Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 минута, FusE написа:

Амеркинаците не мислят по този начин. 

Да не си завършил за вирусолог американист ?

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 минута, Радул написа:

Дори да е фейк, факта че такъв протест се позволи по време, когато е забранено това, говори доста. Защото на 13 април също имаше протест, на който хората бяха глобявани и арестувани.

От друга страна тези може би не ги пипат щото всъщност не са много и по тоя начин не се нарушава разпоредбата. Към 15 тина дришльовци и една лелка.  :D

Е те 5 човека като са през два метра дистанция не нарушават закона. 

преди 6 минути, FusE написа:

Барб обществена тайна е че всяка партия плаща било за протести, било за избори и т. н. , но в случая чата беше лошо скалъпен. 

Естествено, че така ще кажете. В тоя случай не знам, и мисля че го писах. Но на МЕНЕ са ми предлагали за 50лв.  Вярно бях на 26, 27 то за това ми предложиха защото само някой млади или някой много стари и закъсали могат да се хванат!  Така че ГЕРБ...носете си го на рамо. Трябва да одяна още 1 година!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 2 минути, miro20 написа:

Така е. Ако видя подобен чат и за бСП пак не бих повярвал. Но виж автобусите на ДПС дето докараха мургави "симпатизанти"  за митинга на БСП детоМестан и Станишев се целуваха  си беше факт .

Автобусите са класика и запазана марка по избори, няма как да има изненади. 

преди 11 минути, M.Николов написа:

Баси, как пък мен все ме заобикалят и никой не ми предлага пари.:lock:

Ти си като във вица:Върви си един човек разстроен от живота оклюмал всичко му е криво.По едно време минава покрай ТОТО пункта гледа джакпота обръща глава към небесата и вика:Е Господи поне една 6 от тотото в живота да ми беше дал.След малко од небесата се чува тътен на гняв и вик:Да беше поне един път в живота си пуснал фиш.

току-що, FusE написа:

Автобусите са класика и запазана марка по избори, няма как да има изненади. 

Исках да кажа че никакъв скалъпен чат  не ми трябва за да видя за какво става въпрос :) 

преди 1 минута, barbuncela написа:

Естествено, че така ще кажете. В тоя случай не знам, и мисля че го писах. Но на МЕНЕ са ми предлагали за 50лв.  Вярно бах на 26, 27 то за това ми предложиха защото само някой млади или някой много стари и закъсали могат да се хванат!  Така че ГЕРБ...носете си го на рамо. Трябва да одяна още 1 година!

На мен никой не ми е предлагал или давал за да протестирам или гласувам, но съм чувал че се случва от големите партии да го правят, а по избори пък е голям цирк из ромските махали. Дори да ми бъде предложена сума, няма таква която да ме води срещу убежденията ми. 

Все пак по темата

Не много приятни неща за "леката настинка"

https://faktor.bg/bg/articles/novi-izsledvaniya-koronavirus-e-po-opasen-otkolkoto-se-smyatashe

току-що, Радул написа:

Не си криви душицата, пръв ще го изтипосаш с голееееми букви!

Лесно е да се види какво съм изтипосвал. Например и целувките с Местан, и тълпите мургави "симпатизанти" дето под строй са г докарали на митинг , и т.н.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 15 минути, miro20 написа:

Така е. Ако видя подобен чат и за бСП пак не бих повярвал.

Не си криви душицата, пръв ще го изтипосаш с голееееми букви!

току-що, barbuncela написа:

Естествено, че така ще кажете. В тоя случай не знам, и мисля че го писах. Но на МЕНЕ са ми предлагали за 50лв.  Вярно бях на 26, 27 то за това ми предложиха защото само някой млади или някой много стари и закъсали могат да се хванат!  Така че ГЕРБ...носете си го на рамо. Трябва да одяна още 1 година!

Освен това Бойко Борисов си избира, кои журналисти да го интервюИрат. Ако някой журналист го дразни, се обажда на редакцията и казва сменете го този ваш журналист.

И следващият път пак познатите муцуни. Затова има тъпи въпроси, и затова са едни и същи журналисти.

преди 15 минути, barbuncela написа:

Трябва да одяна още 1 година!

И какво ще стане след една година? М?

преди 1 минута, FusE написа:

Стадния имунитет също се пропуква като теория 

https://www.flagman.bg/article/212481

Стадния имунитет не е теория. Той е неизбежен. Щом милион и двеста хиляди излекувани не са го повторили веднага тоя вирус, стадния имунитет вече е факт! Просто стадото е все още много малко.

преди 8 минути, Hristo52 написа:

И какво ще стане след една година? М?

Какво ще стане ли? Взимам си синът, продавам този кюмезарник и си отивам в Италия в къщата на татко! Къща на 2 етажа с мазе по 160 квадрата на етаж и декар место! И няма повече да мисля дали ще ме оставят на работа, или да мисля за Тиквата, и какво ще става с мене и синът ми, или да слушам "мъдрите" мисли на миро....такива работи! Точно на теб, не исках да ти го казвам, но...сам си го потърси!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

току-що, Радул написа:

Стадния имунитет не е теория. Той е неизбежен. Щом милион и двеста хиляди излекувани не са го повторили веднага тоя вирус, стадния имунитет вече е факт! Просто стадото е все още много малко.

Има вече излекуван с две отрицателни проби изписван и след което се влошава и почива, дори е доктор, от преди няколко дни. Утре някой ще предложи да си направим стаден имунитет срещу ебола или хив и какво, ще се заразим всички ли? 

преди 5 минути, FusE написа:

Има вече излекуван с две отрицателни проби изписван и след което се влошава и почива, дори е доктор, от преди няколко дни. Утре някой ще предложи да си направим стаден имунитет срещу ебола или хив и какво, ще се заразим всички ли? 

Абсолютно сбъркана логика вадиш. На моменти направо изумяваш. Срещу ковид стадния имунитет не е предложение, а единствена възможност!!!

току-що, barbuncela написа:

Какво ще стане ли? Взимам си синът, продавам този кюмезарник и си отивам в Италия в къщата на татко! Къща на 2 етажа с мазе по 160 квадрата на етаж и декар место! И няма повече да мисля дали ще ме оставят на работа, или да мисля за Тиквата, и какво ще става с мене и синът ми, или да слушам "мъдрите" мисли на миро....такива работи! Точно на теб, не исках да ти го казвам, но...сам си го потърси!

Изобщо как живееш в България, то не е за европейци България. Чудна работа. Нито пък е за ориентала, там са турците. Турция класи над България.

преди 1 минута, Радул написа:

Абсолютно сбъркана логика вадиш. На моменти направо изумяваш. Срещу ковид стадния имунитет не е предложение, а единствена възможност!!!

Сравнението беше тъпо наистина, но какво пък може някой гении да се сети за това. Стадния имунитет ако имаше смисъл при коринавируса не мислиш ли че нямаше да бъде сторен по света, не работи и в това е проблема. 

преди 3 минути, acnekt написа:

Турция класи над България.

в кючека, но и за това може да се спори

току-що, FusE написа:

в кючека, но и за това може да се спори

Върви и виж Турция и после се върни в България.

И турците не играят кючек. Това си е ромски или там както се наричат танци. Имат си хора, фоклорни традиционни песни. Също като румънците, българите, гърците, сърбите...

преди 27 минути, miro20 написа:

Все пак по темата

Не много приятни неща за "леката настинка"

https://faktor.bg/bg/articles/novi-izsledvaniya-koronavirus-e-po-opasen-otkolkoto-se-smyatashe

Не знам, опитах се да го намеря в оригинал на страницата на DW ама нещо не успявам. Много е недостоверно да напишеш само Дойче Веле а да не дадеш линк към оригинала. Ето ти казваш нещо и даваш линк, защо тези не го правят?

преди 27 минути, FusE написа:

Стадния имунитет също се пропуква като теория 

https://www.flagman.bg/article/212481

Цитат

Световната здравна организация (СЗО) не е уверена дали наличието на антитела в кръвта дава пълна защита срещу повторни инфекции с новия коронавирус. Това каза днес пред журналисти Майк Райън, един от висшите експерти на организацията, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Райън каза също, че дори ако антителата са ефикасни, малко са признаците, че голям брой хора са ги произвели и започват да осигуряват така наречения стаден имунитет на по-големи групи от популацията.

Много от предварителната информация, която достига сега до нас, навежда на мисълта, че доста нисък процент от популацията е произвел антитела, каза той и добави, че като цяло няма доказателства, че повечето хора в едно общество са развили антитела.

СЗО не уверена в нищо, и като изключим че това е статия от 18.4., също така нищо не казва и нищо не пропуква. Естествено,че малко хора имат антитела и има малко доказателства. Затвориха целия свят и не правят масови тестове за антитела. И на база тези две предизвикани от тях неща ,правят изказвания. Дайте да мислим малко и да правим връзките като четем нещо.

преди 22 минути, FusE написа:

Нали знаеш, че вече се доказа, че това не е точно така. Даже и по новините го казаха...

преди 1 минута, acnekt написа:

Върви и виж Турция и после се върни в България.

Гледал съм, какво имаш предвид в сравнението? 

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Ми ако не виждам аватарите не мога да ги различа

В такъв случай, на мястото на Николов, бих си напълнил носа с барут и се блъскам в стената.Чак толкова за резил ли да е станал?

преди 5 минути, Tommygun написа:

Нали знаеш, че вече се доказа, че това не е точно така. Даже и по новините го казаха...

Добре да го приемем случая у нас че  не е такъв.

Короанвируса повтаря 

https://novini.bg/zdrave/bolesti/583988

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.