Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

97984352_3086433428112055_42237206175573

мн добра мисъл.

Как бил Гейтс щял да ни имплантира чип в главата, след като там вече има телевизор. При някои дори е лампов още...

:) 

И не особено приятна статистика за "матушката"

https://www.dw.com/ru/в-россии-от-covid-19-умерло-беспрецедентное-число-медиков/a-53498278?maca=rus-facebook-dw&fbclid=IwAR2XFqIKhTWfKF-PSC-DZ1tccXM_r9hwpNwi74J0ny02o49VdBX7Hs_M5Pc

Рекорд по починали медици.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 7 минути, miro20 написа:

Аз не те квалифицирам, нито казвам че си тъп :)  Щото то си личи по казаното / написаното .

А който сам се излага, никой друг не може да го изложи по добре :) 

Напомням ти само, щото знам че не можеш повече от 3 минути.

току-що, Hristo52 написа:

Писането им е едно и също, езика и поклонничеството на определени хора и богоугодни медии!

Липсата на хапчета води и до делюзии и бълнуване. Вероятно щото вие "много сте създали" и като се виждат резултатите - създаденото е главно в изтрещяването. Тва военщината никого не е простила... и е диагноза за цял живот.

преди 6 минути, Hristo52 написа:

Изобщо не са близнаци ами е един и същи човек с много профили

Така е. Знаем отдавна. Не хранете трола, нека си говори сам от различните си профили

преди 48 минути, _ramus_ написа:

Прави впечатление че постепенно  заглъхнаха личните коментари ( мученето) , а истерично се запускаха редовните линкове от "правилните медии" в темата. Когато не коментираш с лични думички е твърде безопасно да не се издадеш че си неадекватен и че са налице проблеми с някои когнитивни наслагвания и дефицити.

аааа - на колежката дето очаквала властта за да реши националните проблеми, както и проблемите на цивилизацията в преход към следващото измерение - много ще й хареса. В този смисъл - още като видите ника й - я поздравете лично...

Имам едно съмнение - как точно ще се пляска, като за това са нужни две ръце, а едната ще е заета... Но съм сигурен че има решение... някакво. И да не забравите да й пратите снимка, ще ви спомене в личните си дневници.

Не се навеждай рамусе, рано е за клизмата. Имай търпение.

преди 4 минути, _ramus_ написа:

Липсата на хапчета води и до делюзии и бълнуване. Вероятно щото вие "много сте създали" и като се виждат резултатите - създаденото е главно в изтрещяването. Тва военщината никого не е простила... и е диагноза за цял живот.

При тях от социалистическо време  "създал" разбирай " уредил се " . Иначе не всички военни са такива. Новото поколение има свястни хора.

Но комбинацията комунист и военен е наистина диагноза на генетично ниво  . :) 

интересно сравнение :

https://dnews.bg/galap-49-odobravat-doc-mangarov-70-gen-mutafchiiski.html?fbclid=IwAR06Y15IEfAxPpcQOEkcxjMRb82kZ7Ci9yLaPZOLZtafeayvpPTWXAD_tXI

49% от българите одобряват доц. Мангъров, 30% не, а останалите се колебаят. За сравнение, проф. Мутафчийски има одобрение 70%, неодобрение 26% и 4% се затрудняват да отговорят. Това сочат резултатите от експресен телефонен сондаж (800 ефективни интервюта) на „Галъп интернешънъл“ във връзка с коронавируса. Изследването е проведено между 15 и 18 май.

86% от анкетираните пък смятат, че България се справя сравнително добре с епидемията на фона на другите европейски държави, което допълнително потвърждава, че действията до този момент са оценени високо от мнозинството от българите.

От дистанцията на времето, решението за въвеждане на извънредно положение в страната за последните два месеца е оценено положително, отбелязва „Галъп“. Мнозинство от 75% от респондентите вярват, че това решение беше необходимо. Малко над една пета (21%) от запитаните го намират за ненужно. Останалите не могат да преценят.

Растат и очакванията за постепенна нормализация и завръщане към обичайния ритъм на живот в страната. Близо две трети от запитаните българи вярват, че до края на годината животът в страната постепенно ще се нормализира. 30% са по-скоро скептични, че ще се върнем към „нормалността“ до края на 2020 г., а 5% от запитаните не могат да преценят.

51% от българите смятат, че ограниченията за пътуване в чужбина вече трябва да отпаднат. 41% не са съгласни. Останалите се затрудняват да отговорят.

61% намират мерките на властта срещу коронавируса за достатъчни, 29% – за прекалени и 9% – за недостатъчни. Има и малцина колебаещи се. След седмиците на постепенен спад в дяловете на определението „достатъчни“ и ръст на определението „прекалени“, сега вече и тук очевидно има установяване около определени нива.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, miro20 написа:

При тях от социалистическо време  "създал" разбирай " уредил се " . Иначе не всички военни са такива. Новото поколение има свястни хора.

Но комбинацията комунист и военен е наистина диагноза на генетично ниво  . :) 

ми то тук няколкото "примера" са все от "старото време" при което положението винаги беше "две в едно". Особено офицерския състав - задължително. И бяха едни офицери - :) - луда работа, каквито са си и досега.

Новото поколение - не знам вече, а и всичко се промени. Те затова старите напират към истерията - още не могат да преглътнат че го няма вече старото им време.

Ма полковника - глей къв е наперен и страшен. Особено сутрин - за отскок. :)

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Така е. Знаем отдавна.

Ето! Как сладко си гукат двата профила!  :) Човей без работа!  Тоя работи ли? Или му плащат за тролене май. Платен трол! 

Въх! Диагностици на генетично ниво. До какви качествени изменения доведе липсата на презервативи по соца.

преди 14 минути, _ramus_ написа:

правя го - защо в темата вече никой не чете, освен любимите си дежурни глупости?

Четем всичко,дори и твоите празни приказки понякога.Ето сега ме гложди,защо си сложил питанка на това изречение,а си забравил да го започнеш с главна буква!

преди 10 минути, _ramus_ написа:

И бяха едни офицери - :) - луда работа, каквито са си и досега.

Да бяхме. А ти хващал ли си оръжие! Ходил ли си войник а? Или си от модерните? Джендарите герои! Дето като пукне гума на кола бягат от страх! Такъв като тебе утре (не дай боже) ще защитава България! Дето мисли автомата за трион! :vomit:

преди 16 минути, Радул написа:

Не се навеждай рамусе, рано е за клизмата

Офф топик

В пилотската кабина на самолета единия пилот казал на другия първо да пият по едно кафе и после да извикат стюардесата да я обичат. Обаче за зла беда микрофона бил включен и сичко се чувало в салона на пътниците. Стюардесата хукнала да изключва микрофона, ама се спънала.

Една възрастна пътничка казала:

- Леко бе момиче, те казаха, че първо ще пият кафе

преди 33 минути, Димитър 59 написа:

Четем всичко,дори и твоите празни приказки понякога.Ето сега ме гложди,защо си сложил питанка на това изречение,а си забравил да го започнеш с главна буква!

Щот е грамотност.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Очаквам на хората да им писне. Ама яко да им писне.

И на тези дето бият, да ги накарат да си глътнат палките очаквам.

Май боя ще е истински. Менгелетата само от бой разбират.

Очаквам да ги ступаме. Много яко да ги ступаме очаквам.

Нали знаеш, че няма да се случи, Реджепе? В тях е и сопата, и моркова и всичко. "На оръжие!"? О, на ТЯХ много ще им хареса: допълнителен повод за задействане на следващата фаза - камповете и екстерминацията. Гледах някакво клипче с журналист, който разпитва хора от ФРГ-то. Мисля от 70-те или 60-те. Масово или се правиха на ударени или наистина не знаеха за зверствата на Хитлер. Кой знае и в момента какво се случва в реалност. Да не би по времето на действие на Дахау и Освиенцим някой е знаел какво реално се случва там?

Замислях се за показването на EVENT 201 в Ютуб. Що за дивотия е това. Теорията ми е, че това е инструкция. Било е сигнал. Към кого точно не знам. Много оригинален комуникационен канал използват. Няма скрито-покрито. Билдерберги, рептили, конспирации, у-а. Глуости. In plain sight.  Публикуване на клипчето. Старт.

И още нещо. Потърсете в мрежата Операция "Мрачна зима":

https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Dark_Winter

P.S. И отново "Джонс Хопкинс"

преди 9 минути, Мальчик Бананан написа:

Нали знаеш, че няма да се случи, Реджепе?

Очаквам да се случи, ама яко да им го случим очаквам !

преди 9 минути, Мальчик Бананан написа:

Гледах някакво клипче с журналист, който разпитва хора от ФРГ-то. Мисля от 70-те или 60-те. Масово или се правиха на ударени или наистина не знаеха за зверствата на Хитлер.

Е да де. Как по друг начин да очаквам да се спасим ?

Той поета що е казал "додето е мъничка змията", щото узурпират ли демокрацията и човешките права, отичаме в канала.

Докато имаме още шанс да комуникираме един с друг, да им го наочакваме. Щото после ще е късно

Вече е късно. Стоим и гледаме цирка. Когато решат да спрат да се гаврят, решат. Ако нещо се обърка - лаборатории от ниво на сигурност BSL-4 в Европа, колкото искаш.

Мнозинството хора винаги е било роби на малцинството. Просто в момента почнаха да пипат малко по-грубичко. И това не е всичко, което могат. Просто го приеми.

Министър Ананиев да побърза, че го чака нова заповед за отмяна или редакция. Ананиев е много сърдит, че провалихме идеята му лекарите да връщат парите обратно. Министрите на здравето в Европа укрепват болници, за да са готови за нова епидемия, у нас министърът иска да ги затваря.
Ананиев да отговори защо имаме толкова много заразени медици!

преди 1 час, Радул написа:

Използват официална статистика. Ако държиш да сме точни- 69 аборта дневно. Това са само регистрираните.

Възможно е. Това ми излезе като първа връзка и не съм задълбавал: България на челно място по брой извършени аборти в ЕС - България - DarikNews.bg

Родната полиция ни пази.

преди 48 минути, Мальчик Бананан написа:

Вече е късно. Стоим и гледаме цирка.

Цяла Европа и щатите са постоянно във бунтове. Нищо не се знае. Или ние, или те !

Тате, тате, какво значи I surrender

Не знам сине, ние сме българи

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

ние сме българи

Съобщение за всички "българи"-този месец по технически причини ще закъснее изплащането на " Мекере парасъ"- изгорялия покрив.

преди 33 минути, Hristo52 написа:

Родната полиция

Не се прави, че не си прочел какво ти написах-ако не го изпълниш, ще те обявим за командир на ОФ трета бабешка организация (какъвто си си )

преди 2 часа, Hristo52 написа:

Аз съм създал много работи в живота си!

Kакво точно си създал,бе другарю старшина?Дай тука да видим какво точно е създал един военен /не войник/.Създател...27 месеца лято и зима съм изкарал вънка по чукарите само с две кучета за да могат такива като тебе да се пишат създатели и да ми пишат за казарма и дълг.

97510756_10216671894935461_4558681702473400320_o.jpg

преди 19 минути, Реджеп Иведик написа:

Цяла Европа и щатите са постоянно във бунтове. Нищо не се знае. Или ние, или те !

Тате, тате, какво значи I surrender

Не знам сине, ние сме българи

Да, добре. Не знам защо се правиш. Знаеш много добре, че нищо реално не се променя. Просто отпускане на юздите, затягане на юздите. Но самите юзди не можеш да махнеш. Да не говорим за психарите, които си ги искат. Определено ме изненадаха обаче. Толкова организирани, че чак шашкащо. Иначе гледах някакво пропагандно филмче на австралийската телевизия (за "лошите" китайци). Ако пък верно го правят цялото това, за да срутят Китай, нема такъв смех. Иначе беше интересно за гледане. Австралийците са се пона*кали от страх от Китай. Все още не съм наясно какво се случва точно. Нещо между редовете е, но поне аз не го виждам засега.

Защо правят ваксина и откъде ще знаят на кого ще трябва ваксината, може човека на кого ще бият инжекцията, ваксината да го е изкарал вече вируса и да има антитела. Не му трябва. Нали 80 процента го прекарват на крак. Тогава???

Как ще разберат кой има нужда от ваксина и кой не? 
И две ваксини не са ли много. 
Една противогрипна и една за против коронавирус?

преди 2 минути, acnekt написа:

Защо правят ваксина и откъде ще знаят на кого ще трябва ваксината, може човека на кого ще бият инжекцията, ваксината да го е изкарал вече вируса и да има антитела. Не му трябва.

Много добре замислен и позициониран въпрос,макар че,можеше да се мине само с едно "От къдя на къдя?".
Ваксина са се засили да правят за да няма подобни карантини в бъдеще.
Ваксината /като се изнамери/ ще трябва на всички които искат да се ваксинират.
Който е изкарал вируса се превръща просто във вирусоносител,а антителата са единствено за това да покажат,че вируса е бил и при него.Те не са в количество и с качества които да преборят вируса,нито да го предпазят от заразяване или разпространение.

п.п Много често забелязвам фразата "От вируса никой не е умрял",като на практика това е напълно вярно.Здрав човек много трудно може да получи сериозни увреждания от вируса.Умират хора в следствие на усложненията които причинява вируса в слабите или вече заболели органи.Умират и напълно здрави хора,които имат прекалено голям достъп със вирусоносители /лекари/.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.