Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 5 минути, Димитър 59 написа:

Да...сринаха се от бездействие,защото нямат пациенти.Просто болните не ходят в момента на доктор.Сринаха се защото свършиха парите за заплати,без липса на приходи,поради тази причина.

Абсолютни глупости, не знам на каква база написа всичко това. 

Четем различни новни вероятно или си заравяме главата в пясъка като казваме че няма проблем макар той да е реален. 

http://www.bgnow.eu/news.php?newsid=145239

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 8 минути, FusE написа:

Абсолютни глупости, не знам на каква база написа всичко това.

На база лични впечатления! Не четеш или нарочно пропускаш написано? Тук в тази тема има двама, които в момента са в Испания ми двамата казват едно и също, което доста се разминава с официалната дезинформация на която ти базираш мненията си. Които освен от познания медицински, са лишени и от логика между другото.

преди 15 минути, FusE написа:

Стадния имунитет няма да се случи за седмица - две, някъде бях чел че са нужни 25г. Колко ли възрстни ще отидат в жертва за това време дали ще може да се изчисли?

Тая глупост пък къде я прочете? Ми той ако се постигне за 25 години, значи заразяемостта е направо никаква бе!

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

Аз също съм в Испания и подкрепям всичко написано от теб.Мога да допълня,че в най-големият пик,когото ,,жертвите" (така ги наричат по медиите)стигнаха 950 за ден,ходих в бърза помощ.Там беше пусто,скука.Липса на пациенти и почти празно.Същите дни даваха по новините клипа с танцуващите медицински работници,които го правили в ,,подкрепа" на мерките,но всъщност са се радвали на свободното си време.А мой приятел от Мадрид отиде при личния си лекар,с температура,кашлица,хрема и т.н. и му казали че е заразен с корона вируса,без да му правят никакво изследване.Пратили го направо под карантина в къщи и лечение с парацетамол.Единствената ,,грижа" за него,била всекидневно обаждане по телефон,за да го питат как е.Той се оправи за около седмица,но фигурира в техните измислени статистики,като оздравял от корона вируса.

Абсолютно. Запозната съм , че си в Испания и предполагам знаеш , е Ибупрофен и парацетамол 1000 са "чудодейните им "хапчета на испанските лекари. Както и си запознат , че в Испания от аптеките им , без рецепта можеш да си закупиш само витамини. Аз бях удивена как по време на карантината , в аптеките са искали и ЛК на лицето , което фигурира на рецептата ?!? И още много парадокси и нелепости.  Но със полицейщината , която изкараха на първа линия да въведе "Новият Ред " , направо ме изгубиха като "почитател".  Очакванията ми бяха , испанците да са Непримирим народ и да си  потърсят правата и Истината , но това не се случи.

преди 1 час, Мойра написа:

Браво , Мойра , много точно попадение! Сега остава да видим в Българският парламент ще се намери ли такъв Патриот и Герой да потърси сметка на боко мутресов !

преди 2 минути, Радул написа:

На база лични впечатления! Не четеш или нарочно пропускаш написано? Тук в тази тема има двама, които в момента са в Испания ми двамата казват едно и също, което доста се разминава с официалната дезинформация на която ти базираш мненията си. Които освен от познания медицински, са лишени и от логика между другото.

Казваш, че медиите са в някаква конспирация и предоставят матереали обработени в холивуд студио, това което виждаме че се случва в Италия, Испания, Франция пък и САЩ не се е случвало? Няма как брат да повярвам в това, аз също имам познати в европа, трябва ли лично всеки да отиде на място за да се убеди в случващото се. Нека всеки да вярва в каквото иска, но няма нужда да го натяква на всяка цена. Тук се делим на вярващи в пандемията и не вярваши в пандемията, всеки защитава тезата си и всеки ден всичко започва отначало. 

преди 5 минути, FusE написа:

Казваш, че медиите са в някаква конспирация и предоставят матереали обработени в холивуд студио, това което виждаме че се случва в Италия, Испания, Франция пък и САЩ не се е случвало? Няма как брат да повярвам в това, аз също имам познати в европа, трябва ли лично всеки да отиде на място за да се убеди в случващото се. Нека всеки да вярва в каквото иска, но няма нужда да го натяква на всяка цена. Тук се делим на вярващи в пандемията и не вярваши в пандемията, всеки защитава тезата си и всеки ден всичко започва отначало. 

Навсякъде официалните медии служат на официалната власт. В такъв случай, дори няма нужда да ги слушаш и четеш, те просто повтарят думите на вожда. В българската такава, само ще ти припомня, няма нито едно медицинско лице!!! Здравния министър е счетоводител! Толкоз за официалните!

преди 28 минути, FusE написа:

Стадния имунитет няма да се случи за седмица - две, някъде бях чел че са нужни 25г. Колко ли възрстни ще отидат в жертва за това време дали ще може да се изчисли? 

Теб те мислех за интелигентен човек ! Почти всичките ти изводи и "анализи ' първо са Алогични , след това Конфликт на Интереси и накрая като заключение - Тотал Примитив ! 

Направо ми стържеш като тенекия на покрив във Съзнанието като те чета ! А те уважавах , като позитивна и интелигентна личност.

И не само теб , разбира се !  Доста се промени картинката след настъпването на тази гротеска и манипулация и заемането на определена позиция 

от страна на потребителите. Едни , към които изпитвах уважение се сринаха , други , към които винаги съм била с резерви се издигнаха към Доверие и емпатия.

Не , че ти е важно , не , че е Важно за някой , но държа да го споделя !

преди 8 минути, Inana.. написа:

Сега остава да видим в Българският парламент ще се намери ли такъв Патриот и Герой да потърси сметка на боко мутресов !

Единствен президента има смелостта да му търси сметка, но го прави по твърде мек начин, като всеки интелигентен човек.

Такива като премиера само с мачкане и бой влизат в релси.

От страх.

преди 3 минути, Радул написа:

Навсякъде официалните медии служат на официалната власт. В такъв случай, дори няма нужда да ги слушаш и четеш, те просто повтарят думите на властта. В българската такава, само ще ти припомня, няма нито едно медицинско лице!!! Здравния министър е счетоводител! Толкоз за официалните!

Финансист и предвид че болниците са търговски дружрства съвсем логично да е такъв и здравния министър. И ние тук не сме доктори нито вируслолози, но пък изписахме 400 страници. 

току-що, Мойра написа:

Абсолютно Вярно !  Брутален Преврат е нужен , за да свали тази пасмина , която вкара народа в колапс !

преди 43 минути, ncl написа:
Цитат

"Веднага ще затворим всичко на ново, ако има нов пик. Бързо и на място ще притиснем всичко. Недисциплинирано и даже престъпно е това, което направиха тези, прибрали се от Нидерландия", предупреди премиерът.

А стига бе!!! А кой ги прибра от Нидерландия бе пиле шарено??? И кой ги пусна срещу честна дума? При това доказано болни!!! Това е трафик на заразени бе.

преди 7 минути, FusE написа:

Финансист и предвид че болниците са търговски дружрства съвсем логично да е такъв и здравния министър. И ние тук не сме доктори нито вируслолози, но пък изписахме 400 страници. 

Аз не съм доктор, но съм живял десет години с докторка. А болниците са БОЛНИЦИ и какъв е юридическия им статут, не отменя основната им функция. Този неадекватен счетоводител му видяхме гениалната мисъл вече.

преди 1 минута, Радул написа:

А стига бе!!! А кой ги прибра от Нидерландия бе пиле шарено??? И кой ги пусна срещу честна дума?

На боко все някой друг му е виновен, страхлив подлец, нещастен!

Като му припари на за*ника изпада в неадекватно състояние и прибягва до още по-неадекватни мерки.

Няма ли психиатри в тази държава да го карантинират най-после?!

преди 2 минути, Радул написа:

И кой ги пусна срещу честна дума?

Внимавай и на мен договорът ми свършва и се прибирам в края на месеца :biggrin:

Права , здрава , корава и ако някой реши да ме ограничи зад решетки , а не в домът ми да си карам карантината ще ги вдигна във въздуха !

преди 2 минути, Мойра написа:

То има , но политическият "имунитет" и властта го пазят. Засега !

току-що, Inana.. написа:

Внимавай и на мен договорът ми свършва и се прибирам в края на месеца :biggrin:

Права , здрава , корава и ако някой реши да ме ограничи зад решетки , а не в домът ми да си карам карантината ще ги вдигна във въздуха !

Ти не си болна. И така или иначе ше си изкараш карантината. Пък и не вярвам да тръгнеш да обикаляш родината веднага след като се прибереш. Да се возиш на рейс или влак, го изключвам по много прчини. :)

преди 14 минути, Мойра написа:

Единствен президента има смелостта да му търси сметка, но го прави по твърде мек начин, като всеки интелигентен човек.

От страх.

И кои са тези "релси" ?? НА вас червените ви дай да бой мачкане , терор. :) 

А то се видя днес кой се изложи. РР от дивана чете празноглави речи от катедралата си , а ББ на демонстрациите при военните.

Кой е главнокмандващ тук ? Мишката РР ли ? :)  

Кой е страхливеца дето не смее носа си да покаже ,па дори при колегите си да отиде  ?? :) 

преди 6 минути, Мойра написа:

На боко все някой друг му е виновен, страхлив подлец, нещастен!

Като му припари на за*ника изпада в неадекватно състояние и прибягва до още по-неадекватни мерки.

Като те чета и колежката ти дето приглася, наистина се чудя къде е психиатрията тук....

А... то има отделна тема за такива .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, Радул написа:

Ти не си болна. И така или иначе ше си изкараш карантината. Пък и не вярвам да тръгнеш да обикаляш родината веднага след като се прибереш. Да се возиш на рейс или влак, го изключвам по много прчини. :)

Аз съм съвестна и ще си изкарам карантината читаво и без проблем , Но ! В дворецът ми !  Това условие е приемливо и не го апострофирам.

преди 5 минути, Inana.. написа:

Теб те мислех за интелигентен човек ! Почти всичките ти изводи и "анализи ' първо са Алогични , след това Конфликт на Интереси и накрая като заключение - Тотал Примитив ! 

Направо ми стържеш като тенекия на покрив във Съзнанието като те чета ! А те уважавах , като позитивна и интелигентна личност.

И не само теб , разбира се !  Доста се промени картинката след настъпването на тази гротеска и манипулация и заемането на определена позиция 

от страна на потребителите. Едни , към които изпитвах уважение се сринаха , други , към които винаги съм била с резерви се издигнаха към Доверие и емпатия.

Не , че ти е важно , не , че е Важно за някой , но държа да го споделя !

Въпреки споренето ни, аз не съм си променил мнението за никой от тук пишещите и то ще остане такова каквото е. Няма как да вярваме всички в едно и също, някой вярват в божества, други в извънземни, трети в дракони, всеки има право да вярва в каквото иска. Аз уважавам мнението на всеки независимо от това дали то ще е различно от моето или ще сме на едно такова. Освен това няма да има смисъл от темата ако всички вярвахме в едно и също. 

Ако трябва да обобщя до тук, не приветствам тезата за стаден имунитет защото ще се дадат повече животи в жертва, за спазването на мерките съм защото всеки трябва да бъде отговорен спрямо близките си още повече пък ако те бъдат възрастни. Всички виждаме, че хора с хранични заболявания и възрстни особенно не успяват да преболедуват и загиват от вируса, да те са просто статистика докато не се окаже някой наш близък в тази същата статистика след което ще погледнем от друг ъгъл ситуацията. 

В началото когато започнах да пиша в тази тема се придържах към информационната част, цитирах новини които прочета в други информационни сайтове, грешката ми беше когато започнах да влизам в спорове и да се проявявам в защитник на написалият новината сякаш аз съм я писал, да се обяснявам защо вярвам в едно и защо не вярвам в друго и т. н. 

преди 7 минути, miro20 написа:

Като те чета и колежката ти дето приглася, наистина се чудя къде е психиатрията тук....

А... то има отделна тема за такива .

А аз като те чета и ми се приисква да ти покажа къде е травматологията? :)

преди 36 минути, Реджеп Иведик написа:

Гърчи се

Eй ти, кога ще се махнеш от форума?  За да стане 50% по-хубав!

преди 18 минути, FusE написа:

грешката ми беше когато започнах да влизам в спорове и да се проявявам в защитник на написалият новината сякаш аз съм я писал, да се обяснявам защо вярвам в едно и защо не вярвам в друго и т. н. 

Това ми хареса ! Хареса ми , че го оценяваш като Грешка. Не е лошо да имаш мнение , нормално е да изпитваш и страх , но защо не абсорбира и не пречупи този страх със материали от "другата страна " на фронта ?  Там също има Учени , има професори , има анализатори с Респект и доказали се във материята ? Защо ?  Виждаш ли , че Опряхме до един много Съществен Въпрос - Изборът !

Изборът на кого да Вярваме ! 

А този избор , знаеш ли откъде се повлиява ? 

От онова , което е вътре в нас !   От Интересите ни !  От качествата ни ! От Интелекта ни !

Все условности , за които аз написах достатъчно и оставих в тази тема.

Ясно , Точно и конкретно написах защо се вярва и се Избира тази Концепция от Вярвания.

Иначе съм наясно , че Признанието и Истината за "страха " са трудни за изговаряне.

Колкото за възрастните - Почти всички имат някакви възрастни роднини.  И не смятам , че са безотговорни към тях.

Убедена съм и в друго - Тази ситуация теб специално не те ощетява ! Твоят живот си е уреден и в "релси" !

Не си ощетен нито финансово , нито 'психически' , защото ограниченията не важат за теб . На теб това си ти е маниер и начин на живот.

преди 4 минути, B3M2W0 написа:

Махни се Ти , да се израдваме на едни 100% ! 

преди 1 минута, B3M2W0 написа:

Дами и господа, имаме новина!!! 50 % се размножи!!! 🤣

преди 20 минути, FusE написа:

Въпреки споренето ни, аз не съм си променил мнението за никой от тук пишещите и то ще остане такова каквото е.

Аз също, макар да съм по- остър в спора. Изнендахте ме двамата с Николов, заради упоритостта с която защитавате една загубена кауза. Ще имате време да се убедите че сте грешили. До тогава- на война като на война.  :)

преди 6 минути, Inana.. написа:

Това ми хареса ! Хареса ми , че го оценяваш като Грешка. Не е лошо да имаш мнение , нормално е да изпитваш и страх , но защо не абсорбира и не пречупи този страх със материали от "другата страна " на фронта ?  Там също има Учени , има професори , има анализатори с Респект и доказали се във материята ? Защо ?  Виждаш ли , че Опряхме до един много Съществен Въпрос - Изборът !

Разбира се че се вслушвам и в тези които са от другата страна, разбира се че има какво да се научи и не всичко отричам. 

Белият дом закрива щаба си за борба с коронавируса

Д-р Георги Тодоров: Избягвайте прехваления от властите ПСР

Цитат
Яростната съпротива срещу имунологичните тестове за САРС-КоВ2 на представителите на властта e защото като се направят масово така, ще стане ясно какво е реалното състояние на хората- имунитет, развитие на заболяването , невъзприемчивост.

Това ще им отнеме оръжието за да упражняват насилие върху хората с ограничения оправдани със страха им и страха ви. Един от страховете ви , нормално е, да не ви затворят в къщи, ако се окажете положителен за Ковид -19. Това е невъзможно, поради факта, че лекарят , който ви извършва изследването е в капацитета на знанията си и уменията си да прецени вашето състояние и тест, да ви разпита и даже прегледа ако прецени, да ви назначи терапия, да ви посъветва и дави даде препоръки към кой друг да се обърнете. После уведомява , когото и да е било, както изискват наредбите , ако прецени! Винаги изисквайте лекар да ви извърши изследването лично. Да ви го интерпретира и да говори с вас, като пациент. Тествайте се с Имунологичните тестове и избягвайте прехваления от властите ПСР- с бъркане в носа и гърлото с клечки, само така ще помогнете на лекарите и лекарската общност да придобие информация за имунологичното общо състояние и да застане аргументирано срещу рестрикциите, откровено глупави. И поменте никой няма да ви затвори.

Доктор Георги Тодоров, Фейсбук

преди 15 минути, Радул написа:

Дами и господа, имаме новина!!! 50 % се размножи!!! 🤣

Аз също, макар да съм по- остър в спора. Изнендахте ме двамата с Николов, заради упоритостта с която защитавате една загубена кауза. Ще имате време да се убедите че сте грешили. До тогава- на война като на война.  :)

Знаеш, че аз съм винаги готов да се извиня при грешка от моя страна, старая се да не засягам отсрешния в спор, не само във форума и така мисля че трябва да бъде. 

Имам за правене импулсно захранване, а довечера пак ще спорим ако има за какво. 

преди 6 минути, FusE написа:

Имам за правене импулсно захранване, а довечера пак ще спорим ако има за какво. 

Ше измислим нещо. :D

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.