Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 2 минути, miro20 написа:

Ехоо толкова си разбрал , демек нищо, че потвърждаваш  това което аз казвам . Че не е нужен никакъв шпионски софтуер.

това АЗ го казах .

Еййй, кво нещо е да си бавен! Ами да, не е нужен ама се създава! Защо ли? Дали няма да направи следенето детска игра? Дали няма да направи ровенето в базата данни едно цъкване? Дали няма да може да манипулира тази база данни?

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

току-що, Радул написа:

Ами да, не е нужен ама се създава!

хехе как почна да се извърташ :)  Видя че се оплете и не плюеш по този който трябва :) 

Репликите ти са изцяло към конспираторката "инана".

хахаха, конспиратор и трол са твърде често използвани за хората които не слушат bTV и партията.

преди 3 минути, miro20 написа:

хехе как почна да се извърташ :)  Видя че се оплете и не плюеш по този който трябва :) 

Репликите ти са изцяло към конспираторката "инана".

Не ги вади от контекста! Към теб са.

преди 21 часа, miro20 написа:

чакай малко .. не беше ли това със Швеция ваша опорка ?  :) 

Малка подборка  повтаряно до безкрай.. пардон.. повтаряно до когато  главния епидемиолог на Швеция не се извини официално и не призна грешката си : 

Ето да се информираш каква е стратегията , всичко необходимо , за да си направиш изводите . Приликата между Швеция и Италия , какво е имало 1993г и т.н . И най-вече защо по стъкмистика има такива високи резултати.

https://boulevardbulgaria.bg/articles/shvetsiya-izprati-nay-smartonosniya-mesets-ot-1993-g-nasam

https://boulevardbulgaria.bg/articles/i-vse-pak-shvedskiyat-model-ne-e-tova-koeto-si-mislite

А това е нещо , което съм сигурен , че НЕ ЗНАЕШ !

https://www.dw.com/bg/в-германия-умряха-25-000-души-от-грип-и-нищо-не-последва-а-днес/a-53506115

Дано да приключиш вече с глупостите и да погледнеш реално на нещата , най-вече в България .

току-що, Реджеп Иведик написа:

Миро пак се опитва да мисли

Да извърта написаното.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

"Трябва да се изолират болните, всички останали трябва да живеят нормално"

Доцент Мангъров

ама първо трябва да се хванат либералите за ушите

и да се разреши да се казва кой е болен

и да му се  лепи фърху вратата  съобщиние за карантина 

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Миро пак се опитва да мисли

В случая дори не се опитвам. Просто констатирах как радулчо ме цитира с нещо което твърди друг / инана / за шпионския софтуер.

И се оплете като пиле в кълчища сега да извърта как то такова ама онакова... :) :) :)

Забавно е няма спор.

преди 10 минути, палав_ник написа:

Дано да приключиш вече с глупостите и да погледнеш реално на нещата , най-вече в България .

Много реално си гледам на нещата, а това което цитираш показва как хабер си нямаш че става въпрос за нов, непознат вирус.

Мисля , че серго е станал фашист , след някаква травма , в първата дължина на "пътеката си" .С днешна дата , тази потискана агресия избива под формата на всякакви малтретирания по картинки , никове и видеа. :rolleyes:

преди 5 минути, Inana.. написа:

Мисля , че серго е станал фашист , след някаква травма , в първата дължина на "пътеката си" .С днешна дата , тази потискана агресия избива под формата на всякакви малтретирания по картинки , никове и видеа. :rolleyes:

ако прием че на мен ми казваш серго

не съм фашист

твърдо  ЗА съм

глупавите да слушат по- умните

и да  изпълняват

ако ли не 

да се затварят по лагери

със задължителен труд

а това НЕ Е  фашистко!

велик коментар. велик.

секси не заплашва, той предупреждава :lol6:

като сме толкова демократична държава защо не направят един референдум

затворниците да се принуждават ли

да работят

да видим какви са резултатите

и за смъртното наказание също 

преди 3 минути, Vankata 34 написа:

да се затварят по лагери

със задължителен труд

Иване...притесняваш ме....:rolleyes:

не че съм против негрите, но всички те трябва да бъдат убивани при раждането им :lol6:

преди 9 минути, miro20 написа:

Много реално си гледам на нещата, а това което цитираш показва как хабер си нямаш че става въпрос за нов, непознат вирус.

Поразрови се за данни от други държави , да видиш смъртност , без измисления цирк ковид 19 . За Германия нещо да кажеш ?  Той грипа излиза , че е по-смъртоносен . Не гледаш нищо и не виждаш нищо , защото не излизаш от вас . Дадох ти да четеш . Вирусът си е SARS - CoV -2 , писали сме назад откога се знае за него . Нормална мутация с времето , нищо ново .

https://dariknews.bg/novini/sviat/108-godishna-italianka-prebori-covid-19-2228518
108 годишната италианка Фатима пребори коронавирус. При нея е болестта е била без симтоми.

https://www.today.com/health/coronavirus-recovery-stories-108-year-old-woman-recovers-covid-19-t182130

преди 1 минута, палав_ник написа:

Поразрови се за данни от други държави

Остави го бе човек! Като го няма толкова хубаво си върви темата, спориме си, смееме се. Появили се тоя веднага почва да цитира всеки и да му обяснява, че не мисли правилно, и той ще му каже светата истина! Той Рамус и Смърфа, май са от едно котило!

преди 6 минути, acnekt написа:

https://dariknews.bg/novini/sviat/108-godishna-italianka-prebori-covid-19-2228518
108 годишната италианка Фатима пребори коронавирус. При нея е болестта е била без симтоми.

https://www.today.com/health/coronavirus-recovery-stories-108-year-old-woman-recovers-covid-19-t182130

Демек не е била болна, ама преборила коронавирус. Брао.

преди 12 минути, Vankata 34 написа:

като сме толкова демократична държава защо не направят един референдум

затворниците да се принуждават ли

да работят

да видим какви са резултатите

и за смъртното наказание също 

Защото резултата от такъв референдум няма да се хареса на някой. 

преди 7 минути, acnekt написа:

108 годишната италианка Фатима пребори коронавирус

Здрава жена! Браво!

преди 2 минути, Радул написа:

Демек не е била болна, ама преборила коронавирус. Брао.

https://www.corona24.news/c/2020/06/06/a-108-year-old-italian-woman-was-cured-of-covid-19-god-forgot-about-me.html

NTcyODJjMjExZWY2OGNmYjczNzFjNTAzMzg3MThl

току-що, acnekt написа:

Гледай само!!!

Цитат

Столетницата се заразява с новия коронавирус през април. Фатима дава негативен резултат за Ковид-19 в средата на май. Негрини е прекарала заболяването безсимптомно.

Ни моа поече, честно! Извинявам се на олигофрените, че наричам подобни неща "олигофрения".

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.