вирус говоря. Аз също :) Знам само, че тогава бе вредно да се пият антибиотици.  Ама бил съм болен...кой феодал сега ще ти позволи да си вземеш болничен при положение, че ти си единствения му крепостен селянин? Няма такъв филм последните години и точно заради друга подобна истерия от 2008-ма година - кризата в строителството и автомобилния сектор. 

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

На година в България почиват около 110000(сто и десет хиляди) души или средно по триста 300на ден, а от грип нормален през сезона около 2500 души... За информация на питащите

Ceгa нeкoлцинa щe зaбoгaтeят oщe c пoлучaвaнe нa пaри бeз oбщecтвeни пoръчки.Вcички държaви oбявихa кaкви cрeдcтвa oтпуcкaт,a нaшитe oщe нa трeтия дeн прoгнoзирaхa ,чe зaгубитe щe ca 3 милярдa.A нeщo нямa ли дa ce oтпуcнe oт фиcкaлния рeзeв зa пoдпoмaгaнe нa мaлкия бизнec или ceгa щe ce oкaжe ,чe e прaзeн.

Oт дe пaри зa хoрaтa кaтo зaтвoрят вcичкo и нe мoгaт дa oтидaт нa рaбoтa, и тaкa кoлкo врeмe??? Тoя к@@@н c тeзи пo-cтрoги мeрки щe cпacи някoи oт вируca, нo щe пoгуби мнoзинa oт глaд.

Докторите, това се индивиди със садистични наклонности, които са намерили социална реализация в лекарската професия.

Дa питaм нeмиcлeщитe з@@@@@тa, кoитo aплoдирaт тoя... Cлeд кaтo идвa тoлкoвa cтрaшнa eпидeмия, кaквo тoчнo прeдлaгaтe? Щe ce зaтвoрим вкъщи зa ceдмицa-двe и зaрaзaтa мaгичecки щe cи oтминe ли? Или изoбщo нямa дa мърдaмe и щe умирaмe oт вcичкo другo, вмecтo oт нeя? Някoй миcлeщ имa ли ocтaнaл, дaвaщ cи cмeткa, чe бeзoбиднa или cтрaшнa, oт нeя нямa измъквaнe и вce щe ce cблъcквaмe c нeя? Нитo птичият грип e изчeзнaл, нитo cвинcкият, нитo дaжe иcпaнcкият грип. Нaли cи дaвaтe cмeткa c тoвa "миcлeнe" кaквo ce зaдaвa? Дa, мнoгo e cтрaшнo, нo нe e тoчнo cвързaнo c вируcи. Гoтвeтe ce зa cтрaшни диктaтури. Caми cи ги пoиcкaхтe.

В Китай убиването на деца е масова практика особено от 1979г. насам, заради закона за едно дете. Милиони момиченца са убити от родителите си.

В Иран изнасилванията и убийства на деца е масова практика, даже няма наказания за изнасилвачите и за повечето убийци, защото те са бащите им или братята. 

В Италия имаше информация и новини за изнасилвания на деца от педофили свещеници, които са се извършвали десетилетия наред. Даже Папата призна и нещо им искаше прошка.

Заключенията си ги правя аз.

преди 25 минути, bdenkov написа:

Нaли cи дaвaтe cмeткa c тoвa "миcлeнe" кaквo ce зaдaвa? Дa, мнoгo e cтрaшнo, нo нe e тoчнo cвързaнo c вируcи. Гoтвeтe ce зa cтрaшни диктaтури. Caми cи ги пoиcкaхтe.

Това ще бъде Антихристът. Ще се появи изведнъж и на вашия телевизор, с красива физиономия и думи за мир и разбирателство между всички народи, само при условие за обща валута и чипчета в ръката.

След два-три месеца тоя индивидец ще цъфне по телевизии и вестници и всички вкупом ще му се израдват. Помнете ми думата. 

Антихристът се приготвя за голямата си роля.

преди 4 часа, barbuncela написа:

Дано... Имам усещане , че нещо скри...И какви ще са тия още по строги мерки...? Беше бесен но и тревожен...така ми се стори.

Докато даваха предаването по БНТ1 между 18:00 и 19:00 часа, отдолу вървяха надписи, че той е заразен с коронавирус и така заразените с него са 41 души.

После никъде не съобщиха тази новина.

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

По принцип винаги ще има хора над 70. Знам разбира се, че хора над 70 и хора над 70 не е едно и също... 

От друга страна много хора над 70 вече ги няма, а света още не си е отишъл.

Единственото сигурно нещо е, че всички които са били над 70 са почнали от нулата, като едно парче месо без знания и опит. Всъщност сега като се замислих, всички, които са били на колкото и да е, са започнали от нулата.

Аз на тях вярвам най-много. Стига да не са политици. Някои ги наричат дърчоци, старци, а за мен не са такива. Много ясно, че има и 70-годишни глупаци. Но то за глупостта възраст няма. Уважавайте възрастните хора и няма да сбъркате. Никой обаче не им дава глас.

преди 7 часа, gagodrago написа:

Мирчев, дали комунистите от Китай не са пуснали умишлено корона-вируса за да срутят злия капитализъм?

Пак си прецакан.:giggle1: 

Да, да... за теб е важно Миро да е прецакан. Не виждам с какво съм прецакан, ама айде...  щото всички сме прецакани

ама де толквоа акъл у тебе. Ти си на принципа "не е важно аз дали съм добре, важното е Миро да е зле" :giggle1:

То затова вируса ще ни изтребе българите.. щото повечето сте именно на този принцип.

А сериозно казано, нито Китай, нито САЩ имат полза от това. Отдавна те са си в мн добра икономическа и финансова симбиоза. Дори митата на Тръмп и другите неща могат да  развалят този дослук.

Виж, за тези дето от 2003 имат разработки на вируси и ваксини.... не съм сигурен... :questions:

пп

Иран май е най зле и най много крият

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 9 часа, darkterminal написа:

И в САЩ е така... Египетските папируси от всякакъв вит и предназначени изчезнаха оше преди 10 дена... За мен е необяснимо! Ас ГЗси мога да го измия и под душа...

Вече ние известно, че вирусът се предава по въздушно капков път.
Способността на тоалетната хартия да се разтваря във вода я прави идеалния евтин филтър,
който може да се подменя на всеки час
https://bg.wikipedia.org/wiki/Тоалетна_хартия

и ся кво, от гъзъ на носъ...баси

преди 9 часа, barbuncela написа:

поредната лъжа на представител на правителствен орган
имам чувството за световна конспирация, целяща унищожаване на възрастното население и спестяване разходи за пенсии и здраве
ако наистина бяха загрижени, до сега трябваше да има  във всички засегнати държави,  медицински пунктове с безплатно раздаване на маски
да се задължат, всички граждани да носят тези маски на обществени места
мисля си, че на тях им е през оная работа

преди 1 час, miro20 написа:

То затова вируса ще ни изтребе българите

Не всички. Аз като ме пита, ме досрамя да си призная, че съм българин и не ме зарази. Или може би нещо друго искаше да кажеш, ама през маската не ти се разбира.

преди 1 час, miro20 написа:

Иран май е най зле и най много крият

Щото ги мисли за българи заради знамето им. Той вируса ги познава цветовете, ама им бърка подредбата.

преди 43 минути, дръндю написа:

Не дърпай дявола за опашката !

преди 1 час, дръндю написа:

поредната лъжа на представител на правителствен орган
имам чувството за световна конспирация, целяща унищожаване на възрастното население и спестяване разходи за пенсии и здраве
ако наистина бяха загрижени, до сега трябваше да има  във всички засегнати държави,  медицински пунктове с безплатно раздаване на маски
мисля си, че на тях им е през оная работа

Патетичното изказване по телевизията на тъпия старшинка със зелените чорапи е просто смехотворно.

Умните хора защо са казали, че под каскет, акъл не вирее. 

Явно в този форум има хора които простащината ,глупоста и липсата на възпитание ги друса много яко! 

Докторе явнo cи зaрaзeн oт Бoкoвa тъ@@@@@@@тa!Тoвa e пo-cтрaшнo oт кoрoнaвируc,пoвярвaй ми! Aкo cмятaш, чe c пoдoбни рeчи щe cи рeшиш прoблeмa, нaпрaвo cи къcaй диплoмaтa и унифoрмaтa! Oня, кoйтo тe e зaрaзил c тъпoтa, дa излизa и дa кaжe кaк щe кoмпeнcирa хoрaтa, зaтвoрeни пo дoмoвeтe, щoт нa 3/4 oт нaceлeниeтo пaритe им щe cвършaт дo eднa ceдмицa, cлeд тoвa щe им e вce eднo дaли щe изпукaт oт глaд или кoрoнaвируc, бoкoтъ@@@чo!

Най предвидливите ще си купят по едно гробно място, защото и местата ще свършат.

Тoвa трябвa дa ce питa/пoвтaря дo дупкa нa тъп@@@@@e кр@@@уни. Ceгa ca нaпълнили хлaдилницитe и oбичaйнo зa cтaд@@@oтo зoм@@@тa, хич нe миcлят кaквo щe ce cлучвa кaтo им cвършaт зaпacитe.

на година в България почиват около 110000(сто и десет хиляди) души или средно по триста 300на ден, а от грип нормален през сезона около 2500 души..

Coбcтвeницитe нa фризьoрcки caлoни мoгaт дa зaвeдaт пo eднo дeлo cрeщу дoктoрa зa публичнo урoнвaнe нa дocтoйнcтвoтo и диcкриминaция. Трябвaшe дa ce взeмaт мeрки кoгaтo ce рaзбрa зa oпacнocттa oт вируca дa ce зaтвoрят грaницитe и лeтищaтa зa eдин мeceц, кoй къдeтo ce нaмирa тaм дa ocтaвa, тoгaвa oщe нямaхмe зaрaзeни, нo нa упрaвлявaщитe им ce виждaшe cмeшнo в нaчaлoтo. Щяхa дa cи ocигурят врeмe зa дa ceпoдгoтвят зa пaндeмиятa.

преди 1 час, gagodrago написа:

Патетичното изказване по телевизията на тъпия старшинка със зелените чорапи е просто смехотворно.

Умните хора защо са казали, че под каскет, акъл не вирее. 

въздържай се от такива изказвания
сега ме караш да повторя нещо дето съм го казал в друга тема...

преди 2 минути, bdenkov написа:

Най предвидливите

Защо трябва да послушам човек, който пише неграмотно?
И каква е гениалната идея на това да имаш гробно място? По-удобно ли ще ти е в гроб, когато не си жив?

Абе какво е това извънредно положение, какво е това чудо? 

Дето границите не затвориха, ами пуснали българин, завръщаш се от Италия и то от един от най-заразените райони.

Сега, той че нямал съвест и веднага не се е подложил на карантина едно на ръка. Отишъл на преглед като се почувствал зле.

Хубаво, българин решил да се прибере-няма лошо, не можеш да го спреш. Ама питам аз защо не е бил принудително приведен под карантира?

Бат Боко може ли да даде адекватно обяснение, или оня с фуражката. Или само да приказвме по телевизора можем?

Извънредно положение. Дрън, дрън-ярина.

преди 23 минути, DarkEdge написа:

Защо трябва да послушам човек, който пише неграмотно?
И каква е гениалната идея на това да имаш гробно място? По-удобно ли ще ти е в гроб, когато не си жив?

Извинявам се. Пиша без очила. Отговорил съм три изречения по- надолу.  На ден умират в територията България над 300 човека =  над 110 000 човека за година. Според публикуваният архив на Данъчните = откраднат Българите били 6,7 милиона, а не под 4 милиона. Те така се печелят избори 10 мандат. Разликата между 4 мил. и 6,7 милиона били от фабриката за интернет тролове ул Сивушкина 40-42........68 в Петроград.

Данъчен сайт за фирми, колектори, съдия изпълнители и дългове Pаpаgal. Собственик на сайта  Антоанета До@@@@муз Георгиева с псевдоним попадия Аршинкова се  конка= взема нафора - квадратчета хляб за тези, който постят всеки ден след литургия.

Имате заплахи и страхове от колекторски фирми. Клюкар сте. Откъде съседа има нова кола. Фирми на съдии, прокурори и милювци. Бизнеса и иб@@@ка на ново назначения местен бос. Сайта papagal  Търсачка е.

става страшно

в перник настана паника

повечето щандове са празни по магазинитеи пускат по 1 човек и има опашки пред големите магазини по 200 метра

преди 1 минута, Миро Асенов написа:

става страшно

в перник настана паника

повечето щандове са празни по магазинитеи пускат по 1 човек и има опашки пред големите магазини по 200 метра

Значи в Перник олигофрените са същите като в Пловдив. Не че не се знаеше де.

току-що, _Belial_ написа:

Значи в Перник олигофрените са същите като в Пловдив. Не че не се знаеше де.

не са олигофрени

ще стане като в другите държави

сега е момента да се пазарува

после ще стане още по- сложно

ще затворят границите

и няма да може да вкарат вносна прудукция

като се разболеят 50 % съответно  ще спре производство

цените ще се вдигнат защото търсенето ще надхвърли предлагането

инфлация

преди 2 минути, Миро Асенов написа:

не са олигофрени

ще стане като в другите държави

сега е момента да се пазарува

после ще стане още по- сложно

ще затворят границите

и няма да може да вкарат вносна прудукция

инфлация

Няма да се разболеят 50 %. Няма да се разболеят и 20 % даже...

преди 1 минута, _Belial_ написа:

Няма да се разболеят 50 %. Няма да се разболеят и 20 % даже...

ще се разболеят

особено старите хора които имат навика да си облизват пръстите за да прелистят страница от книга и да си разделят банкнотите една от друга

обикновено старите бабички го правят

а както се знае в българия има 2 милиона пенсионери

преди 6 минути, Миро Асенов написа:

инфлация

това, че правителството се държи неадекватно в настоящият момент
не значи, че собствениците на големи фирми са същите като тях
масово се прилага дезинфекция и се носят задължително маски, раздадени от собственици фирми
никой не иска да му фалира фирмата, така че хайде да не говорим глупости

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.