Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 26 минути, Реджеп Иведик написа:

Личи си. От там и модела да одобряваш непредизвикано насилие

непредизвикано насилие ? :)  

Като ги гледам колко настървено са наобиколили, въобще не ми изглежда на "необосновано" . И второ ... да ти кажат нещо за нудистки плаж се смята вече за насилие ли :) 

преди 7 минути, barbuncela написа:

Тоя път те съветвам в прав текст. Върви на психиатър имаш нужда. Главата не ти е наред! Ако искаш направи анкета. Не си добре човече. Трябва ти лекарска помощ!

От хора дето се пенят от всичко що видят в нета, които фейк сайтовете са им приоритетни източници, няма как да приема съвет .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 30 минути, miro20 написа:

Че е майтап нямам грам съмнение, тъй като подобен диалог никой не би провел насериозно.

:offtopic_s:

Вярно...има един голям майтап във форума..съмнения няма...и никой не го взема на сериозно...

Даваш ли си сметка,че този екземпляр ,под дървото е на служба и е там за да си върши работата...а не да ги праща на нудиски плаж...А..и между другото-ти що не идеш гол на работа!?

преди 4 часа, barbuncela написа:

Хайде стига бе! Как може! И това полицай! Че той е за съд и уволнение. Верно полицията ни е под всякаква критика.

и полицайте са хора

нормално е да се пошегуват

как соросоидите се шегуват  с всички хора

преди 3 минути, miro20 написа:

От хора дето се пенят от всичко що видят в нета, които фейк сайтовете са им приоритетни източници, няма как да приема съвет .

Както и мнението на такива като тебе, дето всичко дето не им понася е фейк! Върви на лекар! Повече няма да се занимавам с тебе, освен ако не нарушиш правилата, хайде адиос!

преди 3 минути, Proshark написа:

...

Даваш ли си сметка,че този екземпляр ,под дървото е на служба и е там за да си върши работата...а не да ги праща на нудиски плаж...А..и между другото-ти що не идеш гол на работа!?

Служба е точната дума... Тези хора не ходят на работа! Те са на служба! Да служат на хората, а не да им отговарят саркастично... Ако си отвори устава, ше прочете, че той е задължен докато е на служба, да е любезен с хората!

преди 1 минута, Мурка А написа:

и полицайте са хора

Нали? Защото толкова някой знаете в България! Културата на тия полицаи е толкова. Дебели дебили дето ако трябва да се затичат ще пукнат от прекалени кила. Искаш ли снимки. Ха, български полицаи, те могат да се големеят само пред обикновения човек. Ела в Италия и си направи шега с полицай, или той да направи подобно нещо...майкоооо! Не ми се мисли!

преди 1 минута, darkterminal написа:

Да служат на хората, а не да им отговарят саркастично...

на глупак  е редно да  се отговори саркастично

какво не разбраха 2 метра дистаниция и маски

и ревете че нямало ред 

е как да има като елемнтарни неща не се спазват

за общото благо

та  разделяне на боклука ли ще се прави 

ще се кара ли без превишена скорост 

преди 3 минути, barbuncela написа:

Ела в Италия и си направи шега с полицай, или той да направи подобно нещо...майкоооо! Не ми се мисли!

какво ще стане

нищо

Ти ходиш ли на нудистки плаж Серж?

току-що, Радул написа:

Ти ходиш ли на нудистки плаж Серж?

не съм серж

не  ходя на нудиски плаж

но исках да ходя да гледам

като бях по млад 

сега повече искам да си седя вкъщи

и  да оправя държавата 

преди 13 минути, Мурка А написа:

и полицайте са хора

как соросоидите се шегуват  с всички хора

Няма такова нещо колега.В момента в който е облякъл униформата майтапите свършват.Редовия полицай е там само и единствено да пази реда по начина по който му е наредено.Един подобен майтап в страни в които хората си знаят правата и си ги устояват по не толкова мирен начин такова майтапене щеше да му излезе бая солено на полицая.

току-що, XEPO-1 написа:

Няма такова нещо колега.В момента в който е облякъл униформата майтапите свършват.Редовия полицай е там само и единствено да пази реда по начина по който му е наредено.

може да му е наредено

като видите идиоти без маски и без спазване на дистаниция

си направете шега с тях  или ги  глобете изберете си 

преди 5 минути, Мурка А написа:

не съм серж

не  ходя на нудиски плаж

като бях по млад 

и  да оправя държавата 

Нема да си серж, докато не направиш някой гаф и не те докладвам. После сигурно ще си Мурка В демек брат му! :lol6:

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 22 минути, Мурка А написа:

...

Да отговаря саркастично, колкото си иска, само че, когато не е на служба!

преди 23 минути, Мурка А написа:

не съм серж

не  ходя на нудиски плаж

като бях по млад 

и  да оправя държавата 

ъхъ, като млад, искал само да гледа, а ся иска да оправя
нему стига да оправи ена кака, иска целата държава да опрай
аве ти да не си Боку пот прикритие?

преди 26 минути, barbuncela написа:

Нема да си серж, докато не направиш някой гаф и не те докладвам. После сигурно ще си Мурка В демек брат му! :lol6:

милфче

не се закачай с мен 

аз не правя никога гафове 

милфче

не се закачай с мен 

аз не правя никога гафове 

Доообре! :lol6:

Са - основния въпрос беше - има или няма вирус и ... опасен ли е?

Вирус - има.

Опасен ли е - ей тука е заровено кучето. Аз мисля, че ... ни излъгаха ... доста.

И веднага се появява другия въпрос - ЗАЩО?

преди 6 минути, dimy написа:

Ти как мислиш? Ние тука 500 страници го нищим това "защо". Че яко ни излъгаха е вън от съмнение.

преди 12 минути, dimy написа:

Са - основния въпрос беше - има или няма вирус и ... опасен ли е?

Вирус - има.

Опасен ли е - ей тука е заровено кучето. Аз мисля, че ... ни излъгаха ... доста.

Е как защо?За да могат да си прекарат 5Gто докато хората са си вкъщи заради карантината и за да може Бил Гейтс да си продаде чиповете и ваксината,макар че в Замундата може да си ги изтеглиш безплатно.

преди 4 минути, Радул написа:

Ти как мислиш? Ние тука 500 страници го нищим това "защо". Че яко ни излъгаха е вън от съмнение.

Опитаха се да направят световно нещо! Какво...може и никога да не разберем, обаче удариха греда и то много дебела!

преди 1 минута, barbuncela написа:

Опитаха се да направят световно нещо! Какво...може и никога да не разберем, обаче удариха греда и то много дебела!

А дали не направиха световно нещо, докато нас ни залисваха с вируси?

преди 3 минути, Радул написа:

А дали не направиха световно нещо, докато нас ни залисваха с вируси?

Знам ли...възможно е...но явно нещо не сработи както искаха...но кои.... Но и факта че има няколко свръхсили, една срещу друга, е до някъде гаранция, че нищо скрито не може да остане, защото винаги ще има потърпевщ, а не виждам нито Русия, нито САЩ като потърпевши, не говоря за Китай!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 4 минути, barbuncela написа:

Моето мнение съвпада с теорията за конспирацията.

arx1589998894h.jpg

преди 6 минути, XEPO-1 написа:

Е как защо?За да могат да си прекарат 5Gто докато хората са си вкъщи заради карантината и за да може Бил Гейтс да си продаде чиповете и ваксината,макар че в Замундата може да си ги изтеглиш безплатно.

За 5G не знам.

Но ваксина - няма да стане, поне не и задължително!

преди 1 минута, dimy написа:

Моето мнение съвпада с теорията за конспирацията.

arx1589998894h.jpg

Значи очаквай скоро... може би още тази вечер или най- късно утре да те нарекат лумпен.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.