Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 4 минути, Vankata 34 написа:

те са като българия

Тц. По смъртност сме номер едно и ги водим с много. Нищо че тук няма корона, па там има колкот си искаш.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 4 минути, Vankata 34 написа:

колкото инанчето е девица толкова и това е вярно

но и с тиквичка се зачита.

то и мен малко ме е срам от тоа факт , щото иначе съм много "отворена" , ама за сметка на това секса теоретично го знам от "А до Я" ! :shy11:

преди 2 минути, Inana.. написа:

то и мен малко ме е срам от тоа факт , щото иначе съм много "отворена" , ама за сметка на това секса теоретично го знам от "А до Я" ! :shy11:

щом от корона вирус не разбираш

и от секс не разбираш.

Скандал! Болници изнудват пациентите да плащат за тест за Covid-19!-документ

102619054_10157630600578920_768558245133

https://otupor.com/скандал-болници-изнудват-пациентите/?fbclid=IwAR1_RbK8d4l0ddfSyG8j58K9m0qcAhrfu8JRQxjH-VoTTm3DzO8AQXvom98

Накратко- в УМБАЛ в Стара Загора не те приемат за лечение, ако не си направиш (и платиш) бърз тест за корона. Изнудване. Колко изненадващо с премиер- бивш рекетьор.

преди 1 минута, Vankata 34 написа:

щом от корона вирус не разбираш

и от секс не разбираш.

ти да не ме сваляш бе :lock:

преди 2 минути, Радул написа:

Накратко- в УМБАЛ в Стара Загора не те приемат за лечение, ако не си направиш (и платиш) бърз тест за корона. Изнудване. Колко изненадващо с премиер- бивш рекетьор.

нали не вярвате на лекарите

защо ходите 

преди 1 минута, Inana.. написа:

ти да не ме сваляш бе :lock:

с полигамни не се занимавам>

току-що, Vankata 34 написа:

с полигамни не се занимавам>

Само с JPG, JPEG, PNG и мноого рядко AVI, XVID, MP4...

преди 7 минути, Радул написа:

Скандал! Болници изнудват пациентите да плащат за тест за Covid-19!-документ

102619054_10157630600578920_768558245133

https://otupor.com/скандал-болници-изнудват-пациентите/?fbclid=IwAR1_RbK8d4l0ddfSyG8j58K9m0qcAhrfu8JRQxjH-VoTTm3DzO8AQXvom98

а нормално е всеки гледа да печели от всякъде,те на хората изгърмеха пенсийте от втория стълб ти за некакви 30 лева се косиш

преди 15 минути, Pifi Pedolino написа:

а нормално е всеки гледа да печели от всякъде,те на хората изгърмеха пенсийте от втория стълб ти за некакви 30 лева се косиш

Бааа 30 лефа. Не си видял продължението. Бързия тест излязъл положителен и... отиваме на платен PCR- 110 левчета. Крайна цена за приемане в болница- 140 лева!!!

А какъв е проблема всички бързи тестове да са положителни... НИКАКЪВ!!!

п.п. Бизнес майна! Имаме тука едни тестове, които трябва да си платите! Преди два дни тези мърши се поздравяваха, че са ви спасили живота.

като има роби да им пляскат вместо да скандират вие сте к*рви, така ще е. нека е. робите си искат здраво е*ане.

преди 8 минути, Mapuku написа:

като има роби да им пляскат вместо да скандират вие сте к*рви, така ще е. нека е. робите си искат здраво е*ане.

Ето нещо по тази тема

преди 3 часа, Vankata 34 написа:

нали не вярвате на лекарите

защо ходите 

За последно ходих на лекар преди 2 или 3 години и се оказа, че личния ми лекар от година бил забегнал в Норвегия с жена си, та нямах личен лекар и се записах при новия, дето му бе взел кабинета. С лекари вземане-даване нямам отдавна, освен с братовчедките ми, дето са доктори ;) Разбира се, не по лекарски въпроси. Та кой ходи на лекар не знам. Последния път като бях доста болен, едва изтраях в чакалнята на личния, а по едно време както казах се оказа, че не само не ми бил личен, и че се вземало час по телефона...пълна скръб. Аз преди 3 години трудно посещавах личния, представям си как се посещаваа сега при тая истерия. Някой ако е ходил на личен последните години, да казва. 

преди 2 часа, Радул написа:

Ако забеляза, след като се заговори за много малко нови случаи с ковид 19 в България, се появиха много стари, почна се една офанзива по национални телевизии в най-гледаното време. Това какво ти говори?  Аз спрях отдавна да гледам новини по националните телевизии - и по БНТ и по БТВ и по Нова. БТВ след като се раздели със Слави и Чолаков, стана една правителствена телевизия, каквато бе и БНТ, каквато е и Нова открай време. Вече разлика няма между трите. Трявбаа да се признае на тиквата, че не е чак такава тиква и усмири телевизиите. 

преди 2 часа, Pifi Pedolino написа:

Лошото е, че и от първия стълб изгърмяха. Почнаха да гърмят отдавна, но сега направо се взривиха по простата причина, че работодателите и те като болниците гледат да препечелят каквото могат, намалявайки осигуровките на работниците си. Така губят не само работниците, но и държавата като цяло, защото реално за 3 месеца отново сме в сивия сектор. На мен ми дават половината заплата на ръка, това не е тайна. Или почти половината. Държавата губи от мен 600 лева на месец, аз губя от осигуровки много повече, щото все пак ще трябва и пенсия да вземам след години. Никога няма да се примиря с това положение.  Преди 2 седмици чета, че общината ни е загубила 20-30% от приходите си. Ами да, общината като цяло губи, но тия пари са си пак в джобовете на общинарите, щото и те горките да ги оплачеш, си имат фирмички, дето се мъчат да се справят с ковида :)  Живи да ги оплачеш. 

ПП: Чудя се, от колко време пиша за злоупотреби на фирми, защо никой не ме е потърсил :)  Сами си правете сметката защо. Защото ако сега напиша една нецензурна дума, веднага ще ме банат от тоя сайт. Ама като повтарям как фирми лъжат държавата ни, на никой не му пука. Преди време се разтършувах защо така. Оказва се, че за да се оплачеш от работодател или каквото и да било, трябва да си извадиш електронен подпис, да се оплачеш и да чакаш. Ако отидеш обаче на място, там корумпираните институции могатъ и да ти заведат оплакването, но или никога няма да дойдат или ще направят така, че всичко ще мине с една уговорка. Някой от нашите се бе оплакал преди година, че работим незаконно в събота. Влизаме в завода и още на портала ни кара охраната да се разписваме, че сме съгласни да работим. После идва един от шефовете му и го питам - как ще се плаща тоя ден? Казва, няма  проблеми, щше се плати ( иначе от години не се плащат извънредни, най-много да се ползва един ден някога). Всички на тръни, но проверка така и не мина. В началото на следващата седмица същия тоя идиот ми вика - шефа каза, че няма да се плаща, а ще се ползва деня :)  Давам само пример, какви неща пиша и как на никой от проверяващите не му пука какво става в държавата ни :) 

Много поучително четиво!

https://www.cebm.net/covid-19/global-covid-19-case-fatality-rates/

България и САЩ - ръка за ръка - 5.70% срещу 5.74% Case Fatality Rate (Процент Умрели от КОВИД от Разболели се от КОВИД)...

Скритата лимонка се оказва Франция с 19.12%

А Русия е нейде към дъното на ранг-листата със скромните 1.21% CFR...

Данните са от 26 Май (не пише обаче, коя година)...

Очакваме опресняване на ранглистата (не е уточнено кога)...

преди 6 часа, Inana.. написа:

от знаците на парите не се интересувам

единствената връзка с парите ми е 

когато ги харча.

преди 6 часа, Радул написа:

особено ако  ви тестуват в пловдив и хасково

чувал съм че хигиената там не била добра.

преди 1 час, darkterminal написа:

Много поучително четиво!

https://www.cebm.net/covid-19/global-covid-19-case-fatality-rates/

България и САЩ - ръка за ръка - 5.70% срещу 5.74% Case Fatality Rate (Процент Умрели от КОВИД от Разболели се от КОВИД)...

Скритата лимонка се оказва Франция с 19.12%

А Русия е нейде към дъното на ранг-листата със скромните 1.21% CFR...

Данните са от 26 Май (не пише обаче, коя година)...

Очакваме опресняване на ранглистата (не е уточнено кога)...

Което преведено на човешки език означава 0.03 % от срещналите вируса, с целите им натъкмявания с по три инфаркта, четири рака и пет инсулта и други придружаващи заболявания несъвместими със живота.

По лека настинка от най леките настинки !

Значи мерките бяха безполезни и трябва да отпаднат вчера.

Те в България така или иначе ще отпаднат.

Идва Видовден !

А Скилидките Чесън може да си сложи маска каска противогаз и плащчорапинаметало и още скилидки

преди 9 часа, палав_ник написа:

Вирусът си е SARS - CoV -2 , писали сме назад откога се знае за него . Нормална мутация с времето , нищо ново .

Разбира се че са братовчеди тези вируси. Но сегашния е нов и срвнително малко изследван. ОСвен че няма нито лекарство, нито ваксина.

Но да кажеш "това е нищо ново" за този нов вирус, е ... несериозно.

И да, има доказани мутации на този нов вирус, което прави поведението му още по непредвидимо.

преди 9 часа, палав_ник написа:

Иначе съм съгласен , че на такива тролове не трябва да се обръща внимание.

И ти вземи си разясни какво е "трол" . Тролвое са тези които изместват дискусиите било то с лични простотии било то с несериозни аргументи като фейкове и конспирации,  и т.н. и т.н.

преди 10 часа, barbuncela написа:

Остави го бе човек! Като го няма толкова хубаво си върви темата, спориме си, смееме се. Появили се тоя веднага почва да цитира всеки и да му обяснява, че не мисли правилно, и той ще му каже светата истина! Той Рамус и Смърфа, май са от едно котило!

Аз не казвам на никого кой как д амисли, а се аргументирам.

И да, много хубаво си върви темата ако седят само вашите  неглижирания на коронавируса и насмешки към другите . :) 

Само че тогава трябва да се премести в раздел "вицове".

В случая с тази 108 годишна жена какво толквоа ви изненадва ? Никой не е казал че 100% от възрастните умират.

Както обаче има и много млади хора които са починали дори без "придружаващи заболявания".

Нали и у нас имахме един излекувал се спортист планинар ли беше... здрав като канара.

който подробно описа случилото се.

Иначе всички са в еуфория от още по разхлабените мерки , но  статистиката си върви . Последно 43-ма заразени, общо 160 починали.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Ти каза, че 50 % от всички умират

Трябва ли да казвам че нищо подобно не съм казвал ?  :) 

Ето как описваш поведението на един истински трол. Личностни нападки и измишльотини , целящи съсипването на темите.

преди 14 минути, miro20 написа:

Трябва ли да казвам че нищо подобно не съм казвал ?

Are you talking to me ?

преди 14 минути, miro20 написа:

Ето как описваш поведението на един истински трол. Личностни нападки и измишльотини , целящи съсипването на темите.

Аз всъщност описвам твоето поведение. Ако на туй му викаш "истински трол", кой съм аз, че да ти противореча ?

преди 31 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз всъщност описвам твоето поведение. Ако на туй му викаш "истински трол", кой съм аз, че да ти противореча ?

Не. Ти говориш за мен лъжи и твърдения които никога не съм казвал. Ти си го знаеш де, щото съм ти цитирал 1001 пъти моите точни думи, но продължаваш на принципа " 100 пъти повторена лъжа може да стане истина"

Именно това е твое тролско поведение.

Къде е чувствителната барбунцела да се самосезира за тези твои лъжи и тролене, не знам :)  Ама щом някой "плюе Миро" , него не го пипаме :)  

преди 3 минути, miro20 написа:

Къде е чувствителната барбунцела да се самосезира за тези твои лъжи и тролене

Има бутон докладвай.

Верно си нямаш хабер от света

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.