Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

току-що, barbuncela написа:

Като видя че някой е некадърен, го сменям, ама те неее!

Не става точно така, има обществена поръчка, печели този отговарящ на изискванията и с най изгодната оферта, прави каквото прави дава гаранция и ако има проблем след това извършва ремонт по гаранцията. 

преди 2 минути, barbuncela написа:

Така де. Комунистите са виновни за всичко! И за плоския данак ТЕ го сложиха! Ами вие защо не го махнахте бе? М?

Ерепетета се дадоха на концесия след 90та, къде видя комунисти в картината. 

преди 4 минути, barbuncela написа:

Европейците живеят в европа и имат съвсем други заплати и ниво на живот! Тука е България, само дето е в Европеиския същз за да плаща, иначе малко общи неща има с Европа! Мда!

Ние също сме в Европа чисто географски пък и вече не само, за разлика от нас други европейци не биха търпяли такива мизерни доходи като тук, важно е обаче да отбележа че и работоспособността ни е на по ниско ниво от това на европейците. Имаше един лаф на времето - шефа ме лъже че ми плаща, а аз го лъжа че работя. 

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 5 минути, Радул написа:

Пак добре че не са като на Роналдиньо, че той не взима никаква заплата и последно беше в затвора май. :D

Наистина го закъсал, но е приложил от нашите похвати в този случай и внезапно се разболял в ареста, мисля че са го пуснали :D

преди 4 минути, Радул написа:

Това е видеото от поста на Мойра. Помислих се че вградено ще го видят повече хора. И поне за мен е доста интересно.

Бих казала...нищо ново...Фармацевтичната мафия, една от най мощните в света. Казват, и че отдвана има лекарство срещу рака...ама. Трябва война...но не такава като тази а вируса, горещ вариант, нищо да не остане и да останат 1-2 милиарда, да почнат от начало, тогава отново ще се върне доброто на земята, но естествено за няколко десетки години, и пак отново и така до безкрай, докато съществува човек. Неуспял експеримент и зарязан някъде във вселената на някоя планета, от някоя експериментална лаборатория, като неуспял експеримент!

преди 1 минута, M.Николов написа:

Не ми се занимава с фейсове.

Карай, все ще излезе някъде с нормален линк.

http://afera.bg/лекари-събудете-се-и-чуйте-истината-от/

преди 40 минути, barbuncela написа:

Че как? За всичко лошо случило се след 10 ноември 1989 г са виновни единствени и само комунистите! Те обраха всичко, станаха милионери и какво ли не де.Реститутки..  само на някой обаче, приватизация, провали един завод за да го купиш без пари, продай за без пари , БАЛКАН , КРЕМИКОВЦИ а особено последните 10 години са виновни за абсолютно всичко! Мда...Кво знаеш ти!

Е сега като свърши парите правителството пак комунистите ще са виновни. Мда!

Абе ти май с ирония го казваш,  ама пък всичко е истина.   Днешния премиер да не забравяме , че и той е с партийна книжка. 

Тез комунясти обаче и в темата за короната ги разпъвате :D

Тука нещата придобиват следният вид-Всичко казано по телевизията се оборва в темата с поне два линка от жълти медии ,като всеки ден първите две страници са запълнени с линкове призоваващи за революция.Вечер,разбира се,нещата придобиват философски вид и Европа се превръща в едно свърталище на лешпери дето само седят и чакат да ги спонсорираме.Иначе най-доброто е ,че всички сте с маски.

Коронавирус: водещ вирусолог предупреждава за "вирусен ураган наесен"

Цитат

Вирусен ураган може да се разрази в Германия още през есента, предупреждава един от най-реномираните вирусолози в страната. Мерките, въведени заради коронавируса, се разхлабват прекалено бързо и с широка ръка, смята той.

Германските медии дават широка гласност на критиките, които отправя срещу разхлабването на мерките един от водещите вирусолози в страната. "Вирусен ураган" може да зелее Германия през есента, предупреждава професор Александър Кекуле, един от най-реномираните вирусолози в страната. Кекуле смята, че ограниченията, въведени заради коронавируса, се вдигат прекалено бързо, прекаленно едновременно и с широка ръка, докато всъщност е необходима устойчива защитна концепция. В същото време институтът "Роберт Кох", най-авторитетната инстанция за развитието на заразата в Германия, бие тревога, че от три дни насам броят на новозаразените отново расте.

Скоро няма да имаме нито ваксина, нито лекарство

https://www.dw.com/bg/коронавирус-водещ-вирусолог-предупреждава-за-вирусен-ураган-наесен/a-53358071

преди 6 минути, Michigan111 написа:

Абе ти май с ирония го казваш,  ама пък всичко е истина.   Днешния премиер да не забравяме , че и той е с партийна книжка. 

Мисля че когато се усвояваше всичко след 89г не се дърпаха много- много както не се и деляха много. 

преди 11 минути, Радул написа:

Хахаха! Клипът нарушава общите условия на тубата! Демек, казва истината!

преди 11 минути, Радул написа:

И тук не ми излиза видеото, ще пробвам с друг браузър, но няма да е сега.

преди 1 минута, M.Николов написа:

И тук не ми излиза видеото, ще пробвам с друг браузър, но няма да е сега.

Проблемът е при теб. Работят всички линкове!

преди 8 минути, FusE написа:

Коронавирус: водещ вирусолог предупреждава за "вирусен ураган наесен"

https://www.dw.com/bg/коронавирус-водещ-вирусолог-предупреждава-за-вирусен-ураган-наесен/a-53358071

Човека казва "може". И да, може разбира се. Всичко може. Това не значи че ще стане. Нали се сещаш- утре може да те блъсне кола. :)

При мен също върви видеото. 

Вируса явно е чел Йордан Радичков

"На един черказец започнаха да му изчезват кокошките. Те се разхождаха всеки ден до гората да търсят храна и всеки ден виждаха до гората една умряла лисица. По-любопитните отиваха да видят лисицата и не се връщаха. Лисицата не беше умряла, а само се преструваше на умряла и си живееше живота. А кокошките всеки ден чезнеха - днес една, утре една, накрая черказецът остана без кокошки. "

преди 2 минути, FusE написа:

Мисля че когато се усвояваше всичко след 89г не се дърпаха много- много както не се и деляха много. 

Ми те и сега не се делят.  Панаири за пред публиката, опозиция,  уж кирливите ризи си вадят,  но като се сменят някой на някого сметка да е потърсил? Не нали? Гарван гарвану око не вади.  

току-що, Michigan111 написа:

Ми те и сега не се делят.  Панаири за пред публиката, опозиция,  уж кирливите ризи си вадят,  но като се сменят някой на някого сметка да е потърсил? Не нали? Гарван гарвану око не вади.  

Сега се разграничават едни от други, имат разпознавамост, да се търси сметка за какаво, по логично е да продължи да се надгражда в протувен случай се получава едно забиване на място. 

преди 26 минути, Радул написа:

Това е видеото от поста на Мойра. Помислих се че вградено ще го видят повече хора. И поне за мен е доста интересно.

Е то такива видеа има хиляди.

Обаче,  да ти задам един въпрос.  Както тази от видеото признава,  ТЕ могат да накарат да фалира някой с перфектен кредитен рейтинг,  могат да накарат цял свят да се страхува от вирус,  Китай, САЩ,  Русия,  ЕС, Великобритания и т.н. да си спрат икономиките,  само нея и такива като нея не могат да ги накарат да мълчат. 

Как си го обясняваш? 

Еее блиц :D

преди 2 минути, FusE написа:

Сега се разграничават едни от други, имат разпознавамост, да се търси сметка за какаво, по логично е да продължи да се надгражда в протувен случай се получава едно забиване на място. 

Аз ще го кажа малко по- иначе. Гледаш основните "играчи". Бойко- ченге. Корнелия- ченге. И ти идва да си туриш въжето. :)

преди 1 минута, Радул написа:

Аз ще го кажа малко по- иначе. Гледаш основните "играчи". Бойко- ченге. Корнелия- ченге. И ти идва да си туриш въжето. :)

А си представи в коалиция :D

И по лошо сме виждали . 

Не му е тук мястото, но много искам да бъде прочетено от повече хора.

Румяна Ченалова: Ще бъда до всеки, който има смелостта и силата да се изправи и бори за справедливост

Цитат
Публикувах информация за организираният от ”Възраждане” протест на 14.05.2020г. И беше зададен въпрос: ”Румяна, сега копейкина или рубльова си?”

Да.Такава съм. И ще бъда и БОЕЦ и БСП и "Правосъдие за всеки", и "Зелените", и всеки в битката за България!

Срам ме е, че винаги сме чакали месия и сме търсили водачи и царе извън границите на Родината, че сме посрещали освободители и предавали своите.

Горда съм с величието на първатя и втора българска държава , с Левски и Ботев, Каравелов и Раковски, Бенковски, Волов, Гео Милев, Вазов и Яворов и стотици други.

И ще бъда не след, а до всеки, за когото националната чест и достойнство са приоритет, а предаността към България е най- висша ценност.

Когато къщата ти е изгнила, проядена и вони на мухъл и гной, я събаряш с помощта на приятелите си. После - когато градиш новата избираш дърводелците, водопроводчиците, електротехниците...и търсиш най - добрите.

Така мисля аз. Нека после всеки доказва дали и колко може.
Сигурна съм, че питащите едва ли познават политическите платформи на многобройните партии и движения. По - скоро са подвласни на успешната манипулация, целяща да ни раздели и обезсили.
Всички сме чели или чули за завета на хан Кубрат към синовете му и снопа съчки , които заедно не се пречупват.
Знаем, но дали разбираме...

Лесно е да хвърлиш камък по някого , да го свалиш в калта и да го риташ. Преди това погледни в огледалото и попитай - кого виждам и кой е там в действителност.

Ще завърша с един спомен за моя близка, която от години живее в САЩ. Всяка сутрин, преди детето й да отиде в американското си училище и да запее американския химн, тя застава до него в дома им, пред българското знаме и заедно пеят "Мила Родино".

Затова ще бъда всякаква и до всеки, който има смелостта и силата да се изправи и бори за справедливост. Моите и вашите корени не са сини, червени зелени, а български и това е важното. А къщата ни отдавна вони....

преди 2 минути, Michigan111 написа:

Е то такива видеа има хиляди.

Обаче,  да ти задам един въпрос.  Както тази от видеото признава,  ТЕ могат да накарат да фалира някой с перфектен кредитен рейтинг,  могат да накарат цял свят да се страхува от вирус,  Китай, САЩ,  Русия,  ЕС, Великобритания и т.н. да си спрат икономиките,  само нея и такива като нея не могат да ги накарат да мълчат. 

Как си го обясняваш? 

Нали не вярваш че някой си е спрял икономиките? Спрян е калабалъка! Целта е да се нулира масата. Тия с милиардите са на далавера даже.

току-що, FusE написа:

Никой от никой не се разграничава,  по делата им съди,  не се подвеждай по думите и по цирковете които правят.  Ако се разграничаваха трябваше да има хиляди осъдени политици, кметове, общинари и чиновници за ощетяващи държавата и облагодетелстващи другиму сделки,  хиляди сделки.  Всичко е на думи.  Кучетата си лаят, кервана си върви,  дето се вика.  

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.