Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 14 минути, Радул написа:

А мургавите братя вервам най- вече ги вълнува хапе ли?

Мургавите братя ще го разглобят това куче в движение и ще му предадат частите за метал.

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 13 минути, FusE написа:

Защо ви е страх, че накой ще ви чипоса, кой ви насажда подобни страхове и каква би била ползата от евентуално чипосване и за кой? Само да не правим добликат на темата с гласовете в мозъка. Сергеев ще ни обясни сигурен съм затова и задавам съпроса. 

Извинявай , ама въпросите ти звучат като седнали в кръчмата и след 3 ракии да ме питаш " ти мене уважаваш ли ме " ..

И понеже знам , че ще попиташ "защо" , веднага ти отговарям :

Изписаха се маса материали и се дадоха 8 чувала видеа по темата.

Тръгваш отзад напред и четеш и гледаш. 

Ето ти от Вчера !

https://www.jpost.com/israel-news/benjamin-netanyahu-suggests-to-microchip-kids-slammed-by-experts-627381

преди 12 минути, Inana.. написа:

Извинявай , ама въпросите ти звучат като седнали в кръчмата и след 3 ракии да ме питаш " ти мене уважаваш ли ме " ..

И понеже знам , че ще попиташ "защо" , веднага ти отговарям :

Изписаха се маса материали и се дадоха 8 чувала видеа по темата.

Тръгваш отзад напред и четеш и гледаш. 

Извинявам се но ние в тази тема сме като в  пенсионерски алцхаймер клуб, всеки ден ни е като първи и всичко е от начало, дори да съм видял клип съм го забравил. 

Иначе ако трабва да говорим сериозно, макар да няма нищо лошо в това да се уважаваме, та чипосването не е непременно лошо и не е непременно проблем, ще дам пример с хора които имат серионзи заболявания или хронични такива- диабет, хипертония и др. , чип наблюдаващ състоянието и даващ данните на JP ще е предпоставка за по адекватна намесе при нужда в лечението, ще има постоянен мониторинг на пациента и JP ще знае за негово влошаване или подбряване дори когато пациента не го е усетил по себе си. Няма да тръгнат да чипосва  на ред, бездомните кучета не успяват да чипосат всички та нас ли- едва ли. Няма и нужда да бъде правено всичко това, а насаждането на страх освен поличическа гледна точка има и икономическа такава като препратка мога да направя към 5G мрежата. 

преди 15 минути, Inana.. написа:

Това че някой има някакво предложение не означава, че то че стане реалност, има много налудничеви предложения правени във времето назад които не са реализирани. 

преди 10 минути, FusE написа:

Извинявам се но ние в тази тема сме като в  пенсионерски алцхаймер клуб, всеки ден ни е като първи и всичко е от начало, дори да съм видял клип съм го забравил. 

Иначе ако трабва да говорим сериозно, макар да няма нищо лошо в това да се уважаваме, та чипосването не е непременно лошо и не е непременно проблем, ще дам пример с хора които имат серионзи заболявания или хронични такива- диабет, хипертония и др. , чип наблюдаващ състоянието и даващ данните на JP ще е предпоставка за по адекватна намесе при нужда в лечението, ще има постоянен мониторинг на пациента и JP ще знае за негово влошаване или подбряване дори когато пациента не го е усетил по себе си. Няма да тръгнат да чипосва  на ред, бездомните кучета не успяват да чипосат всички та нас ли- едва ли. Няма и нужда да бъде правено всичко това, а насаждането на страх освен поличическа гледна точка има и икономическа такава като препратка мога да направя към 5G мрежата. 

Съгласна съм безусловно - Вие и всички поддръжници на тази 'идея" да бъдете ваксинирани , чипирани и каквото там е нужно за целите на СЗО.

Дори смятам да приведа в движение към парламента тази Нота , която директно да мине в обсъждане в пленарната зала.

Смятам , че по този начин ще дадем нашият справедлив "дан"  като % за редуциране от плана на чудовищата , който вие и без това намирате за смешен , нелеп и фантастичен сюжет.

Можем ли безапелационно да си стиснем ръцете на тази Справедлива сделка ? 

преди 1 минута, Inana.. написа:

Съгласна съм безусловно - Вие и всички поддръжници на тази 'идея" да бъдете ваксинирани , чипирани и каквото там е нужно за целите на СЗО.

Ваксинирането и чипирането не са взаимно свързани, ето защо няма нужда от тази паника. Ваксинацията е само в полза на обществото от както се прави и времето до тук е само доказателство за това. Чипирането също ще бъде в полза, но на малка част от населението, на тези които имат нужда от това. 

току-що, FusE написа:

Ваксинирането и чипирането не са взаимно свързани, ето защо няма нужда от тази паника. Ваксинацията е само в полза на обществото от както се прави и времето до тук е само доказателство за това. Чипирането също ще бъде в полза, но на малка част от населението, на тези които имат нужда от това. 

преди 7 минути, Inana.. написа:

Можем ли безапелационно да си стиснем ръцете на тази Справедлива сделка ? 

Имам зададен въпрос !  Съгласни ли сте единствено поддръжниците на тази идея да бъдете ваксинирани и чипирани и "Обезопасени" ?

И въпрос 2 - Ще настоявате ли , онези които не са съгласни да бъдат насилствено принудени ?

Имам зададен въпрос !  Съгласни ли сте единствено поддръжниците на тази идея да бъдете ваксинирани и чипирани и "Обезопасени" ?

И въпрос 2 - Ще настоявате ли , онези които не са съгласни да бъдат насилствено принудени ?

Отговарям, ако ваксината е за ковид 19- Да. По въпроса с чипирането ако някога има тази нужда - Да 

Никой няма да настоява и да налага нещо на друг. Както виждаш никой не налага на друг да се ваксинира за грип тип Б всеки го прави по свое желание. 

преди 3 минути, FusE написа:

Ами то като ще е на ползу роду, защо да се имплантира? Да не го загубиш? Като го загубиш ще си купиш нов. Защо да е имплант. Нека да е гривна например и да не е задължителна. И да няма никакви последствия за тези които не желаят. Ако е имплант и има обратна връзка, той може да се манипулира, с което да нанесе определени щети. Кой ще гарантира?

едностранчив въпрос
като да питаш, дали сме съгласни някой да бъде лекуван насилствено....
всеки подписва декларация за съгласие
нима не сте лекувани от лекари до сега?
:shock11:

преди 11 минути, M.Николов написа:

По тая логика и пейсмейкърите са опасни.

Пейсмейкъра възпроизвежда само един електрически импулс, който да свие сърдечния мускул. Няма обратна връзка с нищо и с никой, който да може да го манипулира. И не е задължителен за всички.

преди 1 минута, Радул написа:

Ами то като ще е на ползу роду, защо да се имплантира? Да не го загубиш? Като го загубиш ще си купиш нов. Защо да е имплант. Нека да е гривна например и да не е задължителна. И да няма никакви последствия за тези които не желаят. Ако е имплант и има обратна връзка, той може да се манипулира, с което да нанесе определени щети. Кой ще гарантира?

Смартфон ползваш, компютър плзваш, таблет ползваш, смарт телевизор плзваш, интернет ползваш, фитнес гривна ползваш, крачкомери и т. н. Не знам какво те притеснява ако притеснението е в тази посока. Винаги има избор, изхвърляш всичко и отиваш отчешник на място без каквато и да е комуникация. 

Пейсмейкъра възпроизвежда само един електрически импулс, който да свие сърдечния мускул. Няма обратна връзка с нищо и с никой, който да може да го манипулира. И не е задължителен за всички.

Ако имаше обратна връзка колко животи биха били спасени замисляш ли се? 

Пейсмейкъра възпроизвежда само един електрически импулс, който да свие сърдечния мускул. Няма обратна връзка с нищо и с никой, който да може да го манипулира.

Доказано е, че може да се хакне.Тоест може да се манипулира.

преди 1 минута, M.Николов написа:

С честотен генератор може да се манипулира. 

преди 1 минута, FusE написа:

Смартфон ползваш, компютър плзваш, таблет ползваш, смарт телевизор плзваш, интернет ползваш, фитнес гривна ползваш, крачкомери и т. н. Не знам какво те притеснява ако притеснението е в тази посока. Винаги има избор, изхвърляш всичко и отиваш отчешник на място без каквато и да е комуникация. 

Това никой не ме задължава да го имам. И мога да го нося в себе си, мога и да не го нося по собствено усмотрение.  Импланта трудно ще го махнеш, когато ти си искаш.

преди 3 минути, FusE написа:

По въпроса с чипирането ако някога има тази нужда - Да 

тук си оставяш вратичка за излизане ! Но така или иначе ваксината ще бъде достатъчна.

Останалият наивитет си го спести , защото бочко и Мария Габриел вече се подписаха за ваксинациите !

Готови са и мерките и рестрикциите , които ще бъдат налагани , за да бъде направен "избор" за доброволност !

Поради тази причина се направиха и безумните "корекции" към законите и се потъпка Конституцията !

преди 5 минути, дръндю написа:

едностранчив въпрос
като да питаш, дали сме съгласни някой да бъде лекуван насилствено....
всеки подписва декларация за съгласие
нима не сте лекувани от лекари до сега?
:shock11:

това вече е минало !

Сега е "Нов Световен Ред ".

току-що, Радул написа:

Това никой не ме задължава да го имам. И мога да го нося в себе си, мога и да не го нося по собствено усмотрение.  Импланта трудно ще го махнеш, когато ти си искаш.

Никой няма да те задължи да си имплантираш чип, както писах ако ще има чипосване ще е за хора които имат нужда от това, хора на който ще зависи живота от това, на теб, на мен защо да ни  слагат чип? 

преди 1 минута, M.Николов написа:

Както се хаква плейстейшън. Не може да се манипулира от разстояние. Няма приемник, няма интернет връзка... не се мъчи да ме баламосваш.

току-що, FusE написа:

Никой няма да те задължи да си имплантираш чип, както писах ако ще има чипосване ще е за хора които имат нужда от това, хора на който ще зависи живота от това, на теб, на мен защо да ни  слагат чип? 

Това го казваш ти, а Нетаняху друго разправя.

Това го казваш ти, а Нетаняху друго разправя.

Предложението му не е задължително да стане факт, а съм сигурен че няма, целта която се има не е достатъчна за да се случи. 

преди 4 минути, FusE написа:

С честотен генератор може да се манипулира. 

Но не и без знанието на този който го носи. Не се правете на ударени че не сте разбрали за какво манипулиране говорим.

преди 3 минути, Радул написа:

Както се хаква плейстейшън. Не може да се манипулира от разстояние. Няма приемник, няма интернет връзка... не се мъчи да ме баламосваш.

http://pixelmedia.bg/експерт-демонстрира-как-може-да-се-хак/

тук си оставяш вратичка за излизане ! Но така или иначе ваксината ще бъде достатъчна.

Останалият наивитет си го спести , защото бочко и Мария Габриел вече се подписаха за ваксинациите !

Готови са и мерките и рестрикциите , които ще бъдат налагани , за да бъде направен "избор" за доброволност !

Поради тази причина се направиха и безумните "корекции" към законите и се потъпка Конституцията !

ако те  е страх от ваксините  кажи че си болна

аз по принцип ги отрязвам много лошо  държавните служители

даже се освободих  от военна служба 

като ги пратих за зелен  хайвер

дойдоха в   нас да ме  търсят

първия път не отворих втория път казах на майка ми  да им каже

че съм на екскурзия в гърция и ще се върна като свърша парите .

преди 1 час, Мурка А написа:

защо ме наричаш Серго

Иванчо от вицовете!

току-що, Радул написа:

Но не и без знанието на този който го носи. Не се правете на ударени че не сте разбрали за какво манипулиране говорим.

Няма как да разбереш, честотния генератор не е 1т. Дори GSM влияе на пейсмейкър при повикване. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.