Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 час, Hristo52 написа:

Родната полиция ни пази.

Директно уволнение за такива боклуци. Но по-ефикасно ще е двама трима да му счупят шибаната тиква!!

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

Някой ще обясни ли какво става на видеото с момичето, че от викането нищо не разбрах.

преди 1 час, NEVADA написа:

Не се прави, че не си прочел какво ти написах-ако не го изпълниш, ще те обявим за командир на ОФ трета бабешка организация (какъвто си си )

Абе върви някъде бе лъжец! Първо бил в МВР после свързочни войски, та и зам командир! Да ти цитирам ли лъжите а? И натегането а?

преди 50 минути, XEPO-1 написа:

Kакво точно си създал,бе другарю старшина?Дай тука да видим какво точно е създал един военен.

Първо съм полковник друже! Създал съм семейство, деца, внуци, два апартамента, две вили, една кола! Стига ли ти а? А че си имал 27 месеца служба, аз какво да направя? И че се нервиш на оня, ако нищо не си направил, аз с какво съм ти виновен? Или само се заяждаш колко да ти тегла една а? Много станахте нещо в тоя форум "недоволните" Аман бе! Бил при ония  бил е на 20 - 30 години, нищо не направил, с тия нови 30 години, и тука нищо не направил, станал на 60-70 и някой му крив!

От видеото полицията не спазва 1 метра дистанция, нямат и маски. Да не говорим и за тълпата, където там се е събрала. 
Пълна непрофесионалност и надвикване.

преди 7 минути, Hristo52 написа:

Първо съм полковник друже! Създал съм семейство, деца, внуци, два апартамента, две вили, една кола! Стига ли ти а?

преди 10 минути, Hristo52 написа:

Първо съм полковник друже! Създал съм семейство, деца, внуци, два апартамента, две вили, една кола! Стига ли ти а? А че си имал 27 месеца служба, аз какво да направя? И че се нервиш на оня, ако нищо не си направил, аз с какво съм ти виновен? Или само се заяждаш колко да ти тегла една а? Много станахте нещо в тоя форум "недоволните" Аман бе! Бил при ония  бил е на 20 - 30 години, нищо не направил, с тия нови 30 години, и тука нищо не направил, станал на 60-70 и някой му крив!

Другарю старшина,въпроса е какво си създал,а не какво си си създал.После,ако изобщо забелязваш,аз не се нервя на никой,нито се заяждам.Просто питам-Какво създаде,бе другарю старшина,че да имаш два апартамента,две вили и една кола /за останалото съм убеден,че са ти помогнали други хора,най-вероятно войници докато си "теглил по една" наляво и надясно.

преди 4 минути, XEPO-1 написа:

Другарю старшина,въпроса е какво си създал,а не какво си си създал.

20 работни места за 10 години и една фирма. 10 години съм давал хляб на 20 семейства. Стига ли? Я ти кажи какво си направил? 

Това съм направил за да имам всичко, и съм хранил 20 човека, такива като тебе, и заплати съм им давал и осигуровки и всичко легално! Ясно? Айде...

хич не е лошо да престане тая мания с ДАВАЛ съм хляб. нарича се заплата и се полага за свършена работа.

преди 3 минути, Mapuku написа:

хич не е лошо да престане тая мания с ДАВАЛ съм хляб. нарича се заплата и се полага за свършена работа.

Както искаш го наричай! Все тая.

преди 3 часа, Hristo52 написа:

Дето мисли автомата за трион!

Бях отличник, между другото. Имах над 3 месеца отпуски само от награди по стрелбите с автомата. Така и нямаше кога да ми ги дадат и си останаха само на хартия. Падна ми се и много прецизно оръжие - това също имаше значение.

Точно в свързочният полк на втора армия бях 2 години и ви се смеех на полковниците и другата офицерска и старшинска сган, дето беше събирана от кол и въже, стискаха се само и само да изкарат да награбят пенсиите или да катерят нагоре по щабните профили на втора армия... И тогава си бяхте неграмотни, нещастни и много нахакани. А пълнежа отвътре - минус безкрайност. И си ви стои и досега, щото това си е диагноза доживот... А да си свален от измисления си уставен престол... е голяма трагедия, гледайки остатъците дето са налице...

преди 2 часа, Hristo52 написа:

Родната полиция ни пази.

Хайде стига бе! Как може! И това полицай! Че той е за съд и уволнение. Верно полицията ни е под всякаква критика.

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Все тая.

все тая, щото мученето е все едно и също. А имате елементарни пропуски съвсем съответствено на миналото ви с което парадирате.

преди 10 минути, Hristo52 написа:

10 години съм давал хляб на 20 семейства

Всъщност не е точно така. Работникът изкарва и за хляб и за сирене и за салам и за още много работи, но му дават само за хляб...  Ако ги няма работниците, и ти няма откъде да даваш.

преди 5 минути, _ramus_ написа:

гледайки остатъците дето са налице...

Първо ти се погледни и се скрий. Дотегнал си на всички с тъпотиите ти! Платен трол!

То освен тебе, друг не виждам да мучи тука! Гола вода!

преди 37 минути, Hristo52 написа:

Създал съм семейство, деца, внуци, два апартамента, две вили, една кола

ааааа - няма такава смешка из целия форум... не, няма... :) Създателя - е точната думичка за тия изхвърляния.

преди 2 минути, _ramus_ написа:

няма такава смешка из целия форум.

Този път позна! Това е точната дефиниция за тебе. Всичко което представляваш, тоест-нищо! Голяма нула!  0

току-що, Hristo52 написа:

Платен трол

бъъългааари... ююнаааци - Джарко.

Едно и също мучене с няколкото колеги по ферма. Вероятно сред фермата минава за интелигентно.

така... гледам че пак се спрягат неграмотии към казуси за ваксини и ваксинации... Та що, та как, за какво ли...

преди 23 минути, Hristo52 написа:

20 работни места за 10 години и една фирма. 10 години съм давал хляб на 20 семейства. Стига ли? Я ти кажи какво си направил? 

Това съм направил за да имам всичко, и съм хранил 20 човека, такива като тебе, и заплати съм им давал и осигуровки и всичко легално! Ясно? Айде...

Другарю старшина,това си си създал благодарение че си се пенсионирал на 40 години и са ти дали  една фуражка пари само и защото през целия си живот на фатмак си упражнявал само и единствено "да тегля по една".Създател....Кърлеж дето е смукал цял живот благодарение на "системата" тръгнал да ми се прави на създател понеже имал две къщи,вили и коли...Аве фатмак,вземи се поогледай малко какви ги ръсиш,че много се излагаш.Не че ти пречи де.

току-що, Hristo52 написа:

тоест-нищо! Голяма нула

също е повторяемо... пак е Джарковщина. Вие изглежда до това ви се свежда целия репертоар. Та Джаро има по-голям, но по-голям е и от няколкото "съратници" из темата.

преди 6 минути, Hristo52 написа:

То освен тебе, друг не виждам да мучи тука! Гола вода!

Може ли без личностни характеристики?

преди 2 минути, _ramus_ написа:

Едно и също мучене с няколкото колеги по ферма.

А ти дето се имаш за много интелигентен и възпитан? Следващия път си почивка.

преди 11 минути, barbuncela написа:

Хайде стига бе! Как може! И това полицай! Че той е за съд и уволнение. Верно полицията ни е под всякаква критика.

Аз като гледам клипа агресията е много повече от "мирните скромни" граждани.

Бил се избазикал нещо с момичето за нудисти и тениска и вече голям рев. Сякаш изнасилена едва ли не.

То не се знае кой какво е казал де...

преди 4 минути, miro20 написа:

Бил се избазикал

Така ли бе? Я! Що не се избъзикаш ти така с мене, ама да не си с униформа! И седи и се крие като пребито куче, простака му с простак.

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 9 минути, ncl написа:

Виждал си ти агресия... Моли се да не видиш.

Агресия...Когато е взаимна е най-приятно.Протестирали...Жив да не бях да го чуя...
Ей така се протестира

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.