Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 2 часа, M.Николов написа:

Докато аз ви гледам примерно с май@ната колко близки си станахте нещо напоследък, как си се лайквате взаимно.

Вие, дето се псувахте един друг преди време.

Няма страшно бе, като се разкарат генералите от телевизора пак ше се псуваме. До тогава, работата ни е да псуваме тях, щото те имат желание и намерение да ни таковат таковата.  Учи се Николов, учи се... С някой можете да се псувате и да се биете, но когато се появи друг, който иска да ви види сметката и на двамата, забравяте враждите докато не се разправите с него. После пак може да си ги продължите, щото ще сте оцелели.

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

Тук съм в един парк. Пълно е с народ. Децата си играят. Градините и яслите затворени. Логика нулева.

току-що, дръндю написа:

виш ся, ас диплома нямам, ама братчеда Гуглю вика, да разделя ттея 90 души на 100 за да видя, колко човека се падат на един процент
и кът знам вече, че 0,9 човека са падат на един процент, на десет души процентите са 9%
демек разликътъй 91%
баси, как ме накара да смятам
ама ас упорит, четири пъти, тамъъън да влеза ф пети клас и ма връщаха ф първи

Ето, братчеда гуглю е учил математика, а ти не! И ако сметате с Николов че един процент е пренебрежимо малко, то ще трябва да затворим веднага тази тема и да се обявим против всякакви мерки, защото в така наречената пандемия заразените са дори по- малко от 1 %!!!

преди 4 минути, Радул написа:

И ако сметате с Николов че един процент е пренебрежимо малко

нищо не смятам
ей ся братчеда Гуглю тъй смята и ас преписвам, белким премина в по-горен клас

преди 7 минути, палав_ник написа:

Отново го усукваш и се гърчиш . Прочети отново какво съм написал и дано да го схванеш . Виж най-накрая какво говорят фактите от самото начало на т.нар Извънредно положение . Спукаха се всички фокуси и лъжи . Лошото е ,че всички хора ще плащат за тези безумия. Е , този път си мисля , че тяхната няма да стане .

Нищо не се гърча а прочети хубаво аз какво казах.

Това което описваш е ходене насам натам, пи-ар изказвания, нарушаване на това онова както казваш, т.е. събира НЕГАТИВИ . А не "облагодетелства се"

Аз ти говоря за закони, конституция , намеса в съдебна и др власт, репресии срещу опозиция, медии , затвори, узаконяване на диктатура, разпускане на парламент, и т.н. благодарение на "извънредното положение"

Е аз не видях такива предприети "мерки" .

преди 1 час, FusE написа:

Вероятно че в САЩ много от чернокожите в Детройт, Чикаго, Илинойс не са здравно осигурявали се, не вземат навременни мерки след заразяване с ковид, а когато та се вземат вече е късно. Едва ли вируса избира по етнос кого да зарази. 

А още по- вероятно са се иазбили в престрелка в гетото и са писани от ковид.

преди 8 минути, дръндю написа:

нищо не смятам
ей ся братчеда Гуглю тъй смята и ас преписвам, белким премина в по-горен клас

Земи и Николов да гледа. :)

преди 54 минути, miro20 написа:

Току що описа именно обратното. Че /може би/ поема повече негативи отколкото ползи. И точно затова ви се чупи пропагандата.

Нещо като промени в конституцията да е направил злия ББ ?? Да си укрепи вовеки веков властта ?? Да  е уволнил някого извън законовите рамки ? да се е намсевал в другите видове власт ?

Не! Той направо я игнорира! По- назад съм дал примери.

Италия се измъква!

преди 13 минути, miro20 написа:

Нищо не се гърча а прочети хубаво аз какво казах.

Това което описваш е ходене насам натам, пи-ар изказвания, нарушаване на това онова както казваш, т.е. събира НЕГАТИВИ . А не "облагодетелства се"

Аз ти говоря за закони, конституция , намеса в съдебна и др власт, репресии срещу опозиция, медии , затвори, узаконяване на диктатура, разпускане на парламент, и т.н. благодарение на "извънредното положение"

Е аз не видях такива предприети "мерки" .

Човек , питам се Ти на коя планета живееш?  Какво означава според теб  -  След извънредното положение мерките остават в закон ?  Това не ти ли намисисва на Диктатура?  ББ казва , здравния заповядва .Значи  Негово Величество ще си прави каквото иска и както иска по всяко време , така на пук на всички и най-вече на хората. Спри се с полит-пристрастията и гледай реално на нещата.

https://news.bnt.bg/news/sled-izvanrednoto-polozhenie-merkite-ostavat-v-zakon-1051623news.html

За в бъдеще страшна демокрация се задава . Ченгеджийница отвякъде.

преди 32 минути, Радул написа:

Няма страшно бе, като се разкарат генералите от телевизора ...

Те не ги ли разкараха вече? Нали им спряха предаването, взеха им униформите, дадоха им по едно сакенце и ги натириха.

:speak:

преди 3 часа, halek написа:

Ама нали сега уж горят всички плевни едновременно. А ние вместо да гледаме нашата, гори ли въобще и къде гори - гледаме какво прави комшията и се опитваме да го имитираме.

ма добре бе, нека да гледат Германия! И да върнат извънредното положение когато случаите станат 50 на 100 000 за ден. Щото Боцко уж гледа Германия, а иска да го връща у нас когато случаите станат 100 на 7 000 000  за ден. май май лъже че гледал Германия!

преди 10 минути, палав_ник написа:

Човек , питам се Ти на коя планета живееш?  Какво означава според теб  -  След извънредното положение мерките остават в закон ?  Това не ти ли намисисва на Диктатура?  ББ казва , здравния заповядва .Значи  Негово Величество ще си прави каквото иска и както иска по всяко време , така на пук на всички и най-вече на хората. Спри се с полит-пристрастията и гледай реално на нещата.

https://news.bnt.bg/news/sled-izvanrednoto-polozhenie-merkite-ostavat-v-zakon-1051623news.html

За в бъдеще страшна демокрация се задава . Ченгеджийница отвякъде.

Навил си си едно да си пееш, едно си знаеш. Аз ти гооря че и до сега в "извънредното положение" няма нито едно подобно действие, ти ми викаш после , като стане закон, здравния министър ще прави същото което и до сега.

Е КАКВО Е ТОВА ДО СЕГА, което е узаконило диктатура, ченгеджийница и т.н. ???

Не знам кой е сляп, но ти си решаваш сам на какви измишльотини ще си вярваш : )

преди 42 минути, acnekt написа:

Тук съм в един парк. Пълно е с народ. Децата си играят. Градините и яслите затворени. Логика нулева.

Целия този фарс с пандемията е с нулева логика! А щом логиката отсъства, значи нещо не е така.

преди 1 минута, miro20 написа:

Навил си си едно да си пееш, едно си знаеш. Аз ти гооря че и до сега в "извънредното положение" няма нито едно подобно действие, ти ми викаш после , като стане закон, здравния министър ще прави същото което и до сега.

Това в момента не е ли диктатура бе!? Нямаш право да протестираш, щото е забранено да се събират повече от 50 човека на едно място! Границите са ти затворени. Каква по- голяма диктатура искаш?

преди 7 минути, miro20 написа:

Хайде пак рестарт на събитията. Естестено ,че ще пея едно и също , фактите са такива . Ти какво искаш да пея различно , т.е да лъжа по три пъти на ден и да не помня какво съм пял. Няма как да стане . И тази теория ти издиша. Въпрос -  Кое  и на каква база се наложи т.нар извънредно положение в България - изследване и тестове на населението , бройки , огнища , цялостна картина на обстановката ?   Само не ми излизай с номера виж какво е станало по другите държави ! 

преди 1 минута, палав_ник написа:

Кое  и на каква база се наложи т.нар извънредно положение в България

Рушвета

Преди рушвета беше лека настинка, което си е истина

Обаче като зеха рушвета се почна, намордници, домашен арест, концлагери и разсипаха сумалъка ти и бизнеси

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Рушвета

Преди рушвета беше лека настинка, което си е истина

Обаче като зеха рушвета се почна, намордници, домашен арест, концлагери и разсипаха сумалъка ти и бизнеси

Нещо такова се получи .  Когато хирурга реже  без точните изследвания  и правилната диагноза , автоматически се превръща в касапин . 

преди 22 минути, FusE написа:

В един момент когато няма достатъчно лекарски персонал който да поеме новозаразените се получва този ужас за съжаление. 

Италианските медии са известни с измислиците си. Спомни си ковчезите, които се оказаха ковчезите на удавени бежанци.

преди 1 час, barbuncela написа:

още ноември бях писал за вироса  в едно сайтче че е избягал от руска лоборатория след експлозия 

но ми  изтриха темата 

на човека който ми го изтри  на съвеста му лежат стотици хиляди жертви!

преди 22 минути, Радул написа:

Италианските медии са известни с измислиците си. Спомни си ковчезите, които се оказаха ковчезите на удавени бежанци.

Не всичко е измислица, разказа се в статията за съвсем реална обстановка наблюдавана в други държави също. 

преди 2 минути, Мурка А написа:

още ноември бях писал за вироса  в едно сайтче че е избягал от руска лоборатория след експлозия 

но ми  изтриха темата 

на човека който ми го изтри  на съвеста му лежат стотици хиляди жертви!

Избягал от руска лаборатория в Ухан ли? Или избягал от Русия отишал в Китай и от Ухан бяга официално? 

преди 2 часа, Tiho написа:

ghV8vgaS_t.jpg

Никой не се готви за никакво отслабване на мерки за в бъдеще, а точно обратното. Започнали са тестове на живо с роботи кучета на Boston Dynamics, които следят за социална дистанция по улиците в Сингапур (видео). А робот хуманоид, облечен в костюм за газова защита, е показан във видеото долу (на 2:10) /не може да се различи от човек по този начин!/:

CONTACT TRACERS OF THE FUTURE? DARPA FUNDED ROBOT NOW ENFORCING SOCIAL DISTANCING

Какво става с финансовата система в днешната криза:

CORONAVIRUS END GAME: THE ECONOMIC CRISIS & ROLL OUT OF THE NEW DIGITAL FINANCIAL SYSTEM

А така ...пуснаха и роботите 

Ясно ! Всичко отива към "Междузвездни войни" :rolleyes:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.