Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 10 минути, Климент С написа:

радиацията  унищожава ковид 19

ходенето по  павиран път е безопасен защото гранита излъчва радиация която унищожава вироса

в българия за това  има толкова малко заболели защото  има много павирани пътища ;

Добре че Сергеев е та да ви обясни за коронавируса, няма друг дето от две изречения да му се разбере всичко ясно  :wors:

Абсолютно си прав за радиацията, затова коронавируса не живее в космоса. 

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 минута, Климент С написа:

съм съгласен да има лебирализъм

миличкия... Достойно е за съжаление, ако не беше смешно. :)

преди 2 минути, FusE написа:

Не е точно така ... имаш затворено пространство ... в абсолютния си прав ... :) но пък там оцеляват бактерии и прочие ...

преди 12 минути, _ramus_ написа:

Ето тов са признаците за параноика. В живота нищо не може да се докаже, и гарантира на 100%. Ако искаш такива доказателства и гаранции - ти да не се беше раждал... или да не си създавал свои деца.

И не си толкова изветрял че да не се сещаш че ти не си стигнал да си родител, като си живял само сред "гаранциите на 100%". обаче се опитваш да се оправдаваш с децата си, след като се отнася главно до теб самия.

Децата ще намерят решенията си в своя си свят, когато от тях зависи. Ти си изостанал от света им дотолкова, че каквото и да ги "насочваш" само ще ги бъркаш и грешиш. Като по този начин ги засипваш само с още и още проблеми, при това "своите си" с фантазиите че това са "проблеми на света". Ето това е бягство от отговорност.

Децата ще намерят решенията си ако доживеят и са здрави , за да го направят. Това е моята отговорност. Какво мисля аз е без значение. Аз самият не съм на едно мнение с майка си и баща си, така че влиянието на родителя е пренебрежимо и всеки в един момент си открива истината за себе си.

Нито ме познаваш,нито знаеш на какво ниво са ми знанията в различни сфери,нито как възпитавам детето си. Очевидно е, че по темата нямаш никакъв аргумент срещу моите аргументи и затова изпадаш в някакви объркани опити за психооценка, които граничат с опити за обида. Ако не е така, цитирай някой факт , който съм споделил и дай нещо,което го оборва или ми покажи, защо интерпретацията ми е грешна.

Обаче ти продължаваш с купежките приказки и съответно на това място ме губиш като събеседник.

Жив и здрав.

току-що, FusE написа:

Добре че Сергеев е та да ви обясни за коронавируса, няма друг дето от две изречения да му се разбере всичко ясно  :wors:

:) Корона вируса не живее в космоса. Космоса живее в короната. И между другото - още не са откривали корона при ескимосите и ония в северен Сибир. Дали космоса не е дошъл и при тях, се чудя, но може би трябва да го гугълна

преди 1 минута, _ramus_ написа:

:) Корона вируса не живее в космоса. Космоса живее в короната. И между другото - още не са откривали корона при ескимосите и ония в северен Сибир. Дали космоса не е дошъл и при тях, се чудя, но може би трябва да го гугълна

каква е тази параноична религия която изповядваш ?

преди 8 минути, Tommygun написа:

на това място ме губиш като събеседник.

виж, ще се опитам да го преживея.

Обиждането, да напомня само, че е акт на отношение на Обидения. Ако няма обиден, няма как да е налице "обида". Без значение е кой какво пише, говори, прави - ако не е налице РЕАКЦИЯ на обида - няма как да е налице ОБИЖДАНЕ.

Това дори не е психология, а е елементарна обща култура. Инстинктивните емоционални реакции при общуване би трябвало да се израснат при зрелостта. Не е лесна работа, вероятно, като гледам колко са невъзможни за масата хора.

В параноята няма никаква обида. Това са човешки неща и да се играе на "доказателства" и "аргументи" е само оправдание. Точно както е и "няма как да ми го докажат на 100%".

преди 5 минути, Климент С написа:

каква е тази параноична религия която изповядваш

Замеряне с къпинки и чесън, под шипковия храст.В нея аз съм основния гуру. Ако не си наясно си го гугълни, за да "решиш проблема".

имам един много гаден проблем

черните ми дрехи избеляват

а белите ми пожълтяват

а жълтите ми избеляват също

имали начин цветовете да си седят така както са си 

баси нещастната история 

пп чакам да гугълнете вместо мене че съм по- умен и чакам друг да ми свърши работата

преди 1 минута, Климент С написа:

не, нямаш проблеми, защото си имаш гугъл.

И теб те няма, но ти още не го знаеш, пък и в гугъл не го пише. Обаче има вариант да пишеш на Бил Гейтс. Може и на короната и на колежката с безкрайните никове и образи сред форума - тя ще ти каже всичко за живота, света и останалото. И само с една ДНК... да видиш че има и по-велики от теб.

преди 5 минути, Климент С написа:

:offtopic_s:

Да, ползвай натурални цветове, а не оцветени дрехи .... и естествени перилни препарати ...

преди 2 минути, Tommygun написа:

Очевидно е, че по темата нямаш никакъв аргумент срещу моите аргументи и затова изпадаш в някакви объркани опити за психооценка, които граничат с опити за обида.

Този не му обръщай внимание.Всеки тук знае че е цар на празнословието.От него аргументи не очаквай,нито го цитирай,защото той няма спирачки.Ти съвсем точно го постави на мястото му ,но сега ще му трябва време да го разбере.Той като го сравнят със земята,изчезва за няколко дни,после се явява за да се заяде с друг.

преди 7 минути, Климент С написа:

черните ми дрехи избеляват

а белите ми пожълтяват

а жълтите ми избеляват също

баси нещастната история 

пп чакам да гугълнете вместо мене че съм по- умен и чакам друг да ми свърши работата

Използвай Первол 

току-що, iИ.дИоNд.Ni написа:

ползвай натурални цветове, а не оцветени дрехи.

старшина - ти с цветове ли се обличаш? Интересно, брееееей.

Идеята да си изпреде сам от памук и вълна направо го шашардиса. Сега ще трябва да му обясниш, че дори го мързяло да погледжа гуглето. Накарай го да даде точно запитване, докато ти да отговориш като бот.

току-що, Димитър 59 написа:

Ти съвсем точно го постави на мястото му ,но сега ще му трябва време да го разбере.Той като го сравнят със земята,изчезва за няколко дни,после се явява за да се заяде с друг.

😂 Това е пика, просто... няма такова... място.

преди 1 минута, Димитър 59 написа:

От него аргументи не очаквай,нито го цитирай,защото той няма спирачки.

:offtopic_s:Бе .... хм .... може да се спре ... но ... само с вид ниска технология ... ;) 

преди 1 час, _ramus_ написа:

И по-големи глупости сме чели тук. Дори и от същата им авторка.

Изживяването на провидец, посланик от името на "мъдростта на вселената" е просто образ от някаква героична детска приказка или комикс. Буди повече смях вживяването и упоритостта на актрисата дето го сънува. Интересно е, че тя подбира внимателно местата за 'героичния си величав образ', докато на други места играе на други образи. Така е - някои никога не излизат от детството си сред фантазния си свят.

01-34_Moment.jpg

преди 19 минути, _ramus_ написа:

😂 Това е пика, просто... няма такова... място.

Твоят пик на простотията е това.Да кажеш на човека,който не познаваш,че трябва да си ваксинира бебето и че нямал право да се опита да спре тази лудост,която се разиграва срещу цялото човечество е върхът на наглоста ти.

преди 1 час, Tommygun написа:

Аз отивам.

Заради дъщеря ми на година и 10 месеца!!!

Отивай !  Заради дъщеричката ти , заради себе си , семейството ти , за един По--Добър Свят.

Ето ти систематизирано и Точно поднесено , онова , което Нито едно правителство няма Интерес да покаже на народа си.

https://thebulgariantimes.com/Ваксината-спасение-или-оръжие-Зад-С/

Повечето от нещата очевидно ги знаеш , предвид настроението ти към 'ваксините" , надявам се да бъда полезна с това инфо , не само на теб , а

и на други , които се интересуват , какво ги очаква във ваксините.

на 3.05.2020 г. в 17:15, Реджеп Иведик написа:

Пък ако не даде Бог, даскал Добри е Бог и честта майко юнашка

"Долу лапите, простаци, от името българи!. Вие не сте и не би могло да бъдете българи. Защото за да се наричаш българин не е достатъчно само да се облягаш на гени, а да имаш дух, воля, сила. Не само да каканижеш имена на исторически личности и герои, а да подражаваш на постъпките им, да следваш идеите им, да осъществяваш мечтите им за България."

https://www.informiran.net/англичанин-с-имот-в-българия-няма-по-п/?fbclid=IwAR360v3ksVXIewj4rpE2WAvZFegG3ugkm8TkdJ8ZAgQ9TD-H2E_ptORIpqU

преди 10 минути, XEPO-1 написа:

Що ве .... един веч почива тука в околието и е погребан тук нейде в Балкана (не е от ко-19..., а от неправилно слизане по стъпала ... ) ... бил добър човек .... сега жена му е самотна ... хм ... караха ме мен като вид парламентьор да съм, че ... ма ... хм ... и тя песионерка и де се вика не се запознахме ...

Но ... хм ... се ... Във Великобритания няма само англичани .... ;) 

п.п. Да не е някой англичанин в повече, т.е. индиец, а?!

преди 3 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Що ве .... един веч почива тука в околието и е погребан тук нейде в Балкана (не е от ко-19..., а от неправилно слизане по стъпала ... ) ... бил добър човек .... сега жена му е самотна ... хм ... караха ме мен като вид парламентьор да съм, че ... ма ... хм ... и тя песионерка и де се вика не се запознахме ...

Но ... хм ... се ... Във Великобритания няма само англичани .... ;) 

"Какъв, ако не прост, трябва да си, за да се радваш на чуждото нещастие, а не да се бориш срещу него. Как може да злорадстваш, че този или онзи чужденец го обрали, измамили и пребили в собствената ти държава и да очакваш да печелиш от него. Трябва да си много прост, за да се гордееш с изобретателността на своите престъпници, чиято жертва утре може да си ти самият."

https://www.informiran.net/англичанин-с-имот-в-българия-няма-по-п/?fbclid=IwAR360v3ksVXIewj4rpE2WAvZFegG3ugkm8TkdJ8ZAgQ9TD-H2E_ptORIpqU

преди 4 минути, XEPO-1 написа:

Трябва да си много прост, за да се гордееш с изобретателността на своите престъпници, чиято жертва утре може да си ти самият."

Виж сега ...хм ... преди години с един Ирландец си говорихме по тази тема ... както и да е ... та, и в наше село има друга англичанка ... и руснак и прочие и цигани и украинци и прочие ... вси нормално ... де се е набутал тоз прозД чуек и кой му е уредил имота тука, а?!

преди 2 минути, XEPO-1 написа:

"Какъв, ако не прост, трябва да си, за да се радваш на чуждото нещастие, а не да се бориш срещу него. Как може да злорадстваш, че този или онзи чужденец го обрали, измамили и пребили в собствената ти държава и да очакваш да печелиш от него. Трябва да си много прост, за да се гордееш с изобретателността на своите престъпници, чиято жертва утре може да си ти самият."

В заглавието пише, че няма по прост народ от българския, питането ми е ти от този народ ли си или друг, ако си от този считаш ли се за прост? 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.