Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Ако имаш забележки, има бутон докладвай

Прав си, аз лично бих посъветвал Рамус да се възползва от тази опция, ако Барбунцела продължава по-същия начин.

• Отговори 55,5k
  • Прегледи 2,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 28 минути, M.Николов написа:

Не забравяй, че трябва да бъдеш безпристрастна.

Какво значи безпристрастност? В спорове участвам с всички наравно! Не че съм съгласна с всичко, но...съм обикновен участник! Не махам постове защото не съм съгласна с казаното. Не съм си го позволила никога! И не ми е това работа Но да търпя обидни думи, личностни определения и всякакви други обиди към останалите, от човек който определено влиза само за да бълва това! Няма да стане.

преди 17 минути, M.Николов написа:

Прав си, аз лично бих посъветвал Рамус да се възползва от тази опция, ако Барбунцела продължава по-същия начин.

Точно. Да върви да се оплаква! Тъкмо като се оплаче администрацията да концентрира вниманието си върху многото му "прекрасни" постове!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

Полша затваря 12 каменовъглени мини в южната част на страната за три седмици, за да спре разпространението на коронавируса сред миньорите, съобщи вицепремиерът Яцек Сасис.

йес бейби. започва броенето отново. това е като залози на живо в bet365. нема отърване.

преди 15 минути, Mapuku написа:

нема отърване

Абе има. Ако се съберем достатъчно на Видовден. 

Между другото, тука мерките падат поради заплахата от бунт. Иначе щяхме да сме като в Полша

преди 3 минути, Mapuku написа:

14 дневната карантина стана 28 дневна от воле.

А, той главния счетоводител се опита да я направи, ама ВАС му наби канчето

Общинската администрация в Сърница частично възобновява  дейността си. Тримата общински служители с доказана коронавирусна инфекция са под 28-дневна карантина, но колегите им с отрицателни проби са освободени от стандартната 14 дневна изолация заради ключовата им роля в координацията на дейността в общината

ЩОМ Я ПРИЛАГАМЕ, ЗНАЧИ СИ ДЕЙСТВА.

https://bg-mam.ma/p/1223364/40867201 - а така, самоизяжте се копеленца мръсни.

https://www.actualno.com/interest/izglejda-ima-neobjasnim-vse-oshte-imunitet-sreshtu-covid-19-pri-mnozinstvoto-hora-news_1469863.html

не думай.

https://bg-mam.ma/p/1223364/40867572 - хахаха ние държим на тезата за Генерал Секси.

Задължително е носенето на защитни маски на открити и закрити обществени места в община Доспат.

хахахахаха, пак се наакаха от кеф Секситата.

https://bg-mam.ma/p/1223364/40867813

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Абе има. Ако се съберем достатъчно на Видовден. 

Между другото, тука мерките падат поради заплахата от бунт. Иначе щяхме да сме като в Полша

Какво става в Полша? Виждам, че беларусите извозват с камионите... продукция, понеже не козируваха да си спрат икономиката като марионетките в българската власт.

преди 5 часа, barbuncela написа:

И кой са тези дето влизат само за да се подиграват? Я да чуя? Че и адвокат си намери.

Е виж изцепките на христо58 ли къв беше.. виж на Радул.. виж на реджепа... скъса се да ме обижда с никога нетвърдени от мен, лъжи за 50%  , и какво ли още не. И това ежедневно.

Оня чечи с жълтите си клипове във всеки пост подписва с "тъп 1"  или нещо подобно. И понеже всчко това си седи и продължава постоянно , това означава че ги толерирате.

преди 6 часа, barbuncela написа:

И такъв според тебе трябва да го търпя до безкрай?

Аз как ги търпя :)  Ами фейковете и конспирацитие които  обиждат интелектуалнто ниво на всеки разумен човек. По назад коментирах видеото на "инана" което май не си си направила труда да изгледаш колко глупости колко спекулации и фейкове са обединени в "нещо" като пропаганда за илюминати и извънземни. Защо се принизява толкова ниско нивото на дискусията ?

Освен коронавируса, човечеството обе заразенос вирусите на страха и паниката.  След тези два вируса, които разболяха цялото човечество, изплашено и в паника,  го затвориха като див звяр в къщата му.  Човек е свикнал да се подчинява в последните поне 100-200 години и дори да не е умно или логично това, което му казват, ако структурите на властта прилагайки сила му кажат, че това е така той не винаги има възможност да провери и в общи линии приема, че това, което  му се казва е  вярно.

Развитие в Сърница. Яко огнище във фабрика за играчки и много заразени, тоя следобед излязоха резултати на над 50 работници от фабриката и има още да излизат на техни контактни от семейства и приятели.

преди 6 часа, barbuncela написа:

Какво значи безпристрастност? В спорове участвам с всички наравно! Не че съм съгласна с всичко, но...съм обикновен участник! Не махам постове защото не съм съгласна с казаното. Не съм си го позволила никога! И не ми е това работа Но да търпя обидни думи, личностни определения и всякакви други обиди към останалите, от човек който определено влиза само за да бълва това! Няма да стане.

ако се погледнеш 

от страни

ще забележиш

че това с което не си съгласна 

го приемаш като обида.

и на админа съм му казал че е тъпчо

и той реагира по същия начин.

преди 1 час, miro20 написа:

Е виж изцепките на христо58 ли къв беше.. виж на Радул.. виж на реджепа... скъса се да ме обижда с никога нетвърдени от мен, лъжи за 50%  , и какво ли още не. И това ежедневно.

Оня чечи с жълтите си клипове във всеки пост подписва с "тъп 1"  или нещо подобно. И понеже всчко това си седи и продължава постоянно , това означава че ги толерирате.

Аз как ги търпя :)  Ами фейковете и конспирацитие които  обиждат интелектуалнто ниво на всеки разумен човек. По назад коментирах видеото на "инана" което май не си си направила труда да изгледаш колко глупости колко спекулации и фейкове са обединени в "нещо" като пропаганда за илюминати и извънземни. Защо се принизява толкова ниско нивото на дискусията ?

Ако имаш забележки ползвай бутона "докладвай".

Ако имаш забележки по отношение на модерирането, свържи се на лични с модератор и се обяснявай там. Не сме длъжни да ти търпим интригите.

преди 26 минути, Реджеп Иведик написа:

Ако имаш забележки ползвай бутона "докладвай".

Ако имаш забележки по отношение на модерирането, свържи се на лични с модератор и се обяснявай там. Не сме длъжни да ти търпим интригите.

Каза реджепа на барбунцела :giggle1:

преди 1 час, sliderum написа:

Развитие в Сърница. Яко огнище във фабрика за играчки и много заразени, тоя следобед излязоха резултати на над 50 работници от фабриката и има още да излизат на техни контактни от семейства и приятели.

реджепа каза "лека настинка" Как може "лека настинка" да има огнище.

АМ Коронавирус. Не е автомагистрала, а активно мероприятие.

преди 1 час, miro20 написа:

Кви лъжи бе, ти стана легенда с тия 50 %. :)

преди 1 час, sliderum написа:

И ти ли четеш обстойно бг мама?

преди 2 минути, Радул написа:

az-sam-legenda-dvd-31.jpg

преди 2 минути, Радул написа:

барбунцелаааа хайде самосезирай се де ?  :)  До кога ще им търпя лъжите и обидите ? Нали си обективна :giggle1: Ти можеш да триеш лъжи и обиди, аз не мога.

преди 4 минути, miro20 написа:

барбунцелаааа хайде самосезирай се де ?  :)  До кога ще им търпя лъжите и обидите ? Нали си обективна :giggle1: Ти можеш да триеш лъжи и обиди, аз не мога.

На калпавия писател, модераторите му криви

преди 2 минути, miro20 написа:

Каква лъжа е, че не знаеш колко са 50 %? За обида па и дума да не става. То си седи. Тръгнал да плюе доцент- вирусолог, а разправя че при 17 умрели и 34 оздравели, това било 50 % смъртност. Когато си черен и някой ти каже, че си черен, това не е обида- това е истината!

преди 23 минути, Реджеп Иведик написа:

На калпавия писател, модераторите му криви

Ми не . Просто за пореден път се излагате с тази лъжа. Уточних че е спекулация от самото начало , и вие пощуряхте. :) 

барбунцела, до кога ще им търпя лъжите  ? а ? :) 

Като си лайкнат лъжите, те по малко лъжи ли стават ? Трупаме рейтинг а ? :)  После анкети ще ми правите...  :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.