Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 15 минути, Pifi Pedolino написа:

Кога ли ще препакетираме и фурмите като български сушени сливи и да ги пробутаме на Турция.

Твърде вероятно е фурмите вече да са пласирани и пласьорът да е прибрал добра сума.

Някои използват кризисните ситуации за да забогатеят.

И нещо, което е много обезпокоително

Учен от БАН предупреждава: Внимание! Хлорохинът е опасен за живота

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 6 минути, Мойра написа:

Твърде вероятно е фурмите вече да са пласирани и пласьорът да е прибрал добра сума.

Някои използват кризисните ситуации за да забогатеят.

Да напомнят ми за добрите стари времена когато Петко Симеонов продаваше помощите а Фори Светулката организираше молебени за тоя дето духа.

преди 5 часа, Мойра написа:

Не бих казала, че цялото ни общество е психически нездраво, но част от него е и то от години, поради недостиг на средства за нормален живот.

Сега освен коронавируса, от който въпреки всичко мнозина продължават да се страхуват, се появи и друг страх, страхът за оцеляването.

Твърде много българи останаха без работа и почти без шанс да намерят такава в близко време.

Реално не твърде, а повече от твърде изключително много българи останаха без работа след настъпването на демокрацията. От там на сетне до пристигането на Симеон си бе пълно разграбване. После разни прислужници и жени си взеха пая и след това БСП И ДПС до таковаха нещата.

Никой явно не си спомня първата пресконференция след като сегашния омразен ББ пое кабинет 1 на негово име. Той като Винету "Първа кръв"  дотика до "серия 3".

Да, някои в момента не желае ББ-4, защо, а?!

Извинявайте: Непротивоконституционствувайте! Според мен това правите, но аз съм идиот.

Да, в цял свят туризма е ударен, но то пък един туризъм - Чалготека България" ...

Само да попитам: До колко е ударен културния туризъм в България, а?!

Днес с братовчед ми се разходихме из малък участък покрай наше село. Показа ми уникални разкопки на римска баня. Извън това някой знае ли какво има под язовир Копринка, а?!

Но, нека пренебрегнем Траките ... остават Рим и т.н.

И .... няма проблем за безработните - Кирки има за всички!!!! Работа има, но не е кръчмарска и/или хотелска .... ;) 

Има много работа, но безработните май са в повечко ... :) 

Пари няма бе моме хубава ... :) 

Та не говори на простите селяни за безработица, а кач пара каке ... :) Какви пари предлагате (кюфтетъ и кебапчета - не сакаме ...) ....

Да ма прощава Калин, но в ко-19 да се отклонява в друга е .. не издържах .... може би с ненавистта към Бойко Борисов се извършва вид психично подпомагане за излизане от стресовото състояние ...

Признавам си честно: За първи път виждам психично лечение чрез ненавист към някого ...

преди 15 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

може би с ненавистта към Бойко Борисов се извършва вид психично подпомагане за излизане от стресовото състояние ...

Признавам си честно: За първи път виждам психично лечение чрез ненавист към някого ...

О да, в това няма спор. И не е само коронавируса. Още преди тази криза,преди години, тук таме в медиите  се споменаваше  за психологическите проблеми на хората и колко много страдат от такива. Нещо то рода на 2/3-ти се сещам... може и повече . А психодиспансерите отдавна не се занимават дори и с тежки случаи , а ги пускат .Щото нямало пари и т.н.

В аспекта на форума тук, аз от години това се чудя и повтарям как някои влизат тук да си излеят психотовара и комплексите от натрупано напрежение, които иначе в реалния живот не биха гъкнали дори.

преди 19 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Извън това някой знае ли какво има под язовир Копринка, а?!

Знаем знаем https://e-vestnik.bg/1644/ще-изплува-ли-градът-на-севт-iii-от-дъното-d/

Ама сега червени путинисти и комунисти плюскат кебапчета и се радват на това поредно тяхно престъпление  срещу историята.

Западняците дето имат далеч по бедна култура и мижава история, от един прост камък си творят и укрепват историята, а ние рушим и заравяме безценни богатства.

преди 1 час, iИ.дИоNд.Ni написа:

Реално не твърде, а повече от твърде изключително много българи останаха без работа след настъпването на демокрацията. От там на сетне до пристигането на Симеон си бе пълно разграбване. После разни прислужници и жени си взеха пая и след това БСП И ДПС до таковаха нещата.

Никой явно не си спомня първата пресконференция след като сегашния омразен ББ пое кабинет 1 на негово име. Той като Винету "Първа кръв"  дотика до "серия 3".

Да, някои в момента не желае ББ-4, защо, а?!

Извинявайте: Непротивоконституционствувайте! Според мен това правите, но аз съм идиот.

Да, в цял свят туризма е ударен, но то пък един туризъм - Чалготека България" ...

Само да попитам: До колко е ударен културния туризъм в България, а?!

Днес с братовчед ми се разходихме из малък участък покрай наше село. Показа ми уникални разкопки на римска баня. Извън това някой знае ли какво има под язовир Копринка, а?!

Но, нека пренебрегнем Траките ... остават Рим и т.н.

И .... няма проблем за безработните - Кирки има за всички!!!! Работа има, но не е кръчмарска и/или хотелска .... ;) 

Има много работа, но безработните май са в повечко ... :) 

Пари няма бе моме хубава ... :) 

Та не говори на простите селяни за безработица, а кач пара каке ... :) Какви пари предлагате (кюфтетъ и кебапчета - не сакаме ...) ....

Да ма прощава Калин, но в ко-19 да се отклонява в друга е .. не издържах .... може би с ненавистта към Бойко Борисов се извършва вид психично подпомагане за излизане от стресовото състояние ...

Драги момко, нима не знаеш, че държавата съществува благодарение на нашите данъци, които никак не са малки?

Срещу тези данъци е редно да получаваме сигурност, добро здравеопазване и пр.

А получаваме ли ги?

Къде потъват парите от нашите данъци никой не желае да ни каже.

Премиерът е длъжен да дава отчет за всяка похарчена стотинка от нашите пари, но той мълчи упорито, сякаш ги вади от собствения си джоб.

Нима според теб такъв премиер е достоен за уважение?

П.П. Лицето ББ е пряко свързано и с тази тема и всеки има правото да изкаже мнението си за него.

Хубав ден ти желая!

преди 1 час, iИ.дИоNд.Ni написа:

Ми извикай "Еврика" тогава. Това е елементарен психичен синдром основан на компенсации. Масово е... защото е първосигнална реакция за защита.

А ето ти и "обяснението" във вид на оправдание защо едни хора могат да ненавиждат други. Те иначе са "добри" по душа, благи, смели... но ненавистта за тях била въпрос да " ненавиждат Достойния за тяхната ненавист" .

преди 1 час, Мойра написа:

Нима според теб такъв премиер е достоен за нещо друго, освен за ненавист?

Ааа - и това било просто "мнение"... :)  Просто "човека" бил достоен за ненавист, имало основание... :) причини... Взимал данъците и на честните добри хора не показвал къде отивали... А бил длъжен да им обясни... да посочи...

Сега ако се пробва друг да "обясни" защо мрази ББ, или комшията, полицията или данъчните... би настанал цирка. Само благите и добрите хора мразят тия... дето са 'достойни'... Но пък същите имат право на... 'мнение'. :) 

Да - всичко това са абсурди. Но не и когато емоционалните наранености и първосигналност са "достатъчно достойни" по величина.

преди 11 часа, miro20 написа:

Я пак ? Къде това ?

...

http://www.kaldata.com/forums но ако си се записал като потребител в други форуми, провери, може и там да си наследил...

...

Аз ти дадох една камара със сексуални нотки , направо симфонии към  мен, и не от преди 5 години а от последните  дни. Мълчиш като ... за тези неща. :) 

...

Мирко, каквото отношение си създал към себе си такова, ще си го носиш...

...

И все пак, припомни ми за педофилите кой потребител съм обиждал ?

...

Напомних ти го вече, че си го правил... Пък ти сам трябва да си помниш, какво, как и с какво си сравнявал...

...

Това не е обидна дума а политическа квалификация, с която дори някои се гордеят че са "вечно и завинаги" такива :)  

...

Цоциалист, както ти ги наричаш, не е политическа квалификация, а подигравателно нарицателно, използвано от теб за да дискредитираш някой... Като правило, без значение за теб, дали въпросния човек е социалист или не... Ти безогледно лепиш етикети, политически принадлежности... Тия били нашите, тия били вашите... Некой като не мисли като мирко и веднага е определен еди как си...

...

Някои на пленумите и сега си се зоват "другарки и другари" . Ако го приемаш за обидно... това е "гузен негоненбяга".  :)   

...

Когато ти използваш нарицателно в пейоратив, особено когато опонентът ти не е със споменатата от теб политическа ориентация, не е обидно... Гнусно е! Най-вече защото го правиш за дискредитираш опонента си, а не да му обориш аргументите...

...

Аз никога няма да се обидя ако ме нарекат антикомунист и антицоциалист. А ще съм горд от това.

...

Гордей се с каквото поискаш... Не е твоя работа да лепиш етикети и политически принадлежности на потребителите...

преди 1 час, Мойра написа:

Браво за това видео ! Чудя се как изобщо още го има....

Гласът на Разума трябва да овладее лакомията на Егоизма . Иначе - Апокалипсис ! 

Аз никога няма да се обидя ако ме нарекат антикомунист и антицоциалист. А ще съм горд от това.

За да си АНТИ , първо трябва да си НЕЩО .......:lol6:

преди 3 минути, Радул написа:

Макар и грубо изказване е факт, много възрастни си отиват от глад, от невъзможност да си купи лекарства и трябва да избира между това хляб или лекарства да купи с пенсия от 300лв. 

преди 5 минути, Радул написа:

Мангъров е неудобен, и следователно това е феик...или как беше там...абе фалшива новина! Изобщо това което не понася на управляващите е   FAKE, ей сега ще изплуват два три трола да ти го обяснят! 

преди 1 минута, FusE написа:

Макар и грубо изказване е факт, много възрастни си отиват от глад, от невъзможност да си купи лекарства и трябва да избира между това хляб или лекарства да купи с пенсия от 300лв. 

А 200- 300 лева на месец не е ли малко грубичко също?

преди 1 минута, barbuncela написа:

Мангъров е неудобен, и следователно това е феик...или как беше там...абе фалшива новина! Изобщо това което не понася на управляващите е   FAKE, ей сега ще изплуват два три трола да ти го обяснят! 

Дори Мангъров да не е казал тези думи, това няма как да е фейк, защото ще ни извади очите! Грозната истина- убиваме старите хора с мизерни пенсии!

преди 1 минута, Радул написа:

А 200- 300 лева на месец не е ли малко грубичко също?

Много е грубо, но 30г вече не се прави нищо в тази посока, увечичават с някакъв процент всяка година малките пенсии, но инфлацията ги изала преди увеличението. Правили някой нещо - не, ще правили нещо в бъдеще - не, а защо, нямам отговор. 

преди 1 минута, FusE написа:

Много е грубо, но 30г вече не се прави нищо в тази посока, увечичават с някакъв процент всяка година малките пенсии, но инфлацията ги изала преди увеличението. Правили някой нещо - не, ще правили нещо в бъдеще - не, а защо, нямам отговор. 

В предизборните си кампании всички "вдигат пенсиите". Вдигат ги, ама в ковчег. И ти ми казваш че тези хора са се загрижили за нечие здраве? Де бре...

Знаете ли защо село Шипка от години е населено с японски семейства пенсионери! Пенсията им е 2000 долара! Майката на една колежка е от там и е дала къщата за 1000 долара на месец! А казва, че много къщи са купени от японци!

преди 1 час, darkterminal написа:

http://www.kaldata.com/forums но ако си се записал като потребител в други форуми, провери, може и там да си наследил...

Мирко, каквото отношение си създал към себе си такова, ще си го носиш...

Напомних ти го вече, че си го правил... Пък ти сам трябва да си помниш, какво, как и с какво си сравнявал...

Цоциалист, както ти ги наричаш, не е политическа квалификация, а подигравателно нарицателно, използвано от теб за да дискредитираш някой... Като правило, без значение за теб, дали въпросния човек е социалист или не... Ти безогледно лепиш етикети, политически принадлежности... Тия били нашите, тия били вашите... Некой като не мисли като мирко и веднага е определен еди как си...

Когато ти използваш нарицателно в пейоратив, особено когато опонентът ти не е със споменатата от теб политическа ориентация, не е обидно... Гнусно е! Най-вече защото го правиш за дискредитираш опонента си, а не да му обориш аргументите...

Гордей се с каквото поискаш... Не е твоя работа да лепиш етикети и политически принадлежности на потребителите...

Толкова думи и толкова нищо. :) 

Виждам че нямаш цитати , нямаш аргументи, само празни приказки и обвинения  . Щом не можеш да кажеш кого съм наричал педофил тук , спокойно можеш да ме обвиниш във всички земни и извънземни грехове. Както правят и други . Редовно ви гледам простотиите и измишльотините какво Миро /не е/ казвал.

Цоциалист, комунист , другарки и другари било обидно защото Миро го казал.  И било гнусно.  Ауууу....

А си сляп отново за какви ли не драстични обиди срещу мен. Ей ти един съвсем пресен.

Посочвам ти преди не сексуални нотки а цели симфонии , без грам мои нападки, ти ми казваш - каквото отношение си си създал. :)  Значи всеки гамен може да си плямпа всякакви необосновани простотии ???

Гърчове и простотии. Наистина, не се  ли усещаш как се излагаш ? Самия факт че пееш в хора на гамените и троловете с техния спам, трябва да ти светне една лампичка.

Ако можеш д амислиш де.

преди 17 минути, barbuncela написа:

Едно разбрах че ти си толкова объркана че идея си нямаш какво е фейк в информационния поток.

За "съчките " на Мангъров го коментирахме отдавна, и нямам намерение да се повтарям.

Интересно е как някои тук претоплят тази негова излагация отпреди някоко дена с някакви странни сайтове "луд спорт" ...

Ми гледай в оригинал какво ти казва бре. Не какво някакви псевдосайтчета "лудспорт" как  тълкуват. По БНТ при Георги Любенов.

Ето ти малко по назад

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, Радул написа:

В предизборните си кампании всички "вдигат пенсиите". Вдигат ги, ама в ковчег. И ти ми казваш че тези хора са се загрижили за нечие здраве? Де бре...

Увеличение с 7-8 %на година е увеличение, спазено е обещанието, проблема е в това че това увеличение е нищожно при 200лв. Мислиш ли, че това не го знаят, знаят го всички, депутатите също имат възрастни родители и роднини получаващи също тези пенсии, но няма интерес да се прави нещо в тази посока. Още повече, че в годините беше натякнато на обществото че младите работят за да вземат възрастните пенсии, крива логика но логика. 

преди 1 минута, miro20 написа:

Гърчове и простотии. Наистина, не се  ли усещаш как се излагаш ? Самия факт че пееш в хора на гамените и троловете с техния спам, трябва да ти светне една лампичка.

Ето ти Мисиро 20 от току що, една добра причина за отношението на останалите към теб! Не от преди пет години.

преди 1 минута, Радул написа:

Ето ти Мисиро 20 от току що, една добра причина за отношението на останалите към теб! Не от преди пет години.

Нещо се припозна ли ? :) 

преди 2 минути, FusE написа:

Увеличение с 7-8 %на година е увеличение, спазено е обещанието, проблема е в това че това увеличение е нищожно при 200лв. Мислиш ли, че това не го знаят, знаят го всички, депутатите също имат възрастни родители и роднини получаващи също тези пенсии, но няма интерес да се прави нещо в тази посока. Още повече, че в годините беше натякнато на обществото че младите работят за да вземат възрастните пенсии, крива логика но логика. 

Още един начин по който ни разделят. В случая на млади и стари. Работещи и пенсионери. Пенсионерите едва дишат и няма как да се надигнат, а на нас ни се внушава че ги хрантутим и ние не се надигаме заради тях...

преди 2 минути, miro20 написа:

Нещо се припозна ли ? :) 

Изобщо не се и замислям за какъв ме смята някой с мозък на шимпанзе.

Нова изненада

Учени: Коронавирусът може да се предава по полов път

Имам съмнения, че новината е фалшива, но може и да не е така.

току-що, Радул написа:

Още един начин по който ни разделят. В случая на млади и стари. Работещи и пенсионери. Пенсионерите едва дишат и няма как да се надигнат, а на нас ни се внушава че ги хрантутим и ние не се надигаме заради тях...

Всеки запознат знае, че това не отговрая на истината, всеки възрастен си е плащал осигуровки 30-40 или повече години в които е работил, не е длъжен на никой в старините си. За мен политик не знае ли решение на даден проблем /въпрос не е за тази работа, той е народен представител и като такъв е длъжен да се държи, а по въпроса с малките пенсии трябва да бъде решен този проблем ако не могат да дойде този който може и знае как това мисля. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.