Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

Но затова, което предлага Сирена не.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 57 минути, M.Николов написа:

Само не разбрах на дискотека ли ще ходим или искаш да водим дискусия?

Е браво , нарочно я написах по този начин . Знаех си ,че точно затова ще се хванеш . Споко , не съм от тулупите . Пак е добре , че не си ме изненадал с някой линк на 24 часа . Излез от вас и виж някъде по улицата да няма някое КПП . Сигурен съм , че много неща си пропуснал . Като слушаш лъжците  от НОЩ и Всемогъщия гений на мисълта от Банкя , това заслужаваш .

преди 49 минути, Реджеп Иведик написа:

Не си първия, дето го пита

То няма и нужда . Просто си личи.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Но затова, което предлага Сирена не.

Да. Сирена не предлага КПП...

преди 1 час, barbuncela написа:

И ти казах, пусни анкета като си толкова сигурен!

1 Миро трол ли е или не?

2 Миро говори ли глупости или не! 

Само че нямаш куража да го направиш.

Тези неща много лесно се доказват. Цитираш ме и казваш - ето тук Миро говори глупости.

Само да не се извърташ ако Миро опровергае пък ТВОИТЕ глупости. Както неведнъж го е правил :) 

С анкета тези неща няма да ги има. С анкета ще се струпате както си трупате лайкове на абсолютни просташки и безсмислени постове,  и се трупа привиден "рейтинг" на лайкове.

В една качествена дискусия нещата не се определят с гласуване по анкети. Все едно да спориш в технически теми с гласуване кой процесор,  коя видеокарта по добра, и да игнорираш аргументите на хора с тестове и качествени резултати мнението им.

КАто искаш да обориш Миро - чети повечко, учи повечко , цитираш му думите и го оборваш с аргументи.

Понеже нямаш такива, ще ми развяваш "анкети" :lol6:

преди 1 час, barbuncela написа:

А и тия сайтове дето ми ги цитираш...

Какво имаш за сайтовете ? . Ето - имаш възможност , опровергай информацията от сайтовете. Но ти спираш до тук.

Чети какво пише, обори го .

преди 1 час, Proshark написа:

А верно ли!?

Дори не осъзнава какво говори....

ами това:

освен всичко друго:

И какво ? Ти паникьоса ли се ?

Това че ББ цитиртал чужди медии и казва че е геройство че нашите цитират какво става по света ?

И казваш това е паника ???

Аз нямам нито един познат или роднина който да се е "паникьосал".

преди 1 час, Proshark написа:

65-гo­диш­нa жe­нa oт крec­нeн­cкo­тo ce­лo Гoр­нa Брeз­ни­цa в нe­дeля e cлo­жи­лa крaй нa жи­вo­тa cи при пa­ник aтa­кa oт cтрaх, чe e зa­рa­зe­нa c кo­рo­нa­ви­руc.

И какво трябва да покаже този единичен случай ?   Че е практика ли  ? Че е "масова психоза наложена от ББ и правителството " ли ???

То по цял свят е така, че и както видяхме МНОГО по ЗЛЕ.

Айде моля ви се....

преди 22 минути, M.Николов написа:

И как точно ще се бориш, че ми стана любопитно?

Какво конкретно ще направиш за мен примерно?

Как ще защитиш правата ми?

Тя и Корнелия Нинова на думи иска да се "бори" за нас.

Пък накрая се оказва, че се е борила за себе си.

Онзи ден ти посочих един проблем, ти какво ми отговори, а това мен не ме засяга и не е мой проблем.

И тогава и сега пак ти повтарям - Не ме интересуват "битовизми". Не мога да спася целият Свят от лични трагедии и драми !

Ако искате да ви спася - Да закривам "планетата" . На единият не му се работело , на другият му се работело , ама за много пари , на третият 

проблема му бил , че не можел да установи контакт с лице от противоположният пол.

Че тези житейски "обстановки" са си Лично Ваши изградени и написани в плана ви на Развитие , наречено Карма .

Работете си по тях сами . Аз не съм тук за това. Аз съм в "играта" , за да бъда Близо до Вас , да изживявам всичко със Вас и накрая , когато изляза 

да взема решение за "съдбата ви" .  Сега ти е смешно , таа Сирена какви ги говори ..?

Ами аз това и не говоря , защото в "ниският поглед " всичко е фантастика.

Това , което мога да ти посоча е - да се опиташ да се справиш сам с битовизмите си , защото времето тече.

Всеки си носи "личните драми" в торбичката . Нито е само до теб , нито само ти си неоправдан.

Не може без Усилия и без Страдания !  Еволюцията е Болезнена !  Болезнен процес е Опитът ! 

Повечето смятат , че само това е Животът и правят трагедията си още по-болезнена .

Не е !  Тука сте на гости и "земята " е Учебна Структура !

Така , че действайте и направете най-Доброто за Същността си . Според това , което ще Изведете като опит , практика и Познание 

ще зависи и следващото си Съществуване , както и Условията , при които то ще бъде Осъществено.

Толкова .. За момента е достатъчно , ако съумееш да го абсорбираш .

преди 1 минута, miro20 написа:

И какво трябва да покаже този единичен случай ?   Че е практика ли  ? Че е "масова психоза наложена от ББ и правителството " ли ???

То по цял свят е така, че и както видяхме МНОГО по ЗЛЕ.

Айде моля ви се....

Където има върховенство на закона, подтикването към самоубийство се приравнява с убийство. Както и да се извърта, смъртта на тази жена ще тежи на съвестта на "спасителите".

преди 5 минути, Inana.. написа:

Толкова .. За момента е достатъчно , ако съумееш да го абсорбираш .

Като гъба съм трябва да ти кажа.:D

И отново общи приказки, забавни, но безполезни.

За това и ти казах, нямам нужда от такова спасяване.

Аз проблемите си ги решавам всеки ден сам.

преди 3 минути, Радул написа:

Където има върховенство на закона, подтикването към самоубийство се приравнява с убийство. Както и да се извърта, смъртта на тази жена ще тежи на съвестта на "спасителите".

Съществуването на вируси / не само КОВИД/ , социална несправедливост, лични проблеми , и т.н. и т.н  не можеш да го контролираш със закон.

Подтикване може да намерим примерно в някои религии, в някои проповеди на психопати и лъжепророци...  В случая със НОЩ и ББ няма нищо подобно.

пп

От друга страна, като чета глупостите на "инана" , наистина ми идват и на мен подобни мисли :) :) Добре че не съм толкова тъп да се връзвам .

Ето ти подстрекател.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 5 минути, Радул написа:

Където има върховенство на закона, подтикването към самоубийство се приравнява с убийство.

Пълни глупости пишеш.Какво подтикване, какви пет лева?

преди 18 минути, miro20 написа:

трупате лайкове на абсолютни просташки и безсмислени постове

То май ти сипеш простащина на ляво и дясно, с думи и изречения, двусмислени и обидни! Искаш ли да ти дам хиляди цитати от твоите "произведения" или както казваш да се самосъзирам като модератор? А?

преди 9 минути, miro20 написа:

От друга страна, като чета глупостите на "инана"

Неговите не били глупости, обаче той "великия" може да определя кое е глупост и кое не!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 5 минути, Inana.. написа:

И тогава и сега пак ти повтарям - Не ме интересуват "битовизми"

Най-добре е да си стоят в къщи и да чакат втората вълна . Такива наистина са безнадеждни случаи .

преди 11 минути, M.Николов написа:

Да, тя предлага сладки приказки.:D

Тя мисли последователно , има позиция по въпроса и я отстоява по доста интелигентен начин . Така тънко ви го поднася , че от отсрещната страна никаква адекватна реакция . Имаш ли какво да предложиш , НЕ . Ако нейните приказки са следки , твоите какви са ?  Сложи някое гифче или дай линк от 24 часа и ще ти олекне .

преди 13 минути, M.Николов написа:

Аз проблемите си ги решавам всеки ден сам.

е баш всеки ден да имаш проблем - по скоро ако е така сам си ги правиш

току-що, Без умствен капацитет написа:

е баш всеки ден да имаш проблем - по скоро ако е така сам си ги правиш

Ако възникнат бре, офца....ако възникнат.;)

току-що, M.Николов написа:

А ти какъв си, че вземаш думата?

Придворния паж?

Такъв , който умее да дискОтира по някакъв проблем и също да отстоява позицията си . Думата мога да я взема всякога и по всяко време . Нещо адекватно по темата имаш ли да споделиш ?

преди 13 минути, M.Николов написа:

Пълни глупости пишеш.Какво подтикване, какви пет лева?

Пусни си Мутафчийски, как обяснява че много наши близки ще умрат. Че към нас се задава нещо с невиждана ярост. В цялата човешка история! Този май не си даде сметка, че не всички ще го приемат като клоун, а някои хора ще вземат думите му насериозно. Ето това подтикване! Ако на малко по- лабилна психика 2 месеца и повтаряш всеки ден, че ще умре тя и нейните близки и го гарнираш със измислени снимки на ковчези и найлонови чували за трупове, какво очакваш да се случи??? Да вдигне свадба ли!?

преди 4 часа, дръндю написа:

значи вируса е полезен за здравето
ами тъй де,
всички се крият, никой не оди на доктур и никой не умира

Като не оди на доктор,не му дават лекарства,от които мрът повече хора...

преди 1 минута, Радул написа:

Пусни си Мутафчийски, как обяснява че много наши близки ще умрат. Че към нас се задава нещо с невиждана ярост.

опасно е дотолкова че няма лекарство още за него - така беше и с птичия грип

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

А, не. Лили Иванова наложи масовата психоза

наложи е СЗО

нещо тая кампания за птичия грип не я помня такава. защо ли.

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

опасно е дотолкова че няма лекарство още за него - така беше и с птичия грип

Той не каза че е опасно! Каза че ще умрат много наши близки! Каза, че толкова страшно нещо до сега не е имало в цялата човешка история!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.