Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

Доколкото знам, не си мед.сестра.

Но приятелката ти е.

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

Ето още едно място за лапане на пари. Бедният човек, какво ли ще получи? Щом документите са идеални, що да не лапнат някоя пара.

https://us4bg.org/bg/фонд-обединени-срещу-covid-19/

До тук събрани 1,006,475Lv от САЩ с любов.:withballoon2:

преди 1 минута, M.Николов написа:

Доколкото знам, не си мед.сестра.

Но приятелката ти е.

И как реши че е? Бе ти ше ме разбиеш тази вечер. А кажи ми тва па как го реши? Не е и никога не е била!

Николов, това което написах в онзи пост е 100% истина! Питай и доктор някой ако искаш. И не го написах щото ме е яд на някой доктор, а защото е вярно и е много жалко!!!

преди 2 минути, acnekt написа:

Ето още едно място за лапане на пари. Бедният човек, какво ли ще получи? Щом документите са идеални, що да не лапнат някоя пара.

https://us4bg.org/bg/фонд-обединени-срещу-covid-19/

До тук събрани 1,006,475Lv от САЩ с любов.:withballoon2:

Милион- милион, кой ти го дава?

То толкова злато се изнесе, продаде се държавна земя, фондове, европари. То голямо лапане пада. Пък после България била бедна държава. По-скоро е като черна дупка за пари.

Миролюба да бе питала, дека са парите на хората?

https://www.bia-bg.com/news/view/27003/

Европейската комисия одобри за България схема в размер на 150 милиона евро (приблизително 294 милиона лева) в подкрепа на малките и средни предприятия (МСП) в контекста на избухналата пандемия от коронавирус. Схемата бе одобрена съгласно Временната рамка за държавната помощ, приета от Комисията на 19 март 2020 г. и изменена на 3 април 2020 г.

Тази схема в размер на 150 милиона евро ще позволи на България да подкрепи МСП под формата на капиталови и квазикапиталови инвестиции в размер до 800 000 EUR на дружество. Това ще помогне на предприятията да посрещнат нуждите си от ликвидност в тези трудни времена. В тясно сътрудничество с държавите членки намираме работещи решения за справяне с икономическите последици от пандемията в съответствие с правилата на ЕС.

преди 2 минути, acnekt написа:

То толкова злато се изнесе, продаде се държавна земя, фондове, европари. То голямо лапане пада. Пък после България била бедна държава. По-скоро е като черна дупка за пари.

Миролюба да бе питала, дека са парите на хората?

https://www.bia-bg.com/news/view/27003/

Европейската комисия одобри за България схема в размер на 150 милиона евро (приблизително 294 милиона лева) в подкрепа на малките и средни предприятия (МСП) в контекста на избухналата пандемия от коронавирус. Схемата бе одобрена съгласно Временната рамка за държавната помощ, приета от Комисията на 19 март 2020 г. и изменена на 3 април 2020 г.

Тази схема в размер на 150 милиона евро ще позволи на България да подкрепи МСП под формата на капиталови и квазикапиталови инвестиции в размер до 800 000 EUR на дружество. Това ще помогне на предприятията да посрещнат нуждите си от ликвидност в тези трудни времена. В тясно сътрудничество с държавите членки намираме работещи решения за справяне с икономическите последици от пандемията в съответствие с правилата на ЕС.

преди 1 минута, Радул написа:

Николов, това което написах в онзи пост е 100% истина! Питай и доктор някой ако искаш. И не го написах щото ме е яд на някой доктор, а защото е вярно и е много жалко!!!

Това е гледната точка на сестрите, чувал съм я и преди.За заплащането и условията имат право, но винаги си я има и тази завист в някои сестри към лекарите "С какво той е повече от мен?".

преди 7 минути, Радул написа:

И как реши че е? Бе ти ше ме разбиеш тази вечер. А кажи ми тва па как го реши? Не е и никога не е била!

И какво работи свързано с медицината?Лаборант?

преди 1 минута, M.Николов написа:

Това е гледната точка на сестрите, чувал съм я и преди.За заплащането и условията имат право, но винаги си я има и тази завист в някои сестри към лекарите "С какво той е повече от мен?".

И какво работи свързано с медицината?Лаборант?

Ти колко сестри познаваш? Че да знаеш към кого ВИНАГИ изпитват завист?

Другия ти въпрос, към нея, ако има желание да ти отговори... мен не ме е упълномощавала, да давам публичност на личния или професионалния и живот. Ще ти кажа все пак ,че си много далеч от истината.

Може ли да помоля, личните проблеми да ги решавате на лична?

Аве едно време какви кози имаше, ех. Едни такива бели, нежни. Хванеш я, погалиш я. Тя те гледа с влажни очи и ти ''вика'':

-Ме-е-е-е-е...

Сега с тъс настинска са изродиха. Ти са мъчиш да и отдадеш ласка, тя изръмжава и къса синджира.

Луда работа.

преди 26 минути, acnekt написа:

26  държави от 28 държави от ЕС са на хранилка на Германия и на Франция. 

До кога ще издържат така

преди 7 минути, barbuncela написа:

Права си, много се отклонихме от темата.Аз лично нямам нищо против да се изтрият последните ми отговори не по темата.

преди 17 минути, barbuncela написа:

ми то прекалено лично стана.

преди 8 минути, M.Николов написа:

Права си, много се отклонихме от темата.Аз лично нямам нищо против да се изтрият последните ми отговори не по темата.

По- добре, че Сирена ако ги види ще те връхлети ураган.  :D

току-що, Радул написа:

ми то прекалено лично стана.

Вие си знаете, но не занимавайте публиката!

преди 17 минути, FusE написа:

До кога ще издържат така

Не знам, но и сега, и пак сирийците приеха. Които уж бягат от войната. Все едно съм в Турция. Ориентал. :)

преди 5 часа, FusE написа:

Не бих участвал в такъв протест за да ме бият, няма бит без вина това е ясно. Когато не спазиш полицейско разпореждане е очаквано че ще имаш среща най малко с палката. 

Добре де! Не мога да разбера какви хора сте вие. Имам предвид такива, с мислене като твоето. Какво е това полицейско разпореждане, дето ще ограничава свободното придвижване на гражданите. Откъде накъде некакъв си униформен пазач, ще отнема базови конституционни права? Не намираш ли нещо много нередно в такова действие? Тоя униформен пазач, получава заплата от данъците, не за да бие хората, а за да защитава правата им!

преди 22 минути, FusE написа:

До кога ще издържат така

Ето ги. Само децата. Някой говореха за кръвен данък по време на Османско Иго. Ето това е кръвен данък. 

47 сираци

https://offnews.bg/evropa/47-detca-siratci-ot-gratckite-bezhanski-lageri-pristignaha-v-germania-726877.html

47 деца сираци от гръцките бежански лагери пристигнаха в Германия

преди 4 минути, Радул написа:

По- добре, че Сирена ако ги види ще те връхлети ураган. 

Тогава нека да останат.:D

И без това ми е жега.

преди 49 минути, acnekt написа:

26  държави от 28 държави от ЕС са на хранилка на Германия и на Франция. 

Не е така!

https://fakti.bg/biznes/383648-darjavata-koato-vnasa-nai-mnogo-pari-v-es

преди 3 минути, M.Николов написа:

Тогава нека да останат.:D

И без това ми е жега.

Аз бих се срамувал. Не ако останат, а ако бях опитал нещо подобно. Ай да беше Серго...  :)

преди 11 минути, darkterminal написа:

не за да бие хората, а за да защитава правата им!

Не знам за бит без причина, а използване на помощни средства от служители на реда е установено от закона. Както и да е, аз съм с мисъл за ред, дисциплина и спазването на законите без изключение. 

преди 2 минути, FusE написа:

Не знам за бит без причина...

Бити без причина да искаш... Ако нямаше, нямаше да съществува термина полицейски произвол...

... а използване на помощни средства от служители на реда е установено от закона. ....

... но не и за да се възпрепятстват гражданите от упражняване на базовите им конституционни права...

... Както и да е, аз съм с мисъл за ред, дисциплина и спазването на законите без изключение. 

Така де... Освен всичко друго, това означава, че и полицаите не трябва да си превишават правомощията! Те са сложени там да пазят реда, а не да го нарушават...

току-що, darkterminal написа:

Бити без причина да искаш... Ако нямаше, нямаше да съществува термина полицейски произвол...

За някой искането на докумнети за проверка е полицейски произвол също нарушаване на личното пространство при обиск и т. н. 

преди 2 минути, darkterminal написа:

Така де... Освен всичко друго, това означава, че и полицаите не трябва да си превишават правомощията! Те са сложени там да пазят реда, а не да го нарушават...

Абсолютно подкрепям. 

Отдавна не гледам новините, но днес реших да чуя какво ще кажат по БНТ.

Ужас, всяка втора дума е "коронавирус"!

Обработват ни умишлено по най-жесток начин.

преди 1 минута, Мойра написа:

Отдавна не гледам новините, но днес реших да чуя какво ще кажат по БНТ.

Ужас, всяка втора дума е "коронавирус"!

Обработват ни умишлено по най-жесток начин.

Журналистите пренатягат новина която е актуална, не само с коронавирус е така. 

преди 4 минути, FusE написа:

За някой искането на докумнети за проверка е полицейски произвол също нарушаване на личното пространство при обиск и т. н.

...

Ся... Ставаше въпрос за човек поискал да премине покрай протеста и ял бой... Това е явно превишаване на правомощията и се квалифицира като полицейски произвол. Осен всичко друго, искането на документи за проверка трябва да е правно обосновано, полицаят няма право да те спре без причина или по негово хрумване и да ти иска документи. А обиск, може само след постановление за обиск с подпис и печат от прокуратурата... В противен случай всяко от тези действия се брои за произвол!

току-що, darkterminal написа:

Ся... Ставаше въпрос за човек поискал да премине покрай протеста и ял бой... 

Не мога да коментирам случая, не съм присъствал, немога да знам кой от къде е искал да мине и дали не е нарушил нещо, както дали е бит. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.