Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

току-що, Радул написа:

Аз номера нямам.

да, да... А хризантемите имат хриле и летят като лястовички.

Ако лъжата можеше да лети, щеше да си със скоростта на светлината.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 1 минута, _ramus_ написа:

да, да... А хризантемите имат хриле и летят като лястовички.

Ако лъжата можеше да лети, щеше да си със скоростта на светлината.

давай за светофарите! И цитат където твърдя онази тъпотия.

преди 3 минути, _ramus_ написа:

от кога глупостите са вече "акуратни анализи"? Ти въобще нямаш представа какво интелигентните хора наричат с тая думичка...

Провери си я в речника и не ме занимавай с неграмотността си.

................................................

Тази новина разбрахте ли я ? 

https://m.offnews.bg/news/Politika_8/NATO-iska-da-osigurim-legla-za-voenni-lekuvani-ot-COVID-19_728995.html

В мен веднага възникнаха няколко въпроси !

1. НАТО  с какви "тайни здравни инструменти " разполага , че като пророк Сигнализира за втора ковид вълна ??

2. Защо се мобилизират капацитет болнични легла за военнослужещи ?? Война ли ще има ?

3. Тази "тайна , класифицирана Нота " има ли общо със неговите "предсказания " няколко дни по-рано за Очаквания да умрат много хора !

Ама така Яко да измрат ?!?

Какво криете от Българският народ , мутресов ???

Колко жертви от Българският народ обещахте на чудовищата и техният анти хора - план ?

преди 12 минути, Радул написа:

Цитирай

на 18.03.2020 г. в 23:26, Радул написа:

Те са вътреклетъчни организми.

Защо да доказвам поредната лъжа и опити за "забравяне" и извъртанията... Иначе "нямаш номера"... ама въобще. като напишеш нещо и... всички ти верваме и аплодираме. Давай си така... ок си.

От "посоките на света", та до тая вечер - страшно лъжеш човеко... Всеки ден, нямаш спирка. Как живееш в такъв свят, за мен е необяснимо.

преди 19 минути, Inana.. написа:

Ето един анализ акуратен да прослушаш и да Осъзнаеш , ако има с какво , естествено ..

Е-ха, този не беше ли журналист от ТВ "АТАКА"?

преди 1 минута, M.Николов написа:

Е-ха, този не беше ли журналист от ТВ "АТАКА"?

Никога не съм се интересувала от политика , преди да настъпи тази Световна Манипулация и преди очевидно да "смажат " Българският народ.

Не съм запозната кой за кой е работил и какви интереси е обслужвал. 

Работя с днешна дата и предлагам материали на осъзнати коректни към действителността хора.

Пак повтарям с "Днешна Дата и прилежащата й обстановка".

преди 10 минути, _ramus_ написа:

Те са вътреклетъчни организми.

Това не е лъжа а техническа грешка. Грешното е че наричам вируса "организъм", защото той се състои от една единствена клетка. Вътреклетъчен обаче е точно, защото извън чуждата клетка приемник, вируса е неспособен да се размножи, а живота му е до няколко часа.

преди 7 минути, Inana.. написа:

Не съм запозната кой за кой е работил и какви интереси е обслужвал.

лелеее...

преди 7 минути, Inana.. написа:

предлагам материали на осъзнати коректни към действителността хора.

Ти работиш за вселенската мъдрост, посредством гласът от твоята ДНК. Няма по-осъзната, и коректна към "действителността". Предлагаш материали... умни, свързани, мъдри...

Браво. Още други възвишености като тия, дали ще споделиш? Давай смело - ще се направим на съпричастни, сподели ни от твоята мъдрост, и мъдрите ти... "материали". Отново си изпиши репертоара - няма проблем - ролята на темата е главно психодиспансиерна, за няколко човека.

Иначе - имало "корона вирус" - а се оказва че "по темата" значи Световната манипулация.

преди 6 минути, M.Николов написа:

Ми, пиши му на този младеж и го питай защо неговия лидер не ги реши тези въпроси докато беше във властта.

Нужна ми е Власт във политиката ! Така най-бързо ще редуцирам престъпниците и лъжците , които продадоха интересите на България !

Николов, не се смей... Ми се учи на номера и театри. Тва гледай какви майстори и майсторици се пръкват и какъв фантазен цирк се вихри.

преди 2 минути, Inana.. написа:

Нужна ми е Власт във политиката

а на мен са ми нужни шуменски понички и кисело мляко. По БДС, разбира се - утре сутринта.

Може ли да споделите - дали ви сърби под дясната мишница, докато гледате наляво и ви се явяват разхождащи се сенки около вас? Цветни ли са сенките?

преди 3 минути, Inana.. написа:

Нужна ми е Власт във политиката ! Така най-бързо ще редуцирам престъпниците и лъжците , които продадоха интересите на България !

Да разбирам ли, че нова партия се заформя?

преди 1 минута, _ramus_ написа:

Николов, не се смей... Ми се учи на номера и театри. Тва гледай какви майстори и майсторици се пръкват.

Остави го Николов да си скубе косите. Извади той логика тип Серго, ама докато оня се прави на идиот за джумбиша, Николов дава сериозни поводи за притеснение.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Не! Еднолична диктатура, на медицинските сестри!

Досега точно това правих ша знаеш.:biggrin:

преди 2 минути, Радул написа:

Не! Еднолична диктатура, на медицинските сестри!

А бе знаех си аз, че има намесена мед.сестра.

преди 6 минути, _ramus_ написа:

лелеее...

Ти работиш за вселенската мъдрост, посредством гласът от твоята ДНК. Няма по-осъзната, и коректна към "действителността". Предлагаш материали... умни, свързани, мъдри...

Браво. Още други възвишености като тия, дали ще споделиш? Давай смело - ще се направим на съпричастни, сподели ни от твоята мъдрост, и мъдрите ти... "материали". Отново си изпиши репертоара - няма проблем - ролята на темата е главно психодиспансиерна, за няколко човека.

Иначе - имало "корона вирус" - а се оказва че "по темата" значи Световната манипулация.

Лягай си , стига си ме обгрижвал с тази влажна Фрустрация ...

Сън не те лови да ме причакваш из форумните , постни коридори , за да ми сграбчиш в премаляла страст ника :biggrin:

Хайде , утре пак ...

Вие безработните сте добре и аз искам така , ама нямаааа ...

Карма !

преди 6 минути, Радул написа:

Николов дава сериозни поводи за притеснение.

Поводи за смях дават няколко други от "фермата"... Чак "притеснения" - въобще нямаме. Важното че е весело де. Но не прекъсвай соловата партия на колежката с еднорозите. Тя няма нужда от два рога, а само от розови рози (без бодли) .

Сега затаете дъх за да изиграем нужния мизансцен на лекарски кабинет и благ лекар в бяла престилка... Жената я напира отвътре, тя се вижда като нужен и важен фактор, тя знае за лъжите и лъжливите, тя има добри намерения, разполага със вселенска мъдрост, при това "безкрайна". Тя знае за всички нива, за истината... Нека проявим нужната съпричастност, все пак вечер е, тя сънува рози и розови цветове сред вселенски ширини и висоти... Да оставим да се "леят" истините - все пак важно е, и се учете как се прави.

преди 3 минути, Inana.. написа:

за да ми сграбчиш в премаляла страст ника

мдааа, много мъдро, възвишено. Браво. Значи - сграбчил, с премаляла страст... брей. Нещо друго - направил ли съм ви - премаляло и страстно?... Без разни "дърпане на плитки" и други подобни - тия вече си ги написахте и преди - да не губим време в повторения..

преди 5 минути, M.Николов написа:

Ще работя в сянка ... имам други приоритети лични ..

Приоритети с " принц , бебета и спокоен уют " .

Малко да се насладя и аз на човешки стандарт в това 3-то Измерение ..

Малко само ..

Ще работя в сянка ... имам други приоритети лични ..

Значи да заменим сегашните в сянка с теб в сянката?:biggrin:

И каква ще е файдата за обикновения човек?

Ще работя в сянка

брей... сериозна работа.

В много гъста сянка ли? Или "шарена" - щото вече тук се осветихте малко... Трябва да се внимава да не блесне прекалено, че така лъсват и някои не толкова "светли" изводи.

А нещо за вируса няма ли да споделите - от висшата вселенска мъдрост и вселенския план на "всичките измерения". Аз например много харесвам 8-то измерение. както и 28-то - да кажете тук на публиката "там има ли вируси" и какви точно са сенките?.

преди 4 минути, _ramus_ написа:

Нещо друго - направил ли съм ви - премаляло и страстно?...

ами да ...но оставям това на твоето искрено откровение ... :biggrin:

...................................

Лека Нощ на всички и спокойни сънища !

Spoiler

преди 8 минути, Inana.. написа:

ами да

ауууу. Страшен съм, знаех си, а само го подозирах.

Жалко - исках да прочета за вирусите и измеренията... И за сенките и вселените... Пак останах "капо", кофти.

преди 6 минути, Мойра написа:

Мдааа - това е. На едно място ОНОВИНИ цитира "факти" някакви си.

Друго заглавие от същата... "медия" е Още преди появата на симптомите на COVID-19, болните могат да заразят предмети.

Също така:

Да - това е положението.
преди 1 час, Inana.. написа:

Твърдението произхожда от бръщолевенията на серго в мислите , където със зле прикрита завист към личният ми живот и предпочитания в

интимен план - изработи и хвърли няколко пъти интригантски ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ  , че съм мед. сестра и от "бялата мафия " !

тоя серго бил  голем тъпак

а иначе какво образование имаш- специалнос 

преди 32 минути, Inana.. написа:

не не не

само аз че оправим българия  

на мене ми дайте власт

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.