Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

А попаднах и на това!

95933652_543985362972733_7146713705235873792_o.thumb.jpg.ccab2c700754b8f58af8d485693adc01.jpg

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 2 минути, FusE написа:

Другари и другарки защо все обвиняваме управляващите за всичко, защо не опита всеки да започне промяната със себе си вместо да чака някой "спасител" да дойде да ни "оправи"? Не работи- виновни са управляващите, няма жена/мъж - пак виновни управляващите, свършила ракията пак виновни те. Макар в шеговит вид, аз се замислям над това защо всеки не опита да започне промяната със себе си, да спазва закона, да уважава другите хора, да помага при нужда на изпаднал в беда и др. 

Щото е по-лесно, разбира се.

преди 1 минута, Радул написа:

Изглежда че дните на СЗО са преброени. Изненадваща е позицията единствено на Китай. Но ако и те се откажат да финансират, на Гейтс бързо ще му мине мерака да ги дондурка.

Няма много смисъл и нужда от подобна организация, не виждам каква толквова работа върши, САЩ с право спряха финансирането. 

преди 2 минути, barbuncela написа:

А попаднах и на това!

95933652_543985362972733_7146713705235873792_o.thumb.jpg.ccab2c700754b8f58af8d485693adc01.jpg

О да, няколко пъти го цитирате.

И както преди и сега ще кажа че без пари бих отишъл , ама не знаех че има такова събитие. :) 

преди 4 минути, barbuncela написа:

А попаднах и на това!

Фейк е, скалъпен чат без много мисъл преди това. 

преди 1 минута, Радул написа:

Изглежда че дните на СЗО са преброени

Да ги махат ! Тази свинщина не се търпи. Прибрал съм се средата на март и още не мога да отида до Варна. Добре, че беше една идея преди да дигнат КПП тата.

Ми ако бяха затворили границите преди да се прибера ?

Не само трябва да ги махнат, ами да ги съберат на един стадион и...

Най добрия СЗО е ... СЗО

преди 1 минута, FusE написа:

Няма много смисъл и нужда от подобна организация, не виждам каква толквова работа върши, САЩ с право спряха финансирането. 

Ето едно мнение с което съм напълно съглсен. Според мен дори от СЗО има повече вреда отколкото полза. И не само в сегашния случай.

преди 2 минути, FusE написа:

Има смисъл, просто сегашния ѝ шеф просто не става.

току-що, FusE написа:

Ей сега ще ти скочи че ти нищо не разбираш , че трябва да докажеш че е  фейк , а и това е в интернет, а ако не знаеш , в интернет всичко което хвърчи се яде :lol6:

преди 4 минути, miro20 написа:

О да, няколко пъти го цитирате.

И както преди и сега ще кажа че без пари бих отишъл , ама не знаех че има такова събитие. :) 

Ама така де! Беше ми странно че още не си се ИЗКАЗАЛ!!!! :lol6:

преди 4 минути, FusE написа:

Все едно слушам миро е?

То такива работи не се случват! Не че не ми предлагаха 50 лв пред синегогата да викам за ГЕРБ през 2013 или 2014! Мда. Нищо не е верно дето не е с ГРОБ!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 1 минута, miro20 написа:

Ей сега ще ти скочи че ти нищо не разбираш , че трябва да докажеш че е  фейк , а и това е в интернет, а ако не знаеш , в интернет всичко което хвърчи се яде :lol6:

Вижда се че е фейк, на бързо скалъпен без да се предвидят реплики и смисъл, следващия път по добре ще го направят, пък и 30лв не звучи достоверно :D

Другари и другарки защо все обвиняваме управляващите за всичко, защо не опита всеки да започне промяната със себе си вместо да чака някой "спасител" да дойде да ни "оправи"? Не работи- виновни са управляващите, няма жена/мъж - пак виновни управляващите, свършила ракията пак виновни те. Макар в шеговит вид, аз се замислям над това защо всеки не опита да започне промяната със себе си, да спазва закона, да уважава другите хора, да помага при нужда на изпаднал в беда и др. 

А добре сме си няма да се променяме както казва цара да си сменим чипа -късно е.Седим ослушваме сме мислим и нищо не правим е в един момент се оказва че само си седим.Така беше и преди 2000 години седяхме около огъня и чакахме хана да реши какво ще правим.

преди 1 минута, Pifi Pedolino написа:

А добре сме си няма да се променяме както казва цара да си сменим чипа -късно е.Седим ослушваме сме мислим и нищо не правим е в един момент се оказва че само си седим.Така беше и преди 2000 години седяхме около огъня и чакахме хана да реши какво ще правим.

Ама тогава поне бяхме уцелили на ханове.

преди 5 минути, barbuncela написа:

То такива работи не се случват! Не че не ми предлагаха 50 лв пред синегогата да викам за ГЕРБ през 2013 или 2014! Мда. Нищо не е верно дето не е с ГРОБ!

преди 4 минути, M.Николов написа:

Има смисъл, просто сегашния ѝ шеф просто не става.

Смисъла на тази организация е да информира, което може всяка държава сама за себе си да го прави, Например разузнаването на САЩ са знаели за проблема в Ухан с коронавирус много преди СЗО да информират за това, друг е въпроса защо САЩ са пренебрегнали опасността. Но имаш право зависи от това как и кой управлява СЗО. 

преди 8 минути, barbuncela написа:

Все едно слушам миро е?

А не съм той, той не е аз, обърках се :D

Барб обществена тайна е че всяка партия плаща било за протести, било за избори и т. н. , но в случая чата беше лошо скалъпен. 

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Защото няма опасност

Амеркинаците не мислят по този начин. 

преди 2 минути, M.Николов написа:

Баси, как пък мен все ме заобикалят и никой не ми предлага пари.:lock:

Я за гласуване, я за протест....

Щото не излизаш от къщи

преди 4 минути, M.Николов написа:

Баси, как пък мен все ме заобикалят и никой не ми предлага пари.:lock:

И на мен не са, дискриминирани сме. 

преди 11 минути, FusE написа:

Дори да е фейк, факта че такъв протест се позволи по време, когато е забранено това, говори доста. Защото на 13 април също имаше протест, на който хората бяха глобявани и арестувани.

От друга страна тези може би не ги пипат щото всъщност не са много и по тоя начин не се нарушава разпоредбата. Към 15 тина дришльовци и една лелка.  :D

А не съм той, той не е аз, обърках се :D

Барб обществена тайна е че всяка партия плаща било за протести, било за избори и т. н. , но в случая чата беше лошо скалъпен. 

Така е. Ако видя подобен чат и за бСП пак не бих повярвал. Но виж автобусите на ДПС дето докараха мургави "симпатизанти"  за митинга на БСП детоМестан и Станишев се целуваха  си беше факт .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.