Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 1 минута, FusE написа:

Не мога да коментирам случая, не съм присъствал, немога да знам кой от къде е искал да мине и дали не е нарушил нещо, както дали е бит. 

Ми и аз така си помислих, че не би могъл да знаеш, ама някак си много неочаквано, бързо зае позицията, че бит без причина няма... И го изкоментира... Та ми стана чудно...

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 6 минути, darkterminal написа:

Ми и аз така си помислих, че не би могъл да знаеш, ама някак си много неочаквано, бързо зае позицията, че бит без причина няма... И го изкоментира... Та ми стана чудно...

Поста ми беше по принцип позиция, не по случая. 

преди 7 часа, Реджеп Иведик написа:

"Трябва да отстояваме правата си и да не допускаме България да се управлява с копойски методи"

Румен Радев

"Методите на Министър Председателя издават битието му от началото на Прехода "

Президент на РБ  Румен Радев

преди 8 часа, barbuncela написа:

И аз искам да тествам ваксина , против простотия , но много искам . Такива статии ме карат да се смея от сърце .

преди 35 минути, FusE написа:

Поста ми беше по принцип позиция, не по случая. 

Дори един човек сам да излезе на протест, това трябва да се уважава от всички! Включително и от полицията. Всички тези, които осмиват протестите на хората, всички медии които не отразяват тези протести, са съучастници на тези, срещу които се протестира. В България има много за какво да се протестира и всеки който го прави, е достоен за възхищение а не за подигравки!

преди 1 минута, Радул написа:

Дори един човек сам да излезе на протест, това трябва да се уважава от всички! Включително и от полицията. 

Усмивам ги зареди това, че не виждам смисъл в този протест, няма как да подкрепя нещо което не поддържам. 

преди 3 минути, Радул написа:

В България има много за какво да се протестира и всеки който го прави, е достоен за възхищение а не за подигравки!

Има наистина това е така, ще подкрепя всеки смислен с ясна визия и искания протест. 

преди 1 минута, FusE написа:

Усмивам ги зареди това, че не виждам смисъл в този протест, няма как да подкрепя нещо което не поддържам. 

Нима? Ами не ги подкрепяй и ги осмивай, ама утре ти ще протестираш и теб ще подиграват! Това е много сбъркан подход. Ти на практика защитаваш една шайка криминални престъпници, щото не виждаш смисъл в нечий протест. За този който протестира, може и да има смисъл. Не ти ли е минавало през ум?

преди 8 минути, FusE написа:

Има наистина това е така, ще подкрепя всеки смислен с ясна визия и искания протест. 

Това се нарича политизиране. Протеста е протест против нещо. Неговата цел е нещо да бъде спряно. Неговата задача е нещо да бъде спряно! Неговия смисъл. Протеста не е партийна линия. Ако някой иска оставката на правителството, той иска оставката на ТОВА правителство! Той не предлага следващото правителство. Ако и следващото се оцапа като това, той пак ще го свали. Ако работи нормално ТОЙ няма да му пречи. Той се казва Народ.

преди 8 часа, barbuncela написа:

за демонстрацията пред парламента как полицията беше блокирала наоколо улиците за да не отиваш там.

и...? Какво да направят - да раздават рози и автографи на запалянковците ли. Или поклони, целувки и прегръдки?

Има си протоколи които се следват, спрямо зададени условия, а не лаладжийства по форуми. В тази връзка - за всичката полиция целия народ плаща от данъците - заради няколко стотин души, дето се събраха за да направят поредния си театър, и на други, които имаха нужда да си направят социални имиджи, щото са следствени... но били недоволни.

Ама имали права - ми да имат, ама за тия права плащат всички останали, дето не са направили същия избор. И това е демокрацията и се налага да ги търпим - всички останали. И да плащаме за техните "сензации". Защото ако изпуснат реда - точно "другите' ще ги притиснат с "къде бяха полицията за да поддържа реда в държавата". А опити за имитация на изтрещели, както и  актьори, че и криминално проявени - си имаше още първия ден. Точно това са дежурните заподозрени, които са си наемни и по други ммного познати на всички ни "протестъри". Като много важно е да се разиграват театри, но мина времето в които тия номера вървяха.

И понеже в тема като тази по съвсем естествен начин се реализират огромна част от естествената фейкова среда из виртуала - нещо за механизмите и примерите за изследване на "фейка" и разпространението му. После именно фейковете се предлагат като "доказателство" на някого колко му е истинна истината. Именно това предлагат залитанията на няколкото участници в темата - щото така им харесвало, щото това ги кефило, или щото това ги изразявало и така го "усещали'. Ми да - ама пак фейка си остава фейк...

https://www.actualno.com/society/proverihme-kak-se-pravjat-falshivi-novini-obshto-vzeto-elementarno-news_1463921.html

Проверихме как се правят фалшиви новини. Общо взето - елементарно

преди 53 минути, Радул написа:

Ако някой иска оставката на правителството, той иска оставката на ТОВА правителство! Той не предлага следващото правителство. Ако и следващото се оцапа като това, той пак ще го свали. Ако работи нормално ТОЙ няма да му пречи. Той се казва Народ.

Избори и оставка до откат това предлагаш, ето защо се смея. Как ще знаеш дали ще работи добре като не знаеш за какво ще работи? Протеста от тези дни е срещу ваксините които още ги няма, как да не се смея на това? 

преди 3 часа, M.Николов написа:

Доколкото знам, не си мед.сестра.

Но приятелката ти е.

Николов , Сирена никога Не е била мед. сестра , помощен медицински персонал и Никога няма да Бъде !

Твърдението произхожда от бръщолевенията на серго в мислите , където със зле прикрита завист към личният ми живот и предпочитания в

интимен план - изработи и хвърли няколко пъти интригантски ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ  , че съм мед. сестра и от "бялата мафия " !

На което аз навремето му отговорих - Да не ми къса пагоните !

Самото ти Нелепо твърдение към човек , за който нямаш никаква информация е също толкова манипулирано , както статийките от идола ти "24 часа" .

С това приключвам този личен въпрос и се надявам следващият път да възпроизведеш интелигентно отношение към хора , които не познаваш.

Аз не бих си позволила отношение , което да снижи респектът ми в Несъстоятелност , предвид липсата на факти .

..........................................

А сега нещо Интересно от света на "ваксините" , което може да ви бъде от полза , пак повтарям : Ако стане "напечено" 

току-що, FusE написа:

Избори и оставка до откат това предлагаш, ето защо се смея. Как ще знаеш дали ще работи добре като не знаеш за какво ще работи? Протеста от тези дни е срещу ваксините които още ги няма, как да не се смея на това? 

ми смешно си е. По традиция вечерта се изострят кризите... и драмите. Време е за традиционния излив на гняв, на недоволство - денят е дълъг, живота труден, много народ е събрал и има нужда да се излее свободно, за да се събира и на другия ден. А няколко тук си заработват тарикатски.

преди 2 минути, Inana.. написа:

Сирена никога Не е била мед. сестра , помощен медицински персонал и Никога няма да Бъде ! 

Еееее сега трябваше ли така да ни счупиш фантазиите към мед. сестри. 

преди 1 минута, Inana.. написа:

Аз не бих си позволила отношение

Мдааа - без повторителните дежурни лъжи и изхвърляния из темата просто няма как да мине и ден

преди 4 минути, FusE написа:

Протеста е срещу правителството! Мен нали знаеш че не можеш да ме манипулираш, защо опитваш?

Протеста е и срещу това:

току-що, FusE написа:

да ни счупиш фантазиите към мед. сестри

то пък едни "фантазии"... точно пък към "тази"... фантазия. :)

току-що, Радул написа:

че не можеш да ме манипулираш

мне е нужно - квото си направил сам, няма смисъл някой друг да се напъва. Освен това нищо не разбираш и от манипулации и най-лесни са именно ония, дето иначе се мислят за "най-коравите, светнатите и защитените".

току-що, _ramus_ написа:

то пък едни "фантазии"... точно пък към "тази"... фантазия. :)

Фантазия с мед. сестра е класика, забихме съвсем в различна посока от коронавируса. 

преди 4 минути, FusE написа:

забихме съвсем в различна посока от коронавируса. 

темата все пак е за истерията - има ли я, или я няма. Какъв корона вирус, след като няколкото списващи тук си нямат дори основни понятия за вируси,

И да напомня с пример - основния "Невъзможен за манипулации" се изхвърли че "вирусът бил организъм, дето заразявал клетката отвътре". При това - с претенциите че "всичко дето говорил, той имал личен опит, знаел болниците отвътре.".. и да не продължавам вече с хилядите му лъжи.

Написах днес няколкото основни недоразумения из темата и явните противоречия на няколкото "сходни неманипулирани". Все едно че нищо... минало и заминало... и несъществуващо... Важното е да се повтаря всеки ден едно и също и да се излива от еликсира на народа.

Ти опита да зададеш поредните въпроси... и... нищо. Съвсем нищо - ей така, да върви играта, в която е важно някой да се изживявал на това, дето му харесва.

А ти - коронавирус...

преди 4 минути, _ramus_ написа:

мне е нужно - квото си направил сам, няма смисъл някой друг да се напъва. Освен това нищо не разбираш и от манипулации и най-лесни са именно ония, дето иначе се мислят за "най-коравите, светнатите и защитените".

Абе поне знам математиката за трети клас...

И не само че разбирам от манипулации, ами долавям всеки нюанс. Опит!

току-що, Радул написа:

И не само че разбирам от манипулации, ами долавям всеки нюанс. Опит!

о, тия номера вече не ти минават... отдавна са компрометирани и вече не хващат дикиш.

преди 3 минути, _ramus_ написа:

темата все пак е за истерията - има ли я, или я няма.

Темата е за истерията около коронавируса, а не за твоята лична!

преди 9 минути, _ramus_ написа:

Мдааа - без повторителните дежурни лъжи и изхвърляния из темата просто няма как да мине и ден

Джаро дотича с учестен пулс , в тръст да ме приветства ... Трогната съм ..

Ето един анализ акуратен да прослушаш и да Осъзнаеш , ако има с какво , естествено ..

току-що, Радул написа:

поне знам математиката за трети клас...

наистина ли - та броя на светофарите по няколко улици и булеварди в Пловдив, не можеш да броиш. Така че само до трети клас си останал.

Още чакаме да обясниш за "вируса - като организъм дето заразявал клетката отвътре".

преди 1 минута, _ramus_ написа:

о, тия номера вече не ти минават... отдавна са компрометирани и вече не хващат дикиш.

Аз номера нямам. Не съм циркаджия, но за един циркаджия като теб не е възможно останалите да не са. Задължително и те са циркаджии нали?

току-що, Inana.. написа:

Ето един анализ акуратен да прослушаш и да Осъзнаеш

от кога глупостите са вече "акуратни анализи"? Ти въобще нямаш представа какво интелигентните хора наричат с тая думичка...

преди 1 минута, _ramus_ написа:

наистина ли - та броя на светофарите по няколко улици и булеварди в Пловдив, не можеш да броиш. Така че само до трети клас си останал.

Още чакаме да обясниш за "вируса - като организъм дето заразявал клетката отвътре".

Цитирай къде съм го написал това!

Свтофарите тогава по спомен ти казах че са 8 или 9. Ако не са толкова- обори ме.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.