Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 минута, M.Николов написа:

Чак до такава полицейска държава ли я докараха?

Наречи я както искаш, но имай предвид че те правят това за да осигурят сигутността на хората. Говорейки за полицейски държави погледни Щатите, те са наистина такава.

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 9 минути, Мойра написа:

Ужас!

Ако това е вярно, тежко ни и горко!

Спри да четеш глупости написани в фейса и няма да е ужас. 

току-що, capnemo написа:

Ти този телефон нали го ползваш, говориш, пращаш SMS-и, броузваш. От това може да се научи достатъчно за теб

Но не може да ми се въздейства пряко чрез него. Иначе, за мен който се интересува, ще намери начин да научи достатъчно и без телефони. Комунистите как го правеха? Да не е имало телефони и интернет?

преди 4 минути, M.Николов написа:

Забравяш как и от кого е създадена държавата Израел. Има бяло и синьо на знамето си.

току-що, Радул написа:

Но не може да ми се въздейства пряко чрез него. Иначе, за мен който се интересува, ще намери начин да научи достатъчно и без телефони. Комунистите как го правеха? Да не е имало телефони и интернет?

Не бъди толкова сигурен. Както писах по-горе въпрос на оперативен интерес, време и пари. Не забравяй че телефона освен приемник е и предавател...

преди 4 минути, Радул написа:

И по важното е, че по телефона, не могат да контролират жизнените ми функции. Вероятно ще се твърди, че и с чипа не може, ноооо....ами ако може? Гадничко е да научиш че нещо вече ти се е случило.

Това с контролирането на физическите функции в твоя случай го смятам просто задължително с надеждата,че вече няма да смърди там където се появиш.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Самолетите на Ел Ал са територия на Исраел .На мен ми харесва и не ме притеснява,че някой мисли за моята безопасност докато летя.

преди 15 минути, Мойра написа:

Ужас!

Ми принципно това е плана, да - глобалния. Аз го написах - Бил Гей, 5джи, чипирания, това е информационен шум. Истината - опит за геноцид и световна диктатура.

преди 5 минути, capnemo написа:

Наречи я както искаш, но имай предвид че те правят това за да осигурят сигутността на хората. Говорейки за полицейски държави погледни Щатите, те са наистина такава.

За щатите знам, за Израел не се бях замислял, но е логично.

Интересното е, че хората, които вдигат паника тук, не разбират, че там отдавна живеят в БигБрадър.

Докато ние все още сме доста по-свободни тук.

преди 38 минути, палав_ник написа:

Разбира се , че отново са съгласни за нещо ,което го няма . Малко стана като с прословутите изтебители . Ако се направи аналогия  с предходните епидемии от свински и птичи грип , ваксина не мисля ,че ще има . Ако евентуално започне да се разработва  и трябват минимум 5 години - лабораторни тестове на различни нива, наистина да е качествена и да отговаря на стандарти . Излезе ли ваксина ,преди този период има два варианта. Да е готова и разработена предварително от тези , които ръководят световния процес или някоя неизвестна ваксина - менте . Предвид факта ,че не разработиха ваксини за свинския и птичия грип ,защото самите щамове бързо мутират и са нетрайни , едва ли ще има такава за ковид . Засега качествената БЦЖ ваксина е в голям плюс за цялото ни население.  Няма нужда от повече насаждане на страх и паника .  Хубаво разсъждаваш на база факти и тяхната последователност , което ми допада . Няколко сме в тази тема , които сме на едно и също мнение . За другите с различно мнение не знам вече какво да напиша и дали има смисъл нещо да се пише.

Пиленце , това вече е ФАКТ.  Единственият Избор е да се Вдигнем. 

Ето чети ... току що ми го пратиха

https://otupor.com/герб-е-въвел-задължителното-ваксинир/

преди 1 минута, Мальчик Бананан написа:

Ми принципно това е плана, да - глобалния. Аз го написах - Бил Гей, 5джи, чипирания, това е информационен шум. Истината - опит за геноцид и световна диктатура.

Дано не стане, иначе...

току-що, Мойра написа:

Дано не стане, иначе...

С "дано не стане", ще си стане като стой та гледай!

преди 7 минути, Мойра написа:

Ужас!

Темата я зарязах преди около 30 страници, но сега погледнах последните мнения и мога да кажа, "Честито"  на защитниците на мерките. Ето ви причината и хайде да видим, дали някой ще си надигне гласа против това нещо. Както ви споделих по-назад, някои дръжави го направиха. Онея студените и задръстените...Хайде да видим сега големите патриоти,колко ще излязат на улицата.

Не ми се занимава да ровя за данните по таблици, но тези с примерите за Англия - хората тестват по 60 000!!! човека на ден и то от доста време(от края на март). Всяка държава ,която тества много намира много(говорим за развитите държави).

И пак има и от там достатъчно лекари,които са на мнение, че с обдишването убиват хората. Само че клипчетата ги гледаш днес а утре ги няма. Чудно защо толкова активно се махат "фейк" изказванията на вирусолози с десетки години стаж а Шпигел си ръси про_Бил_пропаганда и приписва на всеки един,който е против ,някакви психични отклонения и теории на конспирациите...

Kакто казах, честито на печелившите. Като "открият" ваксината и вече няма да има нужда Бил да ходи да си прави тестовете в Кения и Индия а ще стерилизира българските деца.

За ЕДИН ВИРУС ,КОЙТО ПО НИЩО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВА ОТ СЕЗОННИЯ ГРИП!!! Това беше цитата на немски вирусолог, не съм си го измислил.

Живи и здрави всички и дано някой успее да спре това безумие.

Не ме цитирайте да ми пищи пак,защото си махам съобщенията за нови отговори.

преди 7 минути, valkiria1 написа:

Самолетите на Ел Ал са територия на Исраел .На мен ми харесва и не ме притеснява,че някой мисли за моята безопасност докато летя.

Теб не, ама други като Реджеп се запъват като магаре на мост, как така някой друг ще се грижи за неговата безопасност.

преди 5 минути, M.Николов написа:

И в какво си по свободен от мен ?

преди 3 минути, M.Николов написа:

За щатите знам, за Израел не се бях замислял, но е логично.

Интересното е, че хората, които вдигат паника тук, не разбират, че там отдавна живеят в БигБрадър.

Прекалено много драматизираш нещата. Не разбирам какъв ти е проблема, човек може да понесе известни незгоди заради сигурността, своята и на семейството си.

преди 13 минути, XEPO-1 написа:

Това с контролирането на физическите функции в твоя случай го смятам просто задължително с надеждата,че вече няма да смърди там където се появиш.

Шаро, изкъпи се и няма да ти смърди! Пробвай и ще видиш.

преди 5 минути, Inana.. написа:

Пиленце , това вече е ФАКТ.  Единственият Избор е да се Вдигнем. 

Ето чети ... току що ми го пратиха

https://otupor.com/герб-е-въвел-задължителното-ваксинир/

Това е за грипа, с какво ще ни имунизират след като няма ваксина за ковид 19, няма да има такава в близко бъдеще до година, а може и повече. Сами се шашкате пък някой ви плаши след това. 

преди 6 минути, capnemo написа:

Прекалено много драматизираш нещата. Не разбирам какъв ти е проблема, човек може да понесе известни незгоди заради сигурността, своята и на семейството си.

А, аз нямам никакъв проблем, не живея в Щатите.Иначе има за какво да се притесняваш, нали знаеш израза "А кой ще ни пази от пазачите?"

преди 6 минути, Мальчик Бананан написа:

Дали е достоверна тази информация?

Много ми се иска да не е, но знам ли?

преди 2 минути, valkiria1 написа:

И в какво си по свободен от мен ?

С фантазии. За по- полицейска държава от България аз не мога да се сетя. И тя е такава не от вчера. И по комунизма беше такава, и преди него е била такава. В сегашната ситуация, можеш ли да ми посочиш държава, в която и двамата възможни шефове да са ченгета? Бойко е ченге и единствения който може да заеме мястото му (Корнелия) също е ченге.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.