Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 9 минути, barbuncela написа:

В България извинението е противоконституционно! :lol6:

В България НК и Конституция на практика НЕ съществуват .

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 9 минути, Радул написа:

В Швеция някой се извини, в България кога?

Погледни Швеция и България, и мисля че всичко е ясно.

"Ген. Мутафчийски отговори на журналиста на 7/8 тв: Да се извиня, че няма хиляди трупове ли или затова, че нямаше десетки хиляди заразени? Че стана в една болница, а не навсякъде? Извинявам се. Да не го превръщаме в махленски разговор. "

https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/601840

току-що, палав_ник написа:

В България НК и Контитуция на практика НЕ съществуват .

Има нещо вярно...

преди 29 минути, barbuncela написа:

Едно си баба знае,  едно си бае. Ще си говори за Швеция до безкрай! За съчките! Друго няма какво да каже! Да си чул нещо друго? 

чакай малко .. не беше ли това със Швеция ваша опорка ?  :) 

Малка подборка  повтаряно до безкрай.. пардон.. повтаряно до когато  главния епидемиолог на Швеция не се извини официално и не призна грешката си : 

на 1.05.2020 г. в 17:23, Реджеп Иведик написа:

Беларус и Швеция как се справиха ?

на 30.04.2020 г. в 21:52, Радул написа:

Стига разсъждава ами кажи кога ще е бума в Швеция. Нали самия ти до вчера обясняваше колко са зле в Швеция, щото не вимали мерки.

на 21.05.2020 г. в 6:04, Aumi написа:

Стадният имунитет в действие:

Скандинавската страна избра по-свободна стратегия в борбата с пандемията

на 6.05.2020 г. в 8:08, Lumberman написа:

Иначе медиите си свършиха работата в това активно мероприятие. Беларус и Швеция доказват това. Там смъртността пак е нищожна на десет милиона.

на 23.04.2020 г. в 15:38, Реджеп Иведик написа:

В Беларус и Швеция не са предприети мерки, и резултатите са същите, както в останалата Европа и Русия, където са предприети мерки

на 5.04.2020 г. в 8:02, Реджеп Иведик написа:

Добре, че са Швеция, Бразилия и Беларус, че да измият срама от челото на човечеството

на 14.04.2020 г. в 13:13, Mapuku написа:

"В Швеция няма карантина като в другите големи европейски страни, но в последния ден бе отбелязан значителен спад на заразата с коронавирус. Смъртните случаи бяха 77 в сравнение с предходните 106, а новоразазените са 544 - 25 процента по-малко от 722 предишния ден. Общо 9685 жители са установените носители на вируса, починалите са 870 от началото на епидемията. Цифрите са повод за размисъл на правителствата, наложили много по-строги ограничителни мерки, пише Дейли Мейл.

на 7.04.2020 г. в 17:15, Радул написа:

В Швеция няма извънредно положение. И няма бум на зараза. Тука също няма бум на зараза, но ни издрънкаха извънредно положение, щото бума щял да бъде страшен ли, яростен ли... нещо подобно

на 13.04.2020 г. в 22:52, Радул написа:

От статистиката

в швеция има 900 умрели от ковид. в германия 3 000. Извод- в карантинирана германия е доста зле! Махнете карантината! :)  Ъ? Как е? Е тва правят 24 часа и дойче веле, само че с обратен знак.

на 17.04.2020 г. в 14:29, Lumberman написа:

Коронавирус: Германия сбърка, а Швеция се оказа права?

Само така ще се справим с коронавирус: "Две трети от населението трябва да придобият имунитет"

А нашите мерзавци кога ще ни докарат до две трети заразени/изкарали го? Някога? Нещастници. Но по-нещастни трябва да са тези, които им вярват на тия калинки... и самозванци.

на 7.04.2020 г. в 16:11, Радул написа:

А иначе в Швеция където няма карантина, до кога ще чакаме да пламне епидемията?

на 15.05.2020 г. в 9:22, Реджеп Иведик написа:

В Швеция и в Беларус си живеят много добре и без мерки.

Щото батьката и крал Густав слушат специалистите вирусолози, а не разни Менгелета и антихора

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, M.Николов написа:

Ген. Мутафчийски отговори на журналиста на 7/8 тв: Да се извиня, че няма хиляди трупове ли или затова, че нямаше десетки хиляди заразени? Че стана в една болница, а не навсякъде? Извинявам се. Да не го превръщаме в махленски разговор. "

Само, че има и за други работи да се извинява. Не мислиш ли?

аз твърдо смятам че конституция не съществува или е някакво препоръчително четиво или не се отнася за всички!

преди 1 минута, barbuncela написа:

Които прикри с помпозната си фръцльовщина! Мърльо.

преди 4 минути, barbuncela написа:

Дайте си заявките ще видя какво мога да направя по въпроса.:)

преди 1 минута, Радул написа:

То там не беше извинение , а циничен Финт 

Не знам...Като хирург може и да е добър, но гафовете му са големи, а и за мен не е логично, началник на оперативен щаб....хирург! Би трябвало да е вирусолог, човек вътре в нещата. А този общи приказки!

преди 3 минути, barbuncela написа:

Не знам...Като хирург може и да е добър, но гафовете му са големи, а и за мен не е логично, началник на оперативен щаб....хирург! Би трябвало да е вирусолог, човек вътре в нещата. А този общи приказки!

Не мисля че е добър и като хирург. Боко го е издигнал, а от неговите издигнати освен олигофрени други не съм видял.

Не мисля че е добър и като хирург. Боко го е издигнал, а от неговите издигнати освен олигофрени други не съм видял.

Нямам идея...Благодарна съм на Мангъров, че ми излекува синът преди пет години, с голямо разбиране и внимание и компетентност!

преди 2 минути, barbuncela написа:

Просто е Удобен , лесен за управление , все пак са заедно от 20г. със бочко - приятелчета.

Що да не вземе едни пари и да си продаде бедната Душица ? Кога иначе невротика ще изживее такава извратена слава .

Между другото е голям комплексар и се вижда , че сам не си вярва и че всичко е "роля".

Този човечец си няма и грам идея какво го чака !

Шепата хапове , които ще пие ще са най-малкият му проблем ! 

Само стойте и четете пресата !  Повече няма да коментирам за "случая" .

"Содом и Гомор " ще му се изсипят във психиката .

Ще види Адът , такъв , какъвто го описваше на горките хора .

преди 3 минути, Inana.. написа:

Просто е Удобен , лесен за управление

Абе да е жив и здрав, пък онзи горе да решава...

преди 2 минути, barbuncela написа:

Абе да е жив и здрав, пък онзи горе да решава...

Всяка Злина се плаща.  Това е Закон. Всичко се слага на Везната . И Доброто и Злото .

Кой каквото си посее - Това ще Пожъне .

Много интересно

Швеция няма да се откаже от статегията си срещу Covid-19 въпреки признанията за грешки

Цитат

Ученият, който стои зад спорната стратегия на Швеция за борба с коронавируса, казва, че не са нужни промени въпреки признанията от сряда, че различен подход в началото на пандемията е щял да спаси повече човешки животи, съобщава Bloomberg.

Андерс Тегнел, топ епидемиологът на Швеция, бе във фокуса на международните медии в сряда, когато заяви, че е допуснал пропуски и че в началото е щял да приеме различен модел за справяне с кризата от коронавируса, ако знаеше това, което знае сега.

Тези признания доведоха до спешна среща между представители на правителството и шведския здравен министър Лена Халенгрен, която настоява за повече яснота. Тегнел все още не може да даде конкретен отговор какви други мерки е трябвало да се предприемат, съобщават местните медии.....Както и в други държави, вирусът засегна най-тежко възрастните граждани в Швеция.

реджепе, вместо твоите фейкови видеота от Москва дето са отпреди година две, ето ти нещо актуално .

Как се арестуват хората за единичен пикет в подкрепа на арестувани журналисти и др.

И все пак , браво на младежите . В тях е надеждата

Гледай със звук. И сравнявай с нашите мерки какви бяха :) 

Гьонсурата си е Гьонсурат

Аз пускам клип на българска телевизия за ситуацията в България, Гьонсурата със скилидките на онуй място хем ме обвинява, че пускам за Москва, хем самия той пуска нещо си за Москва

Ще дойде Видовден, Гьонсурате !

И аз пускам български клип отпреди два дена, Гьонсурата най нагло реве, че е руски клип отпреди две години !

преди 31 минути, Реджеп Иведик написа:

Гьонсурата си е Гьонсурат

Аз пускам клип на българска телевизия за ситуацията в България, Гьонсурата със скилидките на онуй място хем ме обвинява, че пускам за Москва, хем самия той пуска нещо си за Москва

Ще дойде Видовден, Гьонсурате !

И аз пускам български клип отпреди два дена, Гьонсурата най нагло реве, че е руски клип отпреди две години !

Не се прави на ударен. Не говоря за днес, а за онова твое врякане как се надигали в Москва и показваше миналогодишни клипове от съвсем други протести :)

Всичко си седи по назад в темата.

Ето това си ти - гьонсурат. Който няма чест и достойнство да си признае за фейковете.  :) 

преди 14 минути, by_chechi написа:

Ако ти си покажеш носа на улицата с твоите постове тук , още на първия ъгъл не ти предричам ......светло бъдеще ! :lol6:

там е работата че за разлика от много фейкомети тук , аз точно това си дискутирам с познати и приятели. Навсякъде.

Тези с конспирацитие , 5Г, ваксините и чиповете ги е срам щото сами си знаят че не само навън, но и вкъщи им се смеят. :) 

преди 14 минути, by_chechi написа:

Между другото ! В клипа който ти сам си показал , става дума за ред и дисциплина , във връзка с вируса в конкретния случай ...ама от де толкова акъл в теб .:nono:

А така. Защо обаче не ви чувам за нашите и така много леки  мерки че "това е ред и дисциплина" , ревете за погазване на българската конституция бла бла бла... а се прехласвате по руските мерки "ред и дисциплина" , които са  в пъти по големи рестрикции ? Което граничи наистина с домашен затвор, концлагер и т.н. За коментарите ви за ставащото в САЩ и другаде дори не говоря....

Ето това е вашето двуличие. И ви благодаря че сами се изтипосвате.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

https://bg-mam.ma/p/1198767/40856603

https://bg-mam.ma/p/1198767/40856642

вие благодарихте ли днес на незаплашващия и адски секси спасител на държавата?

опа, проблема е решен. маските ще ни спасят https://bg-mam.ma/p/1198767/40856650

Цитат

Proshark написа:

65-гo­диш­нa жe­нa oт крec­нeн­cкo­тo ce­лo Гoр­нa Брeз­ни­цa в нe­дeля e cлo­жи­лa крaй нa жи­вo­тa cи при пa­ник aтa­кa oт cтрaх, чe e зa­рa­зe­нa c кo­рo­нa­ви­руc.

преди 5 минути, miro20 написа:

....

Нека като за " Тъп 1 " да повторя :

"...Трябва сам да си го "смелиш" - ако можеш , разбира се ! :nono:.......или да си останеш " Тъп 1" - изборът е твой ! :) " (сору)

Гьонсурате, коментираме, че чисто юридически, извънредното положение и извънредната ситуация в България са нищожни актове. 

Къде заби пак за Москва ?

Като ти дадат опорката и я пльоскаш в темата, вече без да се съобразяваш за какво иде реч

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.