Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Много лъжеш бе!

Хитрата сврака с двата крака

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 29 минути, sliderum написа:

Братята роми. Тооо, ако тестват и за други неща, ще открият една камара огнища там.

преди 4 минути, Радул написа:

Братята роми. Тооо, ако тестват и за други неща, ще открият една камара огнища там.

Не искам да коментирам, че няма да е ласкав коментара...

преди 4 минути, Радул написа:

Братята роми

11 циганина леко настинали.  Ма огнище бе. Пожар.

Показно, как медиите на Дебелян Свински са способни да извратят съзнанието на хората !

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Кажи, Старшинка

Изобщо се съмнявам да е военен. Надут балон. Като гледам какви ги пише...това ми било човек с пагон...Не вярвам, надут балон, нищо повече!

https://nova.bg/news/view/2020/05/05/286990/от-днес-блокират-квартал-в-ямбол-заради-случаи-на-коронавирус-видео/

А някои недоволстват, заради новия бъдещ закон, в който е предвидено здравния министър да може и след изтичането на извънредното положение да може да налага такива мерки за карантина и временно ограничаване на придвижването на хора в определени квартали.

преди 53 минути, Радул написа:

fake-stamp-red-grunge-seal-illustration-

И как реши че е фейк това за "падналия лекар от прозореца" ?

С какво провери ? Опровержение ли имаш ?

Докато аз мога да ти цитирам някои неща :

https://www.rbc.ru/rbcfreenews/5eadeb289a79476cfa8876be

https://ria.ru/20200502/1570906511.html

https://www.vesti.ru/doc.html?id=3262088

Другия случай с лекарката :

https://novayagazeta.ru/news/2020/05/02/161183-v-krasnoyarske-umerla-vypavshaya-iz-okna-i-o-glavvracha-gospitalya

https://www.kommersant.ru/doc/4335956

Кой как тълкува тези трагични случаи , дали има връзка с видеотата и критиките които са правели тези хора е друга тема, но случаите са ФАКТ, и не са ФЕЙК.

преди 31 минути, Hristo52 написа:

Надут балон.

преди 42 минути, Hristo52 написа:

Господин гола вода!

Ти освен да плюеш , друго правиш ли ?  И аз като бмв-то съм офицер от запаса, и спокойно мога да ти кажа за 3 ти път че си срам за БА.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 12 минути, miro20 написа:

И как реши че е фейк това за "падналия лекар от прозореца" ?

О! Инжинеро! За тебе руските сайтове са достоверни - когато ти понася, и недостоверни - пак когато ти понася! Също като българските!

Ти ми приличаш на оня поп, дето обяснявал и доказвал истинността на всичко с цитати от библията! Само дето самата библия подлежи на доказване!   :giggle1:

преди 15 минути, miro20 написа:

Ти освен да плюеш , друго правиш ли ?  И аз като бмв-то съм офицер от запаса

Хахахахахахахахаха! Смях в залата!  Инженеро офицер! ХАХАХАХАХА! :giggle1:  Оня лъжец ама тоя по-майстор от оня! Освен да са клонинги!  Хахахаха!

преди 20 минути, miro20 написа:

Ти освен да плюеш , друго правиш ли ?

Аз не плюя инженеро - офицеро! А просто доказвам лъжите му. Не можеш ли да четеш какви ги е писал или очите ти лютят а? Омръзна ми от измислени герои тука!

А като ти гледах снимката. Трудно, много трудно така можеш да кандидатстваш за армия умнико! Имат изисквания!

преди 20 минути, Hristo52 написа:

О! Инжинеро! За тебе руските сайтове са достоверни - когато ти понася, и недостоверни - пак когато ти понася! Също като българските!

За разлика от много тук, имам все пак някаква нетърпимост към фейковете и в разпознаването им . Независимо от кои медии.

Препоръчвам на всички да си правят поне повърхностен фактчекинг. Ти дори не знаеш какво е това, нали :) 

Както казах по назад... информационната хигиена на някои тук е много ниска.

А ти пак си се заяждаш. Никаква информативност или полезност не виждам от теб. Човек който се събудил и влязъл да си излее комплексарщината из форумите щото няма къде другаде . :)

А мъже които гледат снимки на мъже не ми се коментира...   :)  знаеш какво е , нали ? Ти с това лис е занимаваше като военен ? :giggle1:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 5 минути, miro20 написа:

Човек който се събудил и влязъл да си излее комплексарщината из форумите щото няма къде другаде .

Да де, за да понагруби някой и да се и....е на някой, и да каже някоя лъжа, за да се направи на велик! Точно така се прави!

Що не пуснеш една тема -анкета, за или против миро20, да събереш малко мнения от тия дето си изливат тука комплексарщината!

Абе я вървете...

преди 1 час, Радул написа:

Акцентирам, че има повишение на случаите, заради тарикатите пътували по Великден. Пък ти си се занимавай с расови коментари още.

преди 2 часа, M.Николов написа:

С тези линкове към измисленото интервю на "англичанина"

всъщност се оказва че хитрец от "информиран.нет" е претоплил нова манджа от нещо, което мина през 2012 година. То започва от "бъзикилийкс", след това фрог-нюз го препечатва (на линка, който дори в темата е даден я има датата на публикацията) и наново почват да се газират с него армията лумпени, дето го играят на разочаровани патриоти и си търсят поводи някой да 'ги изпише'. И сега - пак така. Като мине пика и омръзне, после пак някой ще го претопли.

Личните лудости е нужно да се поддържат, щото с времето постепенно угасват стимулите. А без тях става скучно на матряла и почва отвътре да го "сърби". И горния умник в темата - и той си написа катастрофичната рецитация. Той затова е тук, търси си местенца под формата да "предупреди човечеството", докато манифестира колко много знае и колко линкове е научил за да поддържа своята лудост. Всички са фейк, всичко отдавна вече е преминало през ситото на анализа и аргументите... Но не - за вярващия параноик всичко което той фантазира, винаги е истинско. Навсякъде са врагове, искат да го унищожат, имат планове, той ги знае, защото е много информиран, хитър и разни еврейски и илюминатски отворковци няма как да им мине номера пред него. Тая манджа вече отдавна се е развалила, но той пред огледалото си ще я играе доживот.

Не че само той е така:

Колежката с многото никове и форумни образи, когато не участва в розовите сайтове и любовни теми, си навлича дрешката на конспираторка и ясновидка и ченълистка, реди словата към невежото човечество, изживява се на говорител на вселенската вечна мъдрост. Понеже гласа на нейното ДНК й говори, тя знае всичко за ваксините и всичко което фантазира е "истината й". Въобще популизма и нуждата някой да се хареса, ако не на себе си, то на други виртуални образи, е велика сила и мощен артистичен стимул

преди 52 минути, Hristo52 написа:

Хахахахахахахахаха! Смях в залата!  Инженеро офицер! ХАХАХАХАХА! :giggle1:  Оня лъжец ама тоя по-майстор от оня! Освен да са клонинги!  Хахахаха!

Технически се води запасен офицер. Реално е бил старшина- школник ака фазан. Вечния новобранец, козируващ на старите редници.

Нещо като програмист, който сменя програмите с дистанционно.  :)

преди 6 минути, _ramus_ написа:

И горния умник в темата - и той си написа катастрофичната рецитация.

Не мога да съм сигурен, но на мен ми се струва, че нарочно им подхвърляше тези цитати.Може би си прави някакво проучване той.Може и да греша де.

преди 12 минути, sliderum написа:

Акцентирам, че има повишение на случаите, заради тарикатите пътували по Великден. Пък ти си се занимавай с расови коментари още.

Акцентираш сбъркано. Тарикатите по Великден бяха от София, а тук става въпрос за Ямбол. Нерде Джамбул нерде Стамбул..

преди 2 минути, Радул написа:

Акцентираш сбъркано. Тарикатите по Великден бяха от София, а тук става въпрос за Ямбол. Нерде Джамбул нерде Стамбул..

Аз не акцентирам сбъркано, ами ти правиш на неразбрал.

преди 10 минути, M.Николов написа:

Може би

Мисля че го надценяваш. Според мен ролята дето му приписваш е твърде претенциозна. Багажът е малко, всички линкове и приказни сюжети са му стари - над 10 год. Модерните конспиратори отдавна промениха звученето и си намериха нови сценарии, щото старите вече не са им интересни, налазиха промени - ХАРПА го закриха във военното си приложение, щото остаря и руснаците му намериха цаката. Сега там са само научни екипи, и то минимални и нещата замират... Параноиците си намериха други закачки и непрекъснато ги изменят когато се компрометират поредните. Просто с някаква фантазия е по-лесно да се живее - за този тип хора.

същия "тип хора" са доста и в темата. Разликите са само в нюансите, основното ядро е едно и също...

преди 4 минути, sliderum написа:

ами ти правиш на неразбрал.

ааа, не се прави - така си е по принцип. Той брат си биел когато и както си поиска... щото това повелява "ентелекта", за него никой не мислил, що пък да го еня за другите... В този смисъл не може да се очаква от някого нещо, което в него въобще не е налично.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.