Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 6 минути, дръндю написа:

ваксината е превантивно средство и греяната ракия е такова средство
ако вече си болен, няма да те излекува

Като се повдигна въпроса за ваксина ще ми даде ли някой смислен отговор защо са нужни такива средства за направата на ваксина, още повече че след създаването и прихода ще е вероятно стократен от сумата за създаването и? 

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 минута, iИ.дИоNд.Ni написа:

Пръскаш всичко до което смяташ, че трябва да докоснеш

аве за пръскане има спирт ве
 ено шишенце ут парфюмите на  детето съм взел и дюзата на помпичката яко разпръсква мъгла от спирт
а греяната рикия е за пиене, ней за пръскане, шот е грехота толкус пиене на вятъра

Още един фейк от медията  финансирана от пръстените на  Кремъл, която всъщност е създадена за печалба от шараните...Още една проста, нагла и добре съставена лъжа. И се засилват един през друг...Утре ще пишат че българско камилче е снесло патешко яйце на луната... И го е казал Петел Кокошкарски... ама истина е ви казвам...
"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...

Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша. "

току-що, дръндю написа:

аве за пръскане има спирт ве
 ено шишенце ут парфюмите на  детето съм взел и дюзата на помпичката яко разпръсква мъгла от спирт
а греяната рикия е за пиене, ней за пръскане, шот е грехота толкус пиене на вятъра

Да бе Дънди ... технически, медицински ... се ... но не всеки има пари ... ;) 

Тука на село не е иновативно, т.е. излишък от друга продукция ... хм ... то се маха ... първака ... че има верно много токсин в него ...

Хм ... не съм химик, но за сметка на това съм практик ... де се вика и нищото от Бог го пека, варя, но първото е за лечение, а не за консумация ...

Хм ... бе дърт, мъ явно не си слушал нито баба си, ни дедо си ... знаех си аз, че си култивиран циганин ... :) 

преди 2 минути, FusE написа:

Като се повдигна въпроса за ваксина ще ми даде ли някой смислен отговор защо са нужни такива средства за направата на ваксина, още повече че след създаването и прихода ще е вероятно стократен от сумата за създаването и? 

Ваксината срещу covid 19 когато,където и както и да се изнамери ще бъде напълно безплатна за населението по целия Свят.Страшно съжалявам,че подобна информация не е упомената в българска медия.

току-що, iИ.дИоNд.Ni написа:

... но не всеки има пари ..

ъхъ, начи за рикия пари има, а за леб нема
:lol6:

току-що, дръндю написа:

ъхъ, начи за рикия пари има, а за леб нема
:lol6:

Кое е по-важно .... здравето или икономиката, Ъ?! :) Сега де ... :) 

преди 2 часа, FusE написа:

Използвай Первол 

ако може да е без химия

а да е някаква алхимия

например стрък лавандула поставен между  ръкавите .

сещаш се 

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Пика минал преди 10 дена, да му пикам на пика.

Да махат концлагерите и да отварят кръчмите !

така и не ми каза  колко парички загуби

та говориш така лошо за корона вироса 

Да махат концлагерите и да отварят кръчмите !

Това ми е единствената надежда да не си правиш 10 км крос по форумите,а там.

Кое е по-важно .... здравето или икономиката, Ъ?! [emoji4] Сега де ... [emoji4] 
Зависи какво произвеждаш - 'ляб или рИкия!
преди 2 минути, XEPO-1 написа:

Ваксината срещу covid 19 когато,където и както и да се изнамери ще бъде напълно безплатна за населението по целия Свят.Страшно съжалявам,че подобна информация не е упомената в българска медия.

Безплатна ще е за крайния потребител, но за да стигне до него ще трябва да плати държавата тоест отново ние. 

преди 9 минути, XEPO-1 написа:

и с това ще да свърша. "

само не разбрах - успя ли да свършиш? :)

преди 1 минута, FusE написа:

Безплатна ще е за крайния потребител, но за да стигне до него ще трябва да плати държавата тоест отново ние. 

Да,добре.

току-що, _ramus_ написа:

само не разбрах - успя ли да свършиш? :)

Еми и аз не разбрах,но се надявам да е свършил.То не можем всички да имат толкова добра ръка като твоята и да свършват винаги.

преди 5 минути, Климент С написа:

ако може да е без химия

а да е някаква алхимия

например стрък лавандула поставен между  ръкавите .

сещаш се 

Търсиш био перилен препарат

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

"Трябва да си много прост за да вярваш на телевизора, да мислиш с телевизора, да слушаш телевизора, да възприемаш света чрез телевизора, а не чрез собствената си преценка за случващото се около теб"

https://www.informiran.net/англичанин-с-имот-в-българия-няма-по-п/?fbclid=IwAR360v3ksVXIewj4rpE2WAvZFegG3ugkm8TkdJ8ZAgQ9TD-H2E_ptORIpqU

Капитане - "само истини" бре. :)

От същия канал в тубата се четат типичните журналистически капанчета 'Истината за"... Ми пиши му на автора - тоя е Буда бе - само истините знае и ашколсун че ги казва на отбрани негови абонати...

преди 8 минути, jhoro написа:
преди 10 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:
Кое е по-важно .... здравето или икономиката, Ъ?! emoji4.png Сега де ... emoji4.png 

Зависи какво произвеждаш - 'ляб или рИкия!

Хм ..... ЭЖоре ... :) се ... аз не произвеждам и не продавам ... купувам и/или си правя .. и вече не съм в активност с обществото ...

Така, че не икономисвам нищо, т.е. какво дал Господ ... сега чакам черешите и черешова ке правя .. то сега .. хм ... не варя, т.е. не произвеждам, но за сметка на това имам комшии ... ;) И Бртчети ... и много плод за бране ... но за бране (труд) не заплащам ... хм ... то си е вид собственост ... мъ то що ли българина имал е по време на соца собственост, има сега и ще има, Ъ?!

Балкана е за всички .... а там и от диви ягоди пак ще направя ракия ... :) 

Аз не произвеждам, а правя!!!

п.п. Жито не правя ... прав си .... но правя и брашно ...

преди 2 минути, XEPO-1 написа:

То не можем всички да имат толкова добра ръка като твоята и да свършват винаги.

питайте бе, ще обясня на когото реша...   :) Добрата ръка може всичко да прави...

Аха, със закон ще ни скроят шапката.

"Трябва да си много прост, за да вярваш, че тези, които нарушават закона – а ти си им гласувал доверие да те управляват, да те съдят, да чертаят бъдещето ти – че те ще въведат законност."

https://www.informiran.net/англичанин-с-имот-в-българия-няма-по-п/?fbclid=IwAR360v3ksVXIewj4rpE2WAvZFegG3ugkm8TkdJ8ZAgQ9TD-H2E_ptORIpqU

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.