Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 3 минути, Радул написа:

Пусни си Мутафчийски, как обяснява че много наши близки ще умрат. Че към нас се задава нещо с невиждана ярост. В цялата човешка история! Този май не си даде сметка, че не всички ще го приемат като клоун, а някои хора ще вземат думите му насериозно. Ето това подтикване! Ако на малко по- лабилна психика 2 месеца и повтаряш всеки ден, че ще умре тя и нейните близки и го гарнираш със измислени снимки на ковчези и найлонови чували за трупове, какво очакваш да се случи??? Да вдигне свадба ли!?

Сам разбираш, че това е много пресилено, никой никога не е казвал, че всеки заразен ще умре, напротив постоянно се коментираше, че едва около 5% от болните се нуждаят от болнично лечение.Като и от тях някакъв процент оздравяват.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 8 минути, M.Николов написа:

Не, публиката е на много ниско ниво.

Докажи ,че си от по-високо ниво . Тук има потребители. Публика има на места , където скоро не си ходил и не си виждал .

преди 1 минута, Радул написа:

Той не каза че е опасно! Каза че ще умрат много наши близки! Каза, че толкова страшно нещо до сега не е имало в цялата човешка история!!!

Не каза, че МОЖЕ да умрат наши близки.

току-що, M.Николов написа:

Сам разбираш, че това е много пресилено, никой никога не е казвал, че всеки заразен ще умре, напротив постоянно се коментираше, че едва около 5% от болните се нуждаят от болнично лечение.Като и от тях някакъв процент оздравяват.

Пусни си онова словоизлияние и не се мъчи да ставаш адвокат на клоуна.

преди 15 минути, M.Николов написа:

За това и ти казах, нямам нужда от такова спасяване.

От какво спасяване имаш нужда ?  Николов , защо не искаш да разбереш , че по света има милиони гладуващи и живеещи в мизерия човеци ?

Всеки Идва в това Измерение , за да се Бори и да Надмогне Материята ! Всеки си е в неговата Програма ! Това е Целта да сте Тук.

Нормално е да "хленчите" , нормално е да Желаете Повече и по-Доброто !

Развивате се в "общество " с различни материални възможности. 

Ти искаш кредит , другите и те . Ей тези кредити ви направиха роби . Ей тези на пирамидата ви поквариха да Искате и да Вземате , за да бъдете 

в техен плен . Да не чувствате Свободата си .  Да робувате на "жадните си очи" . Не знам причината за исканият кредит , ти си знаеш .

Поне да е заслужаващ мотивът . Като искаш толкова кредит - дърпай го .  Като ти свършат възможностите бегай в чужбина щото тук няма да можеш да започнеш работа без на 2-ят месец да знаят всички банки къде се подвизаваш .

С една дума няма да има бягство от "феодалите".  Освен , ако не работиш без договор и парите на ръка. Ставаш беглец в собствената си държава .

Можеш и да не плащаш осигуровки , ако искаш. Познавам доста такива. 

Можеш да изтеглиш и да избягаш в чужбина , ако имаш дупе да оцелееш . Там поне няма да ти вземат заработеното. Все още няма такава практика и закони. Работиш и се осигуряваш там.

Ако искаш хващаш пътя и в планината отиваш. Къв ти е проблема ? Сееш , ореш , гледаш животинки - чиста , екологична храна , здраве , чист въздух ... Екстра !  Решения да искаш. И без това си свикнал сам и си асоциален ...Какъв е проблема ? 

Животът знаеш ли колко бързо ще се изтърколи ...няма да го усетиш ...

Избирай си , не се мисли .

Сега пък птичи грип. Само болести.

https://www.dnes.bg/stranata/2020/06/05/ptichi-grip-v-asenovgrad-ubivat-72-000-jivotni.452363

Огнище на птичи грип е открито във ферма за отглеждане на кокошки носачки край Асеновград. Около 72 000 птици ще бъдат принудително умъртвени по хуманен начин, съобщава БНР.

преди 5 минути, Радул написа:

Той не каза че е опасно! Каза че ще умрат много наши близки! 

Къде е грешката, починалите от Ковид са имали свой близки? 

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

опасно е дотолкова че няма лекарство още за него - така беше и с птичия грип

Още чакам епикризата , за да докажеш , че си преминал през коронката . Теб с какво те лекуваха , че доколкото знам все още нито лекарство , нито ваксина ?

преди 27 минути, палав_ник написа:

Най-добре е да си стоят в къщи и да чакат втората вълна . Такива наистина са безнадеждни случаи .

не ми идва Отвътре да ги съжалявам ...иначе съм Жалостива ...

преди 7 минути, Inana.. написа:

Ти искаш кредит , другите и те . Ей тези кредити ви направиха роби . Ей тези на пирамидата ви поквариха да Искате и да Вземате , за да бъдете 

в техен плен . Да не чувствате Свободата си .  Да робувате на "жадните си очи" . Не знам причината за исканият кредит , ти си знаеш .

Поне да е заслужаващ мотивът . Като искаш толкова кредит - дърпай го .

Ей, не ме разбрахте и това е, не искам кредит.Възмущавам се, че банките правят много пари на наш гръб, но явно на вас това не ви прави впечатление.Всяка година над милиард лева печалба за банките!

И те повечето дори не са български!

преди 9 минути, M.Николов написа:

Не каза, че МОЖЕ да умрат наши близки.

"Ще се загубят много животи. И то на тези които обичаме."

Ето ти да си припомниш:

преди 13 минути, Mapuku написа:

нещо тая кампания за птичия грип не я помня такава. защо ли.

не бяха още готови с плана за "редуцирането" ... Първо се измисля "вирусче" , после следва масовата психоза , после логично преминаваме към 

'единствената панацея" ...която уж може да върне старият "живот" ..обаче , който се съпротивлява го мачкаме и изключваме от социалният коловоз!  Как така ще се съпротивлява на "отровата" !  "Ще ги чакаме ние тука да измрат доброволно , а те през това време да се и размножават ..?"

Ама-ха !  Я , всички под конвой - инжекцийките и да Ви Няма !

преди 9 минути, палав_ник написа:

Още чакам епикризата , за да докажеш , че си преминал през коронката . Теб с какво те лекуваха , че доколкото знам все още нито лекарство , нито ваксина ?

казах ти оказа се лека настинка и затова мисля че се спекулира с смърта

преди 4 минути, Inana.. написа:

не ми идва Отвътре да ги съжалявам ...иначе съм Жалостива ...

Понякога ти се чудя на търпението . Като видиш на кого симпатизират и приказките им същите . Щом чух от Правосъден министър - онова бавно развиващото се Дани Вдлъбнатото че " Имало престъпления ,които не са нарушение на закона " , край .  И тези всичките ти определят житието и битието . Идва им края , просто и те още не са го осъзнали .

преди 7 минути, M.Николов написа:

Ей, не ме разбрахте и това е, не искам кредит.Възмущавам се, че банките правят много пари на наш гръб, но явно на вас това не ви прави впечатление.Всяка година над милиард лева печалба за банките!

Правителството прави много повече пари на наш гръб. Грубо около 25 милиарда годишно.

преди 5 минути, Радул написа:

"Ще се загубят много животи. И то на тези които обичаме."

така беше казано да кажат всички правителства по света

току-що, Радул написа:

Правителството прави много повече пари на наш гръб. Грубо около 25 милиарда годишно.

пример имаш ли

току-що, Радул написа:

Е, браво сравняваш бюджета на държавата с печалбата на частни банки.

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

казах ти оказа се лека настинка и затова мисля че се спекулира с смърта

Онези дни категорично заяви , че си прекарал ковид 19 . Защо излъга и сега се отмяташ?  Оказалото се го знаем какво е . Не ми се търси назад коментара ти.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Без "много"!!!

Да. Не много, а човешки. Една дума. По- интересното следва, как тези животи ще са на нашите родители.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Е, браво сравняваш бюджета на държавата с печалбата на частни банки.

Тя и държавата е частна бе пич. В последните 10 години е направо лична!

преди 6 минути, M.Николов написа:

Добре бе , Николов , ама тук всеки знае , че не е Съвършен Светът бе , пиленце !

Ами като могат - да правят ! Ако това не ми пречи на Свободата и Волята , не ме вълнува.

Мога да живея и без да знам , че някой прави пари ! То по твоята логика и данъците да спрем.

Ми не бърка - давам им ги ! Ядат ги гадовете и накрая няма и за пенсии. Щото са Алчни!

Несправедливо ли е ? НЕСПРАВЕДЛИВО Е ! Ще си платяяят , когато му дойде времето !

Трябва да знаете , че няма Ненаказани Злини ! Всеки ще си плати Сам сметката на сервитьора накрая !

Николов , Светът е НЕСЪВЪРШЕН ! И аз съм НАЯСНО !  Както съм Наясно кой го направи такъв !

Моята Борба е там На Високото . За нея не се пише , някой ден ще направят филм .

преди 4 минути, Радул написа:

Да. Не много, а човешки. Една дума. По- интересното следва, как тези животи ще са на нашите родители.

Е, нещо да е излъгал?Не починаха ли родителите на някой?

преди 18 минути, acnekt написа:

Около 72 000 птици ще бъдат принудително умъртвени по хуманен начин,

Какво те учудва? Всичко умъртвяваме, за да може да се внася от чужбина и някой да взимат парим пардон подкупи за това! Птици прасета какво дойде! Колко изтрепаха животни и птици на малки частници по селата!

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

така беше казано да кажат всички правителства по светa

това ли го оневинява?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.